|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  201 202 [203] 204 205   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
8.6.2007 21:04:13   
kapica
Jaz sem bila pa danes na kavici z prijateljico in sem uzivala dve urciuser posted image .
Potem doma sem se pa spravila okna in okenske okvirje barvatuser posted image .  Imam v planu se to pred porodom koncat, danes mi je uspelo spalnico in otrosko sobico naredit. pa saj kr gre, sem mislila da bo malo hujse, pa se da. Pa ne me vprasat zakaj jaz to pocnem, ampak kot receno, da bi cakala na svojega moza, bi bila vecnost. Njemu se to ne zdi tako pomembnouser posted image .
Ampak mi je uzitek, glava je tako sproscena zraven, da mi je fajn. Bom videla jutri kako bom,mogoce bom rabla par dni pocitka, pa potem naprej, ce ne bom, pa jutri naprejuser posted image .
Pridna, a? Vidis freycha , nisi samo ti danes strihalauser posted image .

sedaj pa zelodcek prazen, si pecem pomfri, ga ze takooo dolgo nisem jedlauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5051
8.6.2007 21:10:14   
Ajvy
Jst sem se tudi glihkar mau najedla ,še češnjice zmažem ,pa bom čist vesela...
Danes ste pa zgleda res vse utrujene od včerajšnjega maratona user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5052
8.6.2007 21:17:08   
kapica
Ja, Ajvy, nekaj ne stima danesuser posted image . je prevec mirno, pa nismo vec navajene. Punce pocivajo svoje prsteuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5053
8.6.2007 21:20:34   
Ajvy
Svoje prste in svoje trebuščke.... nč ne bo s 300 danes... vse so izčrpane, revce

Pa ti?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5054
8.6.2007 21:20:41   
*maja
Madona babnce, čvekate pa čvekate user posted image . Ne morem več folgat user posted image ...
Mi smo danes dobili domov našo najsatrejšo pupo (so bili z vrtcem na morju) in imamo že cel popoldan žurko... bruha kot zastavo in joka da jo boli trebušček user posted image . No zdaj se je končno malo pomirila in šla v posteljo, no saj praktično nima kaj več zbruhati. KRIZA!

No kot kaže danes maratona ne mislite ponovit, ste vse preveč izmučene, čeprav je Freycha ravno tako šla v Maraton a ne user posted image .

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5055
8.6.2007 21:24:24   
Ajvy
Maja potem pa imaste pestro doma, revca tvoja pupa... user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5056
8.6.2007 21:24:52   
kapica
Ne, Ajvy, danes ne bo nic z 300-tko, ampak v naslednjih dnehuser posted image user posted image user posted image user posted image . Kr pocakaj, bos videla, ko punce spet v formo pridemo, nas nic vec ne zaustaviuser posted image .
Maja, ubogica tvoja mala no, da tako bolana domov pride. Res zoprno, upam, da ji bo res boljse, ce je ze vse zunaj iz zelodckauser posted image .
Ne, danes zgleda ne bo maratonuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5057
8.6.2007 21:28:25   
*maja
Mogoče bomo pa same tri naštepale tisto 300-tko kaj pravta user posted image ...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5058
8.6.2007 21:28:45   
kapica
Aja, Anja O. tvoja dva pikeca sta pa tudi ze velikauser posted image user posted image user posted image . tako da jim ne bo vec hudega, ko prideta na svet. No, pa se pusti malo carkljat sedaj cez vikend, pocivaj in uzivaj se mirno vzdusje doma, kmalu bo vse drugaceuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5059
8.6.2007 21:29:22   
Ajvy
Sej v naslednjih dneh, pol pa pridem gor, pa moram prvo eno urco brat, da sploh vem kaj naše julijke počnejo.. user posted image user posted image

Dobro, naj počivajo ,naj se stiskajo in nabirajo novih moči, jih bomo še kako potrebovale

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5060
8.6.2007 21:29:56   
kapica
Maja, jaz sem takoj za to. mam celo noc cajt, ker je moz v nocni, tako da do sedmih zjutraj se lahko zabavamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5061
8.6.2007 21:31:34   
*maja
Uf Kapica mislim da bom jaz omagala krepko pred sedmo zjutraj user posted image , če boš pa ti toliko časa zdržala pa svaka ti čast user posted image , pol boš pa še boljša od Freyche user posted image .

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5062
8.6.2007 21:31:35   
kapica
Ajvy, zato nas mores pa vsak dan precekirat, pa je problem resen. sicer pa nic ne zamujate, ker se samo tumarije pogovarjamouser posted image user posted image user posted image .
Jaz pa gledam zraven oddajo Na zdravje. A jo poznate? Pa nimajo nic kaj zabavne muzike, sam tiste prave slovenskeuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5063
8.6.2007 21:32:06   
Ajvy
Časa mamo res potem dovolj... user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5064
8.6.2007 21:32:25   
*maja
A Romih ti je všeč praviš user posted image .

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5065
8.6.2007 21:33:09   
kapica
Maja,mogoce mi bo Freycha dovolila za namestnicouser posted image user posted image . ves da bom dala vse od sebe, da bom boljsa kot onauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5066
8.6.2007 21:34:30   
*maja
Sej jo bo pobralo od jeze user posted image .

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5067
8.6.2007 21:34:35   
kapica
To je voditelj, a ne Maja? Sem prebrala, ne vem vec kje, da tudi pricakuje otrockauser posted image user posted image user posted image .
Pa ne gledam zaradi njega, vcasih mi pase malo slovnske muzike in oddaje, da ne pozabim vsegauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5068
8.6.2007 21:35:09   
Ajvy
Kapica mogoče pa res. samo take odgovornosti jst ne bi prevzela user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5069
8.6.2007 21:35:39   
kapica
Ajvy, a to pomeni da bos vztrajala z mano do jutra?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5070
8.6.2007 21:36:15   
*maja
Ja ja voditelj, mislim da res njegova še ni rodila bo pa kokr jaz vem to že drugi user posted image  (nisem dobro informirana kar se tiče rumenega tiska user posted image ).

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5071
8.6.2007 21:37:04   
kapica
Eh, Ajvy, bojeckauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5072
8.6.2007 21:38:15   
Ajvy
Do jutra glih ne verjamem, me ponavadi zmanjka okol pol štirih, pa še takrat bo brat prišel nazaj, pa je nekak njegov računalnik user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5073
8.6.2007 21:38:15   
kapica
Uh, Maja, jaz sem se manj informirana, kaj ces, pa saj ni vazno kaj drugi pocnejouser posted image .

Evo, sem se nabasala pomfrija, sedaj grem pa se po sladoleduser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5074
8.6.2007 21:39:36   
kapica
Uh, Ajvy, do pol stirih nama pa tud ze uspe. Saj bo prisla Freycha domov, pa se nam pridruzi, pa zvesta, ko da ta malo spat, pa se ostala banda user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  201 202 [203] 204 205   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  201 202 [203] 204 205   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Vse, česar nisi vedela o spinalni anesteziji
Bolečino med porodom lahko učinkovito ublažimo ali popolnoma odstranimo z regionalno anestezijo, hkrati pa še vedno omog...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?