|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  206 207 [208] 209 210   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
9.6.2007 21:47:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ikonca

Tasonka, a kremšnite si pa izpustila????user posted image

Uh, a veš, da sem pozabila na kremšnite!user posted image Hvala, da si me spomnila. Bomo jutri šli na kremšnite, preden gremo domov.user posted image

Rumba, a veš da meni pa ne rata tako lepo zložit tetra plenic, tudi če jih tople povlečem iz sušilca.user posted image Robovi mi vsi nekaj štrlijo, pa se mi za široko povijanje ne zdijo potem fajn. Čim pa ne bo treba široko povijat, pa tud meni na kraj pameti ne pade likat.user posted image Škoda časa, bacili pa itak v sušilcu pocrkajo.
Drugače pa itak pri prvem otroku  najbolj kompliciraš. Jaz vem, da bom zdaj veliko manj v drugo. Bom pa en cajt vseeno sterilizirala. No, sej upam, da flaške dolgo ne bomo rabli, da bom tokrat dlje imela mleko, dude bom pa nekaj časa sterilizirala.

(odgovor članu ikonca)
  Neposredna povezava do sporočila: 5176
9.6.2007 21:51:19   
Ajvy
VSe sem zlikala!!!Jee, moj hrbet ni sicer čist nič vesel user posted image
Rumba, sem vam kar malo folš glede zoo-ja, nisem bila že dolgo tam... kr ne najdem časa , no, zdej pa tudi ne smem ker sem na bolniški user posted image  Mam full rada živali, razen kakih dolgih plazilcev seveda...

Grem, konec reklam user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5177
9.6.2007 22:19:38   
Jelenche
hm...
res ste čveke. Sej nimam šans da bi vse prebrala kar sem zamudila.

Siskamiska prvo bi ti rada čestitala za tvoja dva user posted image  user posted image ,.. upam da si ok in da nam se čimprej javiš. No pa si vseeno bila ti prva!
Saj vem da se boš hitro oglasila,.. saj si polna energije. Če pa kaj rabiš pa kar sporoči.. ti bomo pomagale. user posted image

Kako ste punce?
Še vedno renoviramo.. tko da se bom še vedno bolj poredko javljala. Upam da bo do konca tedna zrihtano. Freycho sem prosila naj kar naprej ureja seznam, vsaj dokler me ni. Ajvy, oprosti da te nisem dodala na seznam... sem videla da je Freycha to porihtala. Super!
Tašonka,..dobrodošla nazaj.user posted image
Rumba se še vedno držiš? Kaj se dogaja?

Sicer pa tudi jaz nimam še nič oprano.. kamoli zlikano. Se mi zdi brezveze,.. saj omare še nismo dobili in bi bilo od vrtanja in pleskanja vse prašno (ne glede na to kam zaprem user posted image ) Tko da to bo kar počakalo še malo. Sicer pa če me kaj prej preseneti bom pa nekoga prosila da mi to naredi. Se res ne obremenjujem s tem.
V torek imam pregled pri diabetologinji in potem še  v porodnišnici. Diabetologinja me bo pomoje nazjala .. saj se ne držim več diete (vsaj ne kar se sladkarij tiče) ... pa kaj čem. No sicer se še brzdam.. ampak ne tako zelo.
Zatekam pa kar veliko. Mi je G rekla nič slanega. Pa sem bla kr jezna... kaj nič slanega user posted image . Sem rekla sladko itak ne smem,.. po kislem me zgaga peče,.. a zdaj pa še solit ne smem????
Pa je rekla da je mislila čips, slane sire in te stvari.. ampak jaz to ne smem jest že zaradi sladkorne.
Matr travo pa tut ne bom žvečla user posted image

Pa pogrešam vas  čvekice moje.
Kera bo naslednja????user posted image

grem mal ležat ... mam noge že čist user posted image
hehehe

cmoka

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5178
9.6.2007 22:22:42   
kapica
Vidim da kr rade gledate Big Brotherjauser posted image . Jaz sem en cas temu nemskemu sledila, pa me je minilo, same bedarije no. na sreco sem nehala gledat, ampak ko enkrat noter pades je gotovo, ker te pac firbec matrauser posted image .
Se prav pozna da je vikedn, da nobena nima casa za cvekanje, sam se po nakupih hodi in  uziva z familijouser posted image . Al pa nocete vec, ker sem vam vkradla 200-tko in ni vec zanimivouser posted image user posted image user posted image .
Jaz pocivam, cel vecer ze berem knjigo, je tako lusno napisana, da sem se do solz nasmejala, skoraj tako kot pri nasih cvekihuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5179
9.6.2007 22:30:43   
corfu
Čer!

Jaz pa ležim v postelji kot nasedel kit in še komaj gledamuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5180
9.6.2007 22:41:14   
corfu
Lahko nočuser posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5181
9.6.2007 22:53:47   
Ajvy
Jelenche, ni panike za seznam....
Kapica, res je priznam, me firbec matra kdo bo zmagal, čeprav mojega favorita ni več notri... sicer pa sem nehala gledat BB že kak mesec nazaj, ampak finale je pa finale..

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5182
9.6.2007 23:27:35   
Anonimen
Jst pa ne gledam BB. Ne prebavljam ga.user posted image

Kapica, kaj pa bereš? Jaz tako pogrešam čas za knjige. Že dolgo nisem nič prebrala. Bom pomoje šele čez par let lahko spet.

Grem pa zdaj Beg iz zapora naprej gledat. Bo počasi konc reklam.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5183
9.6.2007 23:28:34   
Ajvy
Danes ste pa res vse obupale nad RR...
Pa ga imamo... kako predvidljiv zmagovalec...

Grem še malo igrco igrat v upanju, da se mi pridruži kaka čveka user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5184
9.6.2007 23:38:36   
rumba
Tašonka, a ti gledaš Beg iz zapora na POP-u? Jaz nisem zdržala, ker se en del prehitro konča, pa sva vse potegnila z neta in si v tednu dni pogledala obe sezoni.user posted image  Sicer pa komaj čakam, da pride avgusta tretja sezona.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5185
9.6.2007 23:40:55   
siskamiska
Lep pozdrav vsem,

Najprej najlepša hvala za vse čestitke. Sem šel bolj na hitro čez, ker ste zdele v parih dneh napisale kar nekaj strani in nimam ravno dovolj energije (verjetno veste zakaj) trenutno, da bi vse pregledal.

Siskamiska se odlično počuti. Neverjetno odlično. Nisem pričakoval, da ima moja draga po toliko napora, tako hitro toliko energije. Res neverjetna je tale moja draga.

Najina sinčka sta super in odlično napredujeta. David je še vedno v inkubatorju, Domen pa je že zapustil toplo posteljico in je sedaj v vodni. Res neverjetna borca sta. Danes sva Domna že lahko pestvala, jutri bova pa menda lahko tudi že Davida. Bom dal nekaj slikic gor, da boste videle te naše korenjake.

Mamica vas vse lepo pozdravlja in vam želi vse najnaj.

Lep pozdrav od Siskomiskota.

PS: kako se spremeni tisto spodaj, da ima v trebuhu dva razgrajača, ne vem, tako da bom kar pustil.

papa

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5186
9.6.2007 23:44:31   
Ajvy
user posted image user posted image  za borca in seveda en velik user posted image  za mamico in očija...

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 5187
9.6.2007 23:48:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Tašonka, a ti gledaš Beg iz zapora na POP-u? Jaz nisem zdržala, ker se en del prehitro konča, pa sva vse potegnila z neta in si v tednu dni pogledala obe sezoni.user posted image

Jaaa, to gledam in se je spet tako našponano končalo...user posted image Spet bo cel hudič dočakat naslednjo soboto. Mam pa prepočasen net, da bi si karkoli dol vlekla, ker ga imam trenutno še preko gsm-a. No, da v tem primeru ne govorim o stroških prenosa podatkov.user posted image Čakamo, da nam priklopijo Siol, samo se bomo očitno še načakali. Do takrat bom pa trpela takole po en teden, kaj bo naprej.user posted image

Šiškomiško, vse naj naj za mamico in mala dva sončka.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tašonka -- 9.6.2007 23:49:27 >

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 5188
9.6.2007 23:53:54   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

PS: kako se spremeni tisto spodaj, da ima v trebuhu dva razgrajača, ne vem, tako da bom kar pustil.

papa

imaš zasebno sporočilo, kjer so navodila za spremembo podpisa...... Zasebno sporočilo pa se skriva desno zgoraj...... neka rdeča packa hehehe

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 5189
9.6.2007 23:55:08   
siskamiska
Nekaj mi nagaja pri prenosu slik na forum, tako da se moram malo bolj poglobit v vse skupaj in se vam opravičujem, da slik še ni gor.

Ob prvi priložnosti bom to naredil.

lp vsem

Siskomisko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5190
9.6.2007 23:56:26   
Freycha
Evo mene.... obiski so šli, jaz sem prijetno zmatrana.... moj dragi gleda na Pro7 stefana raba, jaz pa malo po netu skačem.....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5191
9.6.2007 23:59:48   
Anonimen
Jaz grem pa zdaj pod tuš in pridem potem še pokukat.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 5192
10.6.2007 0:01:51   
Ajvy
Moj dragi že zdavnaj spi, še pes je utrujen... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5193
10.6.2007 0:06:09   
Freycha
joj, mene tudi malo zmanjkuje..... samo danes pa ne grem tako zgodaj spat... bi bila full vesela, da bi enkrat celo dlje, kot do sedmih ali pol osmih spala..... samo se mi zdi, da ne bo spet nič od tega. Mislim, da je kriv popoldanski spanec, katerega sem pa sedaj potrebna že na dnevni bazi............

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5194
10.6.2007 0:07:48   
Freycha
Tašonka, ni bilo težko se vklopiti, ne?user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5195
10.6.2007 0:10:36   
Ajvy
Vidš jst pa ponočujem ,ker nisem zaspana, zato pa skoraj vsak dopoldan prespim.. pa sem že vse probala, šla prej spat.. pa je bilo samo huje.. Freycha, kako bomo šele potem??

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5196
10.6.2007 0:13:52   
Freycha
joj ne vem... jaz še kar upam, da bo mala pridno spala celo noč user posted image  Tolažim se pa s tem, da bom potem tako zaspana, da bom zaspala naslednjo sekundo, ko se bom ulegla v posteljo......  ampak se s tem samo tolažim.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5197
10.6.2007 0:14:30   
Ajvy
Ker ni zainteresiranih čvak, grem pogledat, če je kej na TV-ju...
Lepo nočko vsem

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5198
10.6.2007 0:16:05   
Freycha
nočko Ajvy

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5199
10.6.2007 0:31:25   
Anonimen
Evo me.user posted image Ne, ni blo tko težko, Freycha.
Joj, jaz bi pa takooo spala dolgo zjutraj, pa mi tamala ne da. Samo zvečer se pa tud ne spravim spat. Sem prevelik ponočnjak. Imam tak način življenja, službe...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 5200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  206 207 [208] 209 210   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  206 207 [208] 209 210   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?