|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  205 206 [207] 208 209   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
9.6.2007 13:51:54   
Freycha
Uf... sem mislila, da bom v pol ure nazaj hehehe no... pa sem šele sedaj user posted image  Sem še v Europarka letela, če bi eno knjigo dobila, pa je niso imeli, potem sem pa Zvesto stkontaktirala, ker je v MB, pa smo šli na eno pijačko in seveda čvekali, čvekali, čvekali...... sedaj pa sem doma, na prijetnih 23 stopinj (sem klimo kar prižgano pustila - pametna jaz) in je tole bazlam za moje zatečene od vročine noge....... sedaj pa bom napadla lubenico in marelice in naktarine, ki se mi valjajo po hladilniku user posted image user posted image user posted image  Joj, jaz v celem letu nisem toliko sadja pojedla, kot ga sedaj... ampak mi prav paše. Očitno ti telo pove, kaj rabiuser posted image

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 5151
9.6.2007 13:59:45   
Ajvy
KApica, sem šla spat, drugega mi res ni preostalo.. sedaj pa mi je veliko bolje..jjee
Freycha, tudi jst sem odkar sem noseča čist sadna, kar nebi mogla rečt za prej...  telo je res nekaj neverjetnega...

Zdej grem pa mau likat, da se odkupim sama sebi za tole poležavanje.. user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5152
9.6.2007 15:02:27   
poldy
Jest mam pa novo slikco od dons!user posted image

Se mi zdi da se mi je malo trebušček spustil!!user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5153
9.6.2007 15:03:59   
*maja
Poldy kakšno slikco user posted image ?

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 5154
9.6.2007 15:07:05   
Freycha
maja... a niste vi na Bledu in uživate tam?

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5155
9.6.2007 15:15:44   
Bonni
Zivjo, babe!

Kako? Meni je spet vroče za znoret user posted image . Pa še vsa okorna in štorasta sem. Non-stop se nekam zaletavam, mi kaj pada po tleh, polivam itduser posted image . Pa še dober mesec in pol imam do PDP-ja, kaj šele bo?

Sadje - nam so pa v materinski rekli, da lahko po porodu jemo čisto vse. Da je tole s svežo zelenjavo in sadjem malo za lase privlečeno. Edino alergije, če bi se pojavile pri otroku, naj bi bile problem. Tko da zdaj pa ne vem. Se pa ne bi nič branila, če bi bila čokolada res na prepovedani listi, ker je to edina pot, da je ne bi jedla user posted image user posted image .

Pregledi - jaz imam naslednjega šele čez 3 tedne (prejšnji je bil 2 tedna nazaj), ko bom v 36.tednu, potem pa mi pregledi sledijo vsak teden skupaj s CTGjem. Se mi tale vmesna faza vleče, da je joj. Sem vprašala sestro, kako to, da je še tak razmak tako pozno, pa pravi, da nimajo kaj gledat user posted image . Kako ne, jaz bi mojega user posted image  non-stop gledala, merila in preučevala, če bi se dalouser posted image user posted image user posted image . Vi me razumete, a ne?user posted image
No, včeraj sem zlikala vse tetra planice user posted image , zdaj se mi pere posteljnina, cotice pa pridejo na vrsto čez kakšnih 10 dni, ker gremo v ponedeljek za 1 teden na morje še malo plavat in uživat user posted image .

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5156
9.6.2007 16:36:30   
corfu
Jaz sem pa danes tako grozno utrujenauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Bonni)
Neposredna povezava do sporočila: 5157
9.6.2007 16:42:07   
Anonimen
Evo, ena poklapana zmatranka je prišla domov iz šopinga. Sploh ne upam pogledat v denarnico koliko sem danes zapravila... Fijuuu...

Kupila sva ploščice in ostalo sranje, ki paše zraven.
Kupila mojemu sandale.
Kupila nečakinji rolerje, ki jih bo prinesel user posted image  iz P.
Kupila obrobo in posteljnino za posteljico.
Kupila kartušo za tiskalnik.
Nagledala sva si kamero, ki jo bova najverjetneje kupila.
Šla sva na kosilo.
Zmanjkalo mi je energije, da bi šla še hrano kupit. Bova pač jutri...

Zdaj mam pa na postelji kup cot, ki jih moram zložit, preden se bom lahko vlegla na njo.

No, pa zdaj nazaj grede mi je moj prijavil, da bom mogla malo pohitet in do poroda vse tipi-top pripravit dojenčkov kotiček, ker on to pol ne bo mel časa, ko bom jaz v P. Sem mu skoraj vrat zavila... user posted image

Grem zdaj, da se čimprej vležem...

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 5158
9.6.2007 17:03:24   
Freycha
uf.. jaz sem pa lepo v hladu za eno urco zaspala, sedaj si za jest delam, potem pa (če se mi bo dalo seveda) grem še malo likat.... čeprav nič kaj ne verjamem, da se mi bo dalouser posted image user posted image  Nekam lenobna sem danes...

Corfu, saj pridejo taki dnevi, ko se ti nič ne da.... sploh, če je taka vročina

Bonni, pomoje je tudi brez veze delati paniko, kaj lahko ješ in kaj ne. Saj če bo otročka zvijalo, boš hitro videla, nobenih zadev pa ni fajn predozirat. Torej pretiravanje pač odpade. Se bom pa jaz izogibala zadevam, na katere sem sama full alergična, da ne bi slučajno kake alergije na malo prenesla..... hahaha bonni.. jaz bi jo tudi skoz gledala, pa tudi rada bi, da me G skoz gleda, da mi govori, a je še vse ok al ne... sam nažalost tako ne gre. Sicer pa sem jaz sedaj že na dva tedna naročena, v torek imam pa prvi CTGuser posted image

zvesta user posted image  za nakup..... fasungo lahko pa tudi jutri čisto normalno kupiš user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5159
9.6.2007 17:31:58   
ronja
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Ronja, kakšno preobrazbo, te ravno ne razumem najbolj?

Hihi, corfu, poglej moj prejšnji post, tam ko si ti pisala, da si si nabavila pol Mulerja ali kje si že bila, pa ene klešče za trepalnice. Pa sem rekla, če bi me enkrat vzela v uk, ker še nikoli v življenju nisem bila naličena, za 99% izdelkov gotovo nimam pojma, kako se uporabljajo... pa si se mi zdela pravi naslov in da bi bilo zabavno;) Pa da fanta kap, da mu enkrat naličena pridem, hehe, mi ne bo mogel nihče očitat rutine (no, saj so mi že svašta, ampak tega, da bi bilo pa z mano dolgčas ali rutina, pa res še nihče ni rekel...)user posted image

aja, glede plavanja, saj če se ti voda vlije, jo po moje kar čutiš - plodovnica ma med 37 in 40 stopinj, morje pa dobrih 20...user posted image Če pa po malem curi, pa tudi zunaj ne veš kar takoj, moraš dalj časa spremljat...

punce, a ve imate tudi že vse zrihtano?user posted image Kaj sem res tazadnja? Midva nimava še nič postavljeno v sobi - in kar je najhujše, se dragemu kar nič ni mudilo... Sem bila že čisto obupana, njemu se je zdelo čisto ok, če pride otrok v takouser posted image ... No, sva se malo pogovorila včeraj in je videl, da mogoče pa to res ni najboljša ideja, tako da je šel zdaj v Merkurja po mareial za izolacijo  sten v otroški sobi... Samo pri njem te stvari trajajo, predno rata... Misli pa, da bi pa kar vse zrihtal v tistih treh dneh, ko bi bila jaz v porodnišniciuser posted image No, to bi res rada videla... Ma, jaz upam, da bo mala počakala, včeraj sem namreč spet mela generalko, popadki lepo na slabe 3 min., na koncu že na 1. Sem sedela čisto pri miru, da ja ne bi kaj sprožila... no, se je umirilo po par urah... Samo se mi zdi, da v tretje pa ne bo več generalka... Da bo šlo pa kar zares...

PS. jaz sem pa trenirala akrobatski R&R,  no nekaj malega tudi standard in latino, ampak bolj R&R

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5160
9.6.2007 17:45:44   
Bonni
Ronja, ko jaz tebe berem, imam občutek, ta te popadki opozarjajo, da lahko že kar kmalu rodiš user posted image , tko da fanta malo brcni v rit, da se bo zmigaluser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 5161
9.6.2007 18:13:58   
Anonimen
En pozdravček z Bleda, punce!user posted image

Meni ni ratalo prit okrog jezera.user posted image Mater, sem bla optimistična. Me je že zelo kmalu začelo ful dol pritiskat in zvijat, tako da smo se samo obrnili in šli do prvega lokalčka se usest in spočit, jaz sem si pa naročila en ogrooooomen kozarec poln ledu, pa coca colo sem čez zlila. Jaz namreč v tej nosečnosti skoraj samo od ledu živim. Jaz toliko ledu požrem, da čudno, da mi kaj ne zmrzne.user posted image

Freycha, ful je lepa sobica!user posted image Imaš pa enako previjalno kot mi.user posted image Samo jaz sem jo prebravala na nežno rumeno. Smo pa naknadno nabavili še zgornji del, tiste poličke, ki so pa zdaj nepobarvane, ker tak nimam cajta zrihtat.user posted image

Ronja, nisi edina, ki nima še zrihtano. Mi smo ravno zato zdaj izseljeni, ker nam rihtajo, pa mislim, da vseeno ne bo vse dokončano kot bi moralo biti, preden rodim.user posted image Ampak bomo jutri upam, da za silo postavili vse skupaj, da bo kolikor toliko še enega dojenčka za domov prinest.

Glede sadja in zelenjave med dojenjem pa mogoče ni čisto za lase privlečeno, ampak se tudi meni zdi, da pa malo pretiravajo. Se pa spomnim, kako hudo krizo smo imeli pri Špeli, ko sem pojedla paradajz in pomaranče. To je bilo tako vreščanje od krčev, da sem si hotla kar štrik za vrat dat, kako grozna mama sem, da sem šla to jest.user posted image

Nič, se zvečer še javim kaj, zdajle gremo na en sprehod in na sladoled, pa mogoče eno češnjo zrabutat.user posted image

(odgovor članu Bonni)
  Neposredna povezava do sporočila: 5162
9.6.2007 19:12:41   
Ajvy
Hello , mi smo pa ravnokar prišli s sprehoda.. se je Neo(maltežan) tolk razlaufal, da že spi... user posted image .. tudi moj je že počasi fertik, saj je moral ob petih zjutraj vstat, sem mu predlagala da bi šli na en obisek, pa je kar zelen postal, tak da ne verjamem, da bo kaj iz tega... likala seveda še nisem, bom pa zdele, pa še en stroj navržem prat...
Ste pa ful pridne da imaste že vse zrihtano, jst od cunjic nimam še nič oprano... sicer pa je do PDP še  tednov..
Bonni men tudi ni blo jasno, ko me je ponovno naročila na pregled čez tedne.. mukoma še dva čakam.. sem že malo mestrpna.. pa saj smo počasi najbrž že vse  

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 9.6.2007 19:13:12 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5163
9.6.2007 19:14:36   
Freycha
Midva pa vsak čas dobiva obiske, meni se pa ta trenutek bolj carta, kot pa z obiski ukvarja (čeprav sta mi super tadva, ki prideta). Pa vroče mi je za ****, pa napol naga sedim pod klimo, pa še kar švicam.

Likala pa nisem... se mi pač ni dalo... ****user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5164
9.6.2007 19:15:45   
Ajvy
Freycha, je dober k nam je pol oproščeno user posted image , mi kar godi user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5165
9.6.2007 19:41:45   
kapica
Vse ste nekam lene danes in zaspane, mogoce pa res od vremenauser posted image .
Freycha, ti si zvesto se dodatno zdelala na cveku, revica koje ze tako zmatrana od nakupov. Zvesta, si bila pa res pridna, tako da si zasluzis pocitekuser posted image .
Aja, Tasonka, jaz sem vedla da ne bo slo okrog jezera. Si pa dobila kokakolo in leduser posted image .
Ajvy, saj je se cas za pranje... mi sam delamo neko paniko brezvezeuser posted image .
Ronja, pa res se nevarno slisijo tvoji popadki.
Bonni, si bila pa pridnauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5166
9.6.2007 19:50:55   
kapica
Jaz sem pa danes strihala okne cel popoldan, dokler mi ni zmanjkalo barveuser posted image . In seveda v soboto, ko ne mores vec kje kupit. Bom v ponedeljek naprej, za en dan se imam dela. Zato pa jutri prisiljen pocitekuser posted image .
Vreme je tudi zdrzalo, nic dezeka.Vidim, da ste vse utrujene, zaspane, al pa mate obiske, bom jaz tud sla mal na tv, pa mogoce se knjigo brat.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5167
9.6.2007 19:58:16   
*maja
Freycha ne nisem jaz tista, ki uživa na Bledu, je bolj Tašonka tita, ki ji je luštno. Bi pa tudi jaz bila tam user posted image .
Kapica pa daj malo tistega svojega v rit suni pa naj on kaj naredi no, ne moreš pa ti hišnika po bajti špilat no user posted image .
Zvesta dobra si da se ti sploh še ljubi po trgovinah bluzit, meni ne pade na kraj pameti, se jih izogibam na dolgo in široko, mi je ratalo prav MORA tale šoping.
Ajvy pri nas imamo tudi že vse oprano, zlikano in pripravljeno, samo to pa zgolj iz tega razloga, ker sem točno vedela da se mi zadnje tedne ne bo dalo početi vsega tega, sploh, če bo pritisnila vročina. Se spomnim kakšna groza mi je bilo pri Neži, ko sem vse to počela zadnji mesec pa še noro vroče je bilo zunaj. Torej vsaka šola nekaj stane user posted image .
user posted image Ronja še ena plesalka tukaj user posted image , a nismo me zakon...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5168
9.6.2007 20:01:37   
Anonimen
Jaz se pa pravkar ugotovila, da mi je poštar danes odločbo za porodniško prinesel. V sredo sem nesla noter zadnji papir, danes je odločba že tu.

Grem pa zdaj noge v luft držat in Big Brotherja gledat.

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5169
9.6.2007 20:30:57   
Anonimen
No, mi smo s sprehoda in s sladoleda, čeprav sem si jaz spet velik kozarec ledu s coca colo privoščila. Zdej pa izležavam na kavču, tamala pa očija sekira.user posted image Jaz sem čist fuč, ker imamo apartma precej v klancu in da sem jaz prisopihala do gor in to dvakrat v enem dnevu, je kar podvig.user posted image

Maja, sem pogledala tvoje tickerje. Si pa faca, da boš že četrtič rodila in to s tako malo razliko med otroci!user posted image Dobra si, res!

Jaz pa ne pašem v vaš klub plesalk. Sem samo eno leto plesala pri Kazini, ko sem bila še precej majhna, da se niti ne spomnim, zakaj sem nehala. Mi je morala mami povedat, da sem čisto obupala nad totalno štorastim soplesalcem in odnehala.user posted image

Joj, jaz tud ne vem, kdaj bom plenice oprala in speglala. Men je to še hujša muka, ker drugače sploh ne peglam. Vedno samo zložim še tople cunje iz sušilca. Tud s cunjami za tamalega sem tako naredila, ampak plenice bo pa treba polikat, da bojo za široko povijanje ok, če bo treba povijat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5170
9.6.2007 20:45:38   
Ajvy
Maja, res je to s šolo, upam da me ne bo prehitelo, ker si ne predstavljam mojga z vsemi temi zadolžitvami... hi hi
Freycha, upam da se imaš dobro in da te obiski ne obremnjujejo preveč...
Kapica, dej mal počivaj.. ne smeš preveč delat user posted image

Ajd, grem likat naprej, pa gledat BB, mi firbec ne da , da ne bi, čeprav sem rekla da ne bom... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5171
9.6.2007 20:59:39   
Anja O.
Pozdravček punce!
Sory Tejči77 ker nisem prej odgovorila, ampak nisem imela računalnika, zdej sem vas pa mogla malo brati, ker ste bile ta teden in danes fulllllllllll pridne punce. user posted image user posted image
Tejči v celjski p. je ful dobr. Sestre na nosečniškem oddelku (gin.1) so ful vredu, glede zdravnikov je pa tako, da ima vsak svoje mnenje. Za eno pacientko ti vsak dohter drugač reče. Drugače pa ful hvalijo Dr, Korena in Dr. Salobirjevo. Moja sobna zdravnica pa je Dr. Brusova in sem zelo zadovoljna z njo. Tudi babice so ful prijazne. Kako pa je pri porodih ti pa zaenkrat še ne vem povedat, upam da ti bom lahko kmalu. Jst osebno zelo navijam da bom lahko pri porodu imela svojega ginekologa ki tudi dežura v celjski p. Dr. Simonitija.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 5172
9.6.2007 21:06:32   
ikonca
Pozdravček,

da še jaz malo pojamram. tUdi az sem zmatrana. Zdaj perem 3 stroj, za jutri sem že skuhala kosilo in vmes čistila kopalnico. Popoldan nam je uspelo jit na ribe nato smoi se pa še malo sprobali v ribarjenju. Bili smo tri familije, ker je imel moj roj. dan in vsi smo imeli polne roke dela.

Ajvy, tudi jaz še nimam nič oprano. Kaj oprano, planice moram še kupit!!!
Verjetno bom vse cunjice oprala kar pri starših, ker lahko obesim na vrt (veliko metrov obešalne vrvi) in še posušilo se bo hitro. Amak cunje čakakjo omaro, ki jo moram še najditi!user posted image

Freycha, saj likanje počakak. Mene že čakak kar lep čas, le kupi cunj se višajo!

Ronja tudi jaz še nimam zrihtano. Vse moram še preseliti v otroško sobico in jo malo urediti. Plesala ravno ne vem če bom!

Tasonka, a kremšnite si pa izpustila????user posted image

Zvesta, priznaj da je to dobra utrujenost. Saj veš da ti zopet za en spisek manj stvari manjka. Zadnič ko sem bila v Avstriji sem imela na koncu dnevev obup noge, ampak ko pogledaš dudke, flašek, kopalne brisače ... pozabi tudi na noge.

A se je nevarno kopat v morju par tednov pred rojstvom otroka? Zarad temperature morja mislim? čez približno 10 dni grem na morje in ne vem koliko se bo morje do takrat otoplilo, bi pa rada izkusila, kako je plavati s trebuhom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5173
9.6.2007 21:15:07   
Ajvy
Ikonca, prav zanimivo je plavati s trebuhom, res pa je da sem bila jst v bazenu, tak da bo zate še malo drugače.. Nč hudega če nimamo oprano, samo me skrbi k se ne suši tak dobr, pa saj bo posijal sonček balonček in nam bo pomagal , da nas ne bodo user posted image  dohitel.. Katere plenice moraš kupit, a tetra, racmanke... ???Jst mam to že vse, manjka mi še modroc, stvari iz lekarne.. pa bomo.. počasi... pa z ljubeznijo

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 5174
9.6.2007 21:26:32   
rumba
Čer!
Kaj ste vse pred TV-jem?
Jaz sem pa izmučena do kraja. Celi dan sem bila na bogah. Po več kot tednu dni sta se s počitnic vrnila moja dva sončka, pa sem morala biti 100% na razpolago. Že dopoldan smo dobili še obiske s Koroške, smo jih peljali na kosilo, potlej pa v živalski vrt, kjer smo se podili do večera. Še dobro, da nismo kupili karto za nočni ogled, sicer bi še vedno vztrajali.user posted image user posted image user posted image  Res je, da sem se vsedla na vsak štor, a vseeno nog skoraj ne čutim, trebuh pa je trd kot kamen.user posted image  No ja, da ne bom samo jamrala, pa bom še dopisala, da smo se imeli prav luštno.user posted image
Vidim, da bom menda edina, ki ne bo likalauser posted image  Saj menda je sušilec (ta močan program) isto učinkovit kot likanje? Jaz še tople cunjce zložim, so fino mehke, pa še prav lepo ravne tudi brez likanja. Ma, čez popek pa sem jaz vedno dajala sterilni zloženec in nikoli ni bilo problema. Poleg tega nikoli nisem ničesar sterilizirala (razen dude, a tudi to le pred prvo uporabo). Hja, mogoče pa sem res malo čudna.user posted image user posted image
ikonca, o kopanju v morju smo pred kratkim govorile. Če se prav spomnim, ni problem, merje je čisto (ne glih v lukiuser posted image ). Problem je le v tem, da ne veš, oziroma ne opaziš, ali ti odteče voda. Ali pa misliš, da ti odteka (po kopanju), pa to ni plodna voda, pač pa voda iz morja. Ma, mislim da Ronja bi kaj več vedela, ker je rekla, da še vedno plava. O temperaturi pa ni bilo govora, sicer pa morje itak ni tako hladno, da bi bilo omembe vredno.user posted image

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 5175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  205 206 [207] 208 209   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  205 206 [207] 208 209   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?