ronja
|
IZVIRNO SPOROČILO: corfu Ronja, kakšno preobrazbo, te ravno ne razumem najbolj? Hihi, corfu, poglej moj prejšnji post, tam ko si ti pisala, da si si nabavila pol Mulerja ali kje si že bila, pa ene klešče za trepalnice. Pa sem rekla, če bi me enkrat vzela v uk, ker še nikoli v življenju nisem bila naličena, za 99% izdelkov gotovo nimam pojma, kako se uporabljajo... pa si se mi zdela pravi naslov in da bi bilo zabavno;) Pa da fanta kap, da mu enkrat naličena pridem, hehe, mi ne bo mogel nihče očitat rutine (no, saj so mi že svašta, ampak tega, da bi bilo pa z mano dolgčas ali rutina, pa res še nihče ni rekel...) aja, glede plavanja, saj če se ti voda vlije, jo po moje kar čutiš - plodovnica ma med 37 in 40 stopinj, morje pa dobrih 20... Če pa po malem curi, pa tudi zunaj ne veš kar takoj, moraš dalj časa spremljat... punce, a ve imate tudi že vse zrihtano? Kaj sem res tazadnja? Midva nimava še nič postavljeno v sobi - in kar je najhujše, se dragemu kar nič ni mudilo... Sem bila že čisto obupana, njemu se je zdelo čisto ok, če pride otrok v tako ... No, sva se malo pogovorila včeraj in je videl, da mogoče pa to res ni najboljša ideja, tako da je šel zdaj v Merkurja po mareial za izolacijo sten v otroški sobi... Samo pri njem te stvari trajajo, predno rata... Misli pa, da bi pa kar vse zrihtal v tistih treh dneh, ko bi bila jaz v porodnišnici No, to bi res rada videla... Ma, jaz upam, da bo mala počakala, včeraj sem namreč spet mela generalko, popadki lepo na slabe 3 min., na koncu že na 1. Sem sedela čisto pri miru, da ja ne bi kaj sprožila... no, se je umirilo po par urah... Samo se mi zdi, da v tretje pa ne bo več generalka... Da bo šlo pa kar zares... PS. jaz sem pa trenirala akrobatski R&R, no nekaj malega tudi standard in latino, ampak bolj R&R
|