Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Maja,mogoce mi bo Freycha dovolila za namestnico . ves da bom dala vse od sebe, da bom boljsa kot ona . kamot... sej dobre in sposobne ljudi je vedno fajn imeti ob sebi, da jihi maš pod kontrolo in da tebe še bolj pametnega in sposobnega delajo Žal kapica, sem šla z dragijem kar v posteljo, ko sva domov prišla, sva se raje malo cartala in pogovarjala Nisem računalnika niti prižigala ne. Pa saj ste si mogle malo od mene odpočiti, ne? Kapica, kako pa tebi uspe gledati naše TV programe? Kristina_1 joj, se mi zdi, da če bom pripravila rukzak, da bom res preveč že pripravljena in se bo moja mala res odločila kar ven prit. Sva se pa včeraj pogovarjala z mojim in sem ugotovila, da pred 1. julijem ni fajn roditi, ker ima on cel julij frej (si ga je vzel zame) in če prej rodim, bo on šele julija lahko doma nič prej....... No, se bova z malo zmenili, da pride šele po 1. juliju na svet..... tisti 7.7. se mi še vedno zdi zanimiv Sicer pa, kot sem že napisala, se mi zdi, da se je mala spet obrnila in je na glavi. Upam, več bom pa izvedela v ponedeljek, ko imam UZ. V torek imam pa že CTG in upam, da bom tudi napotnico dobila za porodnišnico za svaki slučaj. Sem pa sedaj že drugič ali tretjič naročena čez dva tedna in mislim, da bo to sedaj kar navada ratala......Meni ni težko, pa v bistvu mi je boljše, če me ima moja G bolj pod nadzorom. Še 1x na dva tedna se mi zdej vleče Maja, jaz sem tudi jazz balet plesala, moj brat pa L.A in standardne. Je pa pri Frediju plesal.... Kje pa ti? Samo on je 74. letnik, vprašanje, če ga poznaš..... Je bil v generaciji Katarine Venturini in Andreja Škufce, itd... Jaz sem pa plesala v Kazini, ko je šla pa Mojca Horvat za sebe, sem šla z njo.... samo sem ji potem nekaj zamerila in sem nehala plesat. No, potem sem še v eni skupini plesala, potem sem si pa mišice pri pipiki natrgala, ko sem v šoli enkrat špago delala in se ogrevala, pa mi je sošolec na zadnjo nogo skočil, ker je pritekel v razdred in me ni videl..... No, pa je šla moja plesna kariera v p.m....No sem vesela, da takrat nisem na invalidskem pristala.... Moj bo tudi pri porodu, ker je to človek, ki me vedno pomiri in se ob njem full na varnem počutim in mi bo veliko lažje z njim, kot brez njega. Hvala bogu si tudi on tega želi. Ga pa ne bi hotela siliti, če ne bi hotel biti, bi mi bilo pa fuuulll težko. Aja, Romihova je pa menda že rodila.. ali pa bo sedaj enkrat..... je pa to drugi otrok. Pa psa imajo. Takega fuulll luštnega črnega No, jaz bom pa danes cel dan sama doma, ker je dragi v službi....... si bom verjetno kar klimo vzžgala pa likala čez cel dan. Bi namreč rada vsaj za prvič cotke malo prelikala čez (sploh une, ta sposojene), sej potem itak ne bom imela več volje in časa. Sem se pa zadnjič z mojo mami pogovarjali in mi je rekla, da če bom rabila pomoč v gospodinjstvu potem, ko rodim, naj jo pokličem in mi pride malo pomagat. Ji ni problem priti iz LJ v MB, da mi malo polika pa pospravi itd... Kako imam ja rada to žensko. To je ena od najboljših mam na svetu, res Je pa res, da se tako dobro razumemo šele zdej, ko sem se odselila stran. Dokler smo pod isto streho živeli, smo imeli mesarska klanja Pišuka, spet imam full nizko temperaturo. Pa kaj se zdaj to dogaja? Včeraj sem imela 35,4, pa mi je potem malo zrastla na 36,2 (čeprav imam jaz nekje med 36,4 do 36,7), danes imam pa spet 35,5 Upam, da je to vse ok.... Jah nič, bom počasi zaključila, mogoče se je pa kaka med tem že zbudila
|