|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  204 205 [206] 207 208   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
8.6.2007 22:59:20   
pupi
ČVEKE!!!!!!!!!!
Jaz spoh nisem za med vas, ker se javim na vsake kvatre!!
Pervo Bonni.. zakaj se med likanjem ne vsedeš, jaz zaradi mojega predragega išijasa niti pri eni plenici nie bi zdržala stoje!!!!!
Glede seksa pa mi je kar lažje, ko vidim da pri vas tudi ni nič kaj akcije, sem se že sekirala da sem frigidna user posted image  ker mi je moja kolegica razlaga kak pa sta ona dva non stop sexala, jaz pa nič skupaj ne spravim....... Po resnici povedano se sploh ne spomnim kdaj sma nazadnje!!!!! user posted image user posted image  Upam da je pri vas boljše..

Tudi jaz sem imela v torek pregled pri G in sem spet naročena čez 14 dni. Kak pa ste kaj ve naročene, verjetno že tudi pogosteje!? Me pa tudi zanima, če so se vaši polžeki že glavično obrnili za porod? Naša pupa se je odločila, da z glavo navzdol pa pač ne bo viselauser posted image user posted image !! Aja, pa komaj teh 10 gibov skupaj spravim ko bi jih morala, prej 9 pogojnihuser posted image ...

No ne bom več bluzla, ker ste vse že končale, jaz sem šla vstran od TV ker nič ni pametnega, ve pa grete k njemu user posted image user posted image
LN

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5126
8.6.2007 23:01:13   
pupi
OOOO!! Mi je 1X uspelo naredit otvoritev strani!! user posted image user posted image  ja kak pa mi naj če pa nič ne pišem nikoli user posted image !!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 5127
8.6.2007 23:07:22   
kapica
Pupi, moje dete je ze obrnjneno z glavo navzdol. Tako da c en ebo vzganjal vragolij, bo tako tudi ostaluser posted image .
Sem pa ze narocena vsaka dva tedna pri G, ne vec vsakih stiri.
A so ti rekli, d amores steti gibe? Jaz jih nic ne stejem, sicer se malo manj premika, se bolj plazi sem pa tja po trebuscku, ko mu prostora zmanjkuje.
jaz ne letim k tv-ju, ker res nic ni pametnega.
user posted image user posted image user posted image za otvoritev straniuser posted image . Pa brezskrbi, sigurno nisi frigidnauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 5128
9.6.2007 8:03:21   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Maja,mogoce mi bo Freycha dovolila za namestnicouser posted image user posted image . ves da bom dala vse od sebe, da bom boljsa kot onauser posted image user posted image user posted image .

kamot... sej dobre in sposobne ljudi je vedno fajn imeti ob sebi, da jihi maš pod kontrolo in da tebe še bolj pametnega in sposobnega delajo user posted image user posted image user posted image user posted image

Žal kapica, sem šla z dragijem kar v posteljo, ko sva domov prišla, sva se raje malo cartala in pogovarjalauser posted image  Nisem računalnika niti prižigala ne. Pa saj ste si mogle malo od mene odpočiti, ne?

Kapica, kako pa tebi uspe gledati naše TV programe?

Kristina_1 joj, se mi zdi, da če bom pripravila rukzak, da bom res preveč že pripravljena in se bo moja mala res odločila kar ven prit. Sva se pa včeraj pogovarjala z mojim in sem ugotovila, da pred 1. julijem ni fajn roditi, ker ima on cel julij frej (si ga je vzel zame) in če prej rodim, bo on šele julija lahko doma nič prej....... No, se bova z malo zmenili, da pride šele po 1. juliju na svet..... tisti 7.7. se mi še vedno zdi zanimiv user posted image

Sicer pa, kot sem že napisala, se mi zdi, da se je mala spet obrnila in je na glavi. Upam, več bom pa izvedela v ponedeljek, ko imam UZ.  V torek imam pa že CTG in upam, da bom tudi napotnico dobila za porodnišnico za svaki slučaj. Sem pa sedaj že drugič ali tretjič naročena čez dva tedna in mislim, da bo to sedaj kar navada ratala......Meni ni težko, pa v bistvu mi je boljše, če me ima moja G bolj pod nadzorom. Še 1x na dva tedna se mi zdej vlečeuser posted image

Maja, jaz sem tudi jazz balet plesala, moj brat pa L.A in standardne. Je pa pri Frediju plesal.... Kje pa ti? Samo on je 74. letnik, vprašanje, če ga poznaš..... Je bil v generaciji Katarine Venturini in Andreja Škufce, itd... Jaz sem pa plesala v Kazini, ko je šla pa Mojca Horvat za sebe, sem šla z njo.... samo sem ji potem nekaj zamerila in sem nehala plesat. No, potem sem še v eni skupini plesala, potem sem si pa mišice pri pipiki natrgala, ko sem v šoli enkrat špago delala in se ogrevala, pa mi je sošolec na zadnjo nogo skočil, ker je pritekel v razdred in me ni videl..... No, pa je šla moja plesna kariera v p.m....No sem vesela, da takrat nisem na invalidskem pristala....user posted image

Moj bo tudi pri porodu, ker je to človek, ki me vedno pomiri in se ob njem full na varnem počutim in mi bo veliko lažje z njim, kot brez njega. Hvala bogu si tudi on tega želi. Ga pa ne bi hotela siliti, če ne bi hotel biti, bi mi bilo pa fuuulll težko.

Aja, Romihova je pa menda že rodila.. ali pa bo sedaj enkrat..... je pa to drugi otrok. Pa psa imajo. Takega fuulll luštnega črnegauser posted image

No, jaz bom pa danes cel dan sama doma, ker je dragi v službi....... si bom verjetno kar klimo vzžgala pa likala čez cel dan. Bi namreč rada vsaj za prvič cotke malo prelikala čez (sploh une, ta sposojene), sej potem itak ne bom imela več volje in časa. Sem se pa zadnjič z mojo mami pogovarjali in mi je rekla, da če bom rabila pomoč v gospodinjstvu potem, ko rodim, naj jo pokličem in mi pride malo pomagat. Ji ni problem priti iz LJ v MB, da mi malo polika pa pospravi itd...user posted image user posted image user posted image user posted image  Kako imam ja rada to žensko. To je ena od najboljših mam na svetu, resuser posted image  Je pa res, da se tako dobro razumemo šele zdej, ko sem se odselila stran. Dokler smo pod isto streho živeli, smo imeli mesarska klanja user posted image user posted image

Pišuka, spet imam full nizko temperaturo. Pa kaj se zdaj to dogaja?user posted image  Včeraj sem imela 35,4, pa mi je potem malo zrastla na 36,2 (čeprav imam jaz nekje med 36,4 do 36,7), danes imam pa spet 35,5user posted image  Upam, da je to vse ok....

Jah nič, bom počasi zaključila, mogoče se je pa kaka med tem že zbudila user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5129
9.6.2007 8:08:19   
Freycha
novopečene "julijske" mamice user posted image user posted image user posted image

datum poroda; nick; ime user posted image  ;višina; teža; PDP

13.5.07 Afnica; Lana in Lan ;36,5cm 1140g;41cm 1750g; 12.7.07
5.6.07 Baja*; Rene; 48cm 2780 g; 10.7.07
7.6.07 Siskamiska; David in Domen; 40cm 1660g in 45cm 2105g; 25.7.07

Julijke še srečke nosečke:user posted image              

01. Teya 
02. noka81; user posted image
03. anja7; user posted image
03. Polona25; Ljubljana; user posted image
04. tani33; Slovenj Gradec; user posted image  user posted image  user posted image ; user posted image ;  Julija
04. pikica123
05. Yvona
05. majrim; user posted image ; Izola; user posted image ;  Neža
06. tajag; user posted image ; Šempeter; Nejc ali Lucija
07. Giras
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; user posted image user posted image ; user posted image ; LJ ali PO; Jure
07. Lali82 ;user posted image ; user posted image ; Ljubljana
08. Kristina_1 ; Postojna; user posted image  user posted image
08. Jelenche ; Ljubljana; user posted image

08. Anja O. user posted image user posted image  ; Celje; user posted image  + user posted image
09.*maja; user posted image user posted image user posted image user posted image ; Ljubljana;  
09. 76suza; user posted image
10. Tejči77 ; Celje; user posted image
10. Petraa; user posted image  user posted image
11. lexl; user posted image  user posted image ;user posted image ; Ljubljana; Jure
12. Freycha ; MB/Felbach (AUT) user posted image ; user posted image ; Dita
12. corfu ; user posted image  user posted image ; user posted image ; Manca
12. ulla80; user posted image ; user posted image  ;
13. Kety ; Ljubljana; user posted image  user posted image ; user posted image
13. mary82
15. zvesta; Maribor; user posted image

15. bačko user posted image ; Ljubljana; Žana
16. Teika
17. Kety99; user posted image

17. Heya ; Brežice
17. arijana; user posted image  user posted image ; user posted image
17. pupi; user posted image ; Naja
19. Bety
19. Rožica82 ; user posted image ;user posted image ; Murska Sobota; Lana
19. ksenjak; user posted image  user posted image ;user posted image
20. simi27; user posted imageuser posted image ; Ljubljana; Svit
22. pikam; user posted image ;user posted image ; Ljubljana
23. Ezica; user posted image ; Kranj ; Rok
24. GabiW
24. zarja123

24. madejka; Maribor;user posted image ; user posted image
24. poldy; user posted image ; Urša
25. pupa*
25. Nisaa; Jesenice user posted image  user posted image ; user posted image
25. yudit; user posted image ;user posted image
25. kapica; user posted image ; Dino
26. Mari71; user posted image  user posted image ; user posted image
26. Ajvy; user posted image ; Ljubljana
27. rumba; Ljubljana; user posted image user posted image user posted image
27. miša99
27. malamisha; Ljubljana
27. tigi212
27. Ribi06; Ljubljana; user posted image user posted image
28. Kniči; user posted image ; Celje; Matej ali Polona
28. jerneja
28. ronči; user posted image
30. ikonca; user posted image
31. Pinkyca
31. Bonni; user posted image ; user posted image ; Ljubljana 

imamo 60 user posted image , od tega 1 user posted image user posted image        in       59 user posted image                                   imamo 13 user posted image  in 19 user posted image
ah babe smo vedno v prednosti    user posted image

to smo julijke!!! user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5130
9.6.2007 8:29:05   
Freycha
Evo punce, fotkice sobice so objavljene. Manjkajo samo še Tweety-ji, ki bodo od ponedeljka daje nalepljeni na steno (se mora barva fajn posušiti), pa še kake slike itd manjkajo..... V ponedeljek greva v Ikeo in sem prepričana, da bom še kaj "pametnega" našla za sobico.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5131
9.6.2007 9:08:39   
Anonimen
Freycha... Lepa sobica je. Lepo sta to uštimala..

Jaz se pa nikakor ne morem spočiti. Tri dni še rabim, da se bom naspala.

Sicer pa grem zdaj v šoping. Ploščice za balkon. Pa posteljnina za posteljico. Pa nekaj kupit, da bo naši tamali dojenček iz P prinesel. Pa po nov telefon moram. Pa fasungo za kuhno nabavit. Pa za kamero gledat. PA še kaj se bo našlo.

Samo oblečem se in šibam proti MB.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 5132
9.6.2007 9:10:17   
Freycha
če vama bo, pokličita, pa gremo na kavo... jaz sem sama domauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5133
9.6.2007 9:23:45   
*maja
Mene je pa včeraj zvečer internet deložiral stran od računalnika user posted image , je kar zaštrajkal in ni več delal, pa sem po hitrem postopku mrknila.
Naša pupa je danes 100% bolje (hvala bogu), tako da bomo danes mogoče celo imeli kaj od dneva user posted image .

Freycha lepa sobica ni kaj; no saj ste jo tudi toliko časa pacali da pa že skoraj mora biti super a ne user posted image .
Jaz sem tudi nekaj časa trenirala pri Frediju potem pa do konca svoje kariere v Kazini. Sam,o je tvoj bratec starejša generacija kot jaz, kako mu je pa ime, če ni skrivnost, mogoče ga pa celo poznam, smo bili itak vsi skupaj, če ne drugje pa na tekmah.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5134
9.6.2007 9:30:10   
Freycha
maja... imaš zs..... ne bom delala reklame bratcu, je srečno zaseden user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5135
9.6.2007 9:32:47   
*maja
Srečno zaseden a tako se zdaj po novem temu reče user posted image .

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5136
9.6.2007 9:37:48   
Freycha
jah ni poročen, ker so pri nas poroke prepovedane...... pa itak ne bi bil zanimiv za "vas"......

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5137
9.6.2007 9:39:15   
*maja
Poroke prepovedane - ZANIMIVO.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5138
9.6.2007 10:18:45   
ikonca
Freycha
Zares lepa sobica. Všeč mi je ker je svetla in ni preveč načičkana.

Drugače vam je pa res težko slediti. Samo skuham kosilo ali grem malo prej spat pa v tem času rata že ne vem koliko strani. Čez približno 10 dni grem za par dni na morje, potem bom imela pa tudi jaz čas klepetati z vami. Me je pa kar malo groza, jaz moram še vse naštimati v sobici in še kup stvari kupit.
Mislim da bom drugi teden kot Zvesta. ZVesta, želim ti veliko uspeha pri nakupih.

Grem kuhat! Danes merkava nečakak. Je že mal prevelik za vajo s plenicami in flaškami, je pa prav zabavno. Ne moreš verjeti kako otrok spremeni vzdušje v stanovanju, popoldan pa še na ribolov. moramo se še pomenit kdo bo ribo potem ubil user posted image ko bo na suhem in še huje kdo jo bo spucal - ves tist črevesjeuser posted image !

Upam da nisem pokvarila kakšni teka pri zajtrku ali kasneješem kosilu!

Uživejte dan, dokler je še sonce!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5139
9.6.2007 10:33:57   
Freycha
evo, jaz sem končala likanje cotk za tamalo.Vse že pospravljeno na svoje mesto. Sedaj pa malo poležim, potem pa naprej v akcijo.....user posted image user posted image

Ikonca in maja hvala za mnenja še posebej, ker so doba user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Freycha -- 9.6.2007 10:46:33 >

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 5140
9.6.2007 11:01:36   
bačko
Ciao!Spet ste pisale kot nore.Sem videla da je siskamiska tudi rodila.Iskrene čestitke.user posted image user posted image
Moj dragi kuhinjo beli jaz pa zabušavam.Oziroma počivam.
Freycha zelo lepa sobica.Všeč mi je ker ja tako svetla.Zelo lepo imaš.Pri nama je bolj težavno s porstorom ker imava enosobno stanovanje in imava pojsteljico kar ob najini pojstelji.Razmišljava pa o večjem stanovanju.Počasi pa bova tudi do tega prišla.Zaenkrat sva kar pridna pri šparanju denarja za stanovanje.Samo kaj ko so stanovanja tako draga.
Danes je pa prav lep vreme.Komaj čakam da moj neha packati da greva kam ven.Na kakšen sprehod ali pa kam na kakšno sadno kupo.
Uglavnem lepo se imejte in pa pa! 

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5141
9.6.2007 11:06:48   
kapica
Jutrouser posted image !
Jaz sem danes spet spala do malo prejuser posted image , mam pa muskelkarter od vcerajsnjega strihanjauser posted image . Saj bo.
maja, sem mislila da je slo vceraj tvoji hcerkici slabse in si zati tako na hitro odsla. No, sreca da je vse v redu, naj kr tako ostaneuser posted image .
Freycha, a ti si tudi plesalka? Sam neki plesete tu gor, pa meni luste delateuser posted image . Hm, kako lahko nase programe gledam, nimam pojma, a je to preko satelita, al kabelske, nekaj mava nastimano, da gre. Pa ne me vprasat tocno kaj, bi mogla mojga vprasat. Ampak doim samo slov. 1 in 2, nic pop tv-ja pa teh zadev. Skodauser posted image . Sobica se mi tud dopade, zgleda prijetna, topla , udobna. Sam se mi zdi, da sem tam v kotu videla neko pajcevino, ne vem, daj, ce ti bo dolgcas, jo se enkrat spucajuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Pri nama z mamko je tudi tako, da se odlicno sedaj razumemo, sploh ker smo tako dalec, prej sma mele pa vedno vojnouser posted image user posted image .
Zvesta , veliko srece pri nakupih, da cimvec stavri dobis in da se bo splacalao bit crknjena potemuser posted image .
Jaz bom pa danes verjetno naprej strihala, upam, da vreme zdrzi, ker je potem treba spet cakat, da so okne cisto suhe. Pa mal bom z vami cvekala, ce bo mela katera kaj casauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5142
9.6.2007 11:10:05   
kapica
Ikonca, upam, da boste nasli koga, ki vam bo ribo zrihtal, drugace boste brez kosila ostaliuser posted image user posted image .
Backo, mhmmm, sadno kupo, to bi jaz tudiuser posted image .
Freycha, kako je bilo z pc-jem in diskom, a je slo nazaj nastavit, al so stvari zgubljene?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5143
9.6.2007 11:22:54   
Freycha
Hvala bogu je moj dragi vseeno naredil neke backup-e, za kar jaz sploh vedela nisem in so vse fotke ostale, razen zadnjih par scanov UZ-jev, to se pa tudi še lahko naredi.......
Je pa disk sedaj spet k sebi spravil, edino izgubil je vse podatke, ki so bili gor.. pa baje hvala bogu ni bilo nič posebnegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5144
9.6.2007 11:24:48   
Freycha
joj, meni se pa full nekaj po črevesju pretaka... bohve, kako to Dita sliši.. pomoje ji mora it full na živce. Samo se res nekaj zelo zelo glasno pretaka..... Upam, da še uspem priti od štacune in nazaj, pa da me vmes kje ne stisne na veliko tekočo potrebo user posted image user posted image user posted image user posted image

Kapica, ti si pa prava zaspanka hudiča... kako ti uspe tako dolgo spati user posted image  jaz pa vsak dan ob sedmih auf, pa nič več spat.....user posted image  

nič, šibam, da mi ne zaprejo prej štacune z blagom.. brb....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5145
9.6.2007 11:30:41   
Ajvy
Freycha , super lepa sobica, full lepa...
Danes ste vidm vse nakupovalne, meni se pa tako spi, danes ponoči nikakor nisem mogla najti primernega položaja za moj trebušček... sem gledala Robin Hood-a , pa tudi tega nisem mogla zdržat do konca... kr neki.. čist sem polomljena
Moj je trenutno ful priden, pa štima police v sobi za user posted image , jst pa klelele zabušavam.. user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5146
9.6.2007 11:31:29   
simi27
Živjo,

danes bo pa lepo vreme. Tako, da bom lahko tudi zunaj uživala. Čeprav moj sedaj spi, ker je imel nočno, popoldne pa gre spet delat. Tako da bom sama.

Freycha - sobica je ful lepa. Sta se izkazala. kje si kupila nalepke?

Tudi midva sva včeraj pleskala. No, bolj moj kot jaz. Jaz sem samo diktirala in asistirala. In je prav lepo izpadlo. v sredo nama pripeljejo sedežno in jogije, tako da se lahko konec tedna že seliva. user posted image  ampak bom pogrešala Ljubljano. Tukaj se vsaj nekaj dogaja. No, ja. se bom že navadila. Glavno, da se imamo radi, ne?

Še eno vprašanje oz. potrebujem nasvet. Čez 14 dni se bo prijateljica poročila in jaz nimam nič pametnega za oblečti. Ne morem iti v kavbojskem krilu. Je mogoče katera kaj nakupovala po Ljubljani in kaj pametnega videla? Sem si mislila vzeti kakšne 3/4 hlače, ki jih bom lahko imela še v vročih mesecih po porodu.

no, lepo se mejte!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5147
9.6.2007 11:37:36   
kapica
Freycha, jaz sem ze vedno zeloo rada spala. Pa nic me en odvrne sedaj od tega, tud ne velik trebuhuser posted image . saj prvic se ze zbudim ob sestih, potem pa vsako urco oci odprem, se obrnem in naprej. Pa gre nekje do desetih, enajstih. Mi je prav fino, ker se mi nikamor ne mudi, nic me ne cakauser posted image . Kako bom potem samo par urci spala ponoci, mi ni jasnouser posted image .
Simi, ne bi vedela kje v Ljubljani je kaj za kupit, upam, da bos kaj naslauser posted image .
Ajvy, ce se ti spi, pa pejd spatuser posted image . Nic nimas od dneva, ce cist poklapana okrog hodisuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 5148
9.6.2007 11:40:09   
kapica
Bom pa sedaj zlezla iz postelje, ker namrec se vedno polezavamuser posted image , pa da vidim, ce bo kaj za delat ali neuser posted image . KAkor zgleda, bo vreme zdrzalouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5149
9.6.2007 12:28:27   
ikonca
Pri nas se je že pooblačilo! Pa tako sem se veselila sončnega dneva, da se končno spravim v kratke hlače, ker imam noge čist bele.

Kapica, ribice ne bodo za kosilo oz. tam jih tudi pečejo, tako da se jih najprej naješ potem pa če hočeš pa še malo loviš. Nekateri jih odnesejo domov, nekateri pa jih spustijo nazaj v vodo. Nismo se še uvrstili v katero skupino pašejo.

Ampak tudi od Bačko ni slaba ideja - Sadna kupa!user posted image

Zdaj je treba vse jest, boste potem na "dijetah" ko boste dojile.
Težko se bom sprijaznila, da ne bom smela jesti melon, grozdja, nektarin, breskev...user posted image  Ta sadje mi ful paše, ker prijetno osveži.

Iz SZ vam pošoiljamo oblačnost user posted image user posted image user posted image .
Le zakaj bi imeli samo mi slabo vreme?
user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  204 205 [206] 207 208   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  204 205 [206] 207 208   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?