Anonimen
|
Helou punce! Jaz tudi nisem skoraj nič spala ponoči. Mene tako grozno zgaga daje, da mi nič ne pomaga, samo stokam in se smilim sama sebi in seveda bedim. Za porodnišnico imam pa jaz že na tričetrt spakirano. So me zadnjič lažni popadki preveč strašili. Materinsko pa mobitel pa jaz skoz s sabo nosim. Rumba, hvala tudi tebi za dobrodošlico! Ulla80, mi imamo termometer dudo. Če jo otrok obdrži v ustih dovolj časa, se obnese, samo je to kar projekt, ker če so bolni, jim ponavadi ne rata tolko časa žulit te dude po ustih. Vsaj naši ne, no. Pa tud to je problem, kot so že druge rekle, da ni ista kot njihova duda. Moža bom pa mela pri porodu, razen če bo šlo tko hitro, da ne bo varstvo za tamalo še prispelo. Sej upam, da bo šlo brzinsko, samo ne pa tako zelo, da ne bi mogel moj bit zraven. Je bil že prvič in je to nepozabna izkušnja tudi zanj, meni pa neprecenljiva opora. Babica je pa mene prvič bolj malo samo puščala, pa čeprav je bil tudi moj zraven. Ampak sem pa v Brežicah rodila, ki je mala porodnišnica in ni skoraj nič porodov. Anja7, držim pesti, da potegneš do polnih 37 tednov. Kapica, jaz sem že par tednov nazaj pobrala prstane dol in jih na verižici nosim. Ne bi glih, da mi jih režejo dol, če bo treba na CR, zatekam pa itak ful. O porodniški pa tudi jaz ne bi. Jaz že vem, da ne bo za vse račune, kaj šele kaj drugega. Čez vikend pa gremo mi baje v Kranjsko Goro. Še čakam dragega, da mi potrdi. Nekam se v glavnem moramo zbasat, ker nam čez vikend dokončajo novo spalnico (baje), pa prepleskajo stanovanje in ne smemo bit doma. Moram dans še pakirat, pa sploh ne vem, kam gremo.
|