|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
8.6.2007 8:47:52   
Anonimen
Freycha.... Huuu... Zdaj, če imajo mp3 player ne vem. Mi smo bili v tisti sobi za alternativo, pa je bil stolp. Kolko je bil moderen ne vem. Mej zraven mp3-je in muziko na navadnih CD-jih.

No, meni je pa sedaj mobitel crkno. Enostavno ima smao bel ekran. Sem ga ugasnila: ISTO. Sem mu vzela ven baterijo: ISTO.

Zdaj si bom mogla pa še nov telefon kupit. user posted image

Aja, pa moj bi nadvse rad kupil kamero. Cene kamer so pa ubitačne. Jaz bi raje malo šparala, zdaj pa ne vem kaj nardit. user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4776
8.6.2007 8:51:58   
Anonimen
ej freycha, kje si kupla ono igralno podloga.....carska jeuser posted image resnično

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4777
8.6.2007 9:01:01   
Freycha
V pikapolonici.... meni je bila tut fuuullll všeč......user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
8.6.2007 9:03:19   
Anonimen
Meni je tudi ful lušta ta tvoja podlogica. Nasploh so mi všeč te pastelne barve, ki ne žarijo preveč.
No, meni so rekli, da naj igralni center kupiva precej živih barv. Da jih imajo otroci raje. Sva pa kupila bolj umirjen, pastelen vrtiljak za na posteljico. Pravi igralni center, predvsem pa sponzorja zanj, pa še iščeva. user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4779
8.6.2007 9:05:21   
Anonimen
sma jih midva že tud gledla pa mi nobeden ni bil kej prevč všečuser posted image user posted image ker seveda, taglavno je to da je meni všečuser posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4780
8.6.2007 9:41:05   
Freycha
se kateri kaj sanja, kaj pomeni, če ti temperatura pade za eno stopinjo? od nekdaj imam okoli 36,4, zdele sem se pa full čudno počutila in sem si šla meriti, imam pa 35,4user posted image user posted image  švicam pa ko konj.........user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
8.6.2007 10:14:57   
Anonimen
To pomeni, da ti je ful vroče in se telo na tak način ohlaja. S katerim termometrom in kje si pa merila?

Mogoče imaš pa abstinenčno krizo, ker se običajen čvek danes tukaj (še) ni razživel. user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4782
8.6.2007 10:34:32   
Freycha
zdej sem malo počivala, pa je res boljše.... sem se pa kar ustrašila, ker je moj dragi rekel, da samicam pade temperatura predno grejo kotiti... jaz pa še ne bi kotila.. ups, rodila user posted image

Zvesta, nisem si ga v rit tlačila user posted image  je pa sicer digitalni, samo porabi nekaj časa, preden začne piskati...... take imajo tudi v bolnici....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
8.6.2007 10:37:55   
kapica
Jutro punceuser posted image !
Jaz sem pa danes tako lepo spala, saj vidite kako sem pozno prisla do vas, pa se to sem se prisilila, da sem vstala.
Zvesta, ubogica. Pa spet imas toliko perila za prat? Joj, ne vem od kod jemljesuser posted image . Jaz nosim materinsko knjizico skoz zraven.
Tejci, saj se en pogovarjam kaj tako pomembnega, kot vidis, tako da ce ne vsega preberes, nic ne zamujasuser posted image .
Freycha, to je obup, da te zunaj nekdo zbudi, sploh ko nic ne mores. Bos pa zato danes veliiiko naredila, sobico koncala, klepetala...user posted image .
Ulla, jaz sem torbo ze nekaj pripravljala, v glavnem kozmetika je ze noter, cote pa ne vem prav, kkao naj spakiram, ce jih pa se vedno nosim.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
8.6.2007 10:39:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha
sem se pa kar ustrašila, ker je moj dragi rekel, da samicam pade temperatura predno grejo kotiti...  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Haha, drugače pa, ko je meni ful ful ful vroče in ful fulf ufl švicam, imam kožo kot led. In če si takrat merim s titim termometrom, ko je za na čelo ali pa kaj podobnega, pač tisti, ki samo lučko (laser?) na kožo usmeriš, sem zmeraj čist podhlajena za videt. Zato sme te spraševala s čim in kje....

Če bi si ga pa tja tiščala, tam moraš pa vedno še stopinjo odštet, tako so nas učili. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4785
8.6.2007 10:39:47   
kapica
Freycha, ne se bat, ne bos se sla rodit, ker te rabimo tukaj za cvekanjeuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
8.6.2007 10:41:19   
kapica
Zvesta, a taksni termometri se obstajajo? Za na celo, p ate zadeve, se spomnim da smo imeli doma, ko sem bila se otrok, to pomeni x let nazajuser posted image . Sicer pa na tisto se tako nisi mogel zanasat.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
8.6.2007 10:42:54   
Anonimen
Ma, to so zdaj taki moderni, na baterije. Ne tisti trakci, ko smo jih včasih imeli...

No, ampak so čist moderno zanič. v roku 1 minute zmerijo tudi 2-3 stopinje različno.

Isto kot tisti ušesni...

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4788
8.6.2007 10:44:47   
rumba
Jutro!
Sem rabila 40min, da sem prebrala vse zamujeno. Ne vem, če bom drugič vse prebrala. Sam ste tako fajn.user posted image
Jaz sem pa prav lepo spala.
Zvesta, to je bila pa res ubitačna noč. Bogica.
corfu, držim pesti, da se tvoj princ pozdravi!
Tašonka, dobrodošla nazaj. user posted image

Jaz tudi nosim materinsko za sabo... Sicer pa ne paničarit, če odteče voda. Še vedno ni panike, če greste peš. Sploh prvorodke. Drugorodke... je bolj nevarno, da ne zdrsne popkovina ali pa rokica oz. nogica ta prva v porodni kanal.. Ma, je tudi meni rekla G, da ni panike, če pridem peš v P. Je pa res, da rabim le ene 7min.user posted image
Noup, torbe še ne pakiram.... še nočem it rodit. NE DAM ŠE user posted image  VEN IN BASTA! user posted image user posted image

No, kje ste danes???
Aja, lepo da ste mi pustile dvestotko!user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
8.6.2007 10:45:43   
kapica
Ja, zato tudi naj ne bi usesnih uporabljali za dojencke, a ne? So digitalni baje najboljsi, ceprav se mi zdijo tisti z srebrom nekako se vedno bolj domaci. Pa jih ze dooolgo nisem kje videla.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
8.6.2007 10:47:16   
rumba
Jao, ti termometri za na čelo.... KATASTROFA! Sva dala takratnik 12 jurjev, pa leži na dnu lekarniške omarce. Kot je rekla zvesta, večkrat ko izmeriš, več različnih temperatur dobiš.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
8.6.2007 10:47:25   
Anonimen
Punce... prej sem se vstala s stola, pa so se mi pred očmi začele kar ene bele svetleče pike delat. Kaj bi to bilo? Sem pol kar kako minuto stala pri miru in zjala te pikce, pol je pa nehalo? A je to nevarno? user posted image

Sicer pa se meni en stroj že suši, en se pere, en je pa pripravljen takoj za njim.
Pol moram pa nadstropje nižje, k mojim, ki jih ni doma, tam me pa tudi še vsaj trije stroji čakajo. Moram sprat, ko za ponedeljek spet sam dež napovedujejo.

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4792
8.6.2007 10:48:26   
kapica
Rumba, ne s eprehitro veseli, nic ti nismo pustileuser posted image . sam nas je zmanjkalo vceraj, so sen ma ocke zapirale, pa ni slo vec.  In, kaksna je bila tvoja nocka, lepauser posted image . Jed mozek prisel domov?
Nam so rekli v materinski, da ce je otrok ze z glavo navzdol in ze v kanalu, da ni panki, ce voda odtece, da se nam naj mudi. Ampak ce se ni, takrat naj pa se vlezemo in ne vec hodimo.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
8.6.2007 10:48:33   
Anonimen
Midva sva zdaj za donečka kupila tistega digitalnega za pod pajsko, ko v dveh sekundah izmeri. Drugače imava pa še dva tista živosrebrova doma, te pa dobiš v lekarni pa so čisto poceni.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4794
8.6.2007 10:49:20   
rumba
Zvesta, a maš ti slučajno kak s.p. za pranje perila? Kam pripeljem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
8.6.2007 10:49:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Nam so rekli v materinski, da ce je otrok ze z glavo navzdol in ze v kanalu, da ni panki, ce voda odtece, da se nam naj mudi. Ampak ce se ni, takrat naj pa se vlezemo in ne vec hodimo.

Nam so isto rekli. Da je pač vse odvisno od lege otročka.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4796
8.6.2007 10:50:27   
kapica
Zvesta, to je mogoce utrujenost, ali preobremenjenost. A si spila ze kaj danes? Pa ne mislim na borovnickouser posted image .Mislim, da ni kaj nevarnega.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
8.6.2007 10:51:01   
Anonimen
Haha, rumba.... user posted image

Sicer je pa res, da perem res rada. no v stroj zlagam. Pa obesim še tudi. Pol ko je pa treba pobirat, pa zlagat, pa peglat, pa pospravljat.... No, to bi pa jaz tudi komu drugemu pustila.

Viš... En stroj me pa čaka za zložit in speglat. Te pa so dojenčkove. user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4798
8.6.2007 10:51:55   
kapica
Rumba, men se tud zdi da ima zvesta nekaj doma. Ker toliko cot za prat je mal ajajajajajuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
8.6.2007 10:51:55   
rumba
Meni se tiste bele pikice pojavljalo že od nekdaj.... Če se prav spomnim, so mi enkrat razlagali, da se pojavijo, če možgani ne dobijo zadosti kisikauser posted image

Kapica, še enkrat preberi moj prvi post: Lepo sem spala. Al te spet daje sindrom zlate ribiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?