|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  207 208 [209] 210 211   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
10.6.2007 1:03:03   
Anonimen
Jah nič. Že pol ure piše, da si tukaj, samo te očitno ni. Si zaspala?user posted image
Jaz grem v mižule, čeprav se mi niti ne spi, samo grem se stiskat z možekom. Nočko.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5201
10.6.2007 8:44:49   
rumba
Dobro jutro!
Ne morem verjeti, da sem prva danes.user posted image  Se vidi, da nisem več sama in da dva razgrajača pač ne pustita spati.. No, grem jima pripraviti zajtrk, dokler je še živžav in imam vsaj malo miru.user posted image
Uživajte lep dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5202
10.6.2007 9:57:37   
Anonimen
Koma... Komaj gledam, oči ima zatečene, kot da bo me kdo nabunkal. Naspala se nisem in tudi ne vem kdaj se bom.

Prste na rokah imam tak zatečene, da kar narazen štrlijo, natikače pa sem lahko obula samo do polovice, dalj pa ne grejo.

Meni se že kegla od tega zatekanja ponoči.

Zdaj pa grem odracmanit v trgovino, da bova imela kaj za jest.

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 5203
10.6.2007 10:23:52   
bačko
Dobro jutro!
Spala sem kot klada.Moj je šel v trgovino, potem bo kuhal kosilo, po kosilo pa greva verjetno na Rakitno.Zrak tam meni zelo ugaja.Šla bova malo na sprehod potem pa na kako sadno kupo in sok.
Meni gre to zatekanje nog in rok že na živce.Počutim se kot kakšen balon.Ampak to pač pride zraven nosečnosti.
Dobre ste da tako dolgo pišete in niste zaspane.Mene tam okoli 22 ure zmanjka.Razen včeraj sem bila dlje budna ker smo gledali Big Brotherja.
Jaz pa moram tudi še kupiti moderček za dojenje.Moram se ta teden spraviti in iti v btc.Upam da bom kaj pametnega našla.Za najino Žano pa imava že skoraj vse, smo še v Tosamo greva in v lekarno pa sva zmagala.
Sem se zadnjič z mami pogovarjala in sva obedve istega mnenja, da bom prej rodila kot imam rok.Tak občutek imam.
A veste kaj mi je pa naj huje?Jaz nimam očeta ker mi je pred 9 leti umrl in ko sva zadnjič šla z možem svečko prižgad mi je ratalo tako hudo,user posted image ker sem pomislila kako bi bilo če bi bil še živ.Bil bi zelo vesel ko bi zvedel da bi postal dedek.Bila sem zelo navezana nanj in zato mi je še toliko težje.Bolj ko se bliža rok poroda bolj mislim nanj.Bo bolje.
Lepo se imejte in  pa pauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5204
10.6.2007 10:59:46   
kapica
Jutro punce!
Rumba, pa res si bila prva danes, ce pa punce tako ponococujejo, da ne morejo biti zjutraj hitrejse.
Evo, jaz sem tudi malo prej vstala, zato ker sem do dveh zjutraj knjigo bralauser posted image . Potem, ko sem pa hotela zaspat, je ena soseda prisla domov in se tako drla na stopniscu, jokala, kricala, pa preden je prisla v stanovanje in se tam razgrajalauser posted image .Mislim, da je bilo vsega skupaj ene pol ure. Groza, pa enega sinka ima doma, sicer ze v solo hodi, ampak zgleda da jo je on miril. Ubogi otrok.
Siskamiska, bravo, da se lepo drzisuser posted image user posted image user posted image , na slikice bomo ze pocakali, sploh ni panikeuser posted image .
Zvesta in backo, sta verjetno obe cisto prevec na nogah, da tako zatekata, al kako, da se tudi ponoci ne umiri. No, cez mesec dni bosta ze reseneuser posted image . Backo, zal mi je za tvojega oceta, mogoce zaradi hormonov in vsega skupaj sedaj se bolj mislis na njega. Sicer pa se dogaja nekaj zelo lepega in si seveda zelis da bi bil tukajuser posted image .
Tasonka, vceraj sem prala knjigo Piknik v troje, nekako tako je ce sem prav prevedlauser posted image . Zabaven, lahki romanuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 5205
10.6.2007 11:01:05   
ikonca
Pozdravček.

Ajvy, kupiti moram tetra planice in tudi modrčke. Zadnjič sem gledala v avstriji pa ni bilo ničesar. Premišlujem da bi jih kupila kar po kataloguuser posted image , sam ko ne vem kako velikega bom potrebovalal. Njbolj da mojega dragega peljem na ekskurzijo po trgovinah s spodnjim perilom in ga malo poučim.user posted image user posted image user posted image

Rumba, hvala ti za te napotke o plavanju v morju. MAlo se ponavljamo s temami, ko pa vam sploh ne morem slediti. In mislim da nisem edina.

Jelenche user posted image
Si na istem kot jaz. Sam da mioram mjaz še naroči omaro. Verjetno bom morala tako izbrat, ki jo lahko katr takoj odpeljem.

Zvesta, kaj naj ti rečem. Only 35 days to go!
Saj smo vse kot štofelci. V nas gre vse, ven pa bolj malo. Včeraj si mi dlal misli s kamero. Ja z bi si ful rada posnela, dokler sem še noseča, premikanje trebuha, kako malček znotraj miga in enkrat brvcne z levo nogo drugič pa z desno. Saj ne vem kako se vidi, če drug gleda trebuh. Saj veš gledamo na vzdol in povsod samo trebuh - user posted image user posted image user posted image le kje so noge in bikini predeluser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz šibam v trgovino, ker sem vsa lačna ugotovila da ni kruha!
user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 5206
10.6.2007 11:06:46   
ikonca
Sorry za slovnične napake ampak mene je tok tiščalo lulat!user posted image

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 5207
10.6.2007 11:13:10   
kapica
Ikonca, ja, ko je sila je silauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 5208
10.6.2007 12:03:21   
Freycha
joj, današnji dan bi bil skoraj lahko kičast.....

šla sva spati šele ob dveh.... potem sem spala do šestih, šla prvič na wc (tako težko,kot sem tokrat vstala iz postelje, še nisem), zaspala nazaj do pol devetih, sem šla še enkrat na wc, pa sem že mislila it v pogon, pa sem šla vseeno v posteljo (zelo dobra odločitev), pa zaspala še za eno urco, potem sva se pa z dragijem nekje isti čas zbudila in se do 11h cartalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej se pa začne tisti del, zaradi katerega dan ne bo kičast. sem mislila, da bo dragi doma, pa da greva na kak sprehod, zvečer naj bi šel pa v nočno, pa ga je sodelavec prosil, da bi menjala in je frej in seveda že šiba na motro user posted image  Upam, da res ne bo ob devetih zvečer prišel. Potem morava še do sosedov, ker sva jima obljubila in bo dan mimo, pa ga skupaj ne bova mogla izkoristiti user posted image  Je pa res, da naslednjo nedeljo dela, potem pa je rekel, da ne bo več hodil na motor, ker me bo "čakal" če bi slučajno mogla it rodit. Zato se ne smem preveč pritoževati, ker je že tako ali tako ogromno časa z mano....... V bistvu je za moškega nad povprečjem z mano....

Zdej bom pa malo po netu brskala, potem pa grem likat, če se mi bo seveda dalo user posted image user posted image

Aja, odločila sem se, da grem danes v McDonaldsa na "kosilo"user posted image user posted image  Se moram malo zastrupljati, da ne bom preveč zdravo živelauser posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5209
10.6.2007 12:52:40   
Ajvy
Bačko,jst te popolnoma razumem glede očeta.. naša mati je namreč dobro leto nazaj odšla.. in najtežja stvar v nosečnosti je premagovanje občutkov v zvezi z njo, ker vem da bi bila ona najbolj vesela user posted image , res... naša mati ima ful rada otroke ( še nisem pripravljena govoriti v preteklosti), in ona bi bla tak srečna.. tako da se najbolj tega bojim, da me bo zlomilo, ko je ne bo v porodnišnico.. ker vem da bi bila tam prva... se pa tolažim s tem, da je vedno z menoj.. pa kr pomaga  

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 10.6.2007 12:53:13 >

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5210
10.6.2007 12:54:35   
Ajvy
Freycha , Chicken-a jej, tega maxi, njam... pa da te potolažim, McDonalds sploh ni tolk nezdrav, k si mislite... user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5211
10.6.2007 13:06:34   
Freycha
vedno jem Chicken-a, samo ne tega maxi, ker ima notri kumare, jaz pa kumar ne prenašam - so mi nagnusne po okusuuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5212
10.6.2007 13:31:27   
majrim
...user posted image  ..da vas še jaz malo pozdravim,ker moram pol it kuhat kosilo...
freycha...potolaži se...jaz bom drugi teden cele dneve sama,ker bo delal non stop...še dobro,da naše primorke niso šle še  vse rodit,tako,da bom vsaj zjutraj lahlko šla na kako kavo...pa še tukaj bom malo bolj čepela,in kaj več lahko napisalauser posted image ...že tako sem te dneve full zamorjena...pa smao jokala bi,ker sem sama sebe sita ...danes pa sem se še z likalnikom v trebuh...to je za finiš,da imam vsaj eno črto na trebuhuuser posted image ...

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5213
10.6.2007 13:38:02   
Freycha
joj, poznam take dneve, ko grem sama sebi na živce in bi samo jokala in bolj ko si grem na živce, bolj drugim grenim življenje, bolj mi gre na jok in z jokom si grem še bolj na živce... začaran krog...

Ti kar pride sem, te bomo probale malo razvedriti. Kar se pa tiče likanja pa razmisli, če je to še zate. Očitno imaš že prekratke roke user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 5214
10.6.2007 15:36:55   
Freycha
Punce... me veseli, da uživateuser posted image

še zame!user posted image

Jaz sem pa ugotovila, da je likanje vedno težje početje..... veliko več premorov rabim, kot pa sem do sedaj......

Pa tako mi je fajn biti doma v ohlajenem domu, da že dvomim, da bom videla McDonalds... v bistvu ne vidim razloga, zakaj bi hodila ven na vročeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5215
10.6.2007 15:53:02   
kapica
Freycha,se pa res takoj opazi, kdaj ti je dolgcas in si sama domauser posted image user posted image user posted image . Takrat tte je spet polno tukajuser posted image user posted image .
Jaz sem se ze tako navadila biti sama, da mi je ze lustno, pa uzivam in se poskusim sprostit kolikor se da. No, ne uspe vedno.
Sedaj cakam moza da pride domov iz fusbala, ker sem se zmenila z prijtelji da gremo v mesto na sladoled in sprehod. In cakam, ker bova po vseh izracunih seveda prepozna, ker mojga moza je treba veeednooo cakatuser posted image user posted image .
Se je pa soncek zunaj prikazal,prej je pa tako strelalo in grmelo, se vlilo, potem pa takoj soncek in jasno nebo. Cudovito.
Aja, freycha, jaz grem tud danes v Mcdonaldsa,na Big macauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5216
10.6.2007 16:13:20   
Freycha
danes imava pa zelo podoben dan.

Midva pa naj bi šla potem do sosedov (en štuk nad nama), ker je eno torto spekla in naju povabila, samo sem mojemu parkrat zabičala, da naj ne bo prepozen, ker gresta soseda zgodaj spat in da ju ne moriva predolgo........ samo se mi zdi, da bom jezna nanj......

Saj jaz sem tudi navajena biti sama... mene to sploh ne moti...... samo moti me to, da sem tako lena, da se mi nič ne da. Zlikam par majic, pa spet pol ure ležim na kavču user posted image

Pa pri nas je tak sonce in vroče, da me kar mine, da bi šla ven do McDonaldsa jest........

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5217
10.6.2007 17:03:13   
Freycha
novopečene "julijske" mamice user posted image user posted image user posted image

datum poroda; nick; ime user posted image  ;višina; teža; PDP

13.5.07 Afnica; Lana in Lan ;36,5cm 1140g;41cm 1750g; 12.7.07
5.6.07 Baja*; Rene; 48cm 2780 g; 10.7.07
7.6.07 Siskamiska; David in Domen; 40cm 1660g in 45cm 2105g; 25.7.07

Julijke še srečke nosečke:user posted image              

01. Teya 
02. noka81; user posted image
03. anja7; user posted image
03. Polona25; Ljubljana; user posted image
04. tani33; Slovenj Gradec; user posted image  user posted image  user posted image ; user posted image ;  Julija
04. pikica123
05. Yvona
05. majrim; user posted image ; Izola; user posted image ;  Neža
06. tajag; user posted image ; Šempeter; Nejc ali Lucija
07. Giras
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; user posted image user posted image ; user posted image ; LJ ali PO; Jure
07. Lali82 ;user posted image ; user posted image ; Ljubljana
08. Kristina_1 ; Postojna; user posted image  user posted image
08. Jelenche ; Ljubljana; user posted image

08. Anja O. user posted image user posted image  ; Celje; user posted image  + user posted image
09.*maja; user posted image user posted image user posted image user posted image ; Ljubljana;  
09. 76suza; user posted image
10. Tejči77 ; Celje; user posted image
10. Petraa; user posted image  user posted image
11. lexl; user posted image  user posted image ;user posted image ; Ljubljana; Jure
12. Freycha ; MB/Felbach (AUT) user posted image ; user posted image ; Dita
12. corfu ; user posted image  user posted image ; user posted image ; Manca
12. ulla80; user posted image ; user posted image  ;
13. Kety ; Ljubljana; user posted image  user posted image ; user posted image
13. mary82
15. zvesta; Maribor; user posted image

15. bačko user posted image ; Ljubljana; Žana
16. Teika
17. Kety99; user posted image

17. Heya ; Brežice
17. arijana; user posted image  user posted image ; user posted image
17. pupi; user posted image ; Naja
19. Bety
19. Rožica82 ; user posted image ;user posted image ; Murska Sobota; Lana
19. ksenjak; user posted image  user posted image ;user posted image
20. simi27; user posted imageuser posted image ; Ljubljana; Svit
22. pikam; user posted image ;user posted image ; Ljubljana
23. Ezica; user posted image ; Kranj ; Rok
24. GabiW
24. zarja123

24. madejka; Maribor;user posted image ; user posted image
24. poldy; user posted image ; Urša
25. pupa*
25. Nisaa; Jesenice user posted image  user posted image ; user posted image
25. yudit; user posted image ;user posted image
25. kapica; user posted image ; Dino
26. Mari71; user posted image  user posted image ; user posted image
26. Ajvy; user posted image ; Ljubljana
27. rumba; Ljubljana; user posted image user posted image user posted image
27. miša99
27. malamisha; Ljubljana
27. tigi212
27. Ribi06; Ljubljana; user posted image user posted image
28. Kniči; user posted image ; Celje; Matej ali Polona
28. jerneja
28. ronči; user posted image
30. ikonca; user posted image
31. Pinkyca
31. Bonni; user posted image ; user posted image ; Ljubljana 

imamo 60 user posted image , od tega 1 user posted image user posted image        in       59 user posted image                                   imamo 14 user posted image  in 19 user posted image
ah babe smo vedno v prednosti    user posted image

to smo julijke!!! user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 5218
10.6.2007 18:14:14   
Ajvy
Freycha, sej lahko naročiš brez kumar.. samo pač na blagajni poveš.. k men un Chicken ni všeč, k je poper gor- to je bivši premier chicken..
Majrim, ne sekiraj se, bodo tudi bolši časi prišli, jst sem  tudi precej vremenska, sem ker neki žalostna, pa nisem... te hormoni so res od sile.. pa še nič si ne moremo pomagat.. razen seveda, da se uspešno razvajamo in še več počivamo.. user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5219
10.6.2007 19:55:25   
kapica
Mhhmmmm, jaz sem se pa super najedlauser posted image . Big mac meni in je tako dobro pasalo, da je joj. Sploh kokakola mi je danes ustrezala, ko je ponavadi samo par pozirkov spijem. Danes sem pa se eno kupila za na pot domovuser posted image . Tako da zelodcek je poln, sladoled je bil dober, no ja, pac tak, ampak vzdusje v redu. In seveda sva zamudila, da so nas prijatelji prisli sem iskat, namesto midva k njim. Pa so oni z otrokom bolj tocni, kot midva (zaenkrat ) se brez otrok. Ja, tako dauser posted image .

Sedaj zvecer pa ne vem kaj naj, bom kr pocivala, malo na balkoncku se posedela, je prijetno, ko se je malo shladilo. Potem pa novo knjigo v roke, ce ve ne boste za cvek, in je ze ponedeljek, ko letim bo lak za les in koncam mojo storitevuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5220
10.6.2007 19:58:29   
sonček33
Kapica ojla. jest sicer ne spadam na ta forum, žal. joj, da bi spadala med junijke 2007. Upam vsaj an februar 2008.
daj povej mi, katero knjigo bereš. jaz zadnje časa nimam časa za svoje želje, ker berem samo tisto,kar moram.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5221
10.6.2007 19:59:36   
Ajvy
Kapica oni so zverzirani.. mi še nismo... čeprav eni so točni po naravi, drugi spet nismo user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5222
10.6.2007 20:04:14   
kapica
Soncek, danes bom zacela z "resi me kdor lahko", o zenski, ki ima takorekoc vse. Moza, kariero, otroke, dokler se moz ne zaljubi v njeno najboljso prijateljico. V glavnem taksen zenski romanuser posted image .
Ajvy, men se tud zdi, da so ze zlaufani. Pa da je cas, ki se porabi za otroka, ze zraven vstet in je vse na minutko tocnouser posted image . saj prav, kako bomo sele mi vse to skupaj spraviliuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5223
10.6.2007 20:10:18   
Ajvy
Kapica, po mojem bomo na zažetku kar malo zamujali, saj jst to pričakujem, če že ne , pa bomo sigurno kako stvar doma pozabili.. čez čas pa bomo tudi mi že pravi eksperti...
Ti pa si cela čitalka.. jst se pa težko spravim brat kako knjigo.. mi preveč črke plešejo..

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5224
10.6.2007 20:13:51   
ikonca
Se strinjam s tabo Ajvy!
Ne vem kako jim uspe npr. zjutraj sebe oblečt in umit nato še otroke, naredit zajtrk, se odpravit ven na kak dogodek,ki je vezan na čas, nazaj domov kosilo, pospravit, otroke spat, prat perilo .... Morale se bomo naučit planiranja in dobrega organiziranja vsakega dneva sproti.

A se pri vas tudi gleda formula 1?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  207 208 [209] 210 211   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  207 208 [209] 210 211   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?