Freycha
|
joj, današnji dan bi bil skoraj lahko kičast..... šla sva spati šele ob dveh.... potem sem spala do šestih, šla prvič na wc (tako težko,kot sem tokrat vstala iz postelje, še nisem), zaspala nazaj do pol devetih, sem šla še enkrat na wc, pa sem že mislila it v pogon, pa sem šla vseeno v posteljo (zelo dobra odločitev), pa zaspala še za eno urco, potem sva se pa z dragijem nekje isti čas zbudila in se do 11h cartala Zdej se pa začne tisti del, zaradi katerega dan ne bo kičast. sem mislila, da bo dragi doma, pa da greva na kak sprehod, zvečer naj bi šel pa v nočno, pa ga je sodelavec prosil, da bi menjala in je frej in seveda že šiba na motro Upam, da res ne bo ob devetih zvečer prišel. Potem morava še do sosedov, ker sva jima obljubila in bo dan mimo, pa ga skupaj ne bova mogla izkoristiti Je pa res, da naslednjo nedeljo dela, potem pa je rekel, da ne bo več hodil na motor, ker me bo "čakal" če bi slučajno mogla it rodit. Zato se ne smem preveč pritoževati, ker je že tako ali tako ogromno časa z mano....... V bistvu je za moškega nad povprečjem z mano.... Zdej bom pa malo po netu brskala, potem pa grem likat, če se mi bo seveda dalo Aja, odločila sem se, da grem danes v McDonaldsa na "kosilo" Se moram malo zastrupljati, da ne bom preveč zdravo živela
|