|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  209 210 [211] 212 213   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
10.6.2007 23:06:20   
kapica
Evo, sedaj sem se tri breskve pohrustala, so se bolj trde in nezrele, ampak mi je prav prislo, da sme malo grizla in zivce pocivalauser posted image user posted image user posted image user posted image . Boljse kot cokoladauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5251
10.6.2007 23:08:28   
kapica
Joj, ajvy, sedaj bi mi prav prisel en kuzek, da se malo pocarkljam. Ampak en majhen, kaksen cesar al kaj podobnega. Tukaj v videoteki imajo enega taksnega, kako je priden, vsakemu da tacko ko pride noter in tako pri miru tam sedi. Nic se ne boji in ne skace po tebi, sam tacko da. Jaz bi ga vcasih kr domov odneslauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5252
10.6.2007 23:09:04   
kapica
Freycha, a ti nas bos pa danes samo opazovalauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5253
10.6.2007 23:12:35   
Ajvy
Potem bi bil naš Neo direkt zate.. je najbolj scrkljan maltežan pod soncem.. je pa tudi zelo priden, razen takrat ko ima mevlje.. moram reči, da brez njega ne bi zdržala bolniške... prav smešen je ...  nisem si mislila,da nama bo tako prirasel k srcu... pa nama je..

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5254
10.6.2007 23:17:57   
kapica
Bi ga takoj imelauser posted image . Ampak tisto odgovornost in skrb, bi nekomu drugemu prepustila, jaz bi si ga samo na urce malo sposojalauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5255
10.6.2007 23:24:51   
Ajvy
JA , sej je res včasih malo težko, ampak naju pa primora da zmigava tisto rit na en orenk sprehod..kar nama prej ni uspevalo glih najbolj.. je bilo težko na začetku, ampak sva uvedla nek sistem, k super duper laufa... tak da zdej ni panike.. res pa je , da je na začetku moj več skrbel zanj, ker sem bila jst v zgodnji nosečnosti precej na WC-ju...
Pol pa najbolj, da zdele vzameš enga pliška v naročje in se k njemu mal stisneš user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5256
10.6.2007 23:32:55   
kapica
To je res, da ce imas kuzeka, vsaj na sprehod gres in se mal razmigas.
Plisko je pa tako ze cele noci pri meni, ga ne dam iz rok, tega mojga zlatega pliskotauser posted image . sem ga pred kratkim postavila v otrosko sobico, ker bi naj bi tam, ne pa tu pri meni, in sem ga hitro spet nazaj privlekla. Je pa ze takoo dolgo moj prijateljuser posted image . Ampak vsako jutro ga na tleh najdem. Ne vem, od tud od mene vstran pobegneuser posted image . to pomeni da je z mano nekaj narobe, ce moski vstran bezijouser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5257
10.6.2007 23:38:33   
Ajvy
Ne... nikakor se ne strinjam... po mojem se ga  ti naveličas in ga za moment odstraniš od sebe user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5258
10.6.2007 23:43:42   
kapica
A mislis pliskota al mozauser posted image user posted image user posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5259
10.6.2007 23:44:59   
Ajvy
Pliškota user posted image user posted image ...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5260
10.6.2007 23:46:05   
kapica
Ja, mogoce ga res sama ven zabrisemuser posted image user posted image . Mi je napoti ponoci, rabim prostor za sebe in za moj trebuscek.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5261
10.6.2007 23:49:01   
kapica
Hm, kakor zgleda so vse ostale punce ze zaspale. Nas je samo nekaj prijavljenih. So imele vse naporen vikenduser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5262
10.6.2007 23:52:38   
Ajvy
Zgleda, sej jst grem tudi, sem že vse spletne trgovine predelala, sem spet mau u mislih nakupovala, vsaj denarnice ne bom imela prazne, čeprav že bolj prazna ne bi mogla bituser posted image
Pa se slišimo - beremo jutri.. Kapico lahko nočko , pa naj nam mine brez kakih velikih težav.. user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5263
10.6.2007 23:56:21   
kapica
No dobro, pa lahko nocko.
Jaz bom kr knjigo vzela v roke, prvh par strani sem ze prebrala, pa je prav lusna. Jutri se pa beremo spetuser posted image .
Tudi tebi zelim cimbolj mirno noc in cimmanj letanja na wcuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5264
11.6.2007 0:57:43   
Anonimen
Danes je bil očitno McDonald's dan.user posted image Mi smo si tud kar tam kosilo kupli, ker nisem sploh mela kje kuhat. Smo prišli domov, je blo treba spucat celo stanovanje in ga v red spravit, pa pohištvo na svoje mesto, da sploh lahko funkcioniramo. Potem je pa možek itak šel v službo.

Bova pa tudi midve drug teden cel teden sami, ker bo možek na terenu. Jutri je še doma, potem pa cel teden ne. Upam, da me ne zagrabi glih zdaj rodit.user posted image

Kapica, jaz tudi že zdaj delam plane, kako si bom kako alkoholno pijačo privoščila in pa cigaret, ko neham dojit. Sicer me ne vleče ven, ampak da se bom lepo v miru usedla na balkonček, otroci bojo spali, mami se bo pa relaksirala v opoju alkohola in dima.user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5265
11.6.2007 6:37:30   
Anonimen
Dobro jutro...

Pridno ste čvekale včeraj. Jaz sme pa cel dan komirala.
Upam, da bo današnji dan boljši.

Grem zdaj sobo pripravit za kolegico, pol greva pa na obisk k tašči in tastu. Na tak hiter obisk. Pa upam, da pol še uspeva it na meni najboljšo pico.

Jutri pa pregled in UZ. Komaj čakam...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5266
11.6.2007 7:59:46   
*maja
Ojla punce! Ste bile spet čveke user posted image .
Mi smo včeraj preživeli krst, pa tridesetletnico, pa piknik temu namenjen... skratka bilo je zabavno. Sem prišla domov ko cunja brez energije in volje, tako da sem od 9.00 že letela v posteljo, me je zmanjkalo v sekundu. Sama noč pa ni bila tako dobra, me je želodec tako bolel user posted image , da sem mislila da me bo kar pobralo. Hvala bogu da je noč mimo.

Evo od danes pa sem tudi jaz uradno na porodniški user posted image . Madona kako čas hitro beži. Še malo pa gremo rodit user posted image , ma komaj že čakam imam prav polhn kufer tega trebuha, me čisto povsod ovira, še spati ne morem tako kot hočem, pa kar naprej se butam vanj, pa še kaj bi se našlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5267
11.6.2007 8:23:15   
Anonimen
user posted image kaka noč.......za znoretuser posted image nč nisem spala skor, zdej sem pa kt zombi.....taprvo nikakor zaspat, medenica cela me je spet k svina bolela, pa vsakič k sem se hotla premaknt kot da bi mela trebuh pribit na jogi in se mi je zdelo da mi bo potrgalo vse, pol je tamala tolk sekala direkt pod rebra da sem bla že čist hin....sem trikrat vstala in nardila par krogov po stanovanju.....no, pol k sm zadremala nekak, sem se seveda zbudila zarad bolečin al pa zato ker je blo treba lulat it....vstajanje vsakič muka pa kot kamen trd in boleč trebuhuser posted image
tak, sm mal pojamrala pa je kr bolšuser posted image zdej kavico tule žulim in se psihično pripravljam za odhod v svet, morm na pošto in v trgovino pa v lekarno....jaouser posted image
vidim da ste dedce šimfaleuser posted image kaj vem, mene pa ti izhodi ne motijo, sicer je res niso tolk pogosti, če bi blo recimo vsak dan bi tud sitnarla verjetno malo, samo načeloma me ne moti če gre kam s frendi....ker tud jaz rada grem sama kam in mi gre na živce če so scene pol in teženje...pa tud verjetno ni fajn občutek ko greš na drink, pol se ti pa nič ne mudi domov ker veš da bo babnca tečna in se pijačka rada zavleče, ker je tko vseeno kdaj pridešuser posted image user posted image pa sploh služba in ta stresn lajf, se mi zdi da si zasluži včaso malo odklopa s fanti, zato kr naj gre, meni pa tud paše da sem kdaj sama, rabim tudi zase prostor, ne da mi skoz nekdo za vratom visiuser posted image user posted image ja ja, po definiciji sem itak ljudomrznež in bi mogla živet nad 2000 m nekjeuser posted image user posted image

(odgovor članu *maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5268
11.6.2007 8:56:35   
bačko
Dobro jutro!
Jaz sem pa spala kot angelček.Ugotovila da čez dan ne smem iti počivati oziroma spati potem pa ponoči enkratno spim.
Moj mož gre mogoče ene 4 na let ven na rojstne dneve od bivših sošolcev iz srednje.Tako da bi šel ven ga pit brez razloga ga pa ne boste videle.Pa še takrat ko gre na rojstni dan spije pivo ali dva.Prav priden je.Pa tudi od poroke se je zelo spremenil.Priden je ratal.Doma ob nedeljah kuha in on vedno pomiva posodo med vikendi.Res se nimam kaj za pritoževati nad njim.user posted image Je res super.
Ko poslušam samo mojo mamo kako njen dragi hodi ven in ga pije si mislil hvala bogi da imam takega moža kot ga imam.Verjamem da je zelo nadležno če hodijo radi ven brez vas.
Zdajle bom šla v trgovino pa v lekarno potem pa malo likati in kuhati.Če prav nisem ne vem kako dobra kuharica.user posted image To je pa moja slabost.Raje pečem peciva kot kuham kosila.Ampak zdaj imam čas ko sem doma in se pridno učim kuhati razne enoločnice in čorbe.
No lepo se imejte in pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5269
11.6.2007 10:58:50   
tejči77
Pridne, bravo! Vas moram res pohvalit. Ste se čez vikend kar lepo razpisale. Jaz sem bila pa brez računalnika, ker je moj spet nekaj delal in ga je umaknil, da se ne bi po njem kadilo. Žal pa sobica za tamalo, že od marca stoji in se ni nič naredilo. Pa je obljubil, da bo do poroda končana. user posted image user posted image  Sej zbelim vedno vse sama, samo streho in stene mi naj pripravi, pa tla. Močno dvomim, da se bo to še letos zgodilo. Pa sem mu povedala preden sem zanosila, da brez sobice ne bo otroka. Hja, zarečenega kruha se.....kaj moram, če sem mu pa verjela.
Bačko in Ajvy, jaz sem tudi že lepo število let brez očka. Pa se tolažim s tem, da je ves čas z mano (kako egoistično) in da pazi name. Pa zvečer preden grem spat ali pa zjutraj se v mislih pogovarjam z njim. Tako da vaju razumem. Sva midva oba z lubijem že brez očkov, tako da bo naše dete imelo samo dve babici.
Moj maltežanček Filip je pa star pet let in neizmerno razvajen. Zadnje mesece se hoče še samo cartlati, kar pod roke leze, samo da se naju tišči, pa je zadovoljen. In da ima svojega ježeka, igračko s katero se najraje igra. Če človek nima psa sploh ne more verjet kako pametni so. Razumejo vsako besedo, z našim se moraš nenehno pogovarjat. In vedno pove kaj hoče, če ga kaj vprašam.
lp

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 5270
11.6.2007 11:00:45   
Anonimen
Jaz sem tudi obupno spala.user posted image Sem mislila, da bom bruhala od zgage, tako me je pekla in vse mi je gor tolklo.user posted image Pa še tamala ni in ni hotla zaspat. Se je zbudila, ko je možek prišel iz službe in potem ni bilo več šans zaspat. Sva jo na koncu k sebi vzela, da smo vsaj malo spali. No, jaz res nisem imela veliko od noči.

Moj tudi praktično nikamor ne hodi. Se mu ne da. Še zadnjič si je premislil it na obletnico mature, čeprav sem ga prepričevala, da mu zna bit žal in naj gre, samo se je trdno odločil, da bo raje doma. Da gre pa tako kam ven, je pa tudi mogoče dvakrat na leto. Pravi, da se ga je nažural prej, preden je imel družino in ne rabi tega, da je raje z nami. Smo pa itak zaradi najinih služb zelo malo skupaj in vsako prosto minuto izkoristimo. Meni tudi ni več za ven hodit. Sploh. Sej zato pa sanjam o relaksaciji na domačem balkončku, ne pa nekje zunaj.user posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 5271
11.6.2007 11:11:44   
kapica
Tejci, a ti mas tudi kuzekauser posted image ?
Backo, a bi mi ti tvojga mozeka malo posodla, da se tu kaj skuha in posodo pospraviuser posted image . Hura za taksne mozekeuser posted image . Da bi jih le vec bilo.
Ulla, jaz sem tista tecna babnca, ko skoz teci kje pa s kom si bil, predvsem pa zakajuser posted image . Thja, ne morem iz svoje koze, priznam pa , da grem se sama sebi na zivce.
Maja user posted image za porodnisko, jaz sem pa se na dopustu nekaj dniuser posted image .
Zvesta, naj ti tvoja najljubsa pica cimlepse tekne.Pa pejd najprej na pico, pa potem k tasciuser posted image .
Tasonka, se bomo skupaj opijaleuser posted image .
No, naj povem da je moj mozek vceraj prisel ob pol dveh domov, pa nisem nic rekla, nic tecnarla, tako da sem bila vzglednauser posted image . Meni se zdi vsekakor prevec iti vsak drug dan z kolegi ven, sploh ker nobenega od njih ne poznam, poleg tega so vsi samski, in lahko visijo zunaj kolko hocejo. Pa cetudi spije samo eno pivo, sploh ni fora v tem. Pa dobro, danes je soncek zunaj in ne bom se sekirala.
Sem ze bila v trgovini danes dopoldan, kupila lak za les, cez kaksne pol urce se pa spravim na delo. Ni vec veliko, za kaksno urco al dve, potem bo pa spet lepouser posted image .
Se pozneje se kaj oglasimuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 5272
11.6.2007 11:54:00   
rumba
Pozdravček!

Ne bom se pritoževala nad nočjo, je bila kar ok. Spala sem pa skoraj do desetihuser posted image . Pa v službo odnesla še vse papirje za porodniško, tako da sedaj samo še čakam, da mi jih po pošti vrnejo in vse skupaj pretrogam na CSD. Kje je že to za vami, kaj? Upam, da me prej ne pobere v P. Vsaj enkrat bi rada sama zrihtala vse papirje.user posted image
Ravnokar pa sem iz P, kjer sva se dobili s siskomisko.user posted image  Vse vas lepo pozdravlja in sporoča, da se naj nam ne kaj pretirano mudi v P, ker tam ni ravno tak luksus, da bi se splačalo muditi. user posted image  Sicer pa je super, izgleda fantastično! Bravo, siskamiska! Pa, da ne govorim o njeni pozitivni energiji. Res je asica! Tudi David in Domen lepo napredujeta. Jaz sem ji malo poročala, kaj se dogaja tu gor. Aja, pa pravi še, zakaj se nismo nič dobile na kavici, kot smo se nazadnje menile, pa če bo mogoče morala nas kar ona zbobnati v kafič v P.user posted image

Torej, bo kaj z našo kavico še preden rodimo? Je katera za?

Jao, meni je pa danes spet noro vroče! Sem prišla domov čisto mokra.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5273
11.6.2007 12:03:43   
rumba
Aja, ena je spraševala o elektronski varuški. Mi smo pred več kot 4 leti kupili rabljeno od Philipsa (nek ful star model), ki je bila ZAKON. Nastavljiva glasnost in občutljivost. Ni bilo ne duda ne sluha o kakem šumu. Vklopila se je ob najbolj nežnem otroškem glasu (če sem jo tako nastavila, seveda). No, v začetku leta pa je šel zvočnik.user posted image  Smo preizkusili od a do ž Prilipsove nove modele in so vsi po vrsti prava katastrofa v primerjavi z našo oldtimerko. Pa smo spet kupili eno rabljeno starejši model od Philipsa in je ok.
Izhodi s frendi: moj ga skoraj nič ne hodi žurat, če že gre, pa so ponavadi kake poslovne večerje. Tudi on pravi, da se je zadosti nažural, sedaj pa ima raje bolj umirjen ambient. Zase pa lahko rečem, da sem se po porodu prvega otroka ful spremenila, oziroma so se ful spremenile priporitete. Veliko raje grem ven skupaj z možem v majhni družbi, recimo še s kakim parom, pa ne ravno v neke glasne lokale. Tako s kolegicami pa zelo poredko. Pa itak se prehitro utrudim, ker sem že čisto ven iz formeuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5274
11.6.2007 12:07:27   
Anonimen
rumba a philipsovi tanovi da so tudi za en klincuser posted image ker zdaj je naročil nek model ki baje da 100% ni nobenih šumov,pa 120 € je vrag, no sj bomo vidli, če ne ga pač spet pošljema nazajuser posted image ker pol raj nimam tega vraga, kt da mi živce parauser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 5275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  209 210 [211] 212 213   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  209 210 [211] 212 213   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?