kapica
|
Tejci, a ti mas tudi kuzeka ? Backo, a bi mi ti tvojga mozeka malo posodla, da se tu kaj skuha in posodo pospravi . Hura za taksne mozeke . Da bi jih le vec bilo. Ulla, jaz sem tista tecna babnca, ko skoz teci kje pa s kom si bil, predvsem pa zakaj . Thja, ne morem iz svoje koze, priznam pa , da grem se sama sebi na zivce. Maja za porodnisko, jaz sem pa se na dopustu nekaj dni . Zvesta, naj ti tvoja najljubsa pica cimlepse tekne.Pa pejd najprej na pico, pa potem k tasci . Tasonka, se bomo skupaj opijale . No, naj povem da je moj mozek vceraj prisel ob pol dveh domov, pa nisem nic rekla, nic tecnarla, tako da sem bila vzgledna . Meni se zdi vsekakor prevec iti vsak drug dan z kolegi ven, sploh ker nobenega od njih ne poznam, poleg tega so vsi samski, in lahko visijo zunaj kolko hocejo. Pa cetudi spije samo eno pivo, sploh ni fora v tem. Pa dobro, danes je soncek zunaj in ne bom se sekirala. Sem ze bila v trgovini danes dopoldan, kupila lak za les, cez kaksne pol urce se pa spravim na delo. Ni vec veliko, za kaksno urco al dve, potem bo pa spet lepo . Se pozneje se kaj oglasim .