|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  208 209 [210] 211 212   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
10.6.2007 20:19:35   
Ajvy
Ne, pri nas je moj glikar odgledal dvd, zdej ga čakam , da peljeva kužka ven, da se še malo vsi sprehodimo...
Jst sem vedno občudovala našo mami, njej je vse laufal.. pa smo trije otroci... ne vem kako bomo, to bo še smeha.. na začetku bo najbrž težko, tko kot pr vsaki stvari, pol pa bo  že .. a ne ..Ikonca pol se bodo pa drugi po nas zgledovali, a ne??? user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 5226
10.6.2007 20:20:36   
poldy
jaz sem bla pa danes tud pridna. Soseda mi je dala dve omarici od dnevne sobe, ki ju lahko zložim eno na drugo in bom mela previjalno gor. Včeraj so mi jo prešmirglali, dons pa sem jo pobarvala. Sem tko vesela, da mi jo ne bo treba kupit!!
Zdej sem pa čist preveč zmatrana, tko da grem kar počivat.
Slikco z mojim trebuščkom sem mislila maja, ker sem jo zamenjala. To, ki se vidi na forumu. Malo je večji kot na prejšnji slikci, pa zdi se mi da je bolj dol

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5227
10.6.2007 20:21:55   
Anonimen
da se mal pofočkamuser posted image sm komi prebrala vse za nazaj, tolk ste naškljocaleuser posted image
no, midva sma nabavla še zadnje stvari za bebiko, tak da zdaj je pa res vseuser posted image me je pa šoping čist izmučil, še dans nisem čist k seb pršlauser posted image pa dva modrca sem si kupla za dojenje, upam da bo okuser posted image mam še mal lufta, tak da lohk zize še mal zrastejo, kar tak bojo a neuser posted image
aja, za branje priporočam knjigico Kako najhitreje uničiti svojega otrokauser posted image ne vem avtorja sicer, je pa kao en tak priročnik....da dol padeš, za umret smešno, sam žal tud zlo resničnouser posted image
dans sem tko na obroke likala, ljubi bog, to je pa tolk dosadno delo, par cunj zlikam, pa je kr kons, se cel organizem upre in morm mal it počivat al pa kej drujga početuser posted image user posted image in sem se tud odločla da pol ga ne bom tko srala pa za tamalo vse likalauser posted image sj če v sušilcu posušim, ne rabim še likat vsega....no če mojo mami vprašam, je ziher treba, še zokne in brišače in cunje za po tleh pomivatuser posted image user posted image user posted image
grem pogledat če mamo kj sladkega pri hišiuser posted image mi je cuker paduuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5228
10.6.2007 20:27:07   
Anonimen
Evo mene...

Sicer še diham, samo spočila se pa še nisem. Vroče je za **** in sem cel dan preležala. Vmes celo dve urci odspala.
Sopara je na dan zbezala vse negativne psoledice nosečniških hormonov, zato sem se sprla z mojim oz. jaz sem lajala on je pa poslušal. Pol sem pa jokala kot dež...

Me je pa prej kolegica klicala, če lahko ta teden spi pri meni, ko ima v Mb nekaj za službo. Seveda sem rekla, da lahko, samo paše mi pa ravno ne, ko ima moj ta teden dopust in sva mislila teden izkoristit kako drugače, zdaj bova pa norala vse njej prilagoditi.

Ahhhh.... Nič mi ne paše...

Pa nikak, da preluftam sobo. Sem že prepih nardila, pa je kljub temu kot v savni. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5229
10.6.2007 20:37:49   
bačko
Ajvy zate je še težje.Ker je tako malo časa minilo.Jaz tudi vem da je ob meni in tudi vem da bi bil zelo vesel.
Jaz sem se danes malo potepala.Šli smo na Rakitno pa je dež začel padati.Nekaj časa smo sedeli pod dežnikom potem pa smo ugotovili da dež ne bo odnehal in smo šli domov.Med potjo pa smo šli še na sadno kupo.Prav pasala je.Zdaj pa grem pod tuš in pred tv.Lepo se imejte!
Pa pa

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5230
10.6.2007 20:38:58   
Anonimen
aja, da vprašam, a je ktera že nabavla baby siterjauser posted image midva sma ga prek neta ( know-how) .....jajcauser posted image pa ni bil nacenej, sam to znoriš......sma testirala mal, pa ful šumi in hrešči vrag, mamico mu.....in sma poslala nazaj, ker zdej za ponoč recimo mi sam to fali, da se bom zbujala k bo ta strela začela hreščat vsakič k se bo tamala premaknla, tud če nau jokala pa sitnarlauser posted image pa me zanima če je pr onih bolših tud tko, al obstaja tak k NIČ ne šumi, da je lepo tiho, samo otročka slišiš ko začne čebljat al pa jokcatuser posted image

user posted image pa par slikic sem dala v albumuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5231
10.6.2007 20:49:15   
ikonca
Ajvy imaš prav, pol se bodo pa drugi po nas zgledovali, a ne???

Mene je kdaj kar groza, ko opazujem znance in prijatelje, ko odhajajo na dopust brez otroka, da se lahko odpočijejo, zažurajo in cele dneve ležijo na soncu, ko pa so že skupaj gredo v Citypark na čarovnika,ko vsi ostali ob lepem vremenu hitijo kam na izlet. Ker se jim ne da kuhat ali mame niso ne gospodinjki ne materinski tip jedo samo preko Hallo pizz ali pa se v Merkatorju kupi Poli, ker jo otroci tako obožujejo. Potem jim pa prek slikanic oz. knjigic, kažejo kako zgleda Kokoš in kaj je korenje.
Ob takih mi rata slabouser posted image .
Tukaj si upam trditi da bom boljša mama. Ne bo zmeraj čist, niti ne bo imel zmeraj polikanih cunj, ne bo jedel samo zelenjeve niti samo hitre hrane ne ... vedel pa bo, da ga imam neizmerno rada in da mu vsako prosto minuto namenila sam njemu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5232
10.6.2007 20:57:26   
Ajvy
Poldy , to je pa  ful fajn, da ti ne bo treba kupovat.. dobro sosedo imaš...
ULLa, moj je tudi rekel, dabi imel baby siterja, pa sem mu zabičala, da če bo že izbiral, naj izbira nekaj kvalitetnega, da mi ne bo vse vreščalo takrat, k ni treba... bomo videla kaj bo storil..
Ikonca, jst tudi upam, da ne bom instant mami, čeprav se temu včasih ne moreš izognit.. vse kar si želim je to, da bodo moji otroci vedeli, da jih imasta starša rada... če pa kdaj kej nau ratal postoriti po stanovanju pa se ne bo svet podrl.. user posted image

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 5233
10.6.2007 21:49:27   
Freycha
Čer... sem se pri sosedi najedla torte in načvekala, sedaj pa sedim na kavču, dragi me zraven čoha po hrbtu in gleda šport pri poročilih - volk sit in koza cela......user posted image user posted image

jaz babysiterja ne bom kupovala, ker jo bom že slišala. Pri nas je tako ali tako navada, da so vrata od spalnice vedno odprta, zato jo bom slišala tudi, ko bo začela kaj godrnjati. No tudi zato, ker imam fuuulll rahel spanec.

kje ste čveke?user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5234
10.6.2007 22:17:46   
kapica
Punce, danes zvecer pa gledam oddajo Spet doma z Galunicem, zadnja pred poletjem in imajo tako fajn muziko, da je kr joj.
Ne morem vam povedat, kako je to lepo, tako dalec od doma slisat nase pesmi, mi kr solze tecejouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5235
10.6.2007 22:22:05   
kapica
Midva sva kupila tega babysiterja, pa tud mal hresci, sicer pa se sploh nisva zares poskusla. Imam pa to bolj za cez dan, ko bo mali spal , jaz bom kaj delala v dnevni, vmes so dvojna vrata, pa da ga slisim.

Meni se kr solze tecejo,kr neki brezveze bi se jokala. Zvesta, sva midve danes za skupajuser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5236
10.6.2007 22:24:25   
kapica
Moj moz je sel spet ven z prijatli, jaz se pa skusam pomirit, ker me to grozno vznemiri. Pa sem cel dan vedela da gre, sem se hotela psihicno pripravit, pa nic kaj dosti ne pomaga. Grem na balkon se mal ohladit, pa pridem nazajuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5237
10.6.2007 22:27:49   
majrim
si ti ena čveka freycha...čaki,da jaz jutri stopim v akcijo...še dosadna bom...zdej pa greva počasi z dragim v pojstlo...sem malo prebrala njegov blok,a si moram vzet čas in v miru prebrat...jaz sem se s svojim malo polenila,ampak bo treba v akcijo...ti vidim,da si kar ppridna...
..kapica kje si pa ti,da imaš domotožje??user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5238
10.6.2007 22:29:07   
kapica
Ah, majrim, v tej prokleti nemciji, kjer mi gre trenutno vse na zivceuser posted image , razen Slo 1.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 5239
10.6.2007 22:31:17   
Kristina_1
Ulla80 jaz mam babyfon od firme Vivanko, prodajajo jih v Big Bangu, pa je super; lahko naštimaš občutljivost, pa tud šumi ne za vsako figo. Sam je pa res, da če sta preblizu skupaj piska. Pa za filat ma, lahko pa maš tud vklopljeno sam v elektriko. Se mi zdi da je bil okrog 15.000 bivših SIT.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5240
10.6.2007 22:32:43   
Freycha
kapica..... jaz sem imela danes tudi en tak mali izpad zaradi teh odhodov.... ampak ni bilo tako hudo. Kaj pa, če bi se z njim malo pogovorila?

Če bi se rada pogovorila, pa nimaš s kom, se mi javni na ZS. Res je, da sem čveka na kvadrat, ampak znam tudi zelo dobro poslušatiuser posted image

majrim, si hotela napisati, da si prebrala moj blog ali blog tvojega dragega?user posted image No, magari mi na zs pošlji naslov bloga, bi ga z veseljem prebrala - seveda, če ti je user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 5241
10.6.2007 22:40:53   
majrim
kapica...pa saj smo me tu...user posted image ..mogoče res daleč,ampak še vedno dovolj blizu za kako toplo besedouser posted image ..samo piši...al tako al tako,mi smo tu,a ne freycha??

..sem prebrala tudi tvojega ja...veš kaj,zdej greva  oz. gremo spat ali pa vsaj ležat,ampak zgleda,da bo spet zajeb..... noč...bom jutri malo bolj pridna in se javim malo bolj obširno...tako bom cel teden sama cele dneve,razen nočiuser posted image
...bodite mi v cvetju punce,ti kapica pa ne pozabi,da tam gor nisi samauser posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5242
10.6.2007 22:41:09   
Ajvy
Kapica, sej bo... a  to ste se tja preselili pred kratkim, al sta že dolgo tam....
Freycha, blagor tebi za torto , sem ti kr mau folš...

Sem malo poležavala pred TV-jem, zdej pa spet ni nč pametnega.. sploh ne vem zakaj gledam te Talente v belem, k čist vedno nekdo umre, prov žalostno je že vse skupaj..

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5243
10.6.2007 22:49:03   
kapica
Ajvy, saj sva ze dolgo tukaj, zaradi sluzbe. Po tv-ju pa nic ni vec zanimivega.
Sedaj sem si en kapucino naredila, pa ga ze spila, verjetno tako ne bom mogla spat in bom brala do onemoglosti danes ponociuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5244
10.6.2007 22:51:53   
kapica
Hvala punceuser posted image user posted image user posted image .
freycha, iz pogovora se nic ne zaleze. pravi da naj mu pustim se ta mesec, ker potem tako ne bo vec mogel ven hodituser posted image . Res ga ne razumem, pa zakaj bi mogla skoz sam razumet, pa razumet, madona, za popuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5245
10.6.2007 22:57:43   
Ajvy
Kapica, saj veš da je moški svet vedno ne razumljen user posted image , k oni so revčki...
pusti mu naj uživa, sej bo tudi naš čas prišel... jst sem se z mojim zmenila, da u momentu ko neham dojit oz. če kako leto, grem jst ven... sama ....in proslavim vse , kar mi zaradi nosečnosti ni uspelo.. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 10.6.2007 22:58:00 >

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5246
10.6.2007 22:59:27   
kapica
Ja, Ajvy, to bom pa tudi jaz naredila. Takoj ko neham dojit oz. ko bo mozno, grem ven, se napijem in nakadim kolikor se da, za vse mesece nazajuser posted image . Uh, kje je sele to.
ja, moski so user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5247
10.6.2007 23:01:26   
Ajvy
Joj Kapica se podpišem pod tvoj prejšnji post... se bomo imele fajn...user posted image user posted image
po mojem me bodo morali vlečt domu user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5248
10.6.2007 23:03:17   
kapica
Jaaa, pa naj nas vlecejo, kaj nas brigauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Mogoce drugo leto na pikniku, ko smo se pogovarjale , da organiziramo. Tam se bomo vse napile. Otrocke pa naj mozje domov odpeljejouser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5249
10.6.2007 23:05:45   
Ajvy
Jap ,to bi bilo krasno... prišel bo naš čas... user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  208 209 [210] 211 212   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  208 209 [210] 211 212   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?