|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  211 212 [213] 214 215   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
11.6.2007 20:00:32   
Freycha
aja.. pozabila sem še povedati, da ima po UZ-ju tamala že 3400g - baba in pol... jah po mami, ni kaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5301
11.6.2007 20:04:34   
rumba
Freycha, jao, 3400g!!! Super! Pol te pa nima več kaj skrbeti, če bi te danes pognalo v P. Pol pa user posted image  sploh ni več igranje z ognjem, kaj? Blagor tebi, jaz pa trepetam, če smo že na 2000g. Samo da pride nad 2500g, pa bom tudi jaz parajt za rodit.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5302
11.6.2007 20:18:57   
tani33
DOBER VEČER!

Vidim , da ne hitete oz. ne čvekate tolk ko prejšnji teden.
Tudi za mano je katastrofalna noč in me je kr mal strah dans it spat, ker se že cel dan počutim zelo čudno. Noge imam zatečene že od kolen navzdol, bolijo me kolki, težko diham,....
Moram se pohvaliti , da se opravila izpit , ki sem ga imela v četrtek.user posted image

V petek zjutraj nam bi morali pripeljati DORMEO. Šofer je poklical ob 7,50 in rekel da bo na naslovu čez 45 min. Hitro se oblečema in pohitima do stanovanja. Še preden prispeva do tja spet pokliče in reče , da čaka pred blokom. Ko prideva ni nikogar, zato sem ga poklicala in vprašala kje je. Bil je v Slovenj Gradcu na popolnoma napačnem naslovu. Povem mu da smo mi v Velenju! Zdaj naj bi ga pripeljali v soboto na pravi naslov upamuser posted image

Jutri se izteče tudi 30 dnevni rok od naročila kuhinje in ko sem danes preverjala kako kaže z dostavo in montažo so mi povedali , da je še v proizvodji in , da me bodo kontaktirali ko bo gotova!?user posted image
Kot vse kaže se nam ne bo uspelo preselit pred prihodom novega člana.
No jaz bom jutri vseeno začela s pakiranjem stvari, da bo kasneje šlo vse hitreje.

O pa res se človek počuti boljše ko malo pojamra.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5303
11.6.2007 20:19:40   
kapica
Rumba hvala za idejo kako se sproscati. V materinski je rekla babica, da nam bo tud dala se par nasvetov, jutri in se enkrat , potem pa gotovouser posted image .
Freycha, vaaauuu, tvoja Dita je pa res prava puncauser posted image user posted image .
A ste se tu?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5304
11.6.2007 20:21:48   
kapica
Tani, super za izpituser posted image user posted image . Je pomagalo da smo me tukaj drzale pestiuser posted image . Skoda to z stanovanjem, da ne bo slo skozi, ampak je ponavadi z to dostavo skoz nekaj narobe, da dlje traja. Je treba vzet v zakupuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5305
11.6.2007 20:22:28   
rumba
Kapica, jaz sem tu.user posted image  Mož mi je ušel nazaj v službo, meni se pa še ne spi.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5306
11.6.2007 20:25:04   
rumba
Tani33, user posted image  za izpit. Ampak zamešati med SG in Velenjemuser posted image user posted image user posted image  Upam, da bo v drugem poskusu bolje in da čimprej porihtate stanovanje.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5307
11.6.2007 20:25:10   
kapica
sedaj ravno gledam, a ta ura ne stima, ko prise pri postu? Al se sam men zdi, al je res eno uro zadaj? Nekaj mi ni jasnouser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5308
11.6.2007 20:27:32   
rumba
user posted image user posted image user posted image  Pa res ne štima tale ura.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5309
11.6.2007 20:27:57   
tani33
Freycha,super zdaj pa resni več panike.user posted image

Kapica, ja res so pomagale vaše vspodbudne besede in dobre želje, zato še enkrat hvala.user posted image

A že imate spakirane stvari za v p?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5310
11.6.2007 20:28:39   
tani33
Uri se je zmešalo!!!!!!

(odgovor članu tani33)
Neposredna povezava do sporočila: 5311
11.6.2007 20:30:13   
rumba
tani, jaz še nimam nič spakirano, čeprav smo že dva tedna v nizkem štartu.user posted image  Mogoče jutri, če se mi bo ljubilo, al pa tudi ne.user posted image

(odgovor članu tani33)
Neposredna povezava do sporočila: 5312
11.6.2007 20:30:41   
corfu
Kapica, hvala za seznam! Rumba, hvala za dobre misli, glede popadkov...fora je v tem, da sem imela prvič popolnoma v kompletu sprožen porod in tile umetni popadki bolijo ko user posted image  Res, da sem prišla v porodno sobo 17.30, ob 18.44 pa je bil user posted image  že na joški, ampak v tej uri ni bilo valovanja ampak butanje valov, neverjetno kaj dela telo in nad njim sploh nemaš nadzorauser posted image

O Freycha, tvoja Dita je pa prava babauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5313
11.6.2007 20:31:00   
anja7
Hojla!

Ja Freycha tvoja pikica je pa res prava baba.Tko da res ni nobene panike, če boš šla kej prej rodit. Ja, naš sonček je pa zlo živahen. Več al manj je kr cel dan aktiven. Se mi zdi, da ma res že zlo mal prostora.Kako pa kej vaše počutje? Jaz sem kr ok, sam na trenutke me pa ful zdela. Mal me že na momente špikne kot da bi hotla menstruacijo dobit, pa sramne kosti bolijo, pa skor vsako noč mam krče v mečih. Od jutr naprej naš mali sonček ni več nedonošenček.Namreč jutri dopolnimo 37.tednov in samo še tri tedne.
Ja tani33 user posted image user posted image  za opravljen izpit.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5314
11.6.2007 20:31:08   
kapica
Ja a ne? Sem ze mislila, pa se ja ni ura spet prestavilauser posted image user posted image user posted image .
Tani, jaz sem delno spakiranauser posted image . Kozmetika je ze not, samo se cote falijo, ki jih pa se nosim in bom se malo pocakalauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu tani33)
Neposredna povezava do sporočila: 5315
11.6.2007 20:31:29   
tani33
Rumba, ko se vprašala koko je to mogoče so krivdo zvalili na računalnike.user posted image
Le kako si upajo , ko pa nam tako dobro služijo.user posted image

(odgovor članu tani33)
Neposredna povezava do sporočila: 5316
11.6.2007 20:32:58   
Freycha
jah no.. sej tut jaz nisem od male muhe drek hudiča.... valda bo Dita po meni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, zdej sem se še z Zvesto načvekala.. sedaj se pa čisto vam posvetimuser posted image

(odgovor članu tani33)
Neposredna povezava do sporočila: 5317
11.6.2007 20:33:11   
corfu
Danes sva kupovala še zadnje stvari, jutri moram še po bepanten, lanolin kremo, blazinice za dojke, in mrežaste hlačke, vau bom sexiuser posted image  in to je touser posted image  

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5318
11.6.2007 20:33:41   
rumba
Sem se ravnokar spomnila, da sem opoldne pozabila napisati še eno info, ki jo je dala siskamiska in sicer, da menda v LJ P ful primanjkuje povijalnih pleničk, pa oblekic za user posted image  ter spalnih srajc. Tako da jih bom jaz imela doma spravljene na posebnem kupčku in če bo kriza, mi jih bo user posted image  prinesel.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5319
11.6.2007 20:33:52   
kapica
Rumba, ti si ze v nizkem startuuser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5320
11.6.2007 20:35:41   
kapica
Freycha, ja seveda da si cvekala, saj jaz sem vedelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da te zato ni gor.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5321
11.6.2007 20:36:30   
kapica
Corfu, ko manekenkauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5322
11.6.2007 20:36:50   
tani33
Rumba , a si zaradi česa posebnega v nizkem štartu, al so to pač občutki?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5323
11.6.2007 20:37:25   
rumba
Corfu, umetni popadki so pa menda res pravo neurje. Jaz sem obakrat imela čisto naravni porod in si niti v sanjah ne predstavljam kaj drugega.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5324
11.6.2007 20:38:55   
Freycha
jah en mora Simobil vzdrževati.... jaz jim itak mesečno puščam okoli 50€user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, komaj čakam, da grem jutri še do moje G in da mi še enkrat naredijo CTG, čeprav o popadkih ne duha ne sluha, potem pa se še z mojo G pomenim o carskem itd... in tisti, ki mi bo dal bolj zanimiv datum, tja grem rodit user posted image user posted image user posted image user posted image

mmmm kake dobre češnje ravnokar jem... mmmmm

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  211 212 [213] 214 215   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  211 212 [213] 214 215   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?