|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   začasna preselitev romov v postojno
30.10.2006 9:45:55   
karmy
a kaj spremljate to štorijo po tvju in po medijih? ma kaj vidite kako prikazujejo rome, kot najbolj bogo in da so domačini hudiči, ki so jih pregnali in so dragotina mateja prbil na križ le zakaj jih je preselil v zastarelo stavbo z nič tople vode.....

pol pa slišiš kaj so delali vaščanom (izven medijem) pa se ti hitro vse obrne... in zdaj sem tudi jaz na strani vaščanom in verjamem da so prav ravnali...


_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: začasna preselitev romov v postojno
30.10.2006 9:52:32   
CUKRČEK
tudi jaz sem absolutno na strani vaščanov. Hanžek je pa itak en user posted image ...kje je pa takrat, ko cigani delajo zgago?? Ko desetletno otroci divjajo z avti, ko kradejo živali in pridelke, ko ustrahujejo ljudi, ko že otroci hodijo oboroženi okoli...


Pol se pa pritožujejo, da nimajo centralnega ogrevanja in tople vode?!? Ja, hudiča, kaj imajo pa v tistih barakah??

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: začasna preselitev romov v postojno
30.10.2006 10:58:15   
srki
Tudi ta premestitev Romov baje ni nič kaj preveč včeš, ker je v Postojni grdo in bi šli rajši nazaj v gozduser posted image .

Ja, njim so zelo hitro našli neko rešitev, za žensko iz Ribnice, ki je taborila pred občinsko stavbo, pa ni bilo posluha in ji niso mogli dat enega vojaškega stanovanja, ki so itak vsa prazna pa brez veze propadajo. Mislim user posted image .

Gnilost od gnilosti. Kdo ima zdaj tle več pravic?!!

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: začasna preselitev romov v postojno
30.10.2006 11:05:50   
Udb
Mislim!!!
Rajš ne bi začela s cigani!!! Smilijo se lahko samo tistim, ki živijo daleč stran od njih. Če pa živiš v bližini...jaz sem za to, da vse cigane izvozimo - vse novomeške!!!user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: začasna preselitev romov v postojno
30.10.2006 12:03:56   
Kati23
Jaz to "svinjarijo" tudi vsak dan spremljam po TV-ju, saj sedaj živim v bližini Ambrusa (15 min od tam) in zato zadevo tudi malo bolje poznam. Tako imenovani Romi si absolutno ne zaslužijo nič dobrega in mislim, da je ta začasna preselitev v zbirni center še predobra za njih (pa gledajo, v kakšnem spijo, da nimajo zraka,... itd)!
Vsi vemo, da jim država vse dopušča - KRADEJO, absolutno preveč podpore dobivajo, ne delajo, vozijo se z neregistriranimi vozili, brez vozniških izpitov,... in še in še. Saj to vsi vemo, meni gre samo na kozlanje, ko spet kaj novega slišim in vidim in sem seveda na strani vaščanov, saj nekatere tudi poznam in seveda zvem zadeve iz prve roke. Verjemite, da so si zelo oddahnili, ko so cigane preselili in molijo, da ne bi prišli nazaj, saj se zna zgodit veliiiika pizd... Tokrat bodo "bogi" cigani. 

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: začasna preselitev romov v postojno
30.10.2006 12:27:48   
soncece24
VSa taka in podobna sranja so krivda naše preljube države, ki misli, da po toči zvoniti NI prepozno user posted image user posted image Žal se pač pri nas mora najprej nekaj zgoditi, da kdo ukrepa. Hanžeku pa menda itak kmalu mandat poteče, pa upam, da koga pametnejšega dobimo, ker on je kr nekaj... predolgo so gledali zraven kaj se tam dogaja, ko pa je domačinom počilo in so sami ukrepali, so pa rome preselili in zdaj so najbolj bogi na svetu... user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Kati23)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: začasna preselitev romov v postojno
30.10.2006 12:56:44   
Zasanjana
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Tudi ta premestitev Romov baje ni nič kaj preveč včeš, ker je v Postojni grdo in bi šli rajši nazaj v gozduser posted image .



So pa talenti, v Postojni jim je grdo, na TV pa pizdijo, kako živijo, da spijo na ponivinilu itd.user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: začasna preselitev romov v postojno
30.10.2006 13:03:14   
dulcinea
Men že nekaj časa cigani dvigujejo tlak. Zadnjič sem se komaj ustavila, drugače bi vame počil z avtom mulc, ki ni segal niti čez volan pa kar hop čez cesto. SAM v avtu. 10 letni mulc. In kdo bi meni plačal potem popravilo avta? Saj nimajo niti registriranih avtomobilov, kaj šele vozniških dovoljenj. Kar groza me je. In pol se neki pritožujejo, da nimajo tople vode. A v šotoru jo pa imajo al kaj? Najboljše je povedal Domicelj v Piramidi. Najprej naj gredo delat, potem naj si kupijo parcelo in gradbena doboljenja, nato pa naj si sezidajo tam hišo z vsemi priključki tako kot državljani Republike Slovenije. Jaz bi tudi rada, da mi občina zastonj napelje vodovod do hiše pa elektriko.

Pa še nekaj. Upam, da se bodo še ostali vaščani, ki imajo probleme z njimi, uprli tako kot tile iz Ambrusa. Pa da se enkrat za vselej tole reši.

LP, D

_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: začasna preselitev romov v postojno
30.10.2006 15:46:15   
mika
Najprej naj gredo delat, potem naj si kupijo parcelo in gradbena doboljenja, nato pa naj si sezidajo tam hišo z vsemi priključki tako kot državljani Republike Slovenije.


Točno takouser posted image .
Moram reč, da se je v našo vas preselilo kar nekaj romov. Ampak ti so hiše kupili in niso nikogar izsiljevali, da jim karkoli pripada. Res da so se jih nekateri ustrašili, da jim bodo kradli in delali nemir, pa so vzorni sosedjeuser posted image .

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: začasna preselitev romov v postojno
30.10.2006 16:23:20   
Gina
Moj oče tudi tam blizu stanuje in ko slišim iz prve roke, kaj počno romi tam ostalim prebivalcem, me vse mine. Matr, pa a je to normalno, da nekoga kar ustrelijo, pa da otrokom kradejo, ko gredo po cesti, pa se vozijo z avti neregistriranimi, pa izsiljujejo vaščane....jaz si ne bi upala svojih otrok tam samih doma pustit. Samo evo, od očeta so jih preselili blizu nas. Pa mi spet ni fajn. Nikjer ni nikomur fajn, če nekdo nad njim izvaja nasilje in če se boji za lastno eksistenco, ker nekdo poseduje pištole, s katerimi nekontrolirano strelja (ali četudi "samo" pretepa in krade), če mu kaj ni všeč, tako kot ni fajn sosedom teh konkretnih romov.
Pa še to, kaj je policija naredila za te konkretne ljudi? Nič, stala za ovinkom in čakala.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: začasna preselitev romov v postojno
30.10.2006 16:52:55   
Barbs
Ni vse črno belo.
Je pa začaran krog, tako, kot ga jaz vidim. Saj so že mali romi obsojeni na to, da so cigani. Pa ne mislim slabšalno.
Primer pri nas : romi so , tako kot je treba, poslali svoje otroke v šolo. V prvi razred jih celo vozijo, ker tako zahteva šolska zakonodaja. In jih pridejo iskat.  Moja srednja hčerka ima dva sošolca roma.Mojca je krasna punčka. Vesela, sproščena, simpatična... no ja, taka je bila nazačetku leta, ko sem jo uspela spoznati. Mi - ostali "navadni" , kao neki nadljudje, včasih naredimo problem, kjer ga morda sploh ne bi bilo. Če pride ravnatelj v razred pozdravit in pogledat otroke, mimgrede pa še navrže "če je kaj romov naj pa vstanejo" ...user posted image user posted image user posted image  Torej so otroci že od malih nog kategorizirani kot drugačni. In potem s tem živijo in se po svoje borijo in jasno, enkrat tudi zrastejo...potem pa...user posted image  Včasih se malo poglejmo in vprašajmo - verjetno bi bilo marsikaj drugače, če bi tudi mi spremenili svoj odnos do sveta nasploh. Moja hčerka naprimer ne sme med odmori bit skupaj z Mojco, ker so potem skoraj vse ostale deklica skregane z njo. user posted image  In vem, da se zaradi tega slabo počuti - ker bi bila rada tudi z ostalimi...pa z Mojco tudi. Pa ne more. Kaj naj ji rečem? Naj vztraja pri svojem, ker ima prav? Neee, ne morem...   to so ful hude zadeve.... in pripeljejo, pa čeprav nihče tega noče, do npr. tega, da me moja osemletnica nič hudega sluteč, vsa začudena vpraša

"Mami, glej, cigani so na televiziji, kdo jim je pa dovolil???!!!!" ( igral je namreč nek romski bend in se ji je zdelo nenormalno, da so sploh lahko na tv.... user posted image  )

Situacije v Ambrusu ne poznam, zato je ne bom komentirala.
Da pa se nekoga izseli, izolira, odstrani ...z lastne zemlje..mi je pa že v štartu odvratna misel... user posted image  Pa Hanžek gor ali dol. Po liniji najmanjšega napora - bodo zdaj odstranili vse od vsepovsod? Ker se bodo zagotovo ljudje še oglasili in zahtevali, naj se "postopa tako kot v Ambrusu...." 

Kaj je že počel Hitler?user posted image user posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: začasna preselitev romov v postojno
30.10.2006 17:00:28   
Anonimen
Ne obsojajte ljudi, so šli s trebuhom za kruhom. Kriva je okolica in država, ki je to dopustila. pa ne mislite, da jih podpiram ali da se mi smilijo.
Sej so tud izbeglice v centru Postojne , pa z njimi so tudi skozi težave, kradejo sosedom salame in vse pridelke poljščin. Veliko je takih, ki so imeli že stabilno stanje v rodni Bosni za vrnitev domov, pa je država tista, ki jim kar pusti tu živeti. Veliko se jih je pa itak že poročilo in so prišli do našega Slovenskega državljanjstva.
Isto je pa z Romi. Ker jim država ni dala zemlje za naselitev, so nasrkali navadni ljudje.
Pa brez veze da tu karkoli nakladam, civilisti so bili vedno žrtev politike držav....

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: začasna preselitev romov v postojno
30.10.2006 19:47:04   
Magi*
sam še nadaljujem barbsino misel...

ljudje niso kufri ali klade, da jih lahko kar primejo in preselijo, ker nekomu ne paše, da so tam! klinc gleda takšno "pravno državo", kjer zaradi nedelovanja pravnega sistema nastradajo tudi otroci. za vse drugo mi je ravno, ampak, ko vidim, da v isti koš s kriminalci mečejo tudi otroke, to je pa višek. in seveda jim "folk" ploska. zamislite se malo, čisto mogoče boste vi kdaj na njihovem mestu. zaradi nekaj primerkov, ki jih naš sodni sistem ne zmore, ne zna ali noče sankcionirati, zdaj trpijo tudi nedolžni otroci. meni to ni OK. pa ne glede na travme, ki naj bi jih romi povzročali prebivalcem (in ekologiji, buahaaahaaa).

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: začasna preselitev romov v postojno
30.10.2006 22:46:50   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs

Da pa se nekoga izseli, izolira, odstrani ...z lastne zemlje..mi je pa že v štartu odvratna misel... user posted image   user posted image


Čigave zemlje?? A pol se lahko jaz kar naselim nekam in je to potem kar moje???
U, super!


_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: začasna preselitev romov v postojno
30.10.2006 23:43:59   
Rok_LM

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

zaradi nekaj primerkov, ki jih naš sodni sistem ne zmore, ne zna ali noče sankcionirati


Žal tu ne gre samo za "nekaj primerkov", ampak za 99% Romov. Res pa je, da jih naš sodni sistem ne zmore, ne zna ali pa noče sankcionirati. Če pa bi se teh sankcij zares lotil, bi sigurno povzdignili glas razni borci za pravice Romov. Ti borci seveda ne živijo v bližini Romov.

_____________________________

Prvo polovico življenja ti uničijo starši, drugo polovico pa otroci.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: začasna preselitev romov v postojno
31.10.2006 9:25:03   
karmy
ej če ste brali mogoče ko je policist roma iz ambursa ustavil ker je imel neregistriran avto, in je začel pizdit da ma dovoljenje da se lahko vozi z neregistriranim avtom user posted image jzt bi tud to dovoljenje.... mi lahko pove kje se ga dobi? bi blo najbolj iskano dovoljenje v sloveniji user posted image user posted image user posted image in je pizdil na policista, vrgel obvestilo plačila na tla in raztrgal in reku policistu pušite mi kur** .... no zdaj pa poskusite vi isto narest, pa mi povejte kje boste prstal.... v zaporu 6 mescov zaradi razžalitve uradne osebe... torej... za koga že veljajo zakoni?user posted image za take rome sigurno neuser posted image

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Rok_LM)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: začasna preselitev romov v postojno
31.10.2006 9:36:34   
Anonimen
Noben sistem,nobena država ni kriva za njihovo stanje.
Romi so nomadski narod,nikakor niso prav vsi pripravljeni se integrirat.
Nekateri so se in zato živijo sedaj normalno človeku
primerno življenje,delajo,imajo hiše,se šolajo.Ampak to je v majnšini.
Ostala večina pa si je sama izbrala tako,kot živijo,to jim je položeno
že v zibelko ko so rojeni.Veliko dokumentarnih oddaj sem o njih gledala.
Večina je izjavila,da nočejo drugačnega življenja.
Ponijeno jim je bilo marsikaj,za izboljšanje življenskih razmer,pa vse odklanjajo,torej kdo je tu kriv.Raje kradejo in škodujejo okolici,kot pa,da
bi pošteno zaživeli.Živijo v podrtijah,fehtajo,pred podrtijo pa stoji najdražji avto.Lepo vas prosim,kdo komu dela krivico.

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: začasna preselitev romov v postojno
31.10.2006 11:09:21   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: karmy

ej če ste brali mogoče ko je policist roma iz ambursa ustavil ker je imel neregistriran avto, in je začel pizdit da ma dovoljenje da se lahko vozi z neregistriranim avtom user posted image jzt bi tud to dovoljenje.... mi lahko pove kje se ga dobi? bi blo najbolj iskano dovoljenje v sloveniji user posted image user posted image user posted image in je pizdil na policista, vrgel obvestilo plačila na tla in raztrgal in reku policistu pušite mi kur** .... no zdaj pa poskusite vi isto narest, pa mi povejte kje boste prstal.... v zaporu 6 mescov zaradi razžalitve uradne osebe... torej... za koga že veljajo zakoni?user posted image za take rome sigurno neuser posted image



user posted image user posted image user posted image

Pa še za Magi!

Jaz ne bom na njihovem mestu, ker ne mislim hodit s pištolo po vasi, ne mislim spustit šaržerja v nekoga, ker mi ne da denarja, ne mislim krast otrokom, ko za pusta dobijo krofe iz rok, ne mislim hodit po hišah in zahtevat reči zase, sicer pa bom nasilna, ne mislim se vozit po cestah tako, da ogrožam druge in to brez vozniškega, še manj bom dovolila svojemu 11-letnemu frocu, da se usede v avto, ali da krade in strelja, ravno tako se ne nameravam naseliti na tuji zemlji, niti ne mislim zahtevat od svojih otrok, da počno vse zgoraj našteto.... Ne mislim se zbirat v trumah in napast enega samega človeka (res pogumno), da naredim iz njega invalida ali truplo.

Če bom kdaj vse to počela, naj me kar izselijo ali zaprejo in naj mi vzamejo otroke, ker če bom tak zgled zanje, je bolje, da zanje skrbi nekdo priseben. Tako da drage moje, ne govorite, dokler niste doživele.
Če so romi miroljubni, naj živijo kjer hočejo. Privoščim jim vse lepo. Če pa se vedejo, kot zgorja opisano, pa naj bo tudi zanje roka pravice nekje. Zakaj sem jaz manj pomembna kot oni, zgolj zato, ker so romi? A to jim daje pravico biti izven zakona????
A veste, da policija reče, da če so ukradli za manj kot 30.000.- da jim ne morejo nič? A to pomeni, da imamo vsi slovenci ustavno pravico vsak mesec ukrasti za 30.000.- brez posledic? Je to prav?

Ne ne, ni pravice v sloveniji. Romi so nadnarod, vse jim je dovoljeno. Ko bomo enakopravni, ne bodo zganjali več tega, kar zganjajo. Dokler pa nimajo posledic, pa se bodo po mili volji izživljali nad vsakim.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: začasna preselitev romov v postojno
31.10.2006 11:28:29   
Marogica
Jaz enostavno Romov ne morem šteti za sebe enakim, ker se enostavno tako ne obnašajo kot jaz. Torej, jaz spoštujem zakone in se jih držim, Romi ne(oni se na njih sklicujejo samo, ko gre za njihove pravice, na dolžnosti pa kar pozabijo). Dalje mojim otrokom ne dovoljujem, da se vozijo pri rosnih letih z avti, mopedi, da kadijo, oni to dovolijo. Svoje otroke prevažam v otroški stolčkih, Romi peljejo 5-letnega moškega potomca spredaj, mama sedi zadajuser posted image . Svojih otrok (če bi imela ženske potomce) ne bi prodala, temveč jih poročila. Integrirala sem se tukaj, kakor v tujini, kjer sem živela 12 let, Romi so se tukaj rodili, pa ne spoštujejo naši šeg in navad, vsaj na zunaj( za štirmi stenami mi je vseeno, kaj kdo počne). Pa še marsikaj.......

Torej smo enaki? Ne. Seveda pa s tem nočem reči, da sem boljša od njih, sem drugačna in s tem vsekako njin neenaka in obratno.



_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: začasna preselitev romov v postojno
31.10.2006 20:30:30   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

IZVIRNO SPOROČILO: Barbs

Da pa se nekoga izseli, izolira, odstrani ...z lastne zemlje..mi je pa že v štartu odvratna misel... user posted image   user posted image


Čigave zemlje?? A pol se lahko jaz kar naselim nekam in je to potem kar moje???
U, super!



Cukrček, narobe si informirana. V primeru, o katerem ste se začele pogovarjati, so jih izselili z LASTNE zemlje. Njihove.  Ker imajo kupljeno parcelo. Uradno. Tako kot kak drug. Samo toliko, ker si se pač obregnila v to, o ostalem se itak ne bom več menila, ker sem razdvojena in na trenutke ne vem, kaj je sploh še prav.

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: začasna preselitev romov v postojno
1.11.2006 11:14:42   
Anonimen
Še nekaj mnenj na to tematiko.

http://forumi.siol.net/showthread.php?t=20996

Jaz pravim,moraš živet v njihovi bližini,da lahko prav komentiraš.
Ne pa,da nimaš opravka z njimi in se ti smilijo.

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: začasna preselitev romov v postojno
1.11.2006 15:06:03   
urbancek
Sori, ampak meni ti cigani prav pošteno pritisk dvigajo. Poln kufer imam njihovega jamranja. Najboljša rešitev bi bila, da bi jih natrpali na prvi živinski vlak in poslali nekam delat in to trdo, da bi vsaj enkrat v življenju poskusili kaj je to delo.
Ne vem kako si lahko lastijo neko zemljo, ko pa ta ni njihova. Kar pokažejo naj kupoprodajno pogodbo. Vse kar imajo so nakradli ali dobili na račun izsiljevanja.
Saj vem, da so med njimi tudi dobri in kolikor toliko pošteni, nekateri tudi delajo. Večina pa jih samo fehta, pa nekaj izsiljuje in podobna jajca. Imamo tudi v našem koncu cigane, pa bi bilo bolje če jih ne bi bilo. Če jih ne bi bilo, bi tudi kmetija, ki jo je požgal domači sin ostala cela (zadaj so cigani).

Od nas se zahteva plačevanje davkov na nepremičnine, me prav zanima, kateri cigan bo plačal kakšen davek, ko pa ni nič njihovega. Po drugi strani pa si vse lastijo. Pa da ne govorim o raznih socialnih podporah. Ni čudno, da se njim splača imeti toliko otrok, ko pa imajo take podpore. Kje pa smo SLOVENCI (neromi). Če zaprosiš za pomoč, že najdejo kakšno finto, da ti ne pripada. Ciganom pa pripada vse. Njim se sploh ne splača iti v službo, ko pa država tako dobro skrbi zanje. Daje jim brezplačna stanovanja, brezplačen topel obrok. Koliko je revežev v naši PRAVNI džavi, ki nimajo cel teden toplega obroka, ki živijo brez ogrevanja. Pa dajte ljudje malo se ozrite naokoli. Kdo pa njim pomaga - NIHČE, ker se revež ne daje v zobe in svojo bedo skriva, ali pa si drugi zatiskajo oči.  Ciganom pa je dano VSE. Oni imajo očitno več pravic kot pošten slovenec.

Ma, bolje da neham, ker mi bo drugače preveč pritisk narasel. Pa sploh nisem nacionalist, ampak ti cigani mi gredo pa res na živce. Veseli naj bodo, da so jih sploh strpali v stanovanje. Banda nehvaležna.

Grrrrrrrrrrrrrrrr

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: začasna preselitev romov v postojno
1.11.2006 15:07:20   
Udb
IZVIRNO SPOROČILO: urbancek

Najboljša rešitev bi bila, da bi jih natrpali na prvi živinski vlak in poslali nekam delat in to trdo, da bi vsaj enkrat v življenju poskusili kaj je to delo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: začasna preselitev romov v postojno
1.11.2006 16:26:49   
Anonimen
Če je lahko naša zakonodaja enaka za bosance, srbe, kitajce, črnce,.....zakaj ne bi bila tudi za rome?! Jz bi jim takoj odvzela vse pravice, ki jim jih naša država ponuja kot "romom" - posebnemu ljudstvu,  in jih izenačila z vsemi državljani RS. Naj gredo končno že delat in naj že končno pošljejo svoje otroke v šolo!....Če jim kaj ni prav se pa lahko mirno odselijo v drugo državo. Najbolje med nomadska ljudstva. Edino tja spadajo.
Sej nič ne rečem, saj obstaja mogoče 1/100 ciganov v RS, ki hodijo v službe njihovi otroci pa v šole, ampak če so se oni in njihovi otroci "podredili" naši - enotni zakonodaji,  zakaj hudiča moramo dopuščati ostalim, da nas in našo državo izkoriščajo do daske!?!?
Škoda, da ne vem, kako imajo zadeve s cigani rešene v Evropi, ampak sem prepričana, da ciganov ne "ujčkajo" tako kot jih mi....

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: začasna preselitev romov v postojno
1.11.2006 17:29:12   
Primoza
Zanimivo bi bilo slišati kakšnega iz Prekmurja, kjer je Romov precej več. Drugače pa je moje mnenje, da Dolencem bistveno več škode kot Romi naredi njihovo slabo vino z vsebnostjo metanola. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?