krfjolca
|
Eh, babe No ja, sicer je pa izbire kar nekaj Aja1, se ni treba sekirat ... Saj pomojem bosta Anže pa Neja še bolj pasala skupaj, ko sta bolj živčka, Zala je pomojem kar prepridna za našega. Bo rabil babnico, ki ga bo bolj na trdo prijela Kašice ... Zamima, če praviš, da je smetana noter, potem je verjetno kravja Ne vem pa ne ... Naš je bil danes prava tečka menda. Je dal vetra babici. Jaz sem imela službo, pa ga je (kao) čuval mož. To pomeni, da ga nese dol mamici, on pa zaspi na kavču DEC! Problem pri Anžetu je, da je treba dat jest tisto sekundo, ko si on zmisli, da bi jedel. Tašča ga je pa kar še mal pustila, pa mirila, da bi malo več kot 3 ure zdržal. Pol pa rata čisto histeričen in se sploh ne umiri, ko dobi za jest. Potem pa noče več jest, je pa še bolj lačen in še bolj histeričen. Eno uro ji je bral levite. K sreči sem prišla domov, da smo rešili zadevo ... Moj najnovejši recept je, da pokličem Kalo, ta da glavo Anžetu v naročje, mulo pa ves začuden, kva je to zaena kosmata zadeva, utihne in začne normalno jest