|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
27.4.2007 10:02:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Sem imela še taščo na obisku...smo se dogovarjali za piknik po krstu...zdaj se bo pa že škrat počasi zbudil...potem greva pa sesat in po tleh brisat...

LP

Aha...sem pozabila povedati, da je s tem potem spomladansko čiščenje končano! user posted image  jaz!!!!

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4376
27.4.2007 10:05:37   
Nogavica
Naša žaba hoče imeti skoraj nonstop nekaj v ustih, tako da je duda moja rešiteljica.
Zdaj po novem se po dojenju obrne stran od mene/zize, odpre usta in čaka, da ji dam dudo user posted image  user posted image  user posted image . Če ji ne ustrežem takoj, se začne pritoževat.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
27.4.2007 10:11:55   
Anonimen
Jaz si tudi včasih želim, da bi hotel imeti dudo, ampak ko jo zagleda, se razjezi ...

Danes pa internet ful počasi dela...se vidi, da so prazniki...

LP

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4378
27.4.2007 10:12:30   
Anonimen
Mojega novega avatarja pa niste nič pohvalile??user posted image user posted image user posted image

user posted image

Grem pakirat, zdaj pa zares! user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4379
27.4.2007 10:19:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Mojega novega avatarja pa niste nič pohvalile??user posted image user posted image user posted image

user posted image

Grem pakirat, zdaj pa zares! user posted image

Pardon... MucaMaca lep avatar imaš!user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4380
27.4.2007 10:22:34   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Aja1, investiraj v sušilec.

Sicer nimam sušilca, ampak pralno-sušilni stroj. Pozimi je super, poleti pa mi je kar škoda, da bi dala sušit, ker se zunaj skoraj prej posuši. Likam pa tudi jaz največ moževe srajce (službene), ampak se jih kmalu nabere cel kup (vsak dan ena in jih je kmalu 10 user posted image )....ja, srajce pa res sovražim likat. Treba jih je pa v vsakem primeru al je sušilc, ali ga pa ni. Za Nejo pa kar ne likam, ker sploh ni tako zmečkano.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
27.4.2007 10:31:26   
Anonimen
Moj pa srajco obleče enkrat na 3 mesece ali pa še to ne...za v službo ima pa kombinezon (delavci ne nosijo srajc...). Tak da sem rešena s te strani...škratu pa tudi ne likam, ker itak je premajhno, da bi bilo zmečkano...likam res po potrebi (malokdaj)...

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4382
27.4.2007 10:34:25   
Aja1
Moj ma pa tak šiht, da ima službeno uniformo, h kateri spada na žalost tudi srajca (policaj).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
27.4.2007 10:35:17   
Aja1
MucaMaca, seveda smo opazili tudi tvojj nov avatar. Lep je, res user posted image  A še nisi šla???

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
27.4.2007 10:42:16   
Anonimen
user posted image , a samo meni ful počasi dela RR? Se bom prej user posted image ! A policaj je? user posted image
Moj bivši je tudi policaj v LJ.

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4385
27.4.2007 12:07:57   
Anonimen
user posted image

Zdaj pridno pakiramo & pripravljamo reči, ki jih bomo vzeli zraven. Pol bom pa itak sigurno pozabila. user posted image  Ma ja, bomo pa gor kaj dokupili, če bo treba.

Odrinemo pa ponoči, okrog 3. ure zjutraj. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4386
27.4.2007 13:08:02   
MALINČICA
Mucamaca, lepo potovanje vam želim!

Mi smo po ponoči slabo spali, se je malči zbudil ob pol štirih in se pogovarjal in ni hotel zaspat.
Čez kake pol urce, ko sem ga pustila na miru in sem imela zaprte očke, pa je mrknil do osmih zjutraj.

Zdaj pa pojemo in gremo ven, na sončka pa nakako pijačo!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
27.4.2007 15:36:01   
Anonimen
Končala! Zdaj grem pa za mojim dvema, ki sta šla na sprehod, da sem lahko v miru pobrisala tla...Pa še tako lepo sonček sije...

LP

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4388
27.4.2007 18:56:26   
ircica
Kaj ste vse zunaj?

Danes je pa en tak lep dan. Smo imeli prvi piknik pri babici. Ko smo jedli, je Kostja skoz sitnaril, poem sem ga dala na dekico na travici in je prvic samostojno sedel, kar nekaj minut. Pa tudi plazi se, amapk nazajuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
27.4.2007 18:57:01   
Anonimen
Mi doma...preživeli lepo popoldne, čeprav je bil škrat pri tašči malo siten...potem smo šli še k Valovem bratrancu (2,5 leta) in sestrični (1,5 meseca) pa sta se z bratrancem gugala in vozila po toboganu, pa je bil naš ful navdušen...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4390
27.4.2007 20:51:48   
Aja1
Kje pa ste vse? Jaz sem hotla it danes spat že zdaj, pa kot nalašč Neja noče zaspat user posted image  pa še obene ni tu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
27.4.2007 21:08:10   
Aja1
Moj otrok se na ves glas dere user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne vem, kaj ji je user posted image . Pa še sami sva doma user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
27.4.2007 21:12:27   
krfjolca
Zdravo, punce.
No, jaz sem se končno malo naspala - mi je lubi dovolil in prevzel Anžeta popoldne. Sem se mu zasmilila, sem verjteno res zmatrana izgledala user posted image . Sem smrčala 3 ure! user posted image Sicer smo bili pa na Bledu in spet sva oba čisto povožena od nošenja mulota po rokah user posted image . Smo imeli s sabo voziček, rukzak in še kenguruja, pa ni hotel bit v ničemer!!! Presneta ritka razvajena! Ko bi vsaj malo manj tehtal!?

Ima pa cel kup novih cunj, ker so bili dedki in babice v Celovcu user posted image
Je dobil tak vojaško zelen klobuk na krajce, ki se lahko gor zapnejo, da je pravi kavbojc user posted image . Prav luštno!

Barby, tvoj Val je pa slaven, a?! Sem ga videla v Mojem malčku user posted image user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
27.4.2007 21:14:14   
majas
Čer!
Evo mene, me je ceeeel dan mikalo da bi si prižgala računalnik in pokukala na RR, pa sem si govorila ne, in ne in ne!! user posted image Pa mi je uspelo in tako sem imela generalno čiščenje in je spet vse lepo...

Joj Zamima že uživa z Zalo, danes nam Mucamaca pobegne. Joj moj pa je 10 dni doma pa mi ne privošči dopusta. Si je raje kupil za 170e nekaj za računalnik.Jaz sem se kar zjokala, kaja pa rabi novi avtosedež...pa še marsikaj drugega. Potem sem danes tako hotela iti k moji pa me ni hotel peljati. Pa sem rekal da grem sama...pa mi zabrusi naj si svoj avto kupim potem lahko grem...in tako se že cel dan ne pogovarjam... ah včasih več nevem kaj naj...  user posted image
Samo da imam svojo pikico, brez nje nevem kako bi bilo...

No evo ta moj RR, sem vzela danes navihančke iz skrinje da se odtalijo sem pozabila na njih pa sem jih morala komaj zdaj dati pečt..in zdaj voham iz kuhinje kako smrdi...in sem jih zažgala..a joj...  user posted image

rugače pa smo bile cel dan zunaj, potem smo šli naprehod in na pijačko in samo vidiš tamalo kako se ji zasolzijo učke in rečem-evo zdaj pa se je pokalala..in ko jo dvignem to je vse teklo, revica je imela hlače čist pokakane. Je vse teklo na stran ker je tako ležala,,,in smo hitro pobegnili domov.
Jaz pa sem se danes rolala haha, kako je pasalo...  user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
27.4.2007 21:15:46   
majas

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Moj otrok se na ves glas dere user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne vem, kaj ji je user posted image . Pa še sami sva doma user posted image

Mogoče pa je tako zaspana?? Poskusi jo položiti v posteljico, dati dudo in ugasniti luč, pa malo jo božaj po glavici. To pri nas najbolj pomaga. Joka pa tako vedno ko je uturjena in zaspana...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
27.4.2007 21:20:29   
Aja1
Zdaj se je malo umirila. Je bilo kot v starih časih - napa na full, Neja v rokah. A je možno, da ima spet krče, ker se je prav zvijala? Jedla ni nič novega.
Zdaj jo imam v rokah in malo še jamra...ojoj, kakšna bo noč....začela se je že slabo user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
27.4.2007 21:33:23   
**Petra**

Odgovor iz: Oktober 2006
user posted image  Petra, veš na to pa sploh nisem pomislila...a misliš, da če bi mu dala rižolinota, bi bilo pa ok? Sem že čist zmedena glede GH in spanja....

Sem ti že tam odgovorila!

< Sporočilo je popravil **Petra** -- 27.4.2007 21:46:54 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
27.4.2007 21:44:46   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

user posted image  Petra, veš na to pa sploh nisem pomislila...a misliš, da če bi mu dala rižolinota, bi bilo pa ok? Sem že čist zmedena glede GH in spanja....

LP

Sm ti že tam odgovorila user posted image

kaj zdaj vidve malo tu malo tam user posted image user posted image    user posted image

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
27.4.2007 21:48:50   
majas
Ah danes pa ni nobene čveke tako da se bom tudi jaz šla  user posted imageuser posted image   in  user posted image

user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
27.4.2007 21:50:05   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: majas

IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

LP

Sm ti že tam odgovorila user posted image

kaj zdaj vidve malo tu malo tam user posted image user posted image    user posted image

Brala sem malo oktoberke, pa sem ji neki odgovorila, pa mi je še tuki prpopalauser posted image user posted image user posted image Mogoče se je ustrašla, da bom pozabila odgovorit user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Carski rez
loko77

Če bi imeli 2 CR-ja in bi vedeli, da bo moral biti tudi v 3-je, bi se odločili za nosečnost?

da (78%)

ne (22%)

Število vseh glasov: 333

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!