|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
26.4.2007 22:31:01   
Aja1
Petra ima pa nov avatar! Jaz bom tudi počasi dala enega bolj poletnega.
Danes je bila naša Neja deležna spet tistih besed...KAKO JE DEBELA user posted image user posted image user posted image , pa kako debele nogice imauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
26.4.2007 22:32:11   
majas
Jaaaaaaaa tudi moj takooooooo smrči zraven pa še škripa z zobmi,,,joj kar groza me je...bi mu najraje nekaj stiščala v usta user posted image

no lahko noč

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
26.4.2007 22:32:13   
Nogavica
Aja1, jaz sem tudi Živo enkrat z zadrgo ščipnila v vrat in je tako kričala, da sem jaz jokala zraven in se ji na vso moč opravičevala.

Jaz tudi grem spat, ker me že oči pečejo od buljenja v ekran.

Lahko noč vsem!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
26.4.2007 22:33:18   
Aja1
Jaz tudi mojga skoz brcam in rukam, pa tiščim za nos, pa mu govorim, naj se obrne...pa pomaga za par sekund, potem pa jovo na novo user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
26.4.2007 22:34:11   
max81
Držim pesti, da bo vse v redu!

mamiciuser posted image ,malemu škratku pauser posted image user posted image  in, da se vse uredu izteče

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
26.4.2007 22:34:27   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Aja1, jaz sem tudi Živo enkrat z zadrgo ščipnila v vrat in je tako kričala, da sem jaz jokala zraven in se ji na vso moč opravičevala.

saj vem, da se zgodijo te male nesreče, ampak vseeno...tako mi je bilo hudo. Mi je pa v tolažbo, da nisem edina.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
26.4.2007 22:35:03   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Jaaaaaaaa tudi moj takooooooo smrči zraven pa še škripa z zobmi,,,joj kar groza me je...bi mu najraje nekaj stiščala v usta user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
26.4.2007 22:35:21   
Aja1
Drage moje čveke...jaz grem tudi v Pančevo deželo.

Lahko in predvsem mirno noč.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
26.4.2007 22:36:22   
max81
čveke ajde gremo spatuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
26.4.2007 22:36:40   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Petra ima pa nov avatar! Jaz bom tudi počasi dala enega bolj poletnega.

Samo poletni pa še ni user posted image user posted image user posted image user posted image , sm dala kr eno slikico, ki sem jo mela pomanjšano še od prej. Moram dat eno res bolj poletno, ko bo čas.... jst vas tudi zapuščam... nočko

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
26.4.2007 22:40:14   
krfjolca
Tudi jaz sem ga z zadrgo uščipnila. Pa sploh nisem opazila, kaj je bilo, da se je tako zajokaj user posted image . Šele potem sem videla, da ima rdeče na vratu. Revčki mali, ko jih tako mučimo user posted image . No, jaz sem sploh štor. Je Anže pomojem od vseh novembrčov največ fasal. Enkrat sem ga z glavo v podboj, enkrat v omarico, tole z zadrgo, pa še s police nad previjalno mi nonstop kaj pade nanj (kaka kremica, nič večjega ;) ...

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
26.4.2007 22:40:38   
krfjolca
Pa lahko noč user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
26.4.2007 22:41:09   
max81
lahko nočko vsem

in se zjutri dobimo nauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4363
27.4.2007 7:54:49   
Aja1
Itak, da sem spet prva. Ponoči katastrofa. Sigurno bo kmalu luna user posted image user posted image user posted image  Do 1h je Neja kar dobro spala, potem pa konec...je bila prav sitna, brcala, se premetavala. Sem jo vzela k sebi, ni bilo nič boljše. Za nameček pa zjutraj rečem...zdaj jo bo treba pa previt in prav poudarim, da nisem nič spala (sem hotla videt, če se bo slučajno moj spomnil, da jo bo odnesel, previl,...) ja...seveda...evo, spet smrči user posted image user posted image user posted image .
Danes sem pa sama sebi obljubila da grem res spat takrat kot ona (po BB direkt v posteljo in ne na RR).

Zdaj pa že user posted image   prvi stroj, potem imam še enega, pa še user posted image   moram perilo, potem bi morala user posted image , pa user posted image ...ah....ne vem če mi bo vse uspelo. Likanje odlagam že cel teden.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
27.4.2007 8:45:03   
**Petra**
Jutro!

Uf, Nik se je danes tudi zbujal ponoči, nič čudnega, če pa je spal že od 18h!!! Sicer je bil v posteljici do 6h, tako da je recimo temu tako spal 12 uruser posted image user posted image . Potem pa ga je moj prinesel k meni in sva bila do malo prej skupaj v postelji, dokler ga ni spet zmanjkalo. Pia pa je medtem gledala risanke. Sploh se mi ni dalo iz postelje, uf, tako zaspan dan... jst še kar user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
27.4.2007 8:48:18   
krfjolca
Aja1, investiraj v sušilec. Jaz skoraj nič ne likam. Ko so cunje iz sušilca še tople, jih samo lepo razgrnem na kup in jih kasneje zložim. Se super zravnajo, kot bi jih polikala. Edino kakšno srajco zlikam.

Tudi mi smo imeli ponoči vstajanja. Ma nimam pojma, a se bo to kdaj uredilo! user posted image

Sam, a ni fino, ko se takole navadiš, se ti zdijo super tiste noči, ko vstaneš (samo) trikrat. Kaka druga je pa po taki noči čisto izmozgana user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
27.4.2007 9:24:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca
Držim pesti, da bo vse v redu!

Jst tud user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da bo čimprej dobro!!!!!!!

pa jaz tudi. Uboga Blecky...zdaj naši mali otročki niso več tako zelo lahki za nosit.

Tudi jaz upam, da bo vse ok....user posted image user posted image user posted image

Moj tudi tako žaga drva včasih (sicer velikokrat zaspi v dnevni na kavču), da ga moram brcnt in mu rečt, da naj se na bok obrne...

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4367
27.4.2007 9:32:10   
Anonimen
No potem nas je več revic, ki smo imele neprespano noč...naš se je zbujal na 1,5 do 2,5 ure...krneki...zdaj že drugo rundo spi...zbudil se je že ob 6ih pa sem ga kar mojemu podturila, ker je že čul...jaz pa hitro še malo pod kovter do 8ih...potem pa pranje, sušenje cot, kuhanje.....saj veste

Jaz imam tudi sušilca in ima dejansko neko funkcijo, ki lika...tako, da potegnem ven ful lepe cote in jih ne likam...včasih kako majco ali srajco al pa kaj takega....

Petra lep avatar imaš....

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4368
27.4.2007 9:33:06   
**Petra**
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cvetačka za 1000 objav in 4 user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
27.4.2007 9:41:45   
max81
jutro, evo naša trenutno rogovili na tleh, jaz pa za računalnikom kofetkam.....spali smo dobro, je še mami zaspala pred atijem in mi ni bilo treba poslušat njegovega smrčanjauser posted image user posted image , ne vem kdaj se je to nazadnje zgodil

tudi jaz imam že en stroj opran in čakam, na še enega potem pa zaključim z pranjem

vreme je bilo super, kr na enkrat pa je ratalo temno kot v rogu in nato po nekaj minutah spet sonček, upam, da ne bo kšnega dežja

Neposredna povezava do sporočila: 4370
27.4.2007 9:52:00   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cvetačka za 1000 objav in 4 user posted image  user posted image  user posted image

Wiiii, sploh opazila nisem user posted image
Hvala, hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 4371
27.4.2007 9:53:18   
Anonimen
Sem imela še taščo na obisku...smo se dogovarjali za piknik po krstu...zdaj se bo pa že škrat počasi zbudil...potem greva pa sesat in po tleh brisat...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4372
27.4.2007 9:55:48   
Nogavica
Ne da bi se hvalila user posted image , ampak danes smo spali od 21h - 7.20h, brez popravljanja dude, brez obračanja, skratka - spali user posted image user posted image user posted image . Ob 22.30h sem ji uturila kar v spanju zizo, potem pa jo prestavila v posteljico in je bil do jutra mir. Škoda, da ni vsako noč tako user posted image .

krfjolca, bravo za 4 user posted image !

blecky, user posted image user posted image user posted image  zate in za Tima!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
27.4.2007 9:59:16   
Anonimen
Odgovor iz: Oktober 2006
user posted image  Petra, veš na to pa sploh nisem pomislila...a misliš, da če bi mu dala rižolinota, bi bilo pa ok? Sem že čist zmedena glede GH in spanja....

LP

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4374
27.4.2007 10:00:45   
Anonimen
Krfjolca user posted image  za user posted image

Naš škrat pa nima dude in mu je edino moj joško duda...tako, da ni druge izbire kot da mu ponoči dam joškota ko zapizdi...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Epiziotomija
emaodanje

So ti naredili epiziotomijo?

Ja (54%)

Ne (46%)

Število vseh glasov: 222

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!