krfjolca
|
Petra - Našemu se pa od vročine ponavadi na obrazu spusti. Rdeče pikice, ki izginejo v dnevu ali dveh. Danes jih ima spet ene par - bemu moja kišta, ki nima klime . Pa še čudno vreme je bilo, sem ga imela v kratkih rokavih pa čez jopico, ker je ves čas pihalo. Sem videla da mu je malo vroče, ampak ga nisem upala sleč zaradi vetra. Nogavica - jaz bi verjetno klicala policijo. Zamima, Mucamaca - uživajta maksimalno. Viv, uelkam bek! Zdaj te pa res držim za besedo za kako kavico v Kranju. Morda po praznikih? Mi smo se danes cel dan potepali. Dopoldne sva z Anžetom obredla vse Kranjske lokale, jaz sem 3 kave spila. Namreč, ko sva po prvi šibala proti avtu, ker je bil tečen (sva marello srečala vmes, pa lahko potrdi, da je bil res tečen ), pa mi je na mostu zaspal. Pa ga nisem hotla v lupino tlačit in budit, ampak sem se raje obrnila in zavila še na eno kavo. Mali je spal, jaz pa v miru prebrala Cosmota . Potem je pa še oči klical, če sva za en kofe, ker je bil ravno v mestu službeno ... Zvečer smo pa poročili taščo in tasta (nista bila cerkveno poročena, pa sta se zdaj odločila, da je bil lahko tast boter Anžetu pri krstu). Sem v Kranju srečala Blecky in Tima, vas lepo pozdravljata. Tim je že pravi korenjak, dolg kot ponedeljek . Blecky pa pravi, da nima nič časa za RR, ker ima malega ves čas po rokah. Ne sme ga namreč odložit, ker naj se ne bi smel obračat in past kravic. Ima menda neke razvojne težave in hodita na fizioterapijo. Niti sedet ne sme nič, v vozičku ga ne sme še nič dvigat. Menda so posledice težkega poroda. Držim pesti, da bo vse v redu!