|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
26.4.2007 21:41:52   
Aja1
A, pol pa ok. Mogoče bi tudi jaz kdaj tako naredila, da b moj rinil voziček, jaz pa na rolala user posted image ...hmmm, mogoče pa res.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
26.4.2007 21:44:00   
Aja1
Danes sem za Nejo kupila kremo za sončenje od Avene in za borih 50 ml plačala 13 eurov user posted image   No, baje se je malo porabi...bomo videli, ko bomo začeli mazat tam enkrat maja. Upam, da ji bo ustrezala.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
26.4.2007 21:47:49   
majas
Jaz sem ji pa kupila kar od Niveje za lička, upam da bo tudi naša vredu.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
26.4.2007 21:53:26   
**Petra**
Jst morm tud še kremo kupit! Drugače pa sm danes po Nikovih rokicah opazila ene pikice, kot bi bili mozoljčkiuser posted image user posted image user posted image A mogoče od vročine?? Aja, na pooomoooočuser posted image

marella, hvala za slikice.

< Sporočilo je popravil **Petra** -- 26.4.2007 21:54:59 >

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
26.4.2007 21:54:44   
Aja1
Kje po rokicah?

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
26.4.2007 21:56:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: max81

A rolaš z vozičkom?

jp jp, sam voziček poriva moj hani, prav da ankol ne pride na vrstouser posted image

Pri nas je isto...

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4331
26.4.2007 21:57:08   
Anonimen
Petra, you've got mail!!!

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4332
26.4.2007 22:02:33   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Kje po rokicah?

Povsod ma "razmetane", ni pa čist pikica pri pikici. Sploh niso opazne, da bi ne vem kako izstopale, najprej sem čutila, da ima neki po rokici, pol sem šele vidla.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
26.4.2007 22:04:14   
Aja1
Je možno, da od vročine. Naša ima občasno po trebuščku takšne (v barvi kože) in ponavadi izginejo do jutra.

Neposredna povezava do sporočila: 4334
26.4.2007 22:06:04   
majas
***Petra**kaja je dobila take mozoljčke po rokicah ker jih ima nonstop v ustah...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
26.4.2007 22:07:47   
Anonimen

Je možno, da od vročine. Naša ima občasno po trebuščku takšne (v barvi kože) in ponavadi izginejo do jutra.

Naš jih je imel par dni nazaj, pa sem že mislila, da je alergija na breskev...pa je potem izginilo in se ni več pojavilo, breskev smo pa še jedli...

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4336
26.4.2007 22:07:54   
majas
Tako jaz vas zapuščam...

Grem pančat, lahko noč

user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
26.4.2007 22:08:57   
Anonimen
Babe, zdaj vas pa jaz zapuščam, ker je za moje pojme že kar veliko ura, poleg tega, bo pa škrat kmalu zahteval svojega joškota...
Nočko...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4338
26.4.2007 22:08:59   
**Petra**

Ja, take je imel čez dan, ko smo bli zunaj. Potem pa mu nisem več gledala, ker je zaspal in še vedno spi, tako da ga danes ne bom maltretirala z gledanjem. Bom videla jutri zjutraj kako bo. Pa tudi ne vem, če ima še kje drugje. Bom bila bolj pozorna od zdaj naprej. Res pa je, da je bil v bodyju z dolgimi zunaj, ker smo šli bolj zgodaj od doma, pa mu nisem kratkih oblekla, ker še ni bilo tako toplo.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
26.4.2007 22:12:14   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: majas

***Petra**kaja je dobila take mozoljčke po rokicah ker jih ima nonstop v ustah...

Nik pa ima od tega, ko ima non stop rokice v ustih in se slini, okoli ust rdeče pikice, čisto drobne, pa je tak, kot da ga je kdo napikal.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
26.4.2007 22:15:17   
krfjolca
Petra - Našemu se pa od vročine ponavadi na obrazu spusti. Rdeče pikice, ki izginejo v dnevu ali dveh. Danes jih ima spet ene par - bemu moja kišta, ki nima klime user posted image . Pa še čudno vreme je bilo, sem ga imela v kratkih rokavih pa čez jopico, ker je ves čas pihalo. Sem videla da mu je malo vroče, ampak ga nisem upala sleč zaradi vetra.

Nogavica - jaz bi verjetno klicala policijo.

Zamima, Mucamaca - uživajta maksimalno.

Viv, uelkam bek! Zdaj te pa res držim za besedo za kako kavico v Kranju. Morda po praznikih?

Mi smo se danes cel dan potepali. Dopoldne sva z Anžetom obredla vse Kranjske lokale, jaz sem 3 kave spila. Namreč, ko sva po prvi šibala proti avtu, ker je bil tečen (sva marello srečala vmes, pa lahko potrdi, da je bil res tečen user posted image ), pa mi je na mostu zaspal. Pa ga nisem hotla v lupino tlačit in budit, ampak sem se raje obrnila in zavila še na eno kavo. Mali je spal, jaz pa v miru prebrala Cosmota user posted image . Potem je pa še oči klical, če sva za en kofe, ker je bil ravno v mestu službeno ...

Zvečer smo pa poročili taščo in tasta (nista bila cerkveno poročena, pa sta se zdaj odločila, da je bil lahko tast boter Anžetu pri krstu).

Sem v Kranju srečala Blecky in Tima, vas lepo pozdravljata. Tim je že pravi korenjak, dolg kot ponedeljek user posted image . Blecky pa pravi, da nima nič časa za RR, ker ima malega ves čas po rokah. Ne sme ga namreč odložit, ker naj se ne bi smel obračat in past kravic. Ima menda neke razvojne težave in hodita na fizioterapijo. Niti sedet ne sme nič, v vozičku ga ne sme še nič dvigat. Menda so posledice težkega poroda.
Držim pesti, da bo vse v redu!

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
26.4.2007 22:16:26   
Aja1
Naša ima tudi okrog ust od tega, ker se slini.

Neposredna povezava do sporočila: 4342
26.4.2007 22:17:01   
max81
jeee, mala zrihtana in že spiuser posted image user posted image

mami pa je bla pridna pa še en stroj žehte obesla in zraven skor zmrznlauser posted image , madona je mrzzzzz zvečer

Neposredna povezava do sporočila: 4343
26.4.2007 22:18:10   
max81
naša je tud pikasta okol ust, pa to sploh ne vsak dan, se ji nardijo pikce in nasledn dan izginejouser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
26.4.2007 22:19:58   
Aja1
Moj zdaj takoooooo smrči user posted image  Včasih ni smrčal, zadnje čase pa full user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
26.4.2007 22:24:53   
Aja1
Krfjolca, danes je bilo res full čudno vreme. 5 minut za kratke, 5 za dolge user posted image

Ojoj, sem vam pozabila napisat, kaj sem danes naredila...štor štorasti... Neji sem hotela dudo pripeti s tisto zaponko na bodi. Če ji pripnem tam, kjer se bodi zapne (na ramah), je vrvica malo prekratka, če glavo obrača, zato sem ji hotela zapeti kar spredaj...in jaz, štor štorasti sem zapela zraven še malo njene kožice oz. sem jo uščipnila s tisto zaponkouser posted image . Je revca tako jokala, jaz pa tudi user posted image user posted image user posted image  No, čez pet minut je bilo njej že ok, mene pa še zdaj stisne user posted image  Sicer ni bilo tako zelo hudo, ampak malo se ji pa pozna.

< Sporočilo je popravil Aja1 -- 26.4.2007 22:25:42 >

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
26.4.2007 22:26:05   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Jst tud user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da bo čimprej dobro!!!!!!!

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
26.4.2007 22:27:41   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Jst tud user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da bo čimprej dobro!!!!!!!

pa jaz tudi. Uboga Blecky...zdaj naši mali otročki niso več tako zelo lahki za nosit.

Neposredna povezava do sporočila: 4348
26.4.2007 22:30:52   
max81
] Včasih ni smrčal, zadnje čase pa full user posted image user posted image user posted image

o prekleto smrčanje, moj tolk smrči, da ga morm včasih brcnt, da se zbudi, al  pa ga za nos primem, če pa to ne pomaga, ga pa kr napiuser posted image  in se zbudi, pol se pa na bok obrne in je za en cajt miruser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
26.4.2007 22:31:01   
majas
O upam da bo z tamalim od Blecky čmprej vse ok, pa da pride čimprej nazaj čvekt! Pzozdravčke nazaj ko jo spet srečaš!

Aha Aja1 kolikokrat bomo še kaj ušpičili...ne biti žalostna, user posted image Neja je že pozabila...user posted image

zdaj pa res grem...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

vstajanje ponoči
tinchek1980

Ali vam mož/partner pomaga in namesto vas vstane ponoči, ko dojenček joka?

da, vedno (17%)

da, pogosto (30%)

zelo redko (31%)

nikoli (22%)

Število vseh glasov: 185

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!