|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  199 200 [201] 202 203   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
4.5.2007 11:09:55   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

Do 200 smo pršle, zdj se pa dela primte, Maja, ti maš največ za narest user posted image

vem vem..grem zdaj...evo me več ni........ user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 5001
4.5.2007 11:10:58   
Aja1
Sej me samo pol urce ni bilo user posted image

Ne vem, katera bo žepke pekla - jst bi tut!user posted image

No, če me pri finišu na 200 ni bilo zraven, bom pa na 300 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 5002
4.5.2007 11:12:28   
Aja1
Jst grem pa zdaj kuhat, ker moj ob 12h že gre v službo in bomo same doma user posted image . Da bo kateda na RR, da ne bom imela samogovorov.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5003
4.5.2007 11:15:05   
MALINČICA
Pridne ste babnice-čvekulje, lepo ste 200-tko naklofale!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj mali Maj pa se je začel ponoči obračat na trebušček in tako spi. Je tako srčken, ko se obrne na trebušček, pod sabo pokrči nogice tako, da ima ritko v luftu in potem mu tako počasi lezejo v raven položaj in ritka z njimi. Pravi srček je, sem  vsak dan bolj zaljubljena vanj.

Tako, z dragim sva si danes uredila en slit, kjer bov vsak izdatek zapisala, ker res ne vemo več, kam gre denar. Jaz sem sicer res vsak dan v trgovini, kjer nikoli ne plačam manj kot 15€, pol pa so še pijače, pa cunjice za Majčija....
V glavnem, moramo videt kam gre denar! Za kaj se ga največ porabi!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 5004
4.5.2007 11:28:51   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
Ne vem, katera bo žepke pekla - jst bi tut!user posted image

Ne, pa ne, ker nisi noseča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Atanja, peče žepke samo nosečnicam!!! No, razen, če niste kej uštimali ponoči user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5005
4.5.2007 11:32:04   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: MALINČICA

Tako, z dragim sva si danes uredila en slit, kjer bov vsak izdatek zapisala, ker res ne vemo več, kam gre denar. Jaz sem sicer res vsak dan v trgovini, kjer nikoli ne plačam manj kot 15€, pol pa so še pijače, pa cunjice za Majčija....
V glavnem, moramo videt kam gre denar! Za kaj se ga največ porabi!

Mi bi tud rabil ta seznam user posted image user posted image user posted image

Nik pa je zdej pospravu 100 ml kaše, ampak on bi še user posted image

A zdj pa user posted image na 300user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 5006
4.5.2007 11:34:22   
Monika79
IZVIRNO SPOROČILO: MALINČICA

Moj mali Maj pa se je začel ponoči obračat na trebušček in tako spi. Je tako srčken, ko se obrne na trebušček, pod sabo pokrči nogice tako, da ima ritko v luftu in potem mu tako počasi lezejo v raven položaj in ritka z njimi. Pravi srček je, sem  vsak dan bolj zaljubljena vanj.

user posted image user posted image user posted image  to pa je res moglo lušno zgledat user posted image  bi se tudi jaz zraven raztopila user posted image

Nič mislim, da bomo danes kar sestavili stolček za sedet in ga sprobali user posted image  kaj pa druge punce, ga že tudi uporabljate?

aha pa še nekaj sem se spomnila Krfjolca - zakaj bi naj nebi bili jogurti Fruchtzwerge dobri? sedaj pa res ne vem kaj naj, če pa vsi o teh jogurtih govorijo, da so najboljši user posted image  punce, ki imate 2 user posted image  katere ste jogurte ve dajale za začetek?

no lepo da smo na 200 strani, no sedaj že na 201 user posted image

kje te smeške dobite? so full dobri? lahko prosim za link?

lp Moni

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

Neposredna povezava do sporočila: 5007
4.5.2007 11:35:33   
**Petra**
Aja, kaj je zdejuser posted image user posted image Doma se boš basala s špageti in bučkami in tuno, jst pa user posted image palačink na izvoz, ti boš pa zdj raj špagetke, a?

Neposredna povezava do sporočila: 5008
4.5.2007 11:37:00   
Aja1
smeški http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm

monika, slabo slediš...smo že napisale, da user posted image  uživajo v stolčkih user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 5009
4.5.2007 11:37:54   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

Aja, kaj je zdejuser posted image user posted image Doma se boš basala s špageti in bučkami in tuno, jst pa user posted image palačink na izvoz, ti boš pa zdj raj špagetke, a?

Petra, predno jaz pridem do tebe, boš ti že vse palačinke pojedla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5010
4.5.2007 11:38:29   
**Petra**
Monika, http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm

Jst sm Fruchzwerge dala po 6. mesecu, tam okol 7. Glede jogurtov pa tko: od začetka je jedla od Čebelice Maje, ker so 3,5%, potem in še zdaj, pa raje je čist navaden jogurt 3,2%.

Neposredna povezava do sporočila: 5011
4.5.2007 11:40:13   
Aja1
Sicer pa so palačinke lahko za sladico user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5012
4.5.2007 11:40:46   
Lana_s
user posted image user posted image user posted image Čvekeuser posted image user posted image user posted image , če boste tako nadaljevale boste še ta teden do 300 prišle.

Drugače pa Petra jaz bi tudi kakšno palačinko - z Nutello če lahkouser posted image
Pa čokoladne žepke bi tudiuser posted image   Pa ne smem nič od tegauser posted image Sem se odpovedala sladkarijam do morja - če mi bo ratalo user posted image

Spimo še vedno bolj slabouser posted image Se zbujamo 2-3x ponoči in je najmanj pol ure buden in obvezno je ali spije celo flaško soka. Morem pa ga pohvaliti, da je končno začel malo več jest. Samega mleka noče več in ga mešam z mlečno kašico. In seveda ta mlečna kašica ne sme biti navadna, samo riž ipd. ampak mora biti sadnauser posted image Tako je "špuravi" da je kar hudo. No in mu zmešam nekje od 170-200 ml in mi vse pojeuser posted image user posted image user posted image Sem tako srečna, saj mi je še pred kratkim največ 130-140 ml pojedel po velikih mukah. Zdaj pa vidim, da samo mleka ne mara. Pa nihče ne sme jesti zraven njega, ker začne tako kriliti z rokami in jokati, če mu ne damo za probati. Bi kar našo hrano že rad jedel.

Pa da se še malo na vaša vprašanja spomnim, no koliko se bom, ker ste take čveke da vam ne sledim več. O avtosedežu še ne razmišljamo, ker še kar lep čas ne bo dovolj velik zanj, stolčka za hranjenje še tudi nimam, ker bi se tudi še zgubil v njemuser posted image pa ne sedi še sam, je bil včeraj komaj 5 mesecev star in nima "podlage", ki bi ga gor držalauser posted image Za na morje imamo še od Tine en kup "krame"; mali čolniček, obroček z nogicami, bazenček za na plažo, pa še rešilni jopič. Smo lani kot mule tovorili na plažouser posted image user posted image

Tako več vprašanj se trenutno ne spomnim. Uživajte pa lepo čvekajte še naprej.

Mi gremo pa ta vikend k bratu na dolenjsko ima njegov mali 1. rojstni dan. Komaj čakam, da malo okolje spremenim.

lp

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

Neposredna povezava do sporočila: 5013
4.5.2007 11:40:48   
**Petra**
Petra, predno jaz pridem do tebe, boš ti že vse palačinke pojedla user posted image

A-a, jih je preveč user posted image user posted image user posted image

Mislim, da danes zelje odpade, bo treba kar palačinke ponucat user posted image . Kakšno juhico s palačinkami, kanelone, sirove palačinke.... sam ne vem še kaj user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5014
4.5.2007 11:40:49   
Monika79

smeški http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm

monika, slabo slediš...smo že napisale, da user posted image  uživajo v stolčkih user posted image

sledim sledim, samo, da vas je samo malo odgovorilo, pa pač malo motiviram še druge za odgovore user posted image user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5015
4.5.2007 11:41:29   
**Petra**

Sicer pa so palačinke lahko za sladico user posted image

Ahauser posted image user posted image , kr prid user posted image

< Sporočilo je popravil **Petra** -- 4.5.2007 11:42:20 >

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5016
4.5.2007 11:45:44   
**Petra**
Monika, jst ga še nisem dala v stolček, čeprav se naštima v 3 naklone, ker je še pijan za sedenje user posted image Bom jutr probala za kosilo. Dobr, da ma še pasove za čez ramena.

Neposredna povezava do sporočila: 5017
4.5.2007 11:45:55   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Lana_s

Sem se odpovedala sladkarijam do morja - če mi bo ratalo user posted image

Dobra si. Upam, da greste čimprej na morje, da boš pol lahko spet jedla slaskarije user posted image

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 5018
4.5.2007 11:45:58   
Lana_s
Monika meni je tudi sestra pri pediatru rekla, da naj nena raje dajem Fruhtzwergov. Sem kupila skuto in sveže sadje noter zmešala (banano, mango, jabolko). Je ful dobro in dosti bolj zdravo kot ostali jogurti. Po letu dni sem ji komaj začela dajati Fruhtz...

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 5019
4.5.2007 11:48:01   
Aja1
Luka, malo z zamudo user posted image

Lana, kam na Dolenjsko greš?

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 5020
4.5.2007 11:48:05   
Lana_s
Aja gremo komaj konec avgustauser posted image Do takrat pa morem še najmanj 10 kg izgubit. No ampak čokolada se ne šteje zraven, je zdrava sladkarijauser posted image

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 5021
4.5.2007 11:48:23   
Nogavica
Jaz bi tudi palačinke!!!! Se mi že ful dolgo luštajo, dragi jih ne mara, jaz pa sem prelena, da bi jih samo za sebe delala user posted image . Aja, pa čokoladne žepke bi tudi. Grem gledat, če je kaj sladkega pri bajti  user posted image .

Zamima, user posted image  zate, za očeta pa user posted image !

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5022
4.5.2007 11:49:22   
Lana_s
Na Muljavo. Njegova je od tam in si tudi hišo tam gradita.

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 5023
4.5.2007 11:50:21   
Aja1
Lana, mogoče jih pa poznam. Sta v Kranju študirala?????

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 5024
4.5.2007 11:55:04   
Lana_s
Kaj vam tudi tako zeeeelo počasi rr delauser posted image user posted image

Ja sta študirala v Kranjuuser posted image Mogoče pa ju res poznaš. Njen oče je že 12 let župan v Ivančni Gorici.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  199 200 [201] 202 203   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  199 200 [201] 202 203   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Carski rez
loko77

Če bi imeli 2 CR-ja in bi vedeli, da bo moral biti tudi v 3-je, bi se odločili za nosečnost?

da (78%)

ne (22%)

Število vseh glasov: 333

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!