|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  201 202 [203] 204 205   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
4.5.2007 13:15:35   
Nogavica
Aja1, jaz grem z njo v posteljo (podnevi je vedno na najini), ko vidim, da je zaspana in ji dam zizo, potem pa še čakam z njo, če ne zaspi takoj. Ne pogovarjam se z njo, ker se potem samo predrami, ampak jo božam ipd. Ko si že ful očke menca, postane tudi sitna, ampak takrat vem, da jo bo v par minutah zmanjkalo. No, ponavadi je tako, so bili pa že tudi kaki izjemni dnevi, ko ji ni uspelo zaspat, ampak to se zgodi zelo redko.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 5051
4.5.2007 13:22:32   
Lana_s
Kje pa ste vse kupile takšne bazene kot ga ima barby84? In koliko stanejo?

Glede starosti...moj je starejši za celih 14 dniuser posted image Sma bila sošolca zadnji dve leti  v srednji šoli in sma že 8 let skupaj.

Zamima upam, da se tvoj ati kmalu pozdravi user posted image user posted image

Aja1 jaz čez dan Luka v vozičku uspavam in tudi v vozičku potem spi. Danes mi je 3!! ure tako spal. Če je zelo razdražen ali utrujen ga drugače ne morem umiriti kot v vozičku še zvečer ga včasih prvo rundo tako pustim.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 5052
4.5.2007 13:23:35   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Aja1, jaz grem z njo v posteljo (podnevi je vedno na najini), ko vidim, da je zaspana in ji dam zizo, potem pa še čakam z njo, če ne zaspi takoj. Ne pogovarjam se z njo, ker se potem samo predrami, ampak jo božam ipd. Ko si že ful očke menca, postane tudi sitna, ampak takrat vem, da jo bo v par minutah zmanjkalo. No, ponavadi je tako, so bili pa že tudi kaki izjemni dnevi, ko ji ni uspelo zaspat, ampak to se zgodi zelo redko.

Kot bi bila bratec in sestrica user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 5053
4.5.2007 13:24:05   
krfjolca
Ma ve ste čiiiist trapaste! Samo na kavo skočim, pa miljon strani naklamfate!!!

Punce, a je katera kaj kupovala v trgovini Buši? Meni se zdi absolutno predrago! Sem gledala tale avtosedež, ki se vrti tule na reklami na desni, pa je 250.000 bivših sit!!!!
Adijo pamet! Pa obične ropotuljice po 8, 9 jurjev???!!!

Za snobovske dojenčke user posted image .

Fruhcvergi - sestava: cuker, barvila, konzervansi, še malo cukra, pa ene par procentov skute in sadja. Hvala lepa.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 5054
4.5.2007 13:39:37   
atanja
A še kateri user posted image  izsiljuje z zelo glasnim trmastim cviljenjem? jaz ga mam zdele na tleh in se na ves glas dere-cvili.user posted image

A ma kera za poslat une recepte za GH? PROSIM....  k drugač bo skoz na frutkih, Pa ne sme bit.

PA a lahko v čežano mu že res malo cimeta damuser posted image

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 5055
4.5.2007 13:42:11   
atanja
Men je kolegica ravno prinesla od Toyrosa katalog pa majo kaj še ful pocen. TAko da bomo šibnl v Avstijo.

A ko boste dale v avto sedež jih a jih boste mele normalno obrnejene?

AJA pa user posted image user posted image user posted image  za 200!
Jaz tud ne vem kdaj ste jih naklofale. je blo pa zanimiv brat.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 5056
4.5.2007 13:47:23   
atanja
ste se načvekale zdaj pa ste se skrile.....

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 5057
4.5.2007 13:49:12   
krfjolca
atanja, daj mi tvoj mail pošlji, da ti pošljem recepte.

Avtosedež imamo Maxi Cosi - se lahko samo v smer vožnje obrne. Imam ga pa zaenkrat  v ležečem položaju. V lupini se noče več vozit, v sedežu pa lahko ven gleda in mu je super.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 5058
4.5.2007 13:50:06   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: atanja
A ko boste dale v avto sedež jih a jih boste mele normalno obrnejene?

Aha

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 5059
4.5.2007 13:52:52   
**Petra**
Krfjolca, a Tobi se ne da v nasprotno smer obrnit oz. naštimat v avtouser posted image user posted image Mi imamo Priori XP, pa ga lahko v nasprotno obrneš. 

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 5060
4.5.2007 14:01:40   
atanja
No pol bomo pa našga v očijevga že kar naštimal. pr men se se bo pa še v lupinci vozil k je vspedaj lahko

Neposredna povezava do sporočila: 5061
4.5.2007 14:12:25   
krfjolca
Petra, mislim da ne, bom pa preverila. Atanja, ti bom zvečer poslala recepte, ker so na notebooku, ki ga ima pa lubi v službi. Sem pa včeraj napolitanke naredila, pa jih bo kmalu zmanjkalo user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 5062
4.5.2007 14:14:57   
krfjolca
Petra:
Sedež Maxi-Cosi Tobi je izredno enostavno namestiti v avto. Obrnjen mora biti v smer vožnje in pripet z varnostnim pasom. Ustreza standardu ECE R 44/04.

Pa Priorija tudi ne smeš obrnit.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 5063
4.5.2007 14:48:04   
**Petra**
Če pa mi je v BC rekla, ko smo sedež kupovali, da ga lahko tud v nasprotno obrnešuser posted image user posted image user posted image Pa tud ene zaponke ima zadajuser posted image user posted image user posted image Nimam pojma, sicer pa tega nismo nikol prakticirali, ker je bla Pia takrat že dost stara in je sedela za "naprej".

Jst dam tud Nika že v veliki sedež, če greva dop., ko sva sama, na hitrco v trgovino, dam ga v ležeči pol. in sedi notri in opazuje ko kak generaluser posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 5064
4.5.2007 14:52:16   
**Petra**
Nam bojo pa danes dnevno montirali in bo mogla ta škatla škatlasta iz dnevne - računalnik, mislimuser posted image . Verjetno me zvečer ne bo tle goruser posted image user posted image user posted image , edino, če bova poštudirala, kam ga utaknt pa priklopit (če ne bo treba še kablov daljših datuser posted image user posted image )

Bo treba prenosnika kupt, pa bo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 5065
4.5.2007 14:54:32   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Petra:
Sedež Maxi-Cosi Tobi je izredno enostavno namestiti v avto.

Jst sm se kr ustrašla, ko smo ga kupil, ker mi niso nč pokazali, kako se namontira. Ampak ga je res ful dobr namontirat, sam moj ga še vedno ne zna - ni sploh nikoli izrazu želje, da bi poskušal. Pol pa sam reče: Dej sedež not, k ga jst ne znam. Ven ga pa zna uzet user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 5066
4.5.2007 15:15:16   
Zamima
mater sem jezna! user posted image user posted image user posted image

zmanjkalo mi je receptov za hrano in jih grem danes dvignit, hitela sem kot zmešana in dobim še zadnja dva recepta, ki mi pripadata ker dajo do 6. meseca starosti pri nas Aptamil (in verjetno še kako drugo hrano) na recept.

in grem v lekarno, da bi jo dvignila in mi da nek Aptamil comfort 2 in sicer proti zaprtju in driski, kao za uravnavanje prebave user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še dobro, da sem vidla, da ni vredu in mi je vrnila recept. Pri pediatru so mi narobe napisali recept user posted image

groza.

Drugače sem se pa odločila da se malo pobarvam - lase user posted image  bolj na svetlo user posted image , bomo vidli, že ful dolgo si nisem.

Zala je pa dobila Hello Kitty oblekco od babice user posted image

zdaj pa šibamo skoraj na obisk v bolnico user posted image

držite pesti, da bo kmalu ok, z atejom user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Zamima -- 4.5.2007 15:16:15 >

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 5067
4.5.2007 15:20:30   
**Petra**
A pri vas vsi dobjo mleko na recept user posted image user posted image user posted image

Držim pesti, da je z očetom bolje in da boste izvedeli kako dobro novico o izboljšanjuuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil **Petra** -- 4.5.2007 15:21:35 >

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 5068
4.5.2007 15:21:08   
Aja1
jutro user posted image user posted image user posted image user posted image
Midve sva zdaj spali dve urci. Po eni strani je tudi dobro, da Neja čez danes spi sama - grem vsaj zraven - PAŠE user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5069
4.5.2007 15:22:05   
**Petra**
Dobro jutro, zaspanki user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5070
4.5.2007 15:22:27   
majas
Evo sem naredila vse... user posted image  , user posted image , user posted image , user posted image , user posted image .... zdaj pa spet lepo  user posted image ... a se je ravnokar Kaja zbudila pa še je za enkrat pridna. Tako lepo sedi v stolčku za hranjenje zraven mene in ji je prav zanimivo ker je na visokem...

Avtosedež še moramo tudi mi kupiti..a joj pa bodo spet šli everčki user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

Neposredna povezava do sporočila: 5071
4.5.2007 15:22:43   
Aja1
Zamima, user posted image user posted image user posted image  za hitro okrevanje atija.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5072
4.5.2007 15:23:21   
Zamima
Petra v mariborski občini dajo na recept do 6. meseca. user posted image

Hvala za lepe želje, tudi jaz upam, na kake lepe novice

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5073
4.5.2007 15:24:14   
Aja1
Majas, še k meni pridi...bi bilo treba tudi marsikaj pospravit user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5074
4.5.2007 15:26:27   
majas
Dobro jutro Aja1, joj tudi jaz bi šla zdaj malo spat pa se je tamala ravnokar zbudia..naslednjo rundo pa grem z njo...mogoče ...

Zakaj se Kaji tolikokrat solzi samo leva učka, pa včasih ima kar manjšo,,, user posted image  sem že vprašala pediatrinjo pa je rekla da to nič ni, da ji naj samo te kanalček malo premasiram user posted image  me je prav strah da ni kaj narobe user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 5075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  201 202 [203] 204 205   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  201 202 [203] 204 205   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Število partnerjev
danuska

koliko partnerjev ste že imeli?

1 (25%)

2-5 (48%)

5-10 (13%)

več kot 10 (13%)

Število vseh glasov: 460

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!