|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  236 237 [238] 239 240   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
9.5.2007 9:10:04   
Anonimen
Zelo zelo na hitro...računalnik me jeuser posted image  ful, ga bom kar čez okno vrgla...tako da še nisem uspela prebrati, kaj ste čvekale...ko bom lahko, bom kaj pokomentirala...

Spali smo bolj tako, srednje...sem pa še vedno vesela, ker je sam zaspal...zdaj se igra v hojici...

Se vam pridružim, ko ga dam spat...

LP

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 5926
9.5.2007 9:21:57   
Anonimen
Mi imamo sposojenga kenguruja in ga bom dala kar nazaj...uporabili smo ga 3x po 1 uro...

Majas, ful sem vesela, da se je končalo tako kot se je...

Aja1, moja prijateljica je tudi imela takšno nesrečo...bila je že čisto pred koncem nosečnosti, ko je tudi user posted image  umrl in je potem rodila mrtvega, to je bilo 4 mesece nazaj...sedaj je mislim, da spet user posted image ...res upam, da ji tokrat uspe...ima že enega fantka, pa vmes je imela splav, kmalu po tistem ko je zvedela, sedaj pa čisto pred koncem...se je tudi s popkovino ovila...pa vse so imeli pripravljeno...user posted image user posted image  me kar pri srcu stisne...

Jaz grem za polni čas v službo, ampak jo moram prej najdet, ker v staro več ne grem....sem rajši takoj spet user posted image ...

Marella1 upam, da ne bo solzic na cepljenju in da ste lepo veliki in težki...

No toliko...sem pa vse prekomentirala...

Žal seveda moj Val ne razume, da bi mami kakšno noč prespala...pa bo že bolje...bom pač še nekaj časa v klubu neprespanih...user posted image

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 5927
9.5.2007 9:40:37   
atanja
Barbi boš vidla da bo prespal kmalu!!!!

Neja user posted image user posted image user posted image

Mi mamo tud kingirujčka-ne vem če se ga 2krat uporabila. Mam pa zdaj nahrbtnik-tega pa bomo za v hribe. Sam mamo sposojenega.

Jaz sem pa danes tako nekaj depresivna.... Najraj bi spakirala pa šla do morja. Pa ne morem. Upam da se je dan sam začel slabo in da bo lepe se končal. Ajde

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5928
9.5.2007 9:53:35   
Aja1
PEEEETRA, kje si pa bla???? user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 5929
9.5.2007 10:02:20   
Anonimen
NEJA in mamica AJA1, čestitke za pol svečke!

user posted image

Ja Petra, zanemarjaš nas!!!

LP

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 5930
9.5.2007 10:03:20   
Anonimen
Val je zaspal...sem morala ful frise pokat, da je zaspal v posteljici, ampak je uspelo...ha, tole nama pa mogoče celo uspe...bomo videli zvečer kaj bo...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5931
9.5.2007 10:10:57   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

PEEEETRA, kje si pa bla???? user posted image

user posted image

Baaabeee, počasiuser posted image user posted image user posted image , najprej čestitke Neji za 6 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, mal sem bla včeri poredna user posted image , se mi tud tipkat ni dalouser posted image . Ampak evo me, zdj sem tuki.

Maja, super, da ga je malo pri srčku štihnilouser posted image in si je malo pri sebi poštudiru. Upam, da te bo zdej bolj razvaju, za začetek pa je tud sendvič dober, glavno, da sta na dobri poti.

Drugač pa mi je bil učeri en tak čuden danuser posted image user posted image user posted image SE mi res ni nič dalo, sproti sem vas še brala, potem, ko bi blo treba pisat, pa konecuser posted image user posted image

Mi imamo stolček od ABC-ja, ampak ga za hranjenje še nisva uporabila. Mu še vedno dajem v ležalniku. Ne morem verjet, da je imel včeraj celoooo 2 obroka, 1X ml. kašo, 1X bananouser posted image user posted image user posted image Smo že na pravi potiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jah, zdj pa bo res počasi treba začet z zelenjavo....

Midva sva bla danes že na sprehodu, že takoj zjutraj ob 7.30. Sva pridn a?user posted image Skratka, danes si je Pia zaželela, da gremo v vrtec peš in smo šliuser posted image Včeraj sva pršla po njo z vozičkom in je bla čist navdušena.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5932
9.5.2007 10:14:14   
**Petra**
No, kaj je zdej, a ne boste nč čvekaleuser posted image user posted image user posted image

Kaj boste kuhale?

Jst danes delam dve vrsti kosilauser posted image Midva bova jedla pečenga piščančka, Pii pa morm juho skuhatuser posted image Hudič je to, ko že zbirajo, kaj bojo jedliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 5933
9.5.2007 10:17:57   
Aja1
Hvala za čestitke user posted image

Midve bova šli zdaj počasi ven. Morava v trgovino po bučko za našo lumpiko...pa še zame user posted image user posted image user posted image  včeraj e dobila 2 žlički, danes ji bom dala pa malo več (mogoče ene 5-8 žličk, če bo seveda hotela).

Petra, ne bit tako lena, no. user posted image

Barby, avatar ne dela?

Neposredna povezava do sporočila: 5934
9.5.2007 10:19:32   
Aja1
Sem pozabila povedat. Sva z Nejo začeli barvat njeno gugalnico (včasih je bila še moja in je zdaj že prav grda...jo je treba polepšat) user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5935
9.5.2007 10:23:20   
Anonimen
Barby, avatar ne dela?

Dela, dela...ne vidiš? Sem ga komaj zdajle namontirala, ker mi računalnik za **** obupno dela...sem jezna kot user posted image , ker sem mojega prosila, če bi mi ga zrihtal potem, ko pride domov...pa ga sploh ne bo domov, ampak gre kar delat na vikend...da bi ga user posted image  nabasal...

Tako, da bom danes oteženo z vami...

Petra, daj mi še enkrat povej, katera gradiva potrebuješ...pa bom pogledala, kaj imam in ti kaj pošljem....sem ravno našla cd z nekaterimi predmeti...moj diplomska pa štrajka....ful...bi šla junija pa ne bo zneslo, ker nimam nič časa pisat...sem tudi lena...lahko bi pisala ko gre škrat spat...pa sem raje na RR...ODVISNICA..

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5936
9.5.2007 10:30:14   
MALINČICA
Čestitek Neja za obpolletnico!!!!!!! Zdaj je pa že velika punca!!!!

Midva z malim polhcem pa sva do zdaj spala. Madonca, še sama ne morem verjet, da svatako dolgo potegnila.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5937
9.5.2007 10:30:28   
**Petra**
Aja, super, da bosta gugalniko preštrihaliuser posted image user posted image user posted image user posted image Bo kot novauser posted image

Barby, jst se nč ne čudim zakaj rač. štekauser posted image user posted image user posted image user posted image

Babe, a kej na msn-ju čvekateuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5938
9.5.2007 10:33:01   
**Petra**
A mislte, da bi lahko jst mulčku dala kurjo juhico pa cvetačo notuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5939
9.5.2007 10:39:31   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

Še tega se manjka user posted image user posted image user posted image  Si ga kar ne upam zrihtat user posted image user posted image user posted image

Kurjo juhico? Boš skuhala belo meso? jaz bi ji mogoče dala le, če bi bila od belega mesa, sicer pa še ne. No, ne vem...bodo druge povedale...mi smo šele na bučki, kot prvi zelenjavi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5940
9.5.2007 10:44:41   
majas

Aha user posted image jaz ga imam...

Jutro! In najprej Neji  user posted image   za pol svečke! Sem ravno jtraj študirala da je en naš novemberček star pol leta, in seveda se spomnim naša Neja user posted image

Spali smo suuuper, sve ob 22ih zlezle iz postelje. Kak fajn da imamo polkna in tamala misli da je še tam zunaj. Ja smo jo grdo navadili potem pa kje drugje prespimo kjer so samo ta žaluzije, al kako rečete ve. pa je že ob 6ih svetlo. In ona več ne bo spala ker je dan
user posted image

Ja barby jaz bi se tudi vprašala zakaj rač. šteka user posted image saj se hecam malo hihi...

Danes pa ni sončka zunaj user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

Neposredna povezava do sporočila: 5941
9.5.2007 10:45:44   
majas
Jaz pa mislim da mu brez problema skuha juhico...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5942
9.5.2007 10:47:15   
atanja
  ZA NEJO !!!!
user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5943
9.5.2007 10:49:21   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Kurjo juhico? Boš skuhala belo meso? jaz bi ji mogoče dala le, če bi bila od belega mesa, sicer pa še ne. No, ne vem...bodo druge povedale...mi smo šele na bučki, kot prvi zelenjavi user posted image

Iz "hrbtišča" (krfjolca, a je to slovenska besedauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - sploh ne vem od kje sm jo potegnila) kuham juhico, pa tud meska je gor, sam pa nism kože dala dol, pa kar dosti masti plava na vrhuuser posted image user posted image user posted image

A mu vseeno lahko damuser posted image Jst sm lih tko, k da mam prvič otrokauser posted image user posted image user posted image Pri Pii pol tok nism komplicirala, kot zdj pri Nikuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5944
9.5.2007 10:54:17   
majas
Poberi mastno dol pa bo... ampak res drugič mamica pa take user posted image user posted image user posted image se hecam... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5945
9.5.2007 10:55:45   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Poberi mastno dol pa bo... ampak res drugič mamica pa take user posted image user posted image user posted image se hecam... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dj ZS poglej!

Men pa tok lepo diši, k se dvobrzinček kuha, da sploh nape nism vklopilauser posted image Danes bo celo stanovanje po juhici dišalo, mnjami.... user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil **Petra** -- 9.5.2007 10:58:15 >

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 5946
9.5.2007 11:06:14   
majas
Še jaz bi zdaj to juhico, mi same lušte delaš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5947
9.5.2007 11:09:33   
majas
Naju zdaj  ati pokliče pa vpraša-kaj pa moj buhtelj dela? Jaz pa zakaj pa buhtelj. Ja zato ker ima tako lepa okrogla lička kot da ima taka mala luškana buhteljčka. Mislim user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 5948
9.5.2007 11:11:37   
Nogavica

user posted image

Vse najboljše Neji za pol leta!!!

Več pa popoldan, ko bo dragi v službi, zdaj letimo user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Neposredna povezava do sporočila: 5949
9.5.2007 11:13:17   
Nogavica
majas, se je raznežil malo ta tvoj user posted image , ali se mi samo zdi?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 5950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  236 237 [238] 239 240   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  236 237 [238] 239 240   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...

kdaj greste najraje na poletni dopust?
Spark

junij (13%)

julij (38%)

avgusta (31%)

sovražim dopust (4%)

rad sem vse tri mesece na dopustu (14%)

Število vseh glasov: 276

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!