ema79
|
majas zelo vesela zate, da ga je mal štihnal, pa upam, da bo to zdej dooooooolg trajal! neji za pol leta mi mamo trip trap, nimam pojma katere firme, je pa še od tavečih dveh in more moj še deskico tazgornjo popravit, ker je enkrat preveč rito svojo gor hotu tlačt! trenutno jo mam pa v onem stolčku z mizico! No pa da vam jst opišem mojo noč! Žaba v sekundi zaspi, ko jo ob osmih dam v posteljico. Ob pol enajstih zajoka, ji popravim dudo, pogledam film na pop tv do konca, greva v spalnico, da bomo šli spat, tamala pa ma cel žur v posteljici. se smeji, pol ma en tak okrasni povšterček iz katerega kravci ven molijo tace in glavca, v glavnem ona kravo drži za taco in premetava povšter sem in tja. Ji povšter odstranim, dam flašo mleka, upam, da bo zaspala...in ni blo nč, ona se pogovarja, poje, vzema dudo iz ust in z njo tolče po ograjci, ji jo 4 krat vzamem in dam nazaj v usta, pol se naveliča, začne z nohti po ograjci. Za **** in zraven seveda ne pozabi pet. Ob pol enih jo prestavim k meni, jo božam po očeh, držim za rokice, ona nč. Spet dudo ven in po zgornjem delu postle tolče, se spet smeji poje........in ob treh jo končno mine vse in zaspi.... do osmih, ko me spet zbudi z tolčenjem po vzglavju postelje! in moj dragi ves čas zraven spi in ne ve sploh kaj se dogaja! Bravo oči! aja, jst danes kuham goveje zrezke v omaki z velik, velik zelenjave! Pa pri G sem že bla, da mi je dala novo zalogo tabletk, ko pa grem v službo (poln delavnik) pa komej čakam, da si grem mireno zrihtat!
< Sporočilo je popravil ema79 -- 9.5.2007 12:22:16 >