|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  237 238 [239] 240 241   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
9.5.2007 11:16:50   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Še jaz bi zdaj to juhico, mi same lušte delaš user posted image

Kar pridi, bom velik lonec skuhalauser posted image user posted image Men že tak fejst diši, da bi že kar jedlauser posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 5951
9.5.2007 11:26:27   
Anonimen
Škratek še kar spi....mi je kar hecno, ko je sam zaspal in spi že 1,5 ure...jedel je pa nazadnje od 7ih...to bo lačen ko se zbudi...

Sem pa jezna kot  user posted image ...ne samo, da bom morala sama računalnik popravit (kot da ga znam), poleg tega me je še moj klical iz službe, da sem do nadaljnjega mama samohranilka (a bejž bejž...kot da kdaj nisem bila)....imajo ful gužvo v službi...jaz pa bombo v stanovanju...

Ko se škrat zbudi greva jest, potem pa v knjižnico, ker mi nekaj težijo, da moram knjige vrnit...jaz jih pa še prebrala nisem (so za diplomsko, ki jo kar odlašam)...če pa ni časa...

LP

(odgovor članu **Petra**)
  Neposredna povezava do sporočila: 5952
9.5.2007 11:29:29   
majas
Mi pa spet spimo, jaz pa grem pospravit malo...če ne bo tudi bomba počasi nastala user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5953
9.5.2007 11:37:42   
**Petra**

Mi pa spet spimo, jaz pa grem pospravit malo...če ne bo tudi bomba počasi nastala user posted image

Tud pri vse kaže na bombo...user posted image user posted image user posted image Zdj morm juhico za mojga Nikija pripravit, predvidevam, da se bo vsak čas zbudil, pol pa šibneva peš v nakupovalni center - upam, da naju ne ujame dež, potem pa kmalu že po Pio.... pa bo dan spet kmalu na okroguser posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 5954
9.5.2007 11:50:45   
majas
Joj kaj mi je ena prijateljica poslala na mail... pa moram pokazat. Me je kar rit zabolela  user posted image

Za poredne otroke:

user posted image

Kako koli je tudi če je poredna na tak tobogan pa je nebi dala...
Malo za hec..

Neposredna povezava do sporočila: 5955
9.5.2007 12:02:02   
**Petra**
Ojoj, boge rite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 5956
9.5.2007 12:02:16   
Anonimen
Midva pa hitro letiva v knjižnico in v trgovino, če ne bo prej dež...

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 5957
9.5.2007 12:14:34   
ircica
user posted image user posted image user posted image >Vse najboljše Neji in mamici za pol leta!!!

Danes imamo pediatra. še dobro, ker mali še kar ni kakal, napenjalo ga je pa tako, da je kričal. potem je zaspal in zdaj, ko se e zbudil, me je celo prebožal in poljubčkal, zdaj pa ždi v naročju in mrmra, kot da bi si pel. nisem navajena, da je tako nežen, me je že strah, da je zboleluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5958
9.5.2007 12:19:59   
ema79
majas zelo vesela zate, da ga je mal štihnal, pa upam, da bo to zdej dooooooolg trajal!

user posted image user posted image user posted image neji za pol leta user posted image user posted image user posted image

mi mamo trip trap, nimam pojma katere firme, je pa še od tavečih dveh in more  moj user posted image še deskico tazgornjo popravit, ker je enkrat preveč rito svojo gor hotu tlačt!
trenutno jo mam pa v onem stolčku z mizico!

No pa da vam jst opišem mojo noč!

Žaba v sekundi zaspi, ko jo ob osmih dam v posteljico. Ob pol enajstih zajoka, ji popravim dudo, pogledam film na pop tv do konca, greva v spalnico, da bomo šli spat, tamala pa ma cel žur v posteljici. se smeji, pol ma en tak okrasni povšterček iz katerega kravci ven molijo tace in glavca, v glavnem ona kravo drži za taco in premetava povšter sem in tja. Ji povšter odstranim, dam flašo mleka, upam, da bo zaspala...in ni blo nč, ona se pogovarja, poje, vzema dudo iz ust in z njo tolče po ograjci, ji jo 4 krat vzamem in dam nazaj v usta, pol se naveliča, začne z nohti po ograjci. Za **** in zraven seveda ne pozabi pet. Ob pol enih jo prestavim k meni, jo božam po očeh, držim za rokice, ona nč. Spet dudo ven in po zgornjem delu postle tolče, se spet smeji poje........in ob treh jo končno mine vse in zaspi.... do osmih, ko me spet zbudi z tolčenjem po vzglavju postelje! 

in moj dragi ves čas zraven spi in ne ve sploh kaj se dogaja! Bravo oči!

aja, jst danes kuham goveje zrezke v omaki z velik, velik zelenjave!

Pa pri G sem že bla, da mi je dala novo zalogo tabletk, ko pa grem v službo (poln delavnik)  pa komej čakam, da si grem mireno zrihtat!

< Sporočilo je popravil ema79 -- 9.5.2007 12:22:16 >

Življenje je lepo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5959
9.5.2007 12:37:19   
**Petra**
SAmo rezultat današnjega kosila sporočimuser posted image

Niku cvetačka ni lih najboljšauser posted image user posted image se je kremžu, pa take spake delu..... sicer neki je pojedu, ampak ni lih z veseljem jedu.... jutri spet probamo cvetačko na drug načinuser posted image user posted image

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 5960
9.5.2007 13:09:52   
ircica
Za kosilo danes bo rižota z rjavim rižem, piščancem korenčkom in brokolijem (ki ga bo mali dobil za poskušnjo). Me je škrat prav navdušil za zelenjavo. Škoda, da njemu ni tako všečuser posted image  

Stolček imamo tisti trip trap iz paketa (zgleda da sem edina v SLO, ki ga je vzelauser posted image ) in sem z njim kar zadovoljna. Škoda, da nima mizice, ampak lahko pa malega pristavim k veliki mizi. Pa povšterček za ritko pogrešam, zdaj mi malo dol leze.

< Sporočilo je popravil ircica -- 9.5.2007 13:12:47 >

Neposredna povezava do sporočila: 5961
9.5.2007 13:15:13   
Anonimen
Mi imamo pa novega user posted image ...od mojega dragega bratranec je dobil sina...ime mu je Jaša....midva sva pa iz lepega sprehoda, zdaj greva pa rito previt pa kaj skuhat...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5962
9.5.2007 13:25:05   
Aja1
Midve sa zdaj pojedli bučko. Pojedla je cca 7 cm bučke. Se mi zdi, da kar veliko. Pa ona bi še, pa mami ni skuhala več user posted image

Je pa taka kot user posted image  . Od bučke je vse od las do nogic, ker mala češplja ne more biti pri miru, ko papca, ampak mi "pomaga" z rokico...ojoj, zdaj se bo šele začelo pranje in umivanje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5963
9.5.2007 13:25:36   
Aja1
barby user posted image user posted image user posted image  za Jaša.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5964
9.5.2007 14:03:29   
majas
Čestitke novopečeni mamici in sinku Jaši. user posted image

Tako midve sve dobile kengurujčka od sestrične, pa sve šle malo na sprehod, do sosede na  user posted image in kako je uživala da kar jo.
Zdaj pa je spet zaajala v posteljici...

In vesela novica. Me moj kliče, če greva danes v kino in da dava tamalo k babici, da sva malo sama ker že dolgo nisva bila.. sem bila prav presenečena in vesela.
user posted image user posted image
prav res...

zdaj pa šibam kosila kuhat. Za Kajo pa danes ne bo nič ker bomo jedli makarone in omakico-ki jo  moram še skuhat.  Za solato pa bo rukola. Mmm njami, sem postala čisto nora na njo od kar sem bila na morju. Jo imam soseda na vrtu, ker drugače je kar draga.

joj spet nisem danes nič naredila po bajti. Bom jutri ker se bom že danes psihično pripravila user posted image

Petra vem da je bila juhica dobra,,,bo pa naslednjič večje veselje pokazal ko bo že prepoznal okus. Mi obožujemo korenček zdaj, da o prvič sploh ne govorim user posted image

< Sporočilo je popravil majas -- 9.5.2007 14:05:32 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5965
9.5.2007 14:18:03   
Anonimen
Majas user posted image , izgleda, da je res malo po 'dilcah' tvoj dragi pospravil...

Naš je pa zaspal, jaz pa hitro na RR, vmes pa kuham brokoli in krompirček, da bo škrat jedel ko se zbudi...zdaj je začel daljšat čas med obroki...iz 3 na 4 ure...kar sam user posted image ...

Pri nas za kosilo je pa en tak zelenjavni narastek s tortelini...njamsi...

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 5966
9.5.2007 14:24:42   
Anonimen
A zdaj ko se pa meni čveka, pa spet ni nikjer nobene, ali kaj?

user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5967
9.5.2007 15:00:59   
Nogavica

In vesela novica. Me moj kliče, če greva danes v kino in da dava tamalo k babici, da sva malo sama ker že dolgo nisva bila.. sem bila prav presenečena in vesela.
user posted image user posted image
prav res...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super, majas, res sem vesela zate! Upam, da bo tako ostalo še naprej.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 5968
9.5.2007 15:51:31   
Anonimen
Jaz se pa najbrž za danes poslavljam od vas....če se ne slišimo več, se lepo imejte, bodite pridni in se imejte radi...pa ne preveč čvekat...

LP

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 5969
9.5.2007 15:59:55   
Aja1
user posted image user posted image user posted image  majas za tvojega user posted image . Srčno upam, da bo njegovo obnašanje ostalo tako, kot je danes user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5970
9.5.2007 16:15:51   
max81
ojla punce, kako ste?

jest sm za en drekec pekec, to  vreme name vpliva precej čudnouser posted image , sedaj je začelo še user posted image ,pa grmi, piha pa itak že cel dan, tko sa sva se z malo raje crkljali doma

Neja user posted image  in veliko prespanih nočiuser posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5971
9.5.2007 16:16:24   
MALINČICA
Ojla punce!
Nekako ne sfolgam več bit dost na rr. Smo s tamalim skoz zunaj.
Danes je mami prišla in nam prinesla filano papriko mmmm... kako smo se mastili.

Včeraj smo bili cepljeni, MAaj je malo zajokal od same užaljenosti, da ga ni pustila na vseh štirih stat in je moral na silo na trebuščku bit.
Rekla je, naj kar začnemo vso zelenjavo mu dajat, pa počasi tud kak košček mesa zmiksan v zelenjavo. Pa kurjo juhico laho tud počasi.
Rekla je, da dojeni otroci dost težje prešaltajo na GH, kot nedojeni. Me že prav trema daje, ko Maj odklanja GH.
Ma, počasi pa idak bo! Bu mu najraje že kar kak kušček žemljice dala, da bi malo poskusil, ko mu je zanimivo z rokami jest. Sem mu probala na tak način dat banano, pa je revček prevelik kos odgriznil in se je kar začel davit, sem mu morala prav s prstom v usta, da sem mu ven vzela.
Samo da je žlica, pa že protestira... Lump mali!

Majas-super, da je boljše! Sama sem bila ful proti temu, da gres drugam prespat, ampak zgleda, da je zaleglo. V moji vezi bi stvari s tem le še poslabšala. Pri vam pa zgleda deluje. Vsak sam zase najbolje ve kako in kaj.
Tudi moj bratranec ima punčko staro 4mesece, pa se menda tud ful ne razume s svojo. So že kar cel teden narazen. Je on šel domov k staršem. Upam, da se bodo porihtali...

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5972
9.5.2007 16:17:58   
MALINČICA

Pri nas pa je začelo ful deževat. Se je cel dan spravljalo k dežjo, pa je končno vlilo.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 5973
9.5.2007 16:27:42   
Nogavica
Midve sva imeli prej polurno borbo na previjalni mizi. Je bila danes že tretjič pokakana ven iz plenice, tako da sem jo morala komplet preobleči. Zadela sem pa čas, ko je bila najbolj našpičena. Komaj sem jo slekla in počistila, potem pa se je začela valjat na en bok, pa na drugega, pa zvijat nazaj, ker jo je neka slika naenkrat blazno zanimala. Komaj sem jo krotila. Potem mi je brcnila na tla kremo, usrano plenico, zraven ABBBBB in pjuvala ... user posted image  Kaj so vaše punčke tudi tako divje? Naša je pravi mali vražič.

V trgovini je bila seveda spet budna in skoraj ves čas delala ABBBBB (zraven seveda pljuvala) in jaz sem morala sodelovat, ker če sem slučajno nehala, ali bognedaj pogledala stran, je takoj naredila šobo in začela pizdit user posted image .
Sicer pa tako ni čudno, da ima danes toliko energije, če je spala skoraj do 12h - ob 7h sva se previli in jedli in je takoj zaspala nazaj, ob 9h se je zbudila in bedela uro in pol, potem pa drnjohala do 12h.

Sem jo zdaj po previjanju dala v njeno posteljico in šla na wc in pokukat sem, pa je že zaspala. Potem bo pa sitna - sem ugotovila, da je po popoldanskem spanju vedno kako uro sitna, kot da se ne naspi dovolj ali kaj user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5974
9.5.2007 16:32:05   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: MALINČICA

Rekla je, da dojeni otroci dost težje prešaltajo na GH, kot nedojeni. Me že prav trema daje, ko Maj odklanja GH.

Zdaj mi pa ni več nič jasno - jaz sem ravno ta teden brala en članek, kjer piše, da dojeni otroci lažje sprejmejo GH, ker so že preko materinega mleka sprejemali različne okuse, nedojeni pa skozi istega user posted image . Kar nekaj klamfajo vsak po svoje.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 5975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  237 238 [239] 240 241   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  237 238 [239] 240 241   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...

kdaj greste najraje na poletni dopust?
Spark

junij (13%)

julij (38%)

avgusta (31%)

sovražim dopust (4%)

rad sem vse tri mesece na dopustu (14%)

Število vseh glasov: 276

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!