|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  337 338 [339] 340 341   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
6.6.2007 10:46:20   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Lana_s

IZVIRNO SPOROČILO: majas

Zdaj pa grem nekaj delat

- joj pa moj me zdaj kliče naj si grem test kupit ker mu je sumljivo da še zdaj nimam M... ja če pa dojim mu pravim, pa kondom imava vedno gor. Je rekel da se mora potem spet psihično pripravit.
Oni bi spet imel...jaz pa bi še malo počakala raje.

Čveka, še zdaj nisi šlauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image zdaj grem komaj...sem morala kajo umirit in se malo poigrat z njo zdaj pa je zaspala user posted image
papa

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 8451
6.6.2007 11:16:48   
urška76
Evo naju s prvega sprehoda. Sem nesla eno vrečo cunj v zabojnik od humane. Se vidi, da zvečer ni bilo Miha doma in sva imela full več časa, pa sva se na eno omaro vrgla in mal cunje prebrala. Pa sem kar malo jezna nase, ker se od določenih kosov sploh nemorem ločt. Pol pa pravim še tok moram shujšat, da bom tisto kiklo lahk oblekla, al pa hlače , majčke mi pa itak zarad mlekarn zdej vleče narazn. Prej košarico A, pa še tista je bila včasih prevelika, zdej pa dobr C.user posted image  Mam pa viška še 3 kg, da bom na pred nosečniški teži, pa pol še ene 6 kg, da bom na teži, ki sem jo imela pred prvo nosečnostjo. Sam to pa ne vem če mi bo ratal. Važn, da na 60 spravim. Pr mojih 168 bo to že kar Ok kilaža. In to imam cilj dosežt do septembra. Upam, da mi rata.
Se pa naša škratka zdej že prav leo obrača s hrbta na trebuh in obratno. Pa sedaj poskuša rito dvignt, tako, da ji včasih že rata ritensko puzat. user posted image  Pa frklja mala mi je začelo, kadar je na hrbtu se z nogami odrivat in obenem rit dvignit, ter mi tako (spet ritensko) pride čez celo pojstlo (pa mava 220 cm dolgo). Bo treba po hitrem postopku it puzle peno kupit.

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 8452
6.6.2007 11:19:49   
ema79
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Malinčica, a misliš, da ti res zdaj dlje spi, zato, ker imaš temo v sobi...ker mi imamo tudi svetlo in že en čas kupujem žaluzije...vidim, da jih bo res treba...user posted image

LP

barby  in malinčica moj user posted image je zmeraj, ko je odšel v službo na pol dvignil rolete, da sva se prebudile v lep sončen dan okoli 7,8. Od kar pa pušča rolete dol, spiva do 9 ,danes in enkrat prej pa celo do desetih. Tko, da po moje to res ful pomaga.

Vse naj naj Niki za 7 mesecev!

Meni je uspelo priti na prednosečniške kile lih v ponedeljek, sam zdej jih pa ne bi škodlo še vsaj 10 dol dat! Sem pa v enem tednu, ko sem pazla na prehrano (se grem ločevalno dieto, tako bl rahlo) in orbitrek vsak večer po pol ure, shujšala dve kile!

Zadnjič ste se o tatoojih menle. Jst mam tud enga nad trtico, pa še enga bi mela, pa čakam, da bom mela mal več dinarčkov viška - se pravi, da pre pričetkom službe ne bo nič!

Življenje je lepo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8453
6.6.2007 11:21:14   
Nogavica
Živa je pa zdaj jedla marelično-hruškovo kašico pa prvič sem ji vmešala jogurt in ji je bilo FUL dobro, pa ji nisem upala dati več kot za majhen kozarček (125ml), ker je sestra v posvetovalnici rekla, da je to dovolj za en obrok. Živa pa je hotela še user posted image  in mi je bilo prav hudo, ko je še čakala z odprtimi usti user posted image .

Koliko pa ve ponudite vašim user posted image  za en obrok?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 8454
6.6.2007 11:22:46   
ema79
viv ja res je blo super na Tošetu. Človk bi ga kr gledu in gledu, sam una spremljevalna pevka mi pa nima nč fajn glasa.  ja, je blo res mrzlo, va z kolegico stale gor čist na vrh in je blo na začetku ok, pol proti koncu je pa začel pihat pa ni blo nč luštn!

Življenje je lepo....

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 8455
6.6.2007 11:26:04   
ema79
Nogavica , če ji ponudim ta malo, jo poje celo, za taveliko se pa kr težko pomatra. Tko, da mislim, da je ta mala čist ok.

Mene bl zanima, tiste ki jim daste mlečno kašico na žlico, iz kolk ml mleka oz. vode jo naredite in kako gosto?

Življenje je lepo....

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 8456
6.6.2007 11:27:42   
Zamima
Glede jogurta: Kakega kupite, a navadnega? pa ga potem zmešate s kašico? user posted image
Bi jaz tudi probala tole user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 8457
6.6.2007 11:58:34   
Zamima
Naj mi hitro ena odgovori, ker grem kmalu v mesto, da vem kateri jogutr nabavit user posted image
JOGURT JOGURT JOGURT user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 8458
6.6.2007 12:00:54   
krfjolca
Navadni polnomasten v lončku :)

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 8459
6.6.2007 12:09:01   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Navadni polnomasten v lončku :)

kaj pa sojin, ali pa pro biotični? user posted image  Ga dam kar tako, samo jogurt?

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 8460
6.6.2007 12:50:00   
ema79
zdej pa eno neumno vprašanje - kaj se smatra pod kravje mleko? To ni isto kot alpsko?user posted image

Življenje je lepo....

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 8461
6.6.2007 12:56:43   
krfjolca
Zamima, naš ga ima najraje samega, če ga v sadje vmešam, ven pljuva. Samo več kot dve žlički še nisem upala dat. Lahko tudi probiotični, samo je bolj tekoč.

ema79, tudi alpsko mleko je kravje, seveda, samo alpsko je obdelano da ima daljši rok trajanja. Sepravi je navadno mleko (ki je v hladilnikih) bolj zdravo, ampak se hitreje pokvari. Za naše novembrčke pa ne eno ne drugo še ni primerno.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 8462
6.6.2007 12:56:43   
Anonimen
Joj babe, kako ve klofate...groza,no...komaj sem prišla skoz...user posted image

Mi smo se naigrali in utrujeni zaspali...vmes pomivali posodo in malo pospravili po dnevni in kuhinji...user posted image

Jogurt sem jaz dala navaden, vendar je imel flekce po njem...bova v kratkem spet poskusila...naš poje cca. 140 ml hrane...sadja, zelenjave, kašice...jaz mu vse dam v Aventov lonček (180ml) tako, da imam nek pregled nad količino...včasih pa tudi več poje...odvisno, kako je aktiven...

Kg...sem na -2 od prednosečniške teže, vendar jih imam namen vsaj 5-10 še dol spravit...pa upam, da mi uspe do morja...user posted image

LP

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 8463
6.6.2007 14:04:04   
max81
Koliko pa ve ponudite vašim za en obrok?

jest nikoli ne merim kolko poje, saj mi sama user posted image  pove kdaj ma dost, ponavad zabetonira usta in nimaš šans da jih odpreuser posted image

kilce, hmmmm ja 1-2 kg mi manjka do prednosečniške, morm rečt, da so mi šle kr fino dol, ker sm jih mela v user posted image skor +17, sam zdej se je pa kr ustavl, pa se ne premakne nikamor, tko da po novem delam vsak dan trebušnake, beri 3 dniuser posted image  pa bomo vidl kaj bo ratal iz tegauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8464
6.6.2007 14:07:16   
Anonimen
max81, jaz delam trebušnjake že 2 meseca...ti povem, da se splača malo potrudit...

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 8465
6.6.2007 14:10:29   
max81
- joj pa moj me zdaj kliče naj si grem test kupit ker mu je sumljivo da še zdaj nimam M...
ja tud jest sm ga nardila že enkrat pa sm blauser posted image user posted image user posted image user posted image

drgač pa hvala za čestitke Nika se vam zahvaljuje in  vsaki pošilja en velik kosuser posted image inuser posted image

načvekale ste pa tolk, da sm vas komi uspela prebrat......sedaj pa čakam user posted image , da pride iz službe, pol mora pa pelatuser posted image k veterinarju, ker se mu je pod čeljustjo naredu en flek in se je tok spraskal, da ma ful mal dlake gor....sigurn bo skasiral tisto marjetico za okol vratu.....joj kolk bo smešen.....upam, da ni kej hujšegauser posted image , saj po telefonu mi je dr rekla da ni nič hudega, upam da ma prov

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 8466
6.6.2007 14:11:41   
max81
jaz delam trebušnjake že 2 meseca...ti povem, da se splača malo potrudit...

o super, si me kr v boljšo voljo spravila, sedaj sigurno ne bom odnehala, ker si mi ti dala moticvacijouser posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 8467
6.6.2007 14:12:58   
max81
no babe kje ste zdejuser posted image

ko grem ven pa načvekate tokl, da komi sprot preberem

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 8468
6.6.2007 14:16:19   
max81
punce še en krat, a ste me dale na ignore, al niste vidleuser posted image

čveke, a ma kera mogoče doma gorenjevo  kuhinjo in kako je zadovoljna z njo, v bližnji prihodnosti bova menjavala kuhinjo pa me zanimajo mnenja

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 8469
6.6.2007 14:16:46   
majas
Jaz sem tukaj user posted image koslo se že kuha pa nekaj se je sonček pokazal zunaj user posted image  

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 8470
6.6.2007 14:18:11   
majas
o max81 kaj načrtujete novega user posted image super! Upam da bo naslednjič user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 8471
6.6.2007 14:23:26   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: max81

punce še en krat, a ste me dale na ignore, al niste vidleuser posted image

čveke, a ma kera mogoče doma gorenjevo  kuhinjo in kako je zadovoljna z njo, v bližnji prihodnosti bova menjavala kuhinjo pa me zanimajo mnenja

Ne jaz te nisme ignorirala samo jaz je nimam pa niti e poznam koga da bi jo imela in ti nisem odgovorila user posted image
Najbolje da vprašaš tam na temi gospodinjski nasveti.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 8472
6.6.2007 14:25:14   
majas
Zamima Jogurte mi jemo vse, najboljši je od vanilije user posted image   saj sem ti rekla ne kompliciraj preveč. In daj kaj ji paše. Starri bodo nekateri so že 7 mesecev in lahko začnejo že vse jesti. user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 8473
6.6.2007 14:31:18   
max81
Jaz sem tukaj koslo se že kuha pa nekaj se je sonček pokazal zunaj

majas a si ti dones slučajno kej spilauser posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 8474
6.6.2007 14:32:38   
max81
jogurta pa mi še nismo probal, ga bomo jutr........mojauser posted image  je pa alergična na plasma piškotke, je vparih minutah ratala vsa pikasta okol ustttt in po ličkihuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 8475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  337 338 [339] 340 341   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  337 338 [339] 340 341   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Koliko otrok imate?
nosek5

Koliko otrok imate?

5 ali več (2%)

4 (3%)

3 (13%)

2 (29%)

1 (32%)

nobenega (22%)

Število vseh glasov: 183

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!