Lana_s
|
Nika vse najboljše za 7 mesecev Naša noč- tak pač, sem mislila, da bo slabše. Luka je zaspal ob 18.30, se ob 20h zbudil in bil do 22h buden, potem ob 0.30, 3h in bil buden do pol petih in spal do 6.30 - ja no, je bilo že slabše. Še vedno ima povišano temperaturo 37.6, včeraj pa je imel 38.7, je bil kar precej bogi - nasploh vročino zelo slabo prenaša - ima to po meni. Sem raje, da me zebe kot pa da mi je prevroče. Mucamaca, jaz še nisem na prednosečniških kg Ko sem začela tekat in vadit na orbitreku sem v dveh mesecih izgubila 6kg, potem še dva, zdaj pa že več kot mesec spet nič ne delam in mi kg spet stojijo Se trudim svojo leno rit spet malo premaknit, pa sem zvečer preveč utrujena, da bi lahko še kaj migala, čez dan pa tako nimam časa Še vedno imam 8-9kg več kot pred prvo nosečnostjo in 6 več kot pred drugo noseč. - takrat so mi kg skopneli brez da bi s prstom mignila. Zdaj pa kapučino spijem do konca in grem spet malo za diplomsko pisat. Luka spi, Tina je doli pri babici in imam nekaj časa. Moja velika miš pa ima jutri 2. rojstni dan. Joj, kako je hitro minilo, sploh ne morem verjeti, da je že tako velika