urška76
|
Ojla bejbe. Sem mislila, da bom danes kaj več spala, da bova kaj potegnili, ko ni Miha doma, sva pa še prej vstali. Zdej ima že drugo rundo. Pa zvečer se je ob sedmih napokala mlečne kašice in potem pred spanjem ni hotela še pri men jest, pol je bila pa že pred polnočjo auvf in je hotla jest, pa ob treh, pa... grrr... Sva se komaj z mojim lubikom mal postiskala. Danes je naš mali na počitnicah, ker sem z kolegico zmejnena, da greva v Laško. Ma ona tam eno obleko ogledano (poročno, letos bo očitno res leto porok ), pa je moje velecenjeno mnenje pomembno. No ona ve, da ji bom direkt povedala, če ji obleka naredi veeeliiiiko rit, al ji paše kot ulita. Pa še jaz bom poškilila, če majo kako dobro oblekico zame. Sicer ne klasične poročne, najraj bi kako dobro rdečo. To bo tašča na rit padla, naša mati pa tudi . Madonca sem zlobna danes na vsezgodaj. Se vid da nisem dost spala. Barby, pa kaj je to s tabo. Dej privošči si kak lekadol. Bo malemu manj škodil, kot tebi koristil. K če se ti slabo počutiš, se posledično tudi on. Pa poskusi velik počivat. Ti lahko kdo Vala na kak sprehod pelje, da se ti mal spočiješ vmes? Ampak tista hrvaška ringaraja je pa res kr neki. A je mogoče naš JakaRR razširil posle? sem mal pavze naredila in mal čekirala. In bi znala bit to res podružnica naše RR. Malinčica kako pa je s tabo?
|