ema79
|
dober večer! Mi smo pa pred pol ure šele noter pršli. Sem ugotovila, da je žaba full nč zmatrana, ko smo zunaj, tisti trenutek, ko pa not pride pa je že čist mim! Pa ni važno, al pridemo ob sedmih, al pa ob devetih. Tko, da je šele pred 15 min v postlo šla in je zaspančkala! Drgač mi je pa danes spala čez dan od 12:10 do 13:55 in pol še od 16:05 do 17:45: Zbudila se je pa zjutraj šele ob pol desetih. Da vas razveselim - ja porodniška bo že jutri nakazana namesto petnajstega (juhej), otroški, ki so pa ponavadi štirinajstega, pa bodo šele petnajstega (me pa ne gane, ker za tistih 18 evrotov si včasih mislim, če bi bili, al pa ne!). Aja kok dobr, da že tkole luštn stoji. Naša tudi stoji, ampak jo moraš držat, še očitno ne ve, da so rokice tudi za oporo. Drgač pa če sedi v naročju, tulk dolg z rito rine naprej, da jo daš dol in ona hodi (ma neki tazga kot da bi step plesala!) Drgač pa čestitke vsem sedemmesečnikom!!!!!!! Danes smo tudi ful čistli en plac pred hišo, v primeru, če bo v nedeljo dež, pa neke plahte gor šraufali, da nau not padal! barby a prideš zdej ta teden v Lj, ku si neki omenjala? Lepo in mirno nočko vsem skupaj !