|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  356 357 [358] 359 360   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
12.6.2007 11:14:16   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Anžetu, Niku in Tedu  za 7 mesecev

user posted image

popravljam, skora pozabila na njidva user posted image  

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 8926
12.6.2007 13:14:05   
ircica
Anže, Nik in Ted - bravo za 7 mesece in še večji bravo vašim staršem!

Spali katastrofalno, se je zbujal toćno na 1 uro. Na plavanju jokal kot dež (pa potapljal se je tudi, baraba mala), spal pa komaj pol ure. jaz sem pa zdelana.

majas, mi smo še hujši. sploh ne poznava botrauser posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 8927
12.6.2007 13:15:37   
Nogavica
Čestitke vsem sedemmesečnikom, njihovim mamicam in, seveda, očijem user posted image  user posted image  user posted image !!!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 8928
12.6.2007 14:08:44   
krfjolca
Spet sem se nabutala špagetov tako, da se komaj premikam user posted image  ... Pa to ni res. Ne vem, zakaj jih sploh toliko skuham. No ja, se tolažim, da so itak polnozrnati in da g. Montignac pravi, da so zdravi user posted image . Te dni se mi sploh ne da kuhat kaj drugega kot testenine ali kaj a la Pogrej in pojej in Eta ...

Atanja, škoda za izpit, pa saj bo drugič bolje. Jaz imam izpit v četrtek, pa sem precej skeptična glede svojega znanja. Do zdaj sem imela totalno srečo s profesorji in vprašanji, tokrat se pa na srečo ne morem zanašat, ker je profesor ful pedanten - me je že v 2. letniku 3x vrgel user posted image . Me ful skrbi, sploh ker je zadnji izpit in bi bila že rada rešena. Pa snovi je ultra preveč. Sploh ti zakoni - ircica že ve, kako zaj***o se je to piflat ... Mah, bo že - če ne pa septembra. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 8929
12.6.2007 14:48:17   
ircica
ti držim pesti

glede zakonodaje pa vem, ja. Sem si lahko samo izpisovala, ker ko bereš tisto latovščino in ponavljanje ene in iste besedne zveze 500x, ti lahko samo slabo postane.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 8930
12.6.2007 14:49:20   
marella1
Čestitke Ted in Atanja ter Nik in Petra za 7 mesecevuser posted image user posted image user posted image

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 8931
12.6.2007 15:14:01   
Nogavica
marella1, hvala za komplimente user posted image . Tudi Lana ima ful lepe očke, take velike, to mi je zelo všeč. Pa v albumu sem videla, da ima tudi ona rada vrečke, tako kot Živa. Ko pridemo iz trgovine, se kar začne trest, ko šumimo z njimi. Zadnje čase ji vedno, ko gremo v trgovino, pri zelenjavi vzamem eno malo vrečico in potem ima ves čas nakupovanja kaj za počet user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 8932
12.6.2007 15:17:14   
Aja1
Pa poglejte kako naša miška stoji user posted image

user posted image

Tole je pa moj prijatelj

user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 8933
12.6.2007 15:23:02   
melita73
Joj Aja1, kako lepo že stojite in sedite.user posted image Super.
Mi smo pa preveč radovedni, da bi bili toliko časa na miru da bi lahko sedela ali stala sama.
Aja, pa čestitke vsem za 7 mesecev.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 8934
12.6.2007 16:04:20   
max81
dober dan, pa čeprav deževenuser posted image

kako ste kej, mi smo super je bil ati cele tri doma, tko, da sem vas samo mal pokukala, včeraj pa prebrala, samo se mi ni dalo čisto nič napisat....v nedejlo smo postavili bazenček in je miška uživala sto na urouser posted image user posted image

drugače pa, vse najboljše lumpijem za rojstne dneve še za nazajuser posted image user posted image in seveda današnjim slavljencem, vse naj naj

user posted image user posted image  tudi za vse zobke, ki ste jih pridobili med tem časomuser posted image

aja pa vidim,da me niste čisto nič pogrešaleuser posted image user posted image user posted image

jest sm pa vas  pogrešala,ampak čisto malouser posted image

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 8935
12.6.2007 16:07:25   
max81
fotke so pa vse zelo lepeuser posted image user posted image ,,vav Aja vi boste pa kr počas že shodili al kaj?

pri nas ni na vidiku še nobenega zobka in mislim, da bo naša miška še kr en čas škrba babauser posted image user posted image .....danes je pa sedela v posteljici kr ene par minutk, tko da upam da bomo tudi mi počasi sedeli, potem pa novim zmagam naproti

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 8936
12.6.2007 16:14:41   
Aja1
Maxi, seveda smo te pogrešale user posted image . Večkrat se oglasi...včasih si bila bolj pridna user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 8937
12.6.2007 16:17:26   
Anonimen
Joj, kako je Neja en cuker mali...in tako že lepo stoji...to še našem ne uspe, ker hoče na prstih stat in mu ne pustim...a mi jo posodiš za kakšen dan...ponoči itak ne bo problema,ker sem navajena ustajat...user posted image

Max81, zakaj nas ne maraš?user posted image

Naš ati je doma in sedaj gremo na vikend...sva se najedla kot pujsija, mali pa ni veliko hotel...user posted image

Mi imamo pa sončka...user posted image

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8938
12.6.2007 16:19:00   
max81
Max81, zakaj nas ne maraš?
pa kdo je reku da vas ne maramuser posted image , sam časa nism nč melauser posted image

sonček pa še k nam mal pošl

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8939
12.6.2007 16:21:41   
Aja1
Barby, ja midve bi res lahko zamenjali za kakšno noč, ker sva vajeni vstajanja. Bolj kriza bi bila, če bi zamenjala z npr. Zamimo user posted image

Naša pa danes spet ni hotela GH. Pa sem ji 2 različna frutka odprla...ne in ne. Ona bi zizo user posted image  Sploh ne vem, kdaj mislizačeti malo bolj resno z GH. Mi še vedno nimamo niti enega obroka GH na dan user posted image user posted image . Še dobro, da ni suhcena, ker potem bi me bilo pa strah, da je lačna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8940
12.6.2007 16:22:29   
Aja1
Mi imamo tudi sončka. Max...treba bo na Dolenjsko user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 8941
12.6.2007 16:22:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: max81

Max81, zakaj nas ne maraš?
pa kdo je reku da vas ne maramuser posted image , sam časa nism nč melauser posted image

sonček pa še k nam mal pošl

Če nas pa zanemarjaš in nič ne čvekaš z nami...user posted image

Pošiljam vsem sončne žarke, ki jih nimate...user posted image

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 8942
12.6.2007 16:23:54   
Aja1
Midve greva zdaj tudi malo ven na sončka. Se tipkamo kasneje user posted image

Punce, kdaj se bomo pa odvajale od RR? Bo skupinska terapija? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8943
12.6.2007 16:26:20   
Anonimen
Ja, Aja1, tisto bi bil pa šok za Zamimo...kje se pa ona potika?

Naš tudi danes ni veliko jedel, joškota pa tudi noče čez dan...samo zjutraj in zvečer ter ponoči toliko da se pocrklja....pa se ne obremenjujem, ker je itak dovolj težek...čeprav zdaj v 2 mesecih ni veliko dobil...je pa prej dovolj...

Aja1, kaj praviš na to, da bi mi imeli Nejo za mojega Vala? Tako čeblja v fotko...je tako hecen, ko je kakšna punčka na sliki, ko jo pa v živo zagleda, pa čisto odpove od treme...mora pa mami dogovarjat zmenke...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8944
12.6.2007 16:26:21   
max81
Punce, kdaj se bomo pa odvajale od RR? Bo skupinska terapija?
ne skrbi ko bomo šle na šiht, mislim, da tud pomislila ne boš na RR, ker ne bo časa

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 8945
12.6.2007 16:27:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: max81

Punce, kdaj se bomo pa odvajale od RR? Bo skupinska terapija?
ne skrbi ko bomo šle na šiht, mislim, da tud pomislila ne boš na RR, ker ne bo časa

Meni je ravno moj rekel, da bo treba RR zminirat, ker se ne morem odlepit od njega, on bi pa rad šel na vikend, da čimprej pobarva eno okno, da ne bo spet prej tema...

MOram it...

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 8946
12.6.2007 16:28:49   
max81
o boge ste punce , naša pa sedaj ne ziza več, samo zjutri parkrat povleče, pol je pa treba čez par minutrk letet dol na orenk konkreten fruštek na žlico in tko pol cel dan do večera, upam, da mi jo je uspel zredit, ker imava 20 kontrolo težeuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 8947
12.6.2007 17:14:27   
Nogavica
Aja1, kak srček je Neja user posted image  in kako lepo že stoji user posted image !
Živa zaenkrat še ne kaže želje po stanju, sedi pa kar dobro.

Imamo pa 2 obroka GH na dan (dopoldne in zvečer), joška je pa še vedno glavna (minimalno 5x na dan) user posted image .

Midva pa zdaj čakava, da se mala zbudi, potem pa gremo malo k tašči in tastu. Jutri gre tašča spet nazaj v LJ za pribl. 3 tedne.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 8948
12.6.2007 18:05:54   
Zamima
pozdravček,

Najprej preden pozbim ČESTITKE vsem 7- mesečničkom za naprej in nazaj user posted image  user posted image , veliko sreče v nadalnjem življenju , vsem čestitke za roj. dneve, obletnice, praznike al karkoli je že bilo vmes in kaj sem spregledala user posted image ,...

Zadnje čase imam bolj malo časa za RR, si namreč renoviram kuhinjo in kar naprej skačem okoli in gledam, pa merim, nakupujem,....  user posted image  user posted image

Danes sva šla z atijom gledat za ploščice in laminate in sva "vdarila dol" še en šoping user posted image  obleke, seveda za mene NIČ, (kdaj bom jaz znala it kupovat kaj samo zase? In kdaj bo tisti dan ko ne bom ene stvari kupila za Zalo?)user posted image

BTW. V Arielu imajo akcijo - znižanje (vsaj v tistem poleg Obija v MB) od 20 - 70% na vse artikle v trgovini, jaz sem danes za Zalo kupila zimske stvari oz. majčke z dolgimi rokavi, hlače, jaknice za eno leto user posted image , se ful splača res.

No, in ploščice za kuhinjo sem našlaaaaa  user posted image  user posted image  user posted image , to je bistveno hehe user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 8949
12.6.2007 18:19:19   
krfjolca
Zamima, super za ploščice user posted image

Glede cunjic pa pomojem še zmeraj nisi tak psiho kot jaz user posted image . Imam vse nakupljeno pomojem že za velikosti do tretjega leta user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 8950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  356 357 [358] 359 360   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  356 357 [358] 359 360   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

Katere igrače?

Zanima me ali bi raje kupovali lesene igrače kot plastične, če bi bile njihove cene nižje? Npr. kuhinje, posteljice za dojenčke,razne dodatke za kuhinjo,....

Da (96%)

Ne (4%)

Število vseh glasov: 122

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!