|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  355 356 [357] 358 359   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
11.6.2007 22:11:40   
Monika79
Evo to pa je naša Tija

user posted image

tukaj pa sta slikani skupaj z Kajo, jo je Kaja tako začudeno gledala user posted image

user posted image

upam, da se fajn vidi user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 8901
11.6.2007 22:17:16   
ema79

- barby84                                            30.6. / 1.7. / 7.7.        koliko: 2

Ljubljana / Celje

- viv                                                     30.6. / 1.7. / 7.7.        koliko:

Ljubljana / Celje

- Ema79 30.6.                                     30.6. / 1.7. / 7.7.       koliko: 3

Ljubljana / Celje

- Kaja11                                               30.6. / 1.7. / 7.7.       koliko:

Ljubljana / Celje

- max81                                                30.6. / 1.7. / 7.7.       koliko:

Ljubljana / Celje

- ircica                                                   30.6. / 1.7. / 7.7.      koliko:

Ljubljana / Celje

- Aja1                                                  30.6. / 1.7. / 7.7.         koliko: 3

Ljubljana / Celje

- MucaMaca                                         30.6. / 1.7. / 7.7.         koliko:

Ljubljana / Celje

- Atanja                                               30.6. / 1.7. / 7.7.         koliko:

Ljubljana / Celje

- krfjolca                                            30.6. / 1.7. / 7.7.          koliko: 3 + pes

Ljubljana / Celje

- **Petra**                                       30.6. / 1.7. / 7.7.          koliko:

Ljubljana / Celje

- marella1                                          
30.6. / 1.7. / 7.7.           koliko:

Ljubljana / Celje

- Urška76                                          30.6. / 1.7. / 7.7.          koliko:

Ljubljana / Celje

- Monika79                                         30.6. / 1.7. / 7.7.          koliko:

Ljubljana / Celje

- Zamima                                            30.6. / 1.7. / 7.7.            koliko:

Ljubljana / Celje

- MALINČICA                                      30.6. / 1.7. / 7.7.             koliko:

Ljubljana / Celje

- majas                                               30.6. / 1.7. / 7.7.            koliko: 3!! user posted image

Ljubljana / Celje

- Nogavica                                          30.6. / 1.7. / 7.7.            koliko:

Ljubljana / Celje

- Lana_s                                             30.6. / 1.7. / 7.7.             koliko:

Ljubljana / Celje

đ

Dober večer!

Monika četitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej ploh ne vem kaj naj vam napišem! Z našo žabico je vse ok! Kupili smo oblekico za krst. V bistvu so oblekico kupili eni družinski prijatli za darilo, midva pa zraven pripadajoč klobuček, jopčko in štumfke! Smo vse kupili v Iani - draga trgovina kot user posted image ! Ampak vse zanjo, sam, da bo lepa!

Zdej me pa sam še to vreme jezi, ku nedeljo nč kej lepo ne napovedujejo. Mi pa mislimo piknik doma mat - je moj user posted image , sezidal tako noro lep kamin. Vam bom pol probala prlimat kako slikico, če pa ne bom znala, bo pa v albumu!

Spimo še zmerej ful dober in pol ta drugo rundo potegnemo do 9,10. Pol pa obvezno čez dan še eno dvourno rundo.

Življenje je lepo....

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 8902
11.6.2007 22:55:07   
ema79
No slikice so v albumu! Dva sta! Če se kateri da pogledat....

Joj monika, si predstavljaš, kej tako micenga in nebogljenega zopet met v naročju?

Vse ste me zasvojile z gugalnico iz pikapolonice, tko da sem jo kr naročila moji mami, da naj jo kupi za darilo - ku je že lih spraševala kaj naj prinese. Je pa že dobila od moje svakinje uhančke in obesek v obliki pikapolonic in še od unih, ki so oblekico kupli iste uhančke in sva jih šla danes zamenjat. Zdej jih pa šparat do njenga druzga leta, ko bomo dobili zeleno lučko za uhančke!

Moram pa še čestitat Ani za 7 mesecevuser posted image user posted image user posted image

Pa vsi otročki so tako luštni!!! Včasih se prov zazrem v te vaše slikce in prov občudujem!

Pa še to, naša še zmeraj zgleda kot dedi, ku si zvečer da protezo ven pred spanjem!user posted image

Življenje je lepo....

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 8903
12.6.2007 7:43:35   
atanja
Dobro jutro!
Kje pa ste vse?
No mi mamo za sabo burno noč. Skoz se v spanju je jokal. Se mi zdi da ga spet srbi. Ja komaj čakam zdravnika 20.

JA izpit sem padla-pa sem tok sigurna bla da bo en avelka ocena k sem vse znala. Pa še preplonkala sem. Tako da mi ni jasen.

Ema-sm si slikce pogledala. Julija je čist drugačna pa se mi zdi da je zdaj bl tebi podobna. Tok je luškana. Prava frajerka je.

Monika-jojoj kok je to majčkeno. Takoj k naredim faks bomo mel še enga. aha pa prostor rabmo.

Zdaj se grem pa učit k mam konec meseca en izpit več.

Lp

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 8904
12.6.2007 7:59:39   
Nogavica
atanja, kako sranje, da ti ni uspelo na izpitu user posted image . To se je zadnjih 2x zgodilo tudi meni in sem zdaj kar voljo zgubila, ker mi ni čisto jasno, kaj bi profesorica rada user posted image . Tudi jaz sem napisala ful dosti in ko sem gledala zapiske, vse prav, pa me je vseeno vrgla. Jaz pa pričakovala najmanj 8. Dobro je, da imaš še voljo in vztrajaš user posted image .

Mi smo spali dobro, do 6h, zdaj pa Živa že eno uro spet spi.

Zunaj je pa kislo vreme, je že deževalo malo prej user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 8905
12.6.2007 8:04:51   
Aja1
jutro....mi smo spali po starem...ne bom razlagala...sem že prevečkrat.

Atanja...naslednjič pa ne plonat, pa bo. No, vem, kako je to, ko mislil da bo sigurno pozitivno, potem pa padeš. Jaz sem enkrta cel izpit preplonkala, pa padla user posted image ....še danes mi ni jasno, kako je bilo to mogoče. Več sreče prihodnjič.

Ema, tudi tvoja Julija je pravi cukrček. 
Pa Val od Barby tudi. Same lepe otročke imamo. user posted image user posted image user posted image

Pri nas tudi dežuje user posted image . Bom pa mafine pekla....za prvič bom probala čokoladne (sem pač čokoholik user posted image ). No, upam, da mi bo Neja dala toliko časa, da jih naredim.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 8906
12.6.2007 8:06:55   
Aja1
Sem vedela, da sem nekaj pozabila. Čestitke Monika za nečakinjo Tijo. Kakšen drobžek user posted image . Sem kar pozabila, da so bili tudi naši tako majhni.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 8907
12.6.2007 8:57:55   
majas
Joj Monika čestitke sestri in Nečakinji Tii user posted image Ter seveda Kaji za malo sestrično. Tudi jaz sem najprej pomislila na to kako je to drobčkeno, malo in lepo... a joj kako gre hitro čas user posted image so res bili tako mali.

Bazenček pa sem jaz kupila v Merkurju in je bil ša najcenejši. 6 evrov in je ravno za njo pravi. user posted image samo je dno tako mehko da bazenček ne moreš nikamor nesti in moraš na mestu zliti vodo ven.

Tudi mi spali katastrofalno ... mi gre naživce ko se zbuja na 3 ure in hoče jesti. No razen prvo rundo je prespala 5 ur v kosu. Res mi je vsak dan manj jasno zakaj ko pa je bila tako zelo pridna user posted image Pa sve vseeno potegnile do 9.30 user posted image ... ko pa sem odprla plenico pa je bila full pokakana...in ni nič od  zunaj smrdelo in mi ni bilo čisto nič jasno, kaj pa če se je zaradi tega znujala user posted image a joj joj...

Ja tudi pri nas je grdi dežek smotan...

Zdaj si pa grem user posted image skuhat ... kaja se pa igra v stajici. Kako dolgo pa bo zdržala pa samo hmmm? user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 8908
12.6.2007 8:59:46   
majas
Ja tudi jaz sem nekaj pozabila Atanja z voljo naprej...upam da bo naslednjič šlo user posted image user posted image saj imaš  pogled v test ... Ampak to so res čudni ko pa veš da si prav napisal..pa se ne moreš pritožiti nikjer ne?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 8909
12.6.2007 9:01:26   
marella1
user posted image user posted image user posted image Anžetu in Krfjolci za 7 mesecev in za drugi zobek

Monika čestitke za nečakinjo. Je lep občutek biti teta.

Ema:
Julija je prav lepa mala dama

Nogavica:
o Živi sem že večkrat napisala, da je prev cuker. Mojemu vedno pokažem kako lepe učke ima. Pa ful zanimiva poza dojenja user posted image

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 8910
12.6.2007 9:02:38   
majas
Ah in sevda Ema res full full dber kamin. Tudi jaz upam na sonček ima nečak krst.
In da vam nekaj povej...moja svakinja je res malo čudna. Malemu bo motra njena babica, seveda njegova prababica ki bogve kako dolgo bo živela. Očitno se ne zaveda pomen botra,,,najprej mi je rekal da je mislila da bi bila jaz. Sem bila res vesela. Zdaj pa sem totalno razočarana. Pa še vsi ji zdaj govorijo da je res čudna njena babica pa še bolj ker je to hotela biti user posted image nevem no... kaj pa ve mislite ...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 8911
12.6.2007 9:04:41   
majas
Anžetu za 7 mesecev

user posted image

< Sporočilo je popravil majas -- 12.6.2007 9:05:48 >

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 8912
12.6.2007 9:07:54   
Aja1
Anže in Krfjolca user posted image user posted image user posted image  za 7 mesecev!

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 8913
12.6.2007 9:09:40   
Anonimen
Oj.

Mi smo tudi danes bolj tako spali...smo se trikrat zbudili, meni se je pa zdelo da 15x...sva pa bila že na sprehodu in v zdravstvenem, sva šla pogledat eno kolegico, ki tam dela in za sis po tabletke (pa sem ji že rekla, da ji bom lekadol dala, da bodo kmalu imeli user posted image , ampak ona še kar vztraja s tabletkam..user posted image )...

Tudi pri nas dežek...sva mislila iti sedaj v trgovino z vozičkom, pa bo treba kar z avtom, ker je kar daleč...user posted image

SPi pa že skoraj eno uro, jaz sem si pa medtem ogledala eno komedijo,ki mi je še ostala od včeraj zvečer...internet mi spet ni delal...user posted image

Lepe fotke, čestitke za Tio, kamin in vse ostalo...atanja, saj bo naslednjič uspelo, upam...user posted image

Krfjolca in Anže, a sta že 7 mesecev stara...joj, kako čas beži...čestitke...

Atanja in Ted čestitke za 7 mesecev...

Petra in NIk čestitke za 7 mesecev....

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 8914
12.6.2007 9:12:40   
Aja1
Seveda čestitke tudi Niku in Petri ter Atanji in Tedu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8915
12.6.2007 9:13:19   
Aja1
Mafini se pečejo. Pride katera?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 8916
12.6.2007 9:17:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Jaz bi tako nekaj sladkega, pa je omara kot izropana...čakam, da se škrat zbudi, da greva v trgovino...user posted image

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8917
12.6.2007 9:19:37   
Aja1
Pridi k meni na obisk user posted image . Saj nisem tako zelo daleč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8918
12.6.2007 9:23:09   
Anonimen

Pridi k meni na obisk user posted image . Saj nisem tako zelo daleč.

Bi prišla, pa moram še v trgovino (kar mi vzame skoraj 1 uro časa), potem moram kosilo skuhat, škrat mora jest, poleg tega je pa še trapast dež...drugič, a prav...user posted image

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8919
12.6.2007 9:25:10   
Aja1
Prav, pa drugič. Te držim za besedo user posted image  
Bom pa sama vse pojedla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8920
12.6.2007 9:26:06   
majas

jaa njami...imaš kaki dober recept

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 8921
12.6.2007 9:37:48   
Aja1
Imam knjižico z mafini (recepti v wordu). Pošljem? Še kateri?

So pa njami...sem ravnokar enega zmazala.

< Sporočilo je popravil Aja1 -- 12.6.2007 9:39:36 >

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 8922
12.6.2007 9:46:18   
Anonimen
Meni pošlji prosim...lahko že narejene...user posted image

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8923
12.6.2007 9:50:21   
krfjolca
Hvala za čestitke user posted image
Še dobro, da imam vas, jaz bi čisto pozabila user posted image  ...

Atanja in Ted čestitke user posted image  user posted image
Petra in NIk čestitke user posted image user posted image

Aja, še meni pošlji recepte!

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8924
12.6.2007 10:01:24   
Aja1
Dejte mi maile na zs sporočit.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 8925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  355 356 [357] 358 359   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  355 356 [357] 358 359   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

katero ime bi izbrale
roža03

katero ime za fantka

matic (25%)

luka (36%)

ožbej (16%)

jaka (23%)

Število vseh glasov: 201

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!