urška76
|
Ojla! Midve sva pa že s sprehoda Sta zjutraj že ob šestih (6-h !!) bila oba pri meni v postelji, dragi se je pa rihtal za službo. Pol pa Mihu hruške , pa Špela jest, pa mami jest nebi, mami jest ne gram, mene kakat. Ampak sva celo šla v vrtec brez problema, je pa pol bla tamala taka tečka. Pa ne jest, pa ne spat, pa ne pit, pa ne dude, pa ne v naročje, pa ne natla, nč ji ni blo prav. Sem jo kar napokala pol v voz in sva šibali ven. Zdele pa že pol urice spi, pa je bla tako urujena, da zase ni vedla ampak spala pa ne bo. Ni šans. Je bil tak dretje, da me bo še kak sosed na CSD prjavu se mi zdi. Upam, da bo pol ko bo naspana kaj bolje. Sej dolgo je ne smem pustit, ker mi pol ob 12 ne bo hotela zaspat, pol jo bom morala pa spet zbujat za v vrtec po Miha. Nogavica superca da se je Luc vrnil. Božček mali, boge njegove tačke. Je pa lep muc. Zamima glede na barvo prsta bi jest tud šla do zdravnika. Ni glih zdrava barva to. Pa bravo Zali za stanje. Pa pusti ji, da stoji, kadar se sama dvigne, ne jo pa ti držat. To bo zanjo in njene mišice (ter hrbtenico) najbolje. Malinčica ne Maju pustit, da te grize. Fajn zavpij, ne se bat da se bo mali ustrašil, pa mal ga krcni po ličku, pa če ne pomaga, ga za vsakič, ko te ugrizne odstavi za kako minutko. Krfjolca sporoč, če držimo pesti, da bo pa tokrat vse ok. Punce nč nov s špeganjem. Pa sej ne bo nč za vidt takega. Ne bom klasična nevesta v beli oblekici do tal. Eno čist klasično kiklo bom gor mela, pa podpisala bom tist papir, da bom njegova in bla, bla, bla. Drgač pa prvi september je tak datum, da si ga bova zapomnila
|