|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  454 455 [456] 457 458   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
23.7.2007 18:00:34   
Aja1
user posted image user posted image user posted image  za Lano in njeno mamico, pa tudi za Krfjolco oz. Anžeta, ki je dobil sestrično.

Nogavica, sem ti fovš user posted image ...jaz bi tudi imela bazen. Koliko ste pa dali za filtre in se ostalo, kar sodi zraven?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11376
23.7.2007 19:51:46   
viv_
Joj, ste spet naklofale...

Evo, mal ploskanja na zalogo user posted image user posted image user posted image user posted image

Urška - geslo prosim. A lahk novembrke pridemo riž metat?

Nogavica - kok mate velik bazen? Pri nas je premer 3,5, ni klih največji, je pa ful v uporabi.

Meni je pa včerej Zarja padla iz postelje. Obe sta bili zjutraj pri meni, pa sem jest še mal zadremala in je Zarja odpuzala dol. user posted image  In zdej ima cel nos v eni sami hrasti. user posted image  Mažem z Bepanthenom plus, ampak gre počasi... Ajoj... Še en razlog, da sem proti spanju v skupni postelji.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11377
23.7.2007 19:57:22   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Zamima, kaj se je zgodilo s prstom?

ne vem, je pa cel moder user posted image user posted image , upam, da ni zlomljen,... kak bi to preverila?
mojadva sta rekla, da je verjetno samo natolčen user posted image .

Anže čestitke za sestrično!user posted image

mucamaca, naša že od 1. meseca dalje spi celo noč, pa med dnevom tudi še spi, ampak zdaj ful manj kot je od začetka, zdaj mogoče 2x po pol ure na dan

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 11378
23.7.2007 20:13:12   
Nogavica
Žalostna user posted image user posted image user posted image .
Do zdaj sem upala, da se mogoče res ves dan skriva kje v senci in bo zvečer prišel domov. Pa ga ni. Ne morem verjet, da ga ni. 12 let je bil pri nas. Povoženega mačka ni nikjer v bližini, dalje kot po naši ulici pa nikoli ni šel. Moje zadnje upanje je, da ga je mogoče kdo po pomoti kam zaprl. Jutri zjutraj bom razdelila liste v naši ulici. Pa ravno par dni nazaj sva se ful pocartala in sem se mu opravičila, ker mu ne posvečam več toliko časa kot pred Živo user posted image . Živa je bila čisto nora nanj. Kar trest se je začela vedno, ko ga je zagledala.
user posted image user posted image user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11379
23.7.2007 20:14:47   
Nogavica
viv, bazen je velik 4m ali 4,5m. Dovolj, da lahko zaplavam v njem. Globok je pa 1m. Res je super.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 11380
23.7.2007 20:20:45   
Zamima
joj nogavica user posted image ,... upam, da se mucek najdeuser posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 11381
23.7.2007 21:01:30   
urška76
Čer!
Viv nč novembrk na gradu user posted image . Nad Žigom visi grožnja, da se bo moral sam poročit, če pride kdo nenajavljen/nepovabljen goruser posted image . Geslo dobiš na zs. Boga Zarja, a se je fino ustrašila? Men tud skupinsko spanje ne odgovarja. Mora mula mala kar v svoji posteljici spat.user posted image
Krfjolca user posted image za prvo bejbiko v hiši, Anže bo pa končno imel nekoga v hiši, da ga bo komandiral user posted image .
Muca maca mi še ne spimo celo noč, pa čez dan tud ne kaj preveč user posted image  Drugače pa Miha, ki že kar nekaj časa spi celo noč, nujno potrebuje opoldanski počitek. In spi ponavadi tam okoli dveh ur.
zamima, pa kaj si delala s prstekom no. Ker če je moder pol si morala nekam fejst udart. Drugače pa, če lahko migaš z njim, potem ni panike, razen tega da te boli seveda.
Nogavica upam, da se Luc vseeno vrne do jutra.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 11382
23.7.2007 21:05:23   
Zamima
boli me na otip user posted image . je pa mali prstek na nogi poleg mezinčka user posted image  V bistvu ga ne premikam veliko, tako, da ... no ja bom jutri vidla, če bo bolelo bolj kot danes, pa če bo še bolj moder bom šla na slikanje user posted image .

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 11383
23.7.2007 21:12:47   
viv_
Novembrke: a pridemo Uršo gledat na grad? Jaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Luštne slikce. Nika, pazi se tegale Mihata. V Mostecu je pa Mirno objemal user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 11384
23.7.2007 21:15:53   
kely
Čestitke teta Krfjolca!!!!
Naša Ema je pa danes dobila 1. zobekuser posted image in z mojim kar žariva od ponosauser posted image
Spimo pa tako ponoči kot tudi podnevi. Včasih se zbudi ponoči zaradi lakote in takoj nazaj zaspi, ko zeksa svojih dva deci, podnevi pa vleče 3 runde po 1-2 uri. Je zaspanka tako kot mamiuser posted image
Nažrla sem se večerje, zdaj se grem pa malo cartat k mojemu, je že malo hud ker cel večer visim za računalnikom, prej na mami zdaj pa mama in  RR. Hudobna jazuser posted image

kely

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 11385
23.7.2007 21:23:21   
urška76
kely
Naša Ema je pa danes dobila 1. zobek in z mojim kar žariva od ponosa

Čestitke Emi za zobeka. 

IZVIRNO SPOROČILO: viv

Novembrke: a pridemo Uršo gledat na grad? Jaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Luštne slikce. Nika, pazi se tegale Mihata. V Mostecu je pa Mirno objemal user posted image

Viv ne se hecat. A boste cel dan na gradu vahtale kdaj pridemo, k ure pa ne povem user posted image

Ja Miha se rad zazihra. Boljš tri, k nobena al kako že. Čist nč po očiju.user posted image  Sam drgač je pa res prav nežno Niko božal. Še Špela je debel gledala kaj se gre. user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 11386
23.7.2007 21:38:37   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: urška76
Viv ne se hecat. A boste cel dan na gradu vahtale kdaj pridemo, k ure pa ne povem user posted image

Bomo že zvohale... nč bat user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 11387
23.7.2007 21:42:07   
krfjolca
Urška, Anže že itak komandira vse v bajti user posted image user posted image

Jaz bi tudi prosila za vsa gesla na ZS. Od Barby, pa od Zamime, pa od Max, pa od Urške, pa od vseh ki še imate zaklenjene albume, da si jih nekam zapišem.

Hm, mene pa nekaj po jajčnikih ščipa ... Mogoče je pa kaj? Ali pa si spet kaj domišljam user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 11388
23.7.2007 21:52:33   
Aja1
user posted image user posted image user posted image  Emi za zobka!

Krfjolca, je že mesec naokoli? Kdaj naj držimo pesti?

Urška, jaz še zdaj ne vem kdaj bo dan D.

Barby, kako je bilo na razgovoru?

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 11389
23.7.2007 21:53:56   
Aja1
Urškinega Mihata bi pa kar vse rade imele user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11390
23.7.2007 22:05:33   
MALINČICA
Čestitke za novo punčko na tem svetu!!!!

No, danes pa je malo bolje, je vročina malo pooustila! Zadnji čas, Maj je že cel pikast po telesu.

Tiste, ki še dojite, a vas vaši dojenčki kaj grizejo, ko imajo zobke? Mene Maj včasih tako stisne s tistima napol izraslima dvema revčkoma, da kar zatulim. Madona! Ne vem kaj naj naredim, da ne bo tega delal, se mu ka bojim zadnje čase ponudit dojko.
Sicer pa bom počasi menda tako ehala dojit, ker grem septembra v službo. Koliko mlečnih obrokov mu moram dat na dan? Pa katero mleko pripročate?

Aha, jaz se tud priporočam za vsa gesla albumov, pliiiiiiiiiiis!!!

Zamima, a se dobiva kar jutri dopoldan??Kaj praviš?

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11391
23.7.2007 22:11:46   
Nogavica
Aja1, to so stroški, ki sva jih imela za opremo bazena: filter s črpalko 208€ (sva vzela kar peščenega, ker je baje veliko boljši od onega, ki ga običajno dobiš zraven bazena), podloga za bazen 50€, pokrivalo 20€, cevi in priklopi za filter+črpalko 26€, kemikalije 40€, mrežica za čiščenje 8€, skupaj torej 352€.

kely, čestitke za 1. zobek user posted image . Mi pa še kar čakamo.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11392
23.7.2007 22:14:51   
Anonimen
Škratu so se na mestih pikov komarjev naredili ful fleki in začelo mu je ven teči...smo šli k P in smo dobili Fenistil gel in kapljice...upam, da bo kmalu boljše...revček...praska se pa začuda ne...user posted image

Krfjolca, user posted image  za Lano...

Majas, daj uživaj še namesto mene, ki gremo komaj 25.8 na morje...a bo katera takrat na slovenski obali (Portorož)...user posted image

Nogavica, upam, da se je mucek šel samo malo izživet s kakšno mačko in pride zjutraj nazaj k vam...user posted image user posted image

user posted image  Ema za zobka...user posted image

Urška, jaz bi tudi prišla na tvojo poroko, ker še na nobeni nisem bila...prosim usmilita se me...user posted image  bom pridna...

Krfjolca, upam, da si srečka user posted image  in da bo vse ok...user posted image

Lepo spite...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11393
23.7.2007 22:19:18   
Aja1
Nogavica, to je pa kar veliko. Si nisem mislila, da je toliko € še treba za te stvari.

Malinčica, tudi mene je Neja že ene 3x ugriznila....auč, boli...ampak kaj bo, ko bodo še zgornji zobki? Zakaj boš pa čisto nehala dojit? Zjutraj in zvečer ga lahko še dojiš kljub službi (oz. ponoči in zvečer).

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 11394
23.7.2007 22:35:39   
Nogavica
barby84, hvala za lepe želje. Luc se pa drugače ne podi za mucami, ker je že nekaj let kastriran. Zato tudi ni v njegovi navadi, da ga ves dan ni domov user posted image .

Aja1, saj če kupiš tisti drugi filter, pa če recimo kaj od naštetega "ne tako potrebnega" izpustiš, si že na 100-200€ manj user posted image .

Tu pa sta dve fotki mojega Luckota user posted image :

user posted image
user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11395
23.7.2007 22:40:19   
Aja1
Nogavica, Luc je star 12 let??? Upam, da ga jutri zjutraj zagledaš pred hišo.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 11396
23.7.2007 22:40:45   
Aja1
Je pa lep muc.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11397
23.7.2007 22:49:40   
Nogavica
Aja1, še kako dobro leto je starejši, pri nas pa je 12 let. Se je preselil k nam od sosedov, ki so imeli preveč gnečo z mačkami (imeli so jih čez 30 user posted image ). Kar sam je prišel, mi pa smo ga seveda sprejeli. Kdo pa ne bi takega lepotca. No, kako leto ali dve za njim pa je prišla še Metka. Pa vmes je bilo še par občasnih prebežnikov, samo tistih nismo imeli za "naše".

Joj, ne moreš si predstavljat, kako si jaz želim, da bi ga zjutraj zagledala na vratih. Sicer pa zdaj ravno printam sporočila, da jih zjutraj na sprehodu malo naokrog raznosim. Ko mi jih le ne bi bilo treba.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11398
23.7.2007 22:51:33   
Aja1
Zdaj pa je počasi čas, da se oglasijo pogrešane, ki so včasih zelo pridno čvekale. Petra, Kaja11,.....

Zgleda, da ste šle vse spat. Jaz grem tudi. Nočko.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11399
23.7.2007 22:52:34   
Aja1
Nogavica, držim pesti.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  454 455 [456] 457 458   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  454 455 [456] 457 458   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?