|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  453 454 [455] 456 457   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
23.7.2007 11:31:03   
krfjolca
Jutro punce.

Mucamaca, to je pa precej poceni user posted image . Midva sva gledala za invertne, so bile vse od 1000€ dalje brez montaže.

Nogavica, držim pesti, da se muci vrne.

Sem se komaj prebila skozi tole čvekanje, spet sem vas malo zanemarjala čez vikend user posted image . Smo šli včeraj v Hotavlje na Čuke, je tamau ful užival. Sicer pa imam ful dela s prevajanjem tistih filmov - Urška, sem ti pozabila odgovorit zadnjič - prevajava stare yu vojne filme, to pa dvomim, da te prav zanima user posted image .

Mi pa čakamo Anžetovo sestrično user posted image . Je bil ponoči alarm, je Kala ful lajala ob 4h zjutraj, ker je bil reševalec v hiši (laja na vse tuje, ki pridejo v hišo), ker ji je odtekla voda. Ob 10h naj bi dobila umetne popadke, pa še nič niso sporočili ...

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11351
23.7.2007 11:38:43   
Anonimen
Neki me zanima. A ste že vse oddale vloge za znižan plačilo vrtca?

(Sam to ni tist, kar sm htela vprašat. Res nimam pojma. Se bom pol sred noči spomnala najbrž. user posted image )

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 11352
23.7.2007 11:42:04   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Ne še. Pri nas jo moraš oddat vsaj en mesec predno gre otrok v vrtec.
S katerim datumom jih boste dale v vrtec? A se s tistim dnem začne z uvajanjem ali se uvaja že prej (pred datumom, ki ga napišeš na vlogo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11353
23.7.2007 11:43:38   
Aja1
Krfjolca, pol sta pa hude mašine gledala user posted image
Jaz gledam ravno take, da pridejo z montažo cca 800€ (inverterske)

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11354
23.7.2007 11:49:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Ne še. Pri nas jo moraš oddat vsaj en mesec predno gre otrok v vrtec.
S katerim datumom jih boste dale v vrtec? A se s tistim dnem začne z uvajanjem ali se uvaja že prej (pred datumom, ki ga napišeš na vlogo).

Mi mormo oddat do 15. avgusta. Pol pa spet na novo do 15.novembra. user posted image

Naša bo začela z uvajanjem prvi tedn oktobra ( če je sprejeta še ne vem). Ker morjo bit user posted image stari najmanj 11 mescov. Plačeval bomo pa seveda za brezveze tud že september. user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 11355
23.7.2007 11:52:06   
melita73
Pozdravljene.
Najprej hvala za čestitke za 8 mesecev. Tudi jaz želim vse naj naj najprej Živi, ki jih je dopolnila včeraj in Nogavici seveda.user posted image
Glede klime sva pa midva tudi gledala, inverter, pa so nama rekli, da pride nekje 1000 evrov z montažo.

Žiga in Urška76, joj sta vidva posrečena. Prav res škoda, da se še kakšen drug moški ne opogumi in se pridruži. Moj sicer bere in sodeluje na veliko forumih, ampak mora  bit vse nekaj s tehniko in računalniki povezano.
Glede spanja pa... kot je rekla Aja1, saj bo bolje. Če ne prej, ko bojo stari 15 let in jih bomo iz postelje vlačil ob 12h.user posted image
LP

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11356
23.7.2007 12:03:17   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: melita73

Če ne prej, ko bojo stari 15 let in jih bomo iz postelje vlačil ob 12h.user posted image
LP

Kar misli si.
Ko bodo stari 15 let bomo pa do 4h zjutrej bedeli in čakali, da se s fešte vrnejo domov prav veseli ...

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 11357
23.7.2007 12:15:12   
melita73
Krfjolca, to imaš pa tud pravuser posted image .
Ampak ni pri 15 letih malo zgodaj? user posted image
Al pa sem jaz malo starokopitna.
Saj vem, sedaj sem lahko pametna, ko bo pa stara 15 let bo pa druga pesem.user posted image

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 11358
23.7.2007 12:19:53   
krfjolca
Jah ne vem, če je prav zgodaj. To je že srednja šola.
Jaz sem sicer, dokler sem živela pri starših, imela uro do 23.00, razen za kake posebne priložnosti (parkrat na leto).

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 11359
23.7.2007 12:24:38   
melita73
Mislim, da je ful odvisno od otroka, kako mu lahko zaupaš, pa če se mu sploh da it kam, kakšne prijatelje ima (oz. kakšni so starši od prijateljev - jih pustijo do 4 ali imajo postavljeno uro)...
Jaz učim v OŠ in vem, da sedaj že v 8 in 9 razredu nekatrei hodijo v disko, samo  meni se to ne zdi primerno, ne vem no. Vse ob svojem času.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 11360
23.7.2007 12:35:44   
Nogavica
Aja1, to je najina klima: klik

BTW, mačka še vedno ni. Zdaj pa zares postajam zaskrbljena user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11361
23.7.2007 12:42:35   
Žiga
Urška, očitno Žiga ve, da je Mirena zatajila

Kako so že rekli v TV Popru: "Ma smo se hecali..."

Me je zanimalo, če boste kaj "skočile", pa me je moja user posted image  prehitela...

Ž

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11362
23.7.2007 12:44:37   
Zamima
Evo, samo, da se javim, da sva prišle žive in zdrave iz mesta user posted image ,... trapasta mama (jaz) pa je doma pozabila flaško za sokeca user posted image ,... sva kar po žlički pile user posted image .

Sem pa naročila internet, telefon in televizijo pri trieri user posted image  user posted image , moram jim še neke papirje poslat in se bomo dogovorili za priključitev - jupijaja user posted image .

Zdaj pa žabo rihtat user posted image .

Popoldan pa geva z dedijem po pohištvo za Zalino sobico, ki je bilo obljubljeno sicer komaj v sredo, ampak, ker sva trmasta ga bova že nekak pripeljala domov user posted image

Ne boste verjele, moji user posted image  sosedje že vejo, da se kmalu selim!! Ne vem, če spet ne vohunijo!!! user posted image user posted image

Ma, naj kar, boli me patka za njih!user posted image  Ne mislim se več preimenovat na RR zarad takih bolanih radovednežev! user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11363
23.7.2007 12:49:29   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica
BTW, mačka še vedno ni. Zdaj pa zares postajam zaskrbljena user posted image .

Kaj pa če je kako drugo muco srečal? Mogoče mu je pa Metka nagajala, pa se ga je šel napit in bo jutri ves mačkast domov prišel user posted image . Hecam se, sam sej verjetno je vse ok z njim.

Muca maca si se že spomnila. Me bi ti pa tako rde odgovorileuser posted image  . Za znižano plačilo pa meni zdele ni blo treba nč oddajat, ker imam še od Miha vlogo not, tako da novembra spet, tako kot vsako leto. V vrtec gre pa s prvim oktobrmo, da ima en teden časa za uvajanje, potem pa v službo user posted image .

Melita jest sem nehala ven hodit, ko sem v diskoteki doživela da sem se počutila ko stara mama. Je bila glasbena želja nekomu za 12 r.d. Jest sem jih mela pa neki čez dvajset. user posted image Ej mi je že takrat kar slabo ratal. Pa to ni bilo ob desetih zvečer, da ne bo pomote, da je bila še matineja. user posted image
Ej zamima ne se sekirat zarad sosedov. Škoda časa in energije, ki ju lahko porabiš za svojo srčico. Če ti je pa kdo česa fovš, naj gre pa sam skozi tako pot, ki si jo ti morala prehodit zadnje leto. Pa en user posted image zate in za Zalo.user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 11364
23.7.2007 12:49:59   
Anonimen
Zamima, I know some people who know some people who can fix your problem with neighbours. user posted image

user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 11365
23.7.2007 12:52:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: urška76
Muca maca si se že spomnila. Me bi ti pa tako rde odgovorileuser posted image  . Za znižano plačilo pa meni zdele ni blo treba nč oddajat, ker imam še od Miha vlogo not, tako da novembra spet, tako kot vsako leto. V vrtec gre pa s prvim oktobrmo, da ima en teden časa za uvajanje, potem pa v službo user posted image .

Nism se še spomnala. Me že začenja mal skrbet. user posted image
Pri nas isto uvajanje 1 teden, pa v službo, če bo služba. Še nič ne vem. Naj se že enkrat zjasnijo al ja al ne. user posted image

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 11366
23.7.2007 12:53:42   
Zamima

Zamima, I know some people who know some people who can fix your problem with neighbours. user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj pa si me nasmejala.

Mah, klinc jih gleda, kmalu me več ne bo tukaj pa naj govorijo kaj hočejo user posted image .

Urška, hvala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11367
23.7.2007 13:06:38   
ema79
nogavica nočem te nič strašit, ampak vem, kako je pri nas. Če je maček navajen enega in istega ustaljenega reda, pol je to tko, da pride takrat, ko mora.  Pri nas je George navajen zvečer ob mraku priti dam in mu dam lepo jest v njegovo hiško in ga zaprem not. Čeprav ve, da bo čez noč zaprt, mu ni hudo in gre sam not spat.  En večer ga pa ni bilo in je bil hudič. Ga je en odpelu (pač ma maček fetiš na odprte avtomobile) in ga vrgu ven 100 m stran od hiše (in to človek, ki je po 2x na teden pri nas).Georga je enkrat že avto zbil, zato se boji ceste (ne vem zakaj pol avtov neuser posted image ) in se ni upal dam.  Z babi sva ga dve uri iskali ponoči in ga našli kako se ves prestrašen tiši k eni hiši.  Hočem ti povedat to, da je najbrž en orenk razlog, da ga ni. Pa še enkrat - nočem te strašit. No, mogoče je pa pr kaki ljubici, sam v tej vročiniuser posted image

urška mala je uživala 100 na uro, ssam se mi zdi, da je njej tudi bolj bit brez obroča!

Jst bi tudi klimo!!!!

Zamima full semvesela, dati gre vse tako lepo po planu!

max pa si res blondnauser posted image user posted image    Full ste vsi luštni!

Življenje je lepo....

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11368
23.7.2007 15:07:35   
majas
Morski pozdravček!
Koliko ste že samo danes načvekale...bom pa v izostanku user posted image

Meni je tako lepo tukaj, se počutim čisto drugače ko pridem sem... pa spomini ja ja user posted image ... saj so bili lepi.

Morje toplo, trenutno pri kolegih na kavici.

papa

p.s bravo žiga glede tašč user posted image kaj več pa nisem imela časa prebrati,

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 11369
23.7.2007 15:23:07   
Zamima
majasssssss user posted image user posted image user posted image user posted image
kak sem te vesela user posted image

skoraj sem pozabila, da sem si pred 5 minutami skoraj prst zlomila na nogi user posted image user posted image user posted image .... boli ko hudič, upam, da ni zvit al pa kaj user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 11370
23.7.2007 15:34:18   
Nogavica
Zamima, kaj se je zgodilo s prstom? Glede sosedov pa - klinc jih gleda, če nimajo kaj pametnejšega za delat kot vohunit.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11371
23.7.2007 16:09:48   
Anonimen
Ne boste verjele, kaj se je zgodilo. user posted image Spomnala sem se, kaj sem vas htela vprašat. user posted image  user posted image

Tisti, ki prespite celo noč. Spite čez dan tudi kaj?

To je to.

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11372
23.7.2007 17:22:52   
krfjolca
Evo, mi imamo končno eno bejbo v bajti.

Malo čez 14.oo se je rodila LANA. 51cm in 3300g! user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 11373
23.7.2007 17:30:03   
Nogavica
Čestitke, krfjolca, user posted image  in seveda tvoji svakinji!

MucaMaca, ko smo prespali celo noč, je vedno še podnevi kaki dve ali celo tri runde po min. 1 uro odspala. Zdaj pa isto.

Prej sem se kopala user posted image user posted image user posted image ! Kako je pasalo. Sploh ne morem opisat... Vedno sem si želela bazen in zdaj ga imam user posted image . Živi smo namočili noge, pa je protestirala, zato se je tačas gugala, ko se je mama kopala.

Luca pa še kar ni user posted image . Prej sem se sosedove mačke razveselila, ker sem jo zamenjala za našega user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 11374
23.7.2007 17:51:19   
Anonimen
Čestitke, Krfjolca in svakinja seveda! user posted image user posted image user posted image

Hvala za info, Nogavica. user posted image Čakam fotke od bazena. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  453 454 [455] 456 457   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  453 454 [455] 456 457   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?