|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  458 459 [460] 461 462   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
24.7.2007 22:21:06   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: max81

ticker bom naredila, samo bom počakala do prvega pregleda, sam še ne vem kdaj bo, ker G pride šele 3.8 iz dopusta,itak pa sploh točno ne vem v kerem tednu smuser posted image

A M sploh nisi imela ali je bila neredna?

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 11476
24.7.2007 22:27:09   
Aja1
Grem spat, da ne bom jutri taka, kot bi me vlak povozil.

Nočko vsem....mirno nočko.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11477
24.7.2007 22:28:46   
max81
M sem imela do sedaj 3 krat, dobila naj bi jo pa 14.7

evo mij je šel na šiht, jaz pa samevam

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11478
25.7.2007 7:23:01   
Žiga
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

očitno so vse pupe tukaj lepe po atijih
user posted image user posted image user posted image user posted image  atiji, dober ste tole naredluser posted image

vsekakor user posted image user posted image

Itak!

Ž.

P.S.: Pa vadit je treba čim več... user posted image user posted image user posted image
P.P.S: Seveda tudi mamice niste nedolžne... user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11479
25.7.2007 7:28:30   
Aja1
Jutro...prvauser posted image . Žiga se ne šteje, ker je v službi user posted image

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 11480
25.7.2007 8:07:49   
Anonimen
Uuuu, druga....in precej naspana....se je 2x zbudil škratek mali...sedaj greva pa na pošto imam kup pošte za odposlat....user posted image

Čez en mesec pa na morje...JUPI...user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 11481
25.7.2007 9:08:57   
Zamima
Jutro!

tretja user posted image

user posted image

ampk, ne vem kaj šteje? Pred previjanjem in hranjenjem ali po? user posted image

Midve sva že zrihtani, zdaj še samo mami kavico skuha user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11482
25.7.2007 9:14:03   
max81
jutro, katera že?user posted image
miška se je ponoči dvakrat zbudila, no v bistvu je samo neki stokcala in je zadostovala že duda, vstali smo pa ob 8.45........tastar je pa tud že iz nočne prišel, tko da gre zdej spat.....men se pa nič ne da, bi mogla danes mal pospravt pa spet samo odlašamuser posted image
o kacici pa še študiram al mi diši al neuser posted image , sam pomoje jo bo kr treba, ker če ne me bo spet glava bolela za znoret

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11483
25.7.2007 9:17:44   
Zamima
max lahko prideš k meni, sem jo že skuhala user posted image , ravnokar jo pijem user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 11484
25.7.2007 9:34:29   
Nogavica
Jutro!

No, danes pa smo tudi mi spali dobro user posted image . Živa se je zbudila šele 5.20h. Je klečala v svoji posteljici, naju gledala čez ograjico in klicala user posted image . Potem sem jo vzela k sebi in sva spali do 8.30h. Ati je pa ob 6h vstal in šel v službo.
Zdaj se pa greva porihtat in na sprehod.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11485
25.7.2007 9:46:02   
urška76
Jutro!
Naša mala vleče prvo rundo. Kok paše, ko se je mal shladil. No v bistvu se je tok, da sem jest kr en stroj perila v sušilc flikna in je že suho. user posted image  Zdej me pa čaka zlaganje, da ne bo ostalo za likat.user posted image  
Žiga itak da mamice nismo nedolžne. Kako bi pa drugač mamice ble? Skoz lev ušes je sam ena do zdej zanosila. user posted image  Pa itak da so naše pupe tud zarad mamic tok fletne. Če bi bli sam očiji tisti se nebi tok dobr izšlo, tko so pa vzele sam ta najbolš z obeh strani user posted image .
Aja še kaj napiš, ne pa sam medalje zberat, k to se počas ne bo več štel. user posted image
max ti kar spi eno kavico. Da se boš boljš počutila. Če bi mogla met 14. tetko iz notranjske, pol si že ene 6 tednov srečka user posted image . Sej veš noseča si že, ko imaš zadnjo M user posted image , pa tud če nisi še nič user posted image .
Nogavica dej ti men tvojo Živo posod, da bo Špelo naučila kako se spi ponoči.
Mi smo drugač že pred polnočjo prvič jedli. No v bistvu sem jo je prinesel k meni, ker duda ni bila dobra. Potem pa se mi zdi da je do štirih potegnila, al je vmes še enkrat jedla. user posted image  Mislim, da ni, drgač me bo pa že Žiga popravil. Se pa pozna, da je bilo hladno ponoči, sem se kljub zbujanju naspala. Zjutrj sta bila pa itak oba že pred šesto spet pokonc in niti pod razno ne več spat.
Zdej pa počakam, da se zbudi, potem pa šibava na sprehod.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11486
25.7.2007 9:52:32   
max81
max lahko prideš k meni, sem jo že skuhala , ravnokar jo pijem

u superca, ravno prav ko bom prišla do tebe bo že ledena kava, superca, a ti veš kolk bom jest pol lepa.....pol bom že kr kičastauser posted image user posted image user posted image user posted image

babe men je tko vroče, ne vem, če nism šla jaz v prezgodnjo meno, ne pa da sm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo moj je zaspal, mala pa se valja po stajici in razstavlja puzzle na prafaktorjeuser posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 11487
25.7.2007 9:54:02   
Zamima

max lahko prideš k meni, sem jo že skuhala , ravnokar jo pijem

u superca, ravno prav ko bom prišla do tebe bo že ledena kava, superca, a ti veš kolk bom jest pol lepa.....pol bom že kr kičastauser posted image user posted image user posted image user posted image

na vse sem pomislila user posted image , vidiš, kako skrbim za tvojo lepoto? user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 11488
25.7.2007 10:10:15   
max81
Zanima hvala tiuser posted image user posted image user posted image

kaj boste danes kuhale, prosim za kšno idejo in to tako, da ni treba zraven šporheta stat, ker bom crknla od vročine.....skratka neki na brzino

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11489
25.7.2007 10:19:44   
Žiga
Žiga itak da mamice nismo nedolžne. Kako bi pa drugač mamice ble? Skoz lev ušes je sam ena do zdej zanosila. user posted image  Pa itak da so naše pupe tud zarad mamic tok fletne. Če bi bli sam očiji tisti se nebi tok dobr izšlo, tko so pa vzele sam ta najbolš z obeh strani user posted image .

Ah, tist leu ušes je kr neki... To na koncu sem mislil.

Potem pa se mi zdi da je do štirih potegnila, al je vmes še enkrat jedla. user posted image  Mislim, da ni, drgač me bo pa že Žiga popravil.

Res je... Celo do 4h je spala.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 11490
25.7.2007 10:20:17   
Zamima
mi imamo puranje zrezke v gorčični omaki + široke testenine + solato user posted image

je mam že včeraj zrezke pripravila user posted image

Danes bomo Zali sobico zmontirali user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 11491
25.7.2007 10:24:23   
max81
Danes bomo Zali sobico zmontirali

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi2 se pa ne morva odločt, kakšno stropno lučko bi kupila, ma katera kšn predlog?

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11492
25.7.2007 12:34:20   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Aja še kaj napiš, ne pa sam medalje zberat, k to se počas ne bo več štel. user posted image

Jaz pridem zjutraj samo medaljo pobrat user posted image user posted image user posted image ,potem, ko Neja spi, je pa čas za čvekanje user posted image

Do zdaj sva bili zunaj...pa je spet vroče user posted image . Je bila že malo utrujena pa sem jo dala v posteljico (da sem šla na wc) in pridem nazaj, Neja spi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  To se je do zdaj zgodilo celo 3x v njenem življenju.

Zdaj grem pa kuhat kosilo. Spet bom naredila špagete z bučkami....meni je to tako njami, da bi lahko vsak dan to jedla.

Pa naročili smo klimo. Sicer v stanovanju ni vroče (imamo cca 23), ampak je pa vlažno (sopara), če so okna zaprta. Zgleda, da preveč dihamo user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 11493
25.7.2007 12:37:11   
urška76
Max dve lučki sam za Nikouser posted image
[/link]  Ta mi je mal kičasta
[link=http://www.prelog.si/artikel.php?CategoryID=9&ArticelID=2861]
 ta mi je mal bolj všeč, pa še prah se ne nabira na njej.

Ej pa kaj mi je to naredil. Na kliku se sicer ta kičasta vid una ta druga pa ne. Jest se ne grem več s temi slikicamiuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 11494
25.7.2007 12:42:49   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Zdaj grem pa kuhat kosilo. Spet bom naredila špagete z bučkami....meni je to tako njami, da bi lahko vsak dan to jedla.

Kako pa narediš to? K bučke mam jest tud rada, pa da še kak nov recept dobim. Do zdej sem jih jedla ocvrte, pa na žaru, pa v omaki, pa v štrudlu (no za štrudl so boljše une ta velike buče). Pol se pa že neha. Pol pa uletimo k moji mami na vrt in ji izroopamo bučke. Zadnjič je Miha prijavil: ja nam more dat mama še paradižnik za domov. user posted image  Ja pol nam ga je pa res dalla, kaj pa če, da ne bo njen vnukec lačen.user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11495
25.7.2007 12:59:57   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Kako pa narediš to? K bučke mam jest tud rada, pa da še kak nov recept dobim. Do zdej sem jih jedla ocvrte, pa na žaru, pa v omaki, pa v štrudlu (no za štrudl so boljše une ta velike buče). Pol se pa že neha. Pol pa uletimo k moji mami na vrt in ji izroopamo bučke. Zadnjič je Miha prijavil: ja nam more dat mama še paradižnik za domov. user posted image  Ja pol nam ga je pa res dalla, kaj pa če, da ne bo njen vnukec lačen.user posted image

Najprej prepražim cca pol čebule, potem dodam ponavadi kar eno celo veliko buč(k)o (tudi z maminega vrta user posted image ) narezano na koščke, solim, popram, origano, bazilika...potem pa to pečem oz. kuham toliko časa da so bučke mehke in da vsa voda iz bučk izhlapi. Prilijem pasiran paradižnik (kar pol litra), počakam da zavre in to polijem po špagetih. Pa še parmezan ali pa nariban sir dodam povrhu. Njami. Simpl kot pasulj user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 11496
25.7.2007 13:01:02   
Aja1
Max,menije pa ta lučka lepa KLIK

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11497
25.7.2007 13:02:29   
krfjolca
Jaz pa danes en fovš ajmoht (brez krompirja, graha in še česa, ker sem imela v hladilniku samo korenje in čćebulo pa meso, na vrt se mi pa ne da user posted image ), pa koruzne žgance (če bodo uspeli, če ne pa kruh) user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11498
25.7.2007 13:10:08   
Aja1
Krfjolca, moj bi rekel, glavno je, da je meso user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 11499
25.7.2007 13:30:18   
Anonimen
A potem ni samo moj takšen, ki bi samo meso jedel vsak dan...meni je pa meso včasih kar odveč...jaz bi ga jedla 2-3x na teden in dovolj...jaz pa danes ne kuham nič, ker dragi dela od 6-18 in bo v službi jedel...samo zame se mi pa ne da kuhat...škratu bom pa pač nekaj naredila...user posted image

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 11500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  458 459 [460] 461 462   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  458 459 [460] 461 462   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?