urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: barby84 Vprašanje za tiste, ki imate dva oziroma tri otroke: a vam je bilo lažje pri drugem oziroma tretjem otroku? Mislim na previjanje, dojenje, spanje...vse to...ker se mi zdi, da je potem lažje vse to, ker si enkrat že znal...jaz npr. nisem predno se je Val rodil znala previjat (ker ena sestra živi 700 km stran in ima tri otroke, pa jih ne vidim veliko, druga pa še nima otrok, ostalih pa nisem previjala otd.), dojit itak da ne, držala sem že kakšnega otroka...tako me malo zanima, kaj lahko pričakujem pri drugem...ne še zdaj, čez cca. 3-5 let...da ne bo katera mislila, da sem srečka ... LP Barby kaj pa vem, če je lažji. Ker sem mal stari mi je teži vstajat, pa Miha je veliko prej sam zaspal, ta pa noče pa noče. Pa po drugi strani se pa ne zasekiram več za vsak kašelj (mal zna že dobr kašljanje oponašat in se afna), pa Miha sem skoz ahtala, ko je kaj jedel. Sej pr tej sem tud blizu, če bi se ji kaj zaletel, sam sem veliko bolj flegma. Pa Miha sem brez problemov na GH navadila, te pa ne morem in nemorem. Čeprav v bistvu je lažje, sam je čist odvisno od otroka do otroka. Pravijo, da če je prvi full priden, da je potem drugi mali hudiček in obratno. Upam, da to ne drži.
|