|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  461 462 [463] 464 465   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
26.7.2007 11:09:58   
Anonimen
Midve morava v laboratorij ob naslednji posvetovalnici, konec avgusta, ko bo Ana stara 9,5 mesecev. Cepljena je pa že bila trikrat.

Vsak pediater neki po svoje dela. user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 11551
26.7.2007 11:15:51   
Zamima
ja, zgleda, da res vsak malo po svoje user posted image .
Me je pa kar malo strah, ker ne vem kako zgleda odvzem krvi pri teh malčkih user posted image  pa še tisto vrečkico ji moram naštimat v pleničko user posted image , že vidim, da bo šlo vse mimo user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11552
26.7.2007 11:16:59   
max81
Nogavica nč bat naša je tud še kr škrbababa, tko, da nista ediniuser posted image
tudi mi smo imeli že tretje cepljenje, v laboratorij nas niso še nič poslali, imamo pa naslednji mesec posvetovalnico in bo tudi naša žabica stara 9.5m, samo nam nič ni rekla da bomo šli v laboratorij, verjetno res delajo vsi P drugače, bom pol pogledala v eno knjigo, če tam notri kej piše

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11553
26.7.2007 11:29:05   
Anonimen
Ja, vrečkico za urin sma tudi midve zadnič že doble. Kak bo to funkcioniral, me je pa že zdaj strah. user posted image

Nam so včeri prvikrat vzel kri, in je bil jok in stok. Še men je šlo zram na jok. user posted image

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 11554
26.7.2007 11:38:07   
Zamima
Mucamaca, s kje ji pa vzamenjo kri? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11555
26.7.2007 11:40:13   
Nogavica
Mi tudi imamo odvzem urina in krvi na naslednji posvetovalnici, septembra. Cepljena pa je bila že 3x.

Zdaj pa greva malo ven, samo še ne vem, kam bi jo mahnili.

Zamima, kako je kaj tvoj prstek?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11556
26.7.2007 11:43:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Mucamaca, s kje ji pa vzamejo kri? user posted image

Nam so jo včeri iz roke, sam možn, da pa pol kar iz prstka. Ne vem.

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 11557
26.7.2007 11:52:04   
Zamima
Nogavica, prstek je že boljše,... se mu vrača normalna barva user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11558
26.7.2007 11:58:29   
Nogavica
MucaMaca, lep avatar user posted image .

Zdaj pa res greva.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11559
26.7.2007 12:01:58   
Zamima
jaz tudi čakam, da se Zala zbudi. Pa bova nekam šli user posted image . Ne vem še kam, da vsaj en krogec narediva user posted image .

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 11560
26.7.2007 12:11:49   
Anonimen
MucaMaca lep avatar...

Mi smo vsa cepljenja dali skozi takrat kot je bilo predvideno...1.8 greva v laboratorij na odvzem krvi in montirat vrečko, ki sem jo morala BTW sama kupit v lekarni (se mi je kar zdelo da bo tako, škrti dohtarji), 8.8 pa imava posvetovalnico...bo pa skoraj 10 mesecev star, ker prej imajo gužvo in dopuste...barabe...

Babe, lepo ste držale pesti...psihološke teste sem opravila in sem jutri povabljena na razgovor v NM...tako, da bo sinek spet v varstvu, jaz pa šibam v NM...Aja1, se lahko oglasim na kavico...user posted image

Moj škrat spet spi, ker prej ni dovolj...user posted image

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 11561
26.7.2007 12:29:16   
urška76
Oj!
Midve sva z enega dolgega sprhoda, sem ji vmes kar zunaj dala skutko za pojest, pa žmljice sva šli kupit. Je blo prov fino se špancirat, sam se že greje. Bo očitno danes spet fajn toplo. zdej sem pa zase žemljo rezala in sem se valda urezala. Zdej pa s težavo tipkam. user posted image  Ja mala pa je prej še mal pozizala in zdej spi. Upam, da bo danes kaj več kot včeraj, oziroma brez vmesnega uspavanja.
Barby user posted image  za teste. Zdej pa držim pesti še za jutrišni razgovor.
Nama pa ni trba nč v laboratorij. Pr drugem cepljenju je dobila vrečko, pa sva nesli lulanje, zdej moram pa sred avgusta poklicat, da se naročiva  za tretje cepljenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11562
26.7.2007 12:49:15   
Žiga
zdej sem pa zase žemljo rezala in sem se valda urezala. Zdej pa s težavo tipkam.

Bogi moj prstek. Eno user posted image  za mojo user posted image .

Ž

P.S.: gremo k povodnemu konju...

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 11563
26.7.2007 14:10:51   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Žiga

Bogi moj prstek. Eno user posted image  za mojo user posted image .

Ž

P.S.: gremo k povodnemu konju...

Hvala lubiko. A nočjo dat boljših pogojev, ja pol pa tud prav, bomo pa spet banko menal.
Zamima sem prej spregledala, lepo, da gre prstek na boljše.
Jest sem pa spala dele. Je bla mala spet auf, pa sem med uspavanjem še sama zaspala.

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 11564
26.7.2007 14:31:45   
Anonimen
Tud jaz sem zdajle oddremala kitico ali dve skupaj z Ano. Mhhmm, je pasalo. user posted image

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 11565
26.7.2007 14:49:49   
Anonimen
Midva pa kuhava in pospravljava...ko bomo pojedli, gre pa škrat spat, ker je prej spal samo 10 minut...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11566
26.7.2007 14:57:18   
Anonimen
Jaz še pa nič ne kuham. Smo sami doma do nedelje, moji starši in brat so na dopustu.

Jedli bomo pa danes cmoke. ( iz vrečke) user posted image Sama sem jih delala le enkrat, imeli so tam ene pol kile. Vsak. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11567
26.7.2007 15:07:40   
Aja1
Mi bomo tudi cmoke...ups, jaz bom cmoke - breskove. Domače user posted image

Barby, žal jutri spet ne bo nič... Gremo na morje do ponedeljka. Je moj frej user posted image user posted image user posted image  Dobro opravi na razgovoru in user posted image user posted image user posted image  za teste. BTW - sem od Nm oddaljena 25 km.

Zamima, super za prstek user posted image , Urška, ne tako super za prstek user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11568
26.7.2007 15:09:53   
Anonimen
Kam greste na user posted image , Aja1?

Jaz iščem en fajn hotel v Sloveniji, pa nimam pojma kam it. No Barby mi je povedala za Simonov zaliv.

Al grete vi v tujino?

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 11569
26.7.2007 15:42:29   
melita73
Juhuhu, denar od Vzajemne sem dobila.user posted image Hvala Barby še enkrat.

MucaMaca, jaz sem bila ful zadovoljna z hoteli v Umagu (Sol Istra, sol Umag..), sam to je hrvaška, v SLO pa nimam pojma.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11570
26.7.2007 15:46:21   
Anonimen
Jaz na Hrvaško ne grem. user posted image

Vseeno hvala za info. user posted image

(odgovor članu melita73)
  Neposredna povezava do sporočila: 11571
26.7.2007 15:54:15   
melita73
Drugače pa baje da je ful lepo tudi v Strunjanu (mislim da je tam tudi zdraviliščeuser posted image )- nisem pa bila še tam.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11572
26.7.2007 16:41:54   
Anonimen
Mi gremo v Portorož, kopali se bomo pa najbrž v Simonovem zalivu..user posted image

Aja1, kje naj grem za Bršljin oziroma za BTC? Jaz ful slabo poznam NM...uživajte na morju...user posted image

LP

(odgovor članu melita73)
  Neposredna povezava do sporočila: 11573
26.7.2007 19:50:59   
Zamima
večer, čveke,...

midve sva bile v mestu, sem se dobili z bivšo sošolko, pa sva malo spomine obujale, kako je bilo lepo v srednješolskih časih user posted image user posted image user posted image , ajaj, res je bilo,...

sva bile na dveh pijačkah pa na hamburgerju user posted image  user posted image .

Zali sem kupila 6 frutkovih jabolčnih kašic, pa sem dobila zraven slinček user posted image  user posted image , Zala je pa dobila še oblekco od te sošolke, pa včeraj krilce in majčko od ene sosede user posted image user posted image , sem misla, da bo imela cotk do pomladi, pa jih bo imela očitno kar še za poletje user posted image .

Pozabila sem povedat, da mi je majas včeraj poslala sms, da uživajo na morju, da je Kaja pridna, da imajo super vreme user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11574
26.7.2007 20:59:14   
viv_
Ojla!

A se spomnete naše Saše Lendero? V 14 dneh se ji je odvezal... men se bo pa lihkar. Ta otrok ni na mestu sekunde. Samo puza okol - posebna tehnika, ena noga na podplat, druga na koleno in gremo. Čim pride do kakšne stvari (moiza, stol, kr kej...) pa takoj hop na noge. Za popuser posted image . In zdej tut zvečer v postelji sedi, pa stoji in afne gunca... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Pa sem upala, da bo vsaj ta salonska punčka - slabo nam kaže.

Zobka imamo še vedno 2.

Spanje je pa suuuuuuuupeeeeeeeeeeeeeer. 11 urc v kosu, neglede na to, kdaj gre spat. user posted image  Čez dan ima pa eno rudno 2 urci in eno pol urce.

Posvetovalnico mava 1.8., bomo videli, kaj bojo rekli... Nosek se pa ful hitro celi! Jupi!

Jutr mam pa ta zadn dan Mirno v vrtcu. Pol ma pa skorej 2 meseca počitnic. To bom hin.

Mal sem zapravljala... Evo tole sem kupla:
user posted image

In zdej mam zadi napis Kids, Mirna + Zarja on bord user posted image  Tko da bom razpoznavna. Trobte in mahejte če me kje vidite... Aja, moj jekleni konjiček je pa črn golf 4 user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  461 462 [463] 464 465   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  461 462 [463] 464 465   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?