ema79
|
Hojla! Zamima in Mucamaca full luštne fotke! Kar ne morem se nagledat Zalinih oči! Mi pametnega kužija že imamo 4 mesece, ampak neki ni navdušena nad njim. Sploh ni nad nobeno tako igračo, ki spušča zvoke navdušena. Razen stvari, ki jih lahko meče po tleh in ropotajo. Zdej se je že naučila, da ko kakšno stvar vrže iz stolčka dol, najprej zamiži, pol se pa reži, ko pohan maček. Mi smo že bili zunaj, zamesla in naredila sem že češpljeve knednle. Držte pesti, da bodo v redu, ker sem jih prvič delala. Pa še nekaj o temi, ki ste jo imele zadnjič: z našo malo ni problema. Se sama zaigra v stajci ali pa na puzzlah. Komot lahko opravljam gospodinjska dela, grem na WC, pod tuš lih ne upam še sama (jo imam v ležalniku zram sebe takrat), večinoma pa se itak tuširam, kadar je že moj doma. Joka zelo, zelo poredko, zadnje čase, ko treba spat zvečer, jo primem za rokice ene dve minute in je že koma. Čez dan pa joka načeloma ni. Bi pa rekla, mislim da je to že atanja napisala, da obstajata dva joka. Tisti, ki je izkoriščevalski, me ne gane. ko pa vidim, da me res potrebuje, sem pa takoj zraven. atanja že skoz bi te rada vprašala, če pogrešaš pokrovček od flaške? Mi imamo enga viška!