|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  527 528 [529] 530 531   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
14.8.2007 14:05:54   
Nogavica
ema79, hvala za geslo. Lepe fotke user posted image .

Zamima, tebi sem tudi pozabila napisat, da ima Zala lepo sobico user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13201
14.8.2007 14:29:32   
Anonimen
Ema pa je bratec res ful velik...koliko je pa star...kaj pa sestrica...luštne fotke...

LP

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 13202
14.8.2007 14:40:56   
Aja1
Zdaj sem pa sama doma  user posted image user posted image user posted image  Prvič po porodu user posted image . Moja dva sta zunaj, jaz pa likam in malo škilim na RR.

Ema, lepe fotke user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa za tisto akcijo v DM prepozno izvedela user posted image . Dejte drugič take stvari še tukaj napisat, da bomo še ostale videle.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13203
14.8.2007 15:15:45   
ircica
Danes smo vrnili kolo v BC. Je bilo malo komično, ker so imeli v mariborskem BC 1 primerek enakega kolesa, brez strehice in z neujemajočim ročajem. Tako da je bila prodajalka že primerno razkurjena na dobavitelja. Ker so ga tudi njim podturili v prepričanju, da ima luči in zvoke. Imel jih pa bo "naslednji model", če verješ.
V glavnem ni bil problem reklamirat in zamenjat za bone (ker mi noben drug bicikl trenutno ni všeč). Čeprav smo zadevo kupili v LJ. Mi je kar odleglo.

Kostja bo za RD dobil to kolo, samo 3 mesece prej. Na sam dan pa kako malenkost v veliko papirja, da ga bo lahko pojedel. Pa prost dan brez mame, ker se mi takrat izteče porodniška.

Klicala sem v vrtec, smo na čakalni listi, kar pomeni, da ne bomo prišli noter. Kaj bomo pa zdaj, ne vem. Tele jaz, ki ga nisem aprila vpisala.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 13204
14.8.2007 15:29:43   
Zamima
bemu pa to vreme user posted image , ko sva bili dopoldan zunaj sem ji oblekla kosmatene hlače, ker NI bilo tako vroče,... in seveda jaz kot jaz sem jo spet isto oblekla ko sva šle ven - in prideva v mesto, vroče za znoret, mala temu primerno sitna user posted image , ni mi preostalo druga, kot da zavijem v najbližjo trgovino z otroškimi oblekcami (kot, da jih nimam že dovolj doma!user posted image user posted image user posted image ) , to je bil Aladdin, in sem ji tam vzela trodelni kompletek, kr. hlačke, majčko s kr. rokavi in en brezrokavnik iz frotirja (ful mehek),... in ker seveda niso imeli večjih št. nič več, sem ji vzela od 4-6 mesecev, na srčo so neke ogromne št. in ji je vse preveliko, tako. da mislim, da jo bo šedrugo leto prav, hlače skoraj 100%, ker so ji res velike v pasu.

No, in potem si je še mati (jazuser posted image ) privoščila ene šuhece, pa saj, so ful ful lepi, pa še čisto zadnji so bili pa moja št., kar se redko zgodi user posted image .

Zdaj pa konec z zapravljanjem! user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 13205
14.8.2007 15:59:49   
ircica
Moj otrok je bil pa pravkar tako luškan:

Tolkel je z igralom od vrtiljaka po tleh, ko se je sprožila muzika. In Kostja najprej debelo pogleda, potem pa začne z rokami mahat in po kolenih plesat.

(Vrtiljak je bil ena prvih žrtev vstajanja.)

No, zdaj je pa že pri kablu od mobitela.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 13206
14.8.2007 16:09:02   
Zamima
Punce, a se še je zunaj za kopat z user posted image ? Razmišljam, da bi šla jutri v Fontano z user posted image . Pa ne vem ali naj grem ali ne user posted image , Sami mi sicer ni za it, mojadva sploh nista za bazene, zunanje še nekak, notranje pa ne, če se bi bilo treba umaknit noter user posted image . Mogoče pa najdem koga , ki bi šel z nama. user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 13207
14.8.2007 16:15:47   
krfjolca
Ema, še meni geslo, prosim.

Zamima, sem pozabila pohvalit Zalino sobico, ful ste lepo zrihtali.

Zdaj pa čakam, da se škrat zbudi, greva na kavo s prijateljico, jo je zanimalo, če je res tako razvajen user posted image

Pa danes je končno dal pri puzanju v 1. prestavo in šel naprej. Aleluja user posted image . In kaj ga je tako zmotiviralo? Kabel od sesalca. Ne vem, kaj je na teh kablih tako mikavnega, res ne. No, potem je bila pa naslednja atrakcija Kala. Mislim, da je ubogi pes za nekaj časa potegnil ta kratko. Kamorkoli se premakne, nima nobenega miru. Mala zverinica je takoj pri njej in jo vleče za dlako. Kala sicer ne trza, samo jaz tega ne dovolim, da ne bi začela kake antipatije gojit do človeških mladičev, potem je pa križ.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 13208
14.8.2007 16:25:45   
Zamima
krfjolca, zdaj si me spomnila, sem prej pozabila napisat user posted image ,ko sva prišle z mesta jo lepo poseden na tla v dnevni, samo toliko, da sem si skočila v kuhinjo po kozarec vode. In kaj vidim? Zala z obema rokama vleče mačko za dlako user posted image user posted image user posted image . Saj bi ji sicer še malo pustila, ampak je mačka zelo nepredvidljiva, ker je že precej starauser posted image

Ampak mi je bilo prav smešno videt user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 13209
14.8.2007 16:33:40   
ircica
Zamima, valjda da lahko greš z malo plavat. Na Fontani je tako zelo topla voda, na Otoku pa tudi gre. Mi bi danes že bili tam, če ne bi bila jaz tako lena. Zdaj pa lahko Kostjo proč od kablov vlačim za kazen. Pa škatla od rčunalnika fajn odmeva, če gor tolčeš. Mačka pa je že pobegnila na najvišjo polico na balkonu pred malo nadlogo. Sko0z jo za rep vleče. Jaz pa zadaj: Nežno, nežno. Pa nežno, boga ti!!!

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 13210
14.8.2007 16:36:25   
Zamima
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 13211
14.8.2007 16:37:28   
Zamima
najverjetneje bova šli user posted image , ampak kako bo tamala 3 ure zdržala noter? user posted image

POVEJTE mi kake vaše izkušnje s plavanjem in malčki? Koliko je pa kaj za plačat vstopnine za user posted image ?

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 13212
14.8.2007 16:40:33   
ircica
Največja finta je, če je kaj AK, fuj. prav nalašč da v usta, da bi videl mamino kremženje.

Zamim, sta se že čisto preselili? Če ne, si za bližnjo kavo v četrtek dopoldne? Nogavica, majas, malinčica... tudi?

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 13213
14.8.2007 16:45:02   
ircica
Moja izkušnja je, da mali strašno uživa in 3 ure minejo kot šus. Vstopnine za otroke ni, rabiš pa za na bazen kopalno pleničko (sploh na Fontani te bodo opozorili). Malo si v vodi, malo jo sprehodiš okrog pogledat, malo Zala šarmira goste, razišče ležalnik, kaj poje, spi kot medved.
res pa naš obožuje vodo in je mobilen

če je kriza pa pač pobereš šila in kopita in upaš, da naslednjič ne bo na vratih vajina slika z rdečim prečrtana

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 13214
14.8.2007 16:53:57   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: ircica

Moja izkušnja je, da mali strašno uživa in 3 ure minejo kot šus. Vstopnine za otroke ni, rabiš pa za na bazen kopalno pleničko (sploh na Fontani te bodo opozorili). Malo si v vodi, malo jo sprehodiš okrog pogledat, malo Zala šarmira goste, razišče ležalnik, kaj poje, spi kot medved.
res pa naš obožuje vodo in je mobilen

če je kriza pa pač pobereš šila in kopita in upaš, da naslednjič ne bo na vratih vajina slika z rdečim prečrtana

to zadnje mi je najbolj všeč user posted image  user posted image  user posted image ,...

ja kaj naj rečem, prepričala si me user posted image , ni 2x za rečt, da me jutri ne vidijo v fontani user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 13215
14.8.2007 16:54:54   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: ircica

Največja finta je, če je kaj AK, fuj. prav nalašč da v usta, da bi videl mamino kremženje.

Zamim, sta se že čisto preselili? Če ne, si za bližnjo kavo v četrtek dopoldne? Nogavica, majas, malinčica... tudi?

ircica nisva se še sploh preselili user posted image , dokler ne dobim kuhinje ne grem nikamor user posted image .

Ja, itak, da sem za Kavico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 13216
14.8.2007 17:11:37   
ircica
potem pa zaradi nezanesljivega interneta kar zdaj dorečeva v četrtek ob 10.30 v Kalvariji?

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 13217
14.8.2007 17:33:26   
Zamima
jaaa user posted image  jaz pridem,če ne dobiš sms user posted image .

upam, da še druge pridejo, majas, nogavica, malinčica? user posted image

Tak, zdaj sem se pa registrirala na e-bay, da bom še bolj zapravjala user posted image .

Ampak nekaj mi pa ni jasno,... katera zna kaj bolj nemško? Kaj to pomeni, da mi bojo domov poslali po pošti geslo? user posted image user posted image user posted image

Sie haben es fast geschafft.

user posted image

eBay schickt Ihnen einen Brief mit dem Bestätigungscode an:

user posted image

Moj naslov

user posted image

Sie schließen Ihre Anmeldung erfolgreich ab, indem Sie diesen Code, wie im Brief beschrieben, eingeben. Ihre Anmeldung kann erst abgeschlossen werden, wenn Sie das Schreiben von eBay erhalten haben. Dies dauert im Regelfall zwei bis drei Werktage.

user posted image

user posted image

Was möchten Sie als Nächstes tun?

user posted image Startseite
user posted image Wählen Sie eine Kategorie aus
user posted image user posted image Zuletzt angezeigter Artikel

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 13218
14.8.2007 18:05:24   
Anonimen
Mi smo pa zdaj malo zapravljali...sem dobila avteka nazaj...smo šli mu še olje in ostale dele za mašinerijo kupit (bo jutri dragi mehanika špilal), je bilo precej drago...vsaj dela mi ne bo treba plačat...vsaj z denarjem ne...user posted image  v četrtek zvečer gre pa avtek še na eno popravilo in bo kot nov...pa so se sanje o novem razblinile za en čas...user posted image

Škrat je šel zdaj spat, ker ni več toliko zanimivih reči kot jih je bilo v trgovini...

Sem pa izvedela od mamice, ki je sicer z atijem na dopustu v Kranjski Gori, da bo imel moj bratranec user posted image user posted image ...nekje marca jih pričakujejo...ima pa rizično nosečnost, doma pa 15 mesečno hčer...zato so ostale kar v Zadru, kjer ima ona mamico, da ji bo pomagala teh par mesecev, dokler ne bo vse ok...bratranec pa doma dokončuje stanovanje...upam, da bo z user posted image user posted image  vse ok in da jih marca že vidimo...user posted image

Zdaj pa grem še malo pofirbcat, potem pa menda že pride sestra z možem...tako, da se danes najbrž več ne javim...

Zamima, ve se kar pojdite malo relaksirat v bazen...naš uživa sto na uro in so mu tri ure prekratke...za dojenčke je vstop prost (mislim, da posod), so pa obvezne kopalne pleničke...user posted image  glede e-baya...imam dobre izkušnje, vendar meni vse sestra naročuje, ker je drugače v Avstriji in itak zna nemško, pa ji tudi robo dostavijo tja, ker je baje v Slovenijo ne...ne vem za ziher...user posted image

Anže user posted image  za puzanje naprej...pa glej, da mamici kabel od interneta ne odneseš, ker potem bo odrezana od nas...user posted image

Lepo spite (zvečer mislim, ne sedaj)...user posted image  pa celo noč...

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 13219
14.8.2007 19:45:54   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

, ker je drugače v Avstriji in itak zna nemško, pa ji tudi robo dostavijo tja, ker je baje v Slovenijo ne...ne vem za ziher...user posted image

LP

jo dostavijo v Slovenijo, saj jih veliko naroča iz e-baya.
No, jaz moram zadevo še preštudirat pa malo za nasvete vprašat kakega kolega, pa bo.
Zdaj tak ni denarja user posted image

< Sporočilo je popravil Zamima -- 14.8.2007 19:47:34 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13220
14.8.2007 20:40:59   
Nogavica
zanima imaš zs

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 13221
14.8.2007 20:42:47   
Nogavica
pardon zamima.Zdaj vidite kak je ko moškemu naročijo naj nekaj napiše!
Trema pa to.......user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 13222
14.8.2007 20:43:46   
Zamima
tenk ju nogavica user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 13223
14.8.2007 20:44:36   
Zamima
zdaj grem pa malo pospravljat pa Zalo zabavat, ker še ne spi user posted image , potem pa spat user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 13224
14.8.2007 20:48:12   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

tenk ju nogavica user posted image user posted image

Bom posredovala zahvalo Nogavičniku, ali kako naj ga imenujem user posted image user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 13225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  527 528 [529] 530 531   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  527 528 [529] 530 531   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

koronavirus
Lelly28 RR

Ali ste zaradi koronavirusa kaj bolj drastično spremenili življenje (zaloga živil, manj obiskov , otroke ste pustili doma, izogibate se prostorom z veliko ljudmi)?

da (81%)

ne (19%)

Število vseh glasov: 16

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!