|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  566 567 [568] 569 570   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
7.9.2007 12:41:06   
Nogavica
Zamima, glede tistega nahrbtnika se kar na njih obrni (spodaj, ko piše kontakt) in napiši Zaline mere in vprašaj, če je lahko tudi zimsko oblečena v njem. Ti bodo hitro odpisali. Midva sva jih malo gnjavila s vprašanji glede slingov (sva hotela nabavit, ker je težka za nosit v rokah), ampak se potem nisva odločila, ker se ne da malih nosit tako, da so obrnjeni s hrbtom proti tebi, Živa se pa najraje tako nosi.

Za kosilo pa rižotka, ja user posted image . Mi jo bomo tudi danes jedli, ampak z mesom, zraven pa peso.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 14176
7.9.2007 12:45:24   
Aja1
Maja, meni je bil tudi temnolasec bolj všeč user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 14177
7.9.2007 12:46:14   
Anonimen
Punce, js pa sploh pojma nimam o čem govorite. user posted image  

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 14178
7.9.2007 12:48:28   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

O eni limonadi iz leta...hmmm, tam nekje 2000 user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14179
7.9.2007 12:54:54   
Anonimen
SREČANJE NOVEMBRK, Celje , 29.9.2007

• MucaMaca
  • Majas
  • **Petra**
  • Aja1  (razen 15. in 22.9.)

• Ircica
  • Marella1
  • Nogavica (razen 15. - 22. 9.)
  • Viv
  • Urška76
  • Atanja
  • Barby84
  • Krfjolca
  • Max81
  • Zamima (se da zgodit, če se naju katera usmili in naju zraven vzame, sama se ne bi vozila user posted image user posted image , načeloma mi je vseeno kdaj)
  • Monika79
  • Malinčica
  • Melita73
  • Lana_s
  • Ema 79  (razen 15.,16.,22)

user posted image
Punce, pofočkajte se, prosim.

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 14180
7.9.2007 12:56:12   
marella1

SREČANJE NOVEMBRK, Celje , 29.9.2007

• MucaMaca
  • Majas
  • **Petra**
  • Aja1  (razen 15. in 22.9.)

• Ircica
  • Marella1
  • Nogavica (razen 15. - 22. 9.)
  • Viv
  • Urška76
  • Atanja
  • Barby84
  • Krfjolca
  • Max81
  • Zamima (se da zgodit, če se naju katera usmili in naju zraven vzame, sama se ne bi vozila user posted image user posted image , načeloma mi je vseeno kdaj)
  • Monika79
  • Malinčica
  • Melita73
  • Lana_s
  • Ema 79  (razen 15.,16.,22)

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14181
7.9.2007 12:56:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Aha. Kje je že to. user posted image
Ste gledale kdaj mogoče najstniško nanizanko My So Called Life? Ne vem, kako je blo prevedeno v slovenščino.

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 14182
7.9.2007 12:58:03   
Zamima
blondinec je za moje pojme preveč cmerav pa še preveč fantovski obraz ima za moj okus user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 14183
7.9.2007 12:58:32   
Aja1

Ste gledale kdaj mogoče najstniško nanizanko My So Called Life? Ne vem, kako je blo prevedeno v slovenščino.

jaz sem gledala...To trapasto življenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14184
7.9.2007 12:59:14   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

blondinec je za moje pojme preveč cmerav pa še preveč fantovski obraz ima za moj okus user posted image user posted image user posted image

oooo, Zamima tudi gleda limonade user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 14185
7.9.2007 13:00:46   
Aja1
zamima za tisti nahrbtnik pa vprašaj na mami. mislim, da je ena pisala, da ima nekaj od tega škratka (ne vem če ravno ta nahrbtnik).

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14186
7.9.2007 13:01:33   
Zamima

haha, saj sem jaz napisla za temnolasca ne majas user posted image ,... (sem narobe citirala, pa je zgledalo, da je majas napisla - user posted image , sem potem popravila)
ja nekoč sem jih pa res, celo z mojim user posted image  sva gledala eno, Prava ljubezen al kaj je že bila user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14187
7.9.2007 13:01:48   
marella1
MucaMaca: user posted image  user posted image  user posted image  za podaljšanje porodniške. A so ti podaljšali za 3 mesece? Jaz sem šla ravno danes po dokumentacijo v RA, pa tiste brezvezne priloge moram izpolniti, potem pa tudi jaz pošljem za podaljšanje. Samo jaz ne upam preveč na to, ker so baje tu v Lj ful strogi.
Pa poročaj, ko dobbiš baby legs, ker jih bomo mi tudi verjetno naročili (so mi ful všeč tiste neapolitana) user posted image

Jaz pa čakam, da se Lana zbudi in greva plačat predračun za copatke, komaj čakam da jih dobimo. Drugače pa sem ravno včeraj premišljevala, ko ste rekle da so jim copatki še preveliki: mi imamo zdaj Bobux, ki smo jih počasi že prerasli pa so nam bili na začetku tudi preveliki (nosi jih že od 4 meseca), saj če ne padajo dol sploh ni panike,

LANA 13.11.2006

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 14188
7.9.2007 13:03:53   
Aja1

haha, saj sem jaz napisla za temnolasca ne majas user posted image ,... (sem narobe citirala, pa je zgledalo, da je majas napisla - user posted image , sem potem popravila)
ja nekoč sem jih pa res, celo z mojim user posted image  sva gledala eno, Prava ljubezen al kaj je že bila user posted image .

Sem res misla da je Maja napisala user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 14189
7.9.2007 13:04:27   
Anonimen

jaz sem gledala...To trapasto življenje.

Točno ja. Js sem enkrat celo se v sš pretvarjala, da mi je ful slabo, pa so me domov spustil pa hitr na avtobus pa nadaljevanko gledat. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 14190
7.9.2007 13:05:46   
Aja1
Marella, kdaj si pa naročila copatke? Jaz sem jih včeraj in jih danes dobila. Plačala jih pa še nisem. jih bom šla popoldan.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14191
7.9.2007 13:08:06   
Zamima
glede podaljšanja porodniške:

a ti podaljšajo takoj ko te pošljejo v RA? Midve jo imava 12.9. pa zdaj ne vem, kak je pol s podaljšanjem.
Pa potem tudi prejemaš še porodniško (denar) ali ne več? user posted image
ker jaz imam namreč še status študenta.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14192
7.9.2007 13:08:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: marella1

MucaMaca: user posted image  user posted image  user posted image  za podaljšanje porodniške. A so ti podaljšali za 3 mesece? Jaz sem šla ravno danes po dokumentacijo v RA, pa tiste brezvezne priloge moram izpolniti, potem pa tudi jaz pošljem za podaljšanje. Samo jaz ne upam preveč na to, ker so baje tu v Lj ful strogi.
Pa poročaj, ko dobbiš baby legs, ker jih bomo mi tudi verjetno naročili (so mi ful všeč tiste neapolitana) user posted image

Ja, za 3 mesce. Js sm kr tam na CSD-ju izpolnala en list, sam ime in priimek, emšo in to je blo to. Nobene druge priloge. Pa izvide zram. Pr nas gre to na komisijo v Maribor. Pa prej kot v 3 tednih sem že dobla odločbo nazaj. user posted image

(odgovor članu marella1)
  Neposredna povezava do sporočila: 14193
7.9.2007 13:09:52   
majas
Ja meni je pa blondinec boljši
ker sem bila vedno bolj mahjena na blondtne user posted image je pa črni tudi lepi ja.. ah se kar stopiš user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14194
7.9.2007 13:10:27   
marella1

Marella, kdaj si pa naročila copatke? Jaz sem jih včeraj in jih danes dobila. Plačala jih pa še nisem. jih bom šla popoldan.

A to si dobila že ta druge (M velikost)? Zdi se mi, da je enkrat Krfjolca napisala, da so ji v ta dugo tudi takoj poslali, še plačala ni. Mislim, da tistim, ki večrat naročite takoj pošlje, gre na zaupanje user posted image

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14195
7.9.2007 13:10:32   
Anonimen

a ti podaljšajo takoj ko te pošljejo v RA? Midve jo imava 12.9. pa zdaj ne vem, kak je pol s podaljšanjem.

Kdaj se ti pa izteče porodniška? Vlogo moraš oddat najmanj 30 dni pred iztekom. Denar pa seveda dobiš še za dodatne 3 mesce.

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 14196
7.9.2007 13:11:36   
Zamima
user posted image , jaz sem pa od nekdaj bolj na temne user posted image , čeprav prvi, ki mi je ukradel srce, in ga na koncu tud zlomil je bil bolj med svetlimi user posted image .

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 14197
7.9.2007 13:12:42   
Anonimen

A to si dobila že ta druge (M velikost)? Zdi se mi, da je enkrat Krfjolca napisala, da so ji v ta dugo tudi takoj poslali, še plačala ni. Mislim, da tistim, ki večrat naročite takoj pošlje, gre na zaupanje user posted image

Js bi jih mogla po pravem že tud dons dobit, sam jim je Babylegs vzorčka, ki bi ga js mela zmankal, tako da dobim pošiljko zdaj v ponedeljk.

Ana spi, js pa čakam, da me šefica nazaj pokliče.

(odgovor članu marella1)
  Neposredna povezava do sporočila: 14198
7.9.2007 13:13:39   
Zamima

Kdaj se ti pa izteče porodniška? Vlogo moraš oddat najmanj 30 dni pred iztekom. Denar pa seveda dobiš še za dodatne 3 mesce.

Mislim, da se mi izteče 17, ali 18 novembra , če računamo, da nam pripada 1 leto user posted image .

Ja bom vidla, 12. kaj nama bojo sploh rekli, ker se je začela Zala včeraj zelo lepo plazit po vseh 4, tako, da ja user posted image  po moje se bova šli obračat tja.

punce, meni pa že 2 dni sošolec iz OŠ pošto nosi user posted image user posted image  (očitno je šel med poštarje user posted image , kak mi je to hecnouser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14199
7.9.2007 13:14:57   
Aja1

ja, že druge sem dobila. Tudi prvič mi je takoj poslala. Sicer sem isti dan, ko je poslala tudi plačala.

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 14200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  566 567 [568] 569 570   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  566 567 [568] 569 570   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?