majas
|
Marella joj kaj si morala preživlajti,,, bogici obe, samo da je za vama,,, ah ti pediatri no... sploh nevem več včasih kaj naj rečem. glede norčij vidim da so vsi isti...ampak res,,, tvm vtičnice, kabli, zemlja... ja no z izjemo od tega da je naša že poskusila zemljo in mačje brikete... meni ej postalo slabo ko sem ji iz ust ven pulila on pa zraven-mmmm... a joj joj Super za ideje za kosilo In za majeve prve korake... on pa je res bil vedno pri vsem prvi Z kajo govorim včasih lepe besede, včasih tudi kako spačenko... če pa so še micani se pa trudim da jih je čim manj... val pravi korenjak.. kako so že veliki no, res... jaz sploh ne dojemam no... najprej smo se pogovarjale kdaj jih bomo vzele v naročje... potem smo rodile,,, kar na enkrat že zobeki,,, potem prvi koraki in mi v službo... nič več z njimi ves čas, nič več sprehodov v miru po mestu dopoldan.. ah ta čas no... nevem kaj mi je zdaj ampak mi gre kar na jok...