|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  606 607 [608] 609 610   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
24.9.2007 13:11:31   
Anonimen
Hoj!

Mi smo še kar na antibiotikih, ampak gre na bolje. Vročine zdaj že skoraj 2 dni ni več, prej pa je naraslo tudi do 4o ponoči. Dobili smo tudi izpuščaje, tako da smo morali zamenjat zdravila.
Imamo obisk iz NL, in se mamo prav fino, škoda je le, ker ne moremo v tem lepem vremenu nikamor it oziroma morama bit midve skoz not. No pa samo da se čimprej pozdravimo.

Marella1 in Lana, za vaju en velik user posted image . Res grozna izkušnja.

Js sn pa dans drugač precej žalostna in pa jezna, ker mi šefica ni podaljšala pogodbe niti za čas podaljšane porodniške, tak da moram it drug teden se prijavit na Zavod. Smo jo dans še celo srečal na parkirišču, smo mel kontrolo pri zdravniku in je bila cela slinasta, potem pa kakšno urco kasneje preko moje mami zvem, da se me je  šefica na zelo nesramen način znebila. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 15176
24.9.2007 13:55:54   
Aja1
Mucamaca, za čas podaljšane porodniške bi ti pa res lahko še pogodbo podaljšala. Saj je ne bi nič stalo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15177
24.9.2007 14:02:29   
ircica
Net spet čudežno dela, da se vam mao javim.

marella in mucamaca, držim vam pesti, da se hitro pozdravite.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15178
24.9.2007 14:06:14   
max81
MucaMaca en VELIKuser posted image  in, da kmalu dobiš novo službouser posted image , drek pa taka šefica...pravijo, da je vsaka stvar za neki dobra, upam, da tudi v tvojem primeruuser posted image

mi2 sva pojedli, sem ravno opazila, da se od zelenjavne župe nism najedla NIČuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15179
24.9.2007 14:08:30   
Aja1
Punce, kdaj moramo spet oddati vlogo za otroški dodatek?

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 15180
24.9.2007 14:17:44   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Predvidevam, da oktobra. Če ti piše na odločbi, da velja od 1.11. do 31.10., potem oddaš zadnji mesec veljavnosti odločbe.

Jst moram oddat februarja, ker smo meli vmes spremembo, ko je šla Pia s 1.3. v vrtec.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15181
24.9.2007 14:18:07   
max81

pojma nimamuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15182
24.9.2007 14:19:24   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

Predvidevam, da oktobra. Če ti piše na odločbi, da velja od 1.11. do 31.10., potem oddaš zadnji mesec veljavnosti odločbe.

Si mi vzela iz ust!!! Sem ravno zadnjič gledala na odločbi user posted image

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 15183
24.9.2007 14:23:33   
marella1
MucaMaca: dobro je, da gre Ani na bolje, zate pa en velik user posted image . Jaz res ne vem kaj je s temi delodajalci, pa to da ti ni podaljšala dokler ti ne poteče porodniška, user posted image

Zamima: hvala za recepte, mi si jih bomo tudi sposodili

Jaz pa še vedno čakam na odločbo s CSD-ja o podaljšanju porodniške (itak mi je ne bodo podaljšali), da se grem potem pogovorit glede dopusta. Ja saj vem, da mi pripada, ampak...

Pa hvala vam punce za vse user posted image

LANA 13.11.2006

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 15184
24.9.2007 14:40:50   
Nogavica
No, pa še jaz po dolgem času kaj napišem user posted image .

Prebrala sem skoraj vse za nazaj.
Vidim, da vas je (bilo) veliko bolnih - upam, da ste zdaj že dobro, pa ena user posted image  za tiste, ki še okrevajo.

Ful lepi novi avatarji in fotkice vaših otročičkov. Nič več niso dojenčkasti, so že pravi malčki user posted image .
Čestitke tudi vsem za obmesečnice in za nove podvige user posted image .

Živa je tudi pravi mali vražič. Ful je naspidirana nonstop, tako da zdaj pa res nimam več časa zase, ko je budna. Tudi trmasta je zelo. Ko ji nekaj ne paše, ali nečesa ne sme, takoj užaljeno joka, ali pa protestira tako, da se naredi cela trda in se zvije nazaj. Včeraj sem ji popoldne pripravljala malico in jo posadila v njen stolček, pripasala sem jo pa samo okrog pasu, čez ramena pa ne - samo za trenutek sem se obrnila stran, pa je mala smrkljica stala v stolčku. Tako sem se ustrašila, da me je skoraj kap.

Kot sem že v soboto napisala, smo se imeli na morju super. Vreme je bilo lepo, razen 2x je ponoči deževalo. Jutra so bila malo hladna, čez dan pa je bilo prav prijetno. V petek sem se za par minutk celo namočila v morju. Živa je v bazenu uživala sto na uro. Sva morala prav hiteti s slačenjem, ker je noro silila v vodo. Sva si pa v tem tednu kar fajn natrenirala desne bicepse in hrbtne mišice, ker sva jo veliko nosila. V apartmaju so bile namreč ledeno mrzle ploščice in je nisva upala dati na tla. posledično je imela višek energije, ki jo je kurila z norenjem v naročju. Še dobro, da sva potem v omari našla deke, ki sva jih potem položila po tleh, da je vsaj nekaj časa preživela tako. Moram jo tudi pohvaliti, ker je pridno jedla vsak dan kosilo z nama. V ponedeljek sta prišla še prijatelja s svojim sinkom in smo se imeli res super. Verjetno bomo šli skupaj tja tudi naslednje leto. Saj bi še lahko nakladala, pa bi bilo predolgo user posted image . Grem raje delat album, pa vam potem pošljem link po zs-jih.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15185
24.9.2007 14:46:37   
marella1
Evo, da se malo pohvalim, danes sem namreč dobila pošto s faxa, in sicer sem od danes naprej diplomirana ekonomistka user posted image

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 15186
24.9.2007 14:50:04   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: marella1

Evo, da se malo pohvalim, danes sem namreč dobila pošto s faxa, in sicer sem od danes naprej diplomirana ekonomistka user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 15187
24.9.2007 14:53:43   
Nogavica
marella1, čestitke user posted image user posted image user posted image !

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15188
24.9.2007 14:56:39   
krfjolca
Čestitke, marella user posted image .
In, kako se počutiš zdaj, ko si visoko izobražena? user posted image  user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15189
24.9.2007 15:00:13   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Čestitke, marella user posted image .
In, kako se počutiš zdaj, ko si visoko izobražena? user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , opisuje moje počutje. Ful fajn. No saj kmalu boš pa tudi ti, ne?

LANA 13.11.2006

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 15190
24.9.2007 15:04:21   
Aja1
Punce...rabim kakšen predlog. Kaj naj kupim nečakinji za 4. RD?

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 15191
24.9.2007 15:22:14   
atanja
Hej! Jaz sem si oa ta teden vzela tok na izi, da je kar hudo dobr. Mi bo na koncu ful hudo da grem-no sej se moram še zmenit če se bo kaj zame najdl....

Ema: a si naročila uno pumpico. A si jo dobila?

Zdaj pa mali spi jaz grem na hitr skup igrače zemtat da mojga ne bo kap k pride pol pa grem z babico po gobe.... Greva kar kle pri nas v hrib k so baje sam da jih noben ne pobira. Ja upam da bom dobila kakšno.... Pr nas mamo kar mal tekmovanje kdo dobi lepšo in v soboro sem jaz dobila same take luštne majhne jurčke. Šibam....

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15192
24.9.2007 15:23:38   
Anonimen
Zamima, hvala za jedilnike, ker nimam več idej...user posted image

Naj se pohvalim...včeraj sem tudi sama letela z zmajem in je bilo super...sem videla celo Posavje...pa še tak lep dan je bil...palček se je pa pri tašči čuval in hodil ves čas...mu gre ful dobro...naredi tudi po 10 korakov sam...

Šiht je mimo, zdaj greva pa na vikend, ko je še tako lepo...o neprespani noči pa rajši ne bi...je bila takšna, da nisem spala 2 uri...user posted image  mislim, da bodo zobki in še polna luna...user posted image

Marella in Lana to je moralo biti grozno...samo, da je zdaj ok...user posted image  pa čestitke za diplomo...user posted image

MucaMaca, saj včasih je boljše biti na zavodu, kot pa delati in dobiti še manjšo plačo...verjemi...saj boš že kaj našla...si lahko vsaj s svojo pikico...user posted image

Za otroški dodatek dobite obvestilo pred potekom....

LP

(odgovor članu **Petra**)
  Neposredna povezava do sporočila: 15193
24.9.2007 15:42:10   
marella1

Punce...rabim kakšen predlog. Kaj naj kupim nečakinji za 4. RD?

Kaj za obleči (bundico ali trenerko...)? Lego? Zaenkrat mi to pade na misel

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15194
24.9.2007 15:46:01   
krfjolca
Aja1, najbolje da vprašaš njeno mamo, česa še nima in kaj si želi. S cunjami pa pomojem pri teh letih ne zadaneš preveč ;)

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 15195
24.9.2007 16:23:14   
Zamima
nogavička moja, welcome back user posted image ,...

kje je pa majas?? včeraj mi je poslala sms, da bo zvečer tukaj pa je ni bilo user posted image user posted image user posted image

marella čestitke za diplomo - bravo!!! user posted image

Midve sva bile do zdaj v mestu,... pa sem spet user posted image  pozabila dudo doma,... na srečo ni bilo nič joka in je na poti domov zaspala brez nje user posted image .

Nič nisva šopingirali, ker ni več denarja, no, ja pa še ata-mama kredit moram odplačat user posted image ,... pa minuska pokrit na računu, pa tak dalje,... user posted image

Sem pa naročila delavce in verjetno začnejo v sredo montirat peč user posted image , jupija, .... da naju ne bo zeblo pozimi user posted image .

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 15196
24.9.2007 16:44:27   
Nogavica
user posted image  tudi tebi, Zamima user posted image .

Kdaj se z Zalo selita? Zdaj pa verjetno kmalu, ne? Se moramo še kaj dobit, preden jo popihata iz centra user posted image .

Pozabila sem prej napisat, da se tudi mi z Živo ne pogovarjamo knjižno, ker se mi to zdi malo hecno. Nam pa tu in tam pobegnejo kakšne pomanjševalnice. Drugače pa ima Živa nešteto vzdevkov (že iz nosečnosti user posted image ), ampak je ne kličeva tako, razen ko se med sabo pogovarjava. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 15197
24.9.2007 17:54:37   
Zamima
zdaj sem pa ful ponosna na mojo user posted image ,... user posted image  sem jo dala v stajico, da sem šla kafe skuhat, pa malo posodo pospravit, pa je najprej protestirala, zdaj pa sem šla še malo novičke na net pogledat in pogledam v stajico, pa mala miška sedi in ima knjigico (živali) odprto pa glasno komentira user posted image user posted image .

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 15198
24.9.2007 18:23:57   
Zamima
Je katera že kupila cicibanove softy čevlčke?
http://www.ciciban.je.to/ContentDetails.aspx?gcgid=9e71c6f3-ef22-4582-a6ea-813a843ae966&gcid=40d881ff-a41d-473e-84bb-6c9ccbd94d50&uui=128351243400757500

ve katera kolk stanejo taki?

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 15199
24.9.2007 19:50:24   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Je katera že kupila cicibanove softy čevlčke?
http://www.ciciban.je.to/ContentDetails.aspx?gcgid=9e71c6f3-ef22-4582-a6ea-813a843ae966&gcid=40d881ff-a41d-473e-84bb-6c9ccbd94d50&uui=128351243400757500

ve katera kolk stanejo taki?

Zamima, jaz sem jih gledala in stanejo 41€. Sem jih imela namen kupit, pa sem potem na razprodaji v Massu kupila ene čevlje, pa še moja mami ji je kupila ene. Tako, da zaenkrat bo imela dovolj. Pa dvoje gležnarje ima za zimo.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 15200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  606 607 [608] 609 610   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  606 607 [608] 609 610   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kako pripraviti otroka na rojstvo bratca a...
Prihod dojenčka je velika sprememba – tudi za starejšega otroka. Kako ga pripraviti, da se bo počutil vključenega in var...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?