Nogavica
|
No, pa še jaz po dolgem času kaj napišem . Prebrala sem skoraj vse za nazaj. Vidim, da vas je (bilo) veliko bolnih - upam, da ste zdaj že dobro, pa ena za tiste, ki še okrevajo. Ful lepi novi avatarji in fotkice vaših otročičkov. Nič več niso dojenčkasti, so že pravi malčki . Čestitke tudi vsem za obmesečnice in za nove podvige . Živa je tudi pravi mali vražič. Ful je naspidirana nonstop, tako da zdaj pa res nimam več časa zase, ko je budna. Tudi trmasta je zelo. Ko ji nekaj ne paše, ali nečesa ne sme, takoj užaljeno joka, ali pa protestira tako, da se naredi cela trda in se zvije nazaj. Včeraj sem ji popoldne pripravljala malico in jo posadila v njen stolček, pripasala sem jo pa samo okrog pasu, čez ramena pa ne - samo za trenutek sem se obrnila stran, pa je mala smrkljica stala v stolčku. Tako sem se ustrašila, da me je skoraj kap. Kot sem že v soboto napisala, smo se imeli na morju super. Vreme je bilo lepo, razen 2x je ponoči deževalo. Jutra so bila malo hladna, čez dan pa je bilo prav prijetno. V petek sem se za par minutk celo namočila v morju. Živa je v bazenu uživala sto na uro. Sva morala prav hiteti s slačenjem, ker je noro silila v vodo. Sva si pa v tem tednu kar fajn natrenirala desne bicepse in hrbtne mišice, ker sva jo veliko nosila. V apartmaju so bile namreč ledeno mrzle ploščice in je nisva upala dati na tla. posledično je imela višek energije, ki jo je kurila z norenjem v naročju. Še dobro, da sva potem v omari našla deke, ki sva jih potem položila po tleh, da je vsaj nekaj časa preživela tako. Moram jo tudi pohvaliti, ker je pridno jedla vsak dan kosilo z nama. V ponedeljek sta prišla še prijatelja s svojim sinkom in smo se imeli res super. Verjetno bomo šli skupaj tja tudi naslednje leto. Saj bi še lahko nakladala, pa bi bilo predolgo . Grem raje delat album, pa vam potem pošljem link po zs-jih.