|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  633 634 [635] 636 637   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
3.10.2007 13:12:03   
majas
Krfjolca potem pa do LJ pa do z kako Ljubljančanko. 

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 15851
3.10.2007 13:19:01   
krfjolca
Kdo pa je še iz Ljubljane?
Urška in Žiga, a še naju vzameta? user posted image  Vaši so za 3, moj je za 2, pa lahko en kombi najamemo user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 15852
3.10.2007 13:26:44   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Kdo pa je še iz Ljubljane?
Urška in Žiga, a še naju vzameta? user posted image  Vaši so za 3, moj je za 2, pa lahko en kombi najamemo user posted image .

Ej krfjolca sem glih razmišljala, da če damo kufer na streho, dam lahk enga v prtljažnik, enga pa v kovček user posted image . Žal nimamo dveh avtov, drgač bi se lahko hitr zmenil.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 15853
3.10.2007 13:27:49   
viv_
majas - ma moj se že tko vsak dan vozi ke, pa mu res nam težila, da gre še v soboto user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 15854
3.10.2007 13:29:15   
urška76
Viv sej te razumemo, sam bi te pa res rade že vidle. Od piknika v Mostecu je že dolgo dolgo.....

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 15855
3.10.2007 13:30:08   
ema79
Hojla!

Tudi nas za v soboto dajte pod vprašaj, ker na žalost še ne vemo, ali bomo imeli ta vikend otoke, ali ne! Tako, da sporočim naknadno!

Mucamaca super, da je z urinom zdaj vse v redu!user posted image user posted image

Mi se pa rdeče rite sploh ne moremo znebiti. Sploh ne vem, kaj naj še probam! Je pa nič ne moti, ker niti trzne ne, ko jo previjam.

Počasa se mi kuha kosilo, danes bo spet pestro, otroc pridejo.

Aja, pa še moja dioptrija . -2.75 in -3.00.

Življenje je lepo....

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 15856
3.10.2007 13:34:48   
viv_
EMa- probi s Canastenom. Je brez recepta, nam je pomagal.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 15857
3.10.2007 13:37:12   
ircica
dioptrija: same amaterke ste! 6.50 in 8.25. slepa kura Kostjo najde!!

leče pa imam že 14 let. zakon so.

drugače pa sistem razpada: včeraj so mi pri dr. uho izpirali, danes sem bila pri zobarju zaradi vnetja pri modrostnem pa še uhan mi je vnel uho. bi bilo treba celotno glavo n servis dat.
kaj bo šele, ko bom v službi, ko me že misel nanjo in na vrtec tako razštelauser posted image

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 15858
3.10.2007 13:38:32   
Anonimen
Nič, js bom pol rekla tam ene 20-25 ljudi. Saj user posted image itak ne rabjo svojga stola, al pač? user posted image

Zdaj pa šibama na sončeka! Adijo. user posted image

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 15859
3.10.2007 13:40:06   
Anonimen
A sn js edina, ki nimam user posted image ?

No, nič grem, zdaj pa res.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15860
3.10.2007 13:41:27   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Očitno si edina (poleg Miha seveda), ki je sokolje oko user posted image . Bod srečna, da se ti ni treba še s tem ubadat. Uživajta na sončku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15861
3.10.2007 14:13:12   
Žiga
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Očitno si edina (poleg Miha seveda), ki je sokolje oko user posted image . Bod srečna, da se ti ni treba še s tem ubadat. Uživajta na sončku.

Pa kakšnih stroškov si se losala... Je tole kar investicija, če hočeš malo bolj kvalitetno robo met...

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 15862
3.10.2007 14:20:00   
Nogavica

Ne, nisi. Tudi midva z user posted image  nimava očal, čeprav bi jih on po mojem potreboval, ker baje v temi na cesti nič ne vidi user posted image .

Drugače pa za v soboto tudi mi ostajamo pod vprašajem - midve z Živo sva namreč ful prehlajeni (jaz od včeraj, Živa od danes) in res ne bi rada, da se kdo naleze od nas. Dragi, ki je pri nas otvoril sezono prehladov, se je sicer že zlizal, ampak še tudi ni čisto o.k. Bom počakala do petka in takrat dokončno potrdila ali odpovedala prisotnost user posted image .
Sem slišala, da je Operil razpršilo fajn za nos (tudi za user posted image ), poznate? Je to res?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15863
3.10.2007 14:26:49   
majas
AH nogavica do sobote boste zdravi... pa saj na zadnej sploh no bene ne bo... user posted image

krfjolca pa si avto od dragega sposodita pa naj gre on z kripo user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 15864
3.10.2007 14:28:07   
majas
Ja pa jaz tudi nimam očal...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 15865
3.10.2007 14:36:48   
max81
sam da probam, da ne bom spet vel roman napisala pol bo pa vn vrgluser posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 15866
3.10.2007 14:46:01   
max81
ne moreš verjet...delauser posted image user posted image user posted image

aja sej res, drgač pa dober dan moje drage bejbe.....včeraj se nisem nič oglasila, ker sem bla čist hin...zjutri pospravljanje, kuhanje...tamala nič spala popoldan, tko,da je bila temu primerno tudi tečna, spat je šla pa že ob pol sedmih, ker je bla čist adijo....tastar je bil cel popoldan zaprt v kurilnici, ker gliha stene, zdej je treba sam še poštrihat in poličke namontirat, pa mamo pol fertih tist pajzl...pred bajto je pa tak, kot bi padla bomba na hirošimo
user posted image

lepo, da ste me saj mal pogrešele, sej sem jest tudi vas, samo se mi ni dalo nič pisat...
včeraj me je klicala patronažka, samo se nisem oglasila, ker sem imela gsm na vibri in sem prepozno slišala.....bohved, kaj bi zdej spet rada...ja mal pofirbcala kaj pa druzgauser posted image

kmetijo smo gledal, me ni blo čist nič posebnega, upam, da bo ratalo bolj zanimivouser posted image

tudi mi2 nimava očaluser posted image , zaenkrat..čeprav, odkar sem rodila za eno malenkost slabše vidim...upam, da se mi ne bo poslabšalo

Aja1, ema79 tudi mi imamo spet ene 2 dni težave z češplico, rita je zaenkrat ok, sam  pikice ma spet, tm okol 8 komadov...zdej sem prepričana, da to ni od pleničk, ker smo jih zamenjal nazaj na DMove...kaj če se je urin spremenil, al pa od kakšne hrane...sam jest že tko zelo malo uporabljam kšne ostre začimbe, sploh sedaj ko kuham za vse tri istouser posted image user posted image ...ne vem več

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 15867
3.10.2007 14:46:36   
krfjolca

krfjolca pa si avto od dragega sposodita pa naj gre on z kripo user posted image

Ja, pa da mi on obtiči nekje bogu za leđima s polnim avtom feršterkerije. user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 15868
3.10.2007 14:47:14   
max81
MucaMaca, super, da je urin okuser posted image user posted image user posted image user posted image

nam tudi skor ne teče več iz noskauser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 15869
3.10.2007 14:47:59   
max81
o lej jo mam cvetačka je tukiuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 15870
3.10.2007 14:48:41   
max81
Ja, pa da mi on obtiči nekje bogu za leđima s polnim avtom feršterkerije.

ja bo pa mal porinu, sej znauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 15871
3.10.2007 14:49:40   
Zamima

Sem pa drugač ful vesela, da sem doma s pupo, ker se mama res lepo, zmeri lepše ratuje. user posted image Ful se stiskama, cartama, skupi pančama na velki pojstli, uživama v glavnem sto na uro. user posted image

no, to je pa tudi nekaj vredno, a ne? user posted image

midve pa sva bili v mestu, sva se dobili z zvesto ( s tisto, ki ni vohunka user posted image ) in njenim Izakom user posted image , sem ga celo malo požulila user posted image ,... V H&M se splača kupit rokavičke, šale in kapice user posted image  majo, nekaj 50, nekaj 70% manj user posted image . Sem ji kupla ful lepe pisane rokavičke pa šal, na žalost pa kapice ni bilo njene št. user posted image .

Imajo v City parku H&M? v CE? user posted image  bi še tam pogledala v soboto user posted image .

Zdaj pa eno resno vprašanje:

- ostala sem brez statusa študentke - , pa me zanima:

Ali se moram OBVEZNO prijavit na borzo? user posted image
Kje si urejam obvezno zdravstveno zavarovanje, ker do zdaj sem bila preko mame zavarovana???

Plis help.

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15872
3.10.2007 14:52:42   
Zamima

user posted image user posted image user posted image , ah škoda krfjolca in Viv ,.... kaj pa zdaj? user posted image  Kolk nas sploh bo zdaj? user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 15873
3.10.2007 15:01:36   
krfjolca
Kakšno borzo, Zamima? user posted image

Jaz sem zavarovanje uredila na ZZZS, sem se zavarovala kot občan z drugimi prihodki, dodatno pa pri Triglavu - preko interneta.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 15874
3.10.2007 15:04:43   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Kakšno borzo, Zamima? user posted image

Jaz sem zavarovanje uredila na ZZZS, sem se zavarovala kot občan z drugimi prihodki, dodatno pa pri Triglavu - preko interneta.

Zavod za zaposlovanje user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 15875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  633 634 [635] 636 637   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  633 634 [635] 636 637   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.