max81
|
ne moreš verjet...dela aja sej res, drgač pa dober dan moje drage bejbe.....včeraj se nisem nič oglasila, ker sem bla čist hin...zjutri pospravljanje, kuhanje...tamala nič spala popoldan, tko,da je bila temu primerno tudi tečna, spat je šla pa že ob pol sedmih, ker je bla čist adijo....tastar je bil cel popoldan zaprt v kurilnici, ker gliha stene, zdej je treba sam še poštrihat in poličke namontirat, pa mamo pol fertih tist pajzl...pred bajto je pa tak, kot bi padla bomba na hirošimo lepo, da ste me saj mal pogrešele, sej sem jest tudi vas, samo se mi ni dalo nič pisat... včeraj me je klicala patronažka, samo se nisem oglasila, ker sem imela gsm na vibri in sem prepozno slišala.....bohved, kaj bi zdej spet rada...ja mal pofirbcala kaj pa druzga kmetijo smo gledal, me ni blo čist nič posebnega, upam, da bo ratalo bolj zanimivo tudi mi2 nimava očal , zaenkrat..čeprav, odkar sem rodila za eno malenkost slabše vidim...upam, da se mi ne bo poslabšalo Aja1, ema79 tudi mi imamo spet ene 2 dni težave z češplico, rita je zaenkrat ok, sam pikice ma spet, tm okol 8 komadov...zdej sem prepričana, da to ni od pleničk, ker smo jih zamenjal nazaj na DMove...kaj če se je urin spremenil, al pa od kakšne hrane...sam jest že tko zelo malo uporabljam kšne ostre začimbe, sploh sedaj ko kuham za vse tri isto ...ne vem več
|