|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  634 635 [636] 637 638   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
3.10.2007 15:09:30   
krfjolca
Mislim, da ni nujno. Jaz se nisem user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 15876
3.10.2007 15:17:14   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Mislim, da ni nujno. Jaz se nisem user posted image

no jaz se tud ne bi, ker nimam zale kam dat, tako, da bom še nekaj časa z njo preden si bom začela delo iskat user posted image

upam, da ni nič narobe user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 15877
3.10.2007 15:31:35   
Anonimen
Ja, Zamima v Cityparku V CE imajo H&M. user posted image Sicer bomo mi v Planetu Tuš, ampak sej to je čisto blizu. user posted image

Jaz sem se šla prijavit na Borzo, ko sem zaključila s študijem, zavarovana sem bila kot občan, to  urediš na občini in na Borzi, dodatno si pa itak sam plačuješ preko položnic. Če pa nisi na Borzi je pa menda itak podobno. Pokliči na ZZZS in občino, tam bodo sigurno vedeli. Pa srečno! user posted image

Zdaj grem pa dežnike (gobe) pohat. Njami...

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 15878
3.10.2007 15:33:34   
Zamima
mucamaca, hvala ti! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15879
3.10.2007 19:01:46   
Aja1
Evo, mi smo nazaj iz Laškega. Neja je bila spet pohvaljena, da ima lepo kožo user posted image . Super.

Glede C&A. Jaz sem bila totalno razočarana. V celi trgovini premorejo 3 ralične trenerke in niti enih hlač (takih, kot od trenerke -za v vrtec) posebej. user posted image Nismo tam nič kupili.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 15880
3.10.2007 19:09:06   
majas
Čer!
Kaji kuham mlečni riž, jo nahranim potem pa je ati nadaljuje ker gre mami na Pilates... Pa se mi ne da kaj preveč danes.

Pa kaja je danes cel dan spala samo pol urice user posted image

si tipkamo ko pridem nazaj, papa

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15881
3.10.2007 19:38:52   
viv_
Čer!

Me smo se lih dobr dam prijagale, pa tamala že spi. Smo se valale neki po tleh, pa mi zazvoni telefon, od Mirne tašča, user posted image , če gremo na Gibija, pa smo šle. Domov smo pa prišle totalno "strojan look". user posted image  Marella - a si bla na Gibiju? Se mi zdi, da te je moje sokolje oko opazilo?

Mene pa kr mal zvija, ko pomislim na ponedeljek... user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 15882
3.10.2007 19:51:07   
Zamima
mi se zdaj trudimo zaspat user posted image , bomo vidli, če bo kaj iz tega

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 15883
3.10.2007 20:11:40   
Anonimen
Js grem pa gledat novo epizodo Gospodinj, 4.sezona. Komi čakam, da vidim, kaj je kaj novga. user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 15884
3.10.2007 20:45:14   
Aja1
Neja spi. user posted image

Mucamaca ima pa nov avatar user posted image . Luškan je!

Punce. Jutri bo moj zadnji dan porodniške user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15885
3.10.2007 21:02:41   
urška76
Čer!
Mi smo že doma, smo se cel dan potepali. Mali je imel angleščino in je bil spet cel jok, ko smo ga  tam pustili, pol se je pa unesel in lepo sodeloval. Mi je pa že povedal, da bo drug teden tud šel na ingleščino user posted image , pa da bo spet jokal, k mene ne bo tam in me bo pogrešal. user posted image  Potem smo pa takoj šibali v domžale, k je moj možiček pomagal našemu atu en kavč ven nest, k majo jutri zjutraj kosovni odvoz, pa je bil to mal prevelik zalogaj za našedva. In itak sem si spet ozimnice nabrala. Sem zaplenila jabolka, pa motovilček, pa stročji fižol. Pa vse je bilo že lepo nabrano, motovilček je že napol opran user posted image . Kok se mam jest fajn. K bomo enkrat tam živel, bo pa konc teh privilegijev. Bom mogla sama sadit, če bom hotla pol kej pobrat user posted image .
Mala je bila pa tok utrujena, da že celo uro spi. Pa neki mi je vmes bruhala. Upam, da je bila sam preveč premečkana in da bo jutri ok. Zdele pa res nebi rada, da mi zboli. Še uvajanja nisva dali skozi.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15886
3.10.2007 21:03:29   
Aja1
Sem nekaj pozabila. Danes smo v City centru v Celju sprobali tisti otroški adrenalinski park. Bilo je full dobro. Neji je bil najbolj všeč tobogan (tisti mali) in peskovnik z žogicami user posted image . Mama se je pa skupaj z Nejo spustila po srednjem toboganu (cevi) in si full podrsala komolec, ker je bremzala user posted image user posted image . Bom nalimala slikice.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15887
3.10.2007 21:40:22   
Aja1
Neja z žogicami. Sploh ni vedela, katero naj zagrabi user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15888
3.10.2007 21:47:48   
majas
Aja1 kaj res ... že...  joj res nam je minilo user posted image
Škoda da danes nisem imela avta da bi priletela v Celje, bi se z Kajo skupaj igrale user posted image

Punce kako zdaj z srečanjem... se boste pozdravili, našli prevoze... res nočem da vas toliko odpove no.   user posted image user posted image user posted image

Evo natelovadila sem se, ati imel malo problemov z uspavanjem z Kajo...
Zdaj pa grem malo Kmetijo pokukat da vidim zakaj se gre, včeraj nisem nič gledala...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15889
3.10.2007 21:49:31   
majas
Aja1 full lepe slikice... user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15890
3.10.2007 21:59:02   
majas
Jutri pa imam moj ati roj. dan tako da me zvečer pa čez dan sigurno ne bo na RR... zdaj sem namesto na RR napisala kmetija a joj joj  bom morala počasi spat user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 15891
3.10.2007 22:10:40   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Čer!

Me smo se lih dobr dam prijagale, pa tamala že spi. Smo se valale neki po tleh, pa mi zazvoni telefon, od Mirne tašča, user posted image , če gremo na Gibija, pa smo šle. Domov smo pa prišle totalno "strojan look". user posted image  Marella - a si bla na Gibiju? Se mi zdi, da te je moje sokolje oko opazilo?

Mene pa kr mal zvija, ko pomislim na ponedeljek... user posted image

Aha, mama viv. Sem dala Lano spat in takoj na net, da te isto vprašam. Sem vidla Mirno (fuuul luštna punca), ja ja pa mislim, da boste morali fante kar odganjati, že zdaj sta dva tekla za njo in vpila Mirna, Mirna... ona pa nič (ta prava babnca) user posted image . Pa jaz sem še ful gledala kje te bom vidla, pa te zihr nisem opazla zaradi ta novih očal user posted image . Naša je baje (jaz sem šla k zobarju in sta jo čuvala babi in dedi) prepuzala celo tisto leseno stezo (klopco), tko da smo bili mi tudi danes Strojanovi.  Kako je Zarji v vrtcu?

MucaMaca: super za izvide

Aja: user posted image  user posted image  za Nejo, pa ful je že velika

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 15892
4.10.2007 7:55:02   
Anonimen
SREČANJE, PLANET TUŠ, SLAŠČIČARNA DE LA CREME

ZA 6.10. OB 10.30

- MucaMaca
- Majas
- Petra ?
- Ircica ?
- Nogavica ?
- Urška76 & Žiga
- Barby84   
- Zamima
- Ema79

Kaj bo zdaj z našim srečanjem?
Lista prisotnih je vedno krajša. user posted image
A bi prestavli na kasnejši termin? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15893
4.10.2007 8:04:23   
Žiga
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca
Kaj bo zdaj z našim srečanjem?
Lista prisotnih je vedno krajša. user posted image
A bi prestavli na kasnejši termin? user posted image

Saj ni problem termin...
Tudi, če prestavimo za en teden, pa kakšne druge ne bojo mogle.

Kaj češ, vsi smo prezaposleni, imamo premalo časa, in tisto malo časa, ki ga imamo, smo radi sami z našimi user posted image . Ne moreš nobenemu zamerit, če želi bi ti sam s svojimi.

Pomojem naj kar ostane sobota. Se bomo pa kdaj spet v LJ dobili, da pridejo še Gorenjke, ki jim je Štajerska predaleč. user posted image

LP
Ž.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15894
4.10.2007 8:28:47   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: marella1
Aha, mama viv. Sem dala Lano spat in takoj na net, da te isto vprašam. Sem vidla Mirno (fuuul luštna punca), ja ja pa mislim, da boste morali fante kar odganjati, že zdaj sta dva tekla za njo in vpila Mirna, Mirna... ona pa nič (ta prava babnca) user posted image . Pa jaz sem še ful gledala kje te bom vidla, pa te zihr nisem opazla zaradi ta novih očal user posted image . Naša je baje (jaz sem šla k zobarju in sta jo čuvala babi in dedi) prepuzala celo tisto leseno stezo (klopco), tko da smo bili mi tudi danes Strojanovi.  Kako je Zarji v vrtcu?

o, hvala hvala... user posted image  Ja, to sta bla kamerada iz vrtca, Juš in Matic. Jaz sem bila pa z Mirnino taščo (od Juša mami user posted image user posted image ) na kofetu...

Zarica kr OK. UČeri je bila mal bolj jokava, ker je bila še cepljena zjutri, ampak furamo.

JUTRI JE ZADNJI DAN PORODNIŠKE! user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 15895
4.10.2007 8:39:06   
ircica
dobro jutro!
kava se kuha, otrok sedi v naročju in grizlja podstavek za šalčke, vožnja je opravljena.

potem pa moram k zobarju, spet imam vneto dlesen.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 15896
4.10.2007 8:49:11   
melita73
Jutro. Naša je zaspala že drugo rundo. Je tako uničena ko vstane, da mora čez 1,5 ure spet spat. Da bi pa spala do 8, to pa ne, ni šans.user posted image Mami nič spat, vstat pa konec.
Kar stiska me, ko berem, da imate ene že konec porodniške. Jaz zaključim 25. 10., potem mi je pa še ravnatelj 10 dni dopusta dal.user posted image Saj po eni strani komaj čakam malo spremembe, ampak... hitro je minilo. Če pomislim nazaj, se mi je na začetku zdelo, da nikoli ne bomo stari 1 mesec, pa pol leta, sedaj pa bo kmalu že prva svečka.
Ircica, a to se ti zaradi modrostnega zoba vname dlesen. To pa ful bolu, se meni tudi večkrat, sem bila že na antibiotikih zaradi tega. Moče mi zrast (oz ne more), odstranit mi ga pa tud ne upajo, ker bi baje lahko mi poškodovali živecuser posted image . Skratka...
MucaMaca glede srečanja se pa popolnoma strinjam z Žigom, enkrat en ne more, drugič drug. Meni je to absolutno predaleč, še LJ je kar daleč glede na to, da se naša Zara zelo nerada vozi - nekako podobno zgleda pri nas kot pri Aji. Tiho je samo, če ji cel čas rolam melodije ki so na mobiju.user posted image
Uživajte še te zadnje dneve.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 15897
4.10.2007 9:37:20   
Nogavica
Dobro jutro, puce!

Živa še kar nima tistega zoba, jaz pa sem že čisto zmučena od nešteto prebujanj zadnje noči user posted image .

Ali se katera spomni, na kateri strani ste lepile tiste jedilnike? Sem zdaj iskala, pa ne najdem user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 15898
4.10.2007 9:37:52   
Aja1
Jutro!

Evo, zdaj, ko je konec porodniške, se je pa naša odločila, da bo spala do 9h user posted image . Spali smo super. Zbudila se je samo 2x (jaz pa ene 10x iz navade user posted image ).

Viv, moje sožalje. Ga bova zafeštali za zadnji dan porodniške?

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 15899
4.10.2007 9:45:22   
urška76
Oj!
Jest sem bla pa že pridna in sem bila že v trgovini user posted image . Mala bo zgleda uživala v vrtcu, je bila tako vesela, ko sem jo slačit začela, pa pol je še vzgojiteljica ven prišla in ji je naša začela na veliko nekaj razlagat user posted image . Men je blo pa kar hudo, k me je mala tako na hitro odpravila. Ob enajstih grem pa nazaj, da jo bom danes dala jaz na ležalnik za počivanje, jutri pa že brez mene. user posted image
Zdej grem pa še mal pospravt, moram izkoristit čas, ko sem sama. Kako je že moj dragi včeraj rekel, aja,  zdej maš čas zase, pa lahko kaj pospraviš. user posted image  Če ga neb poznala bi bla prov orng užaljena, tako pa vem, da včasih mal čudn besede skombinira user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  634 635 [636] 637 638   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  634 635 [636] 637 638   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...
Napiši svojo zgodbo o dojenju in osvoji su...
Dojenje je neprecenljiva izkušnja vsake mame. Zapiši svojo zgodbo, sodeluj v natečaju Aptaclub in se poteguj za čudovite...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.