|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  636 637 [638] 639 640   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
4.10.2007 13:25:25   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Žiga

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima
user posted image user posted image user posted image user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=o-8ft-uqHVA&mode=related&search=

Sem šel ostale malo poslušat... sem se skor v hlače... za crknit...

To je ena mala z enga lublanskega radia. Sam ne vem na kermu točn.

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 15926
4.10.2007 13:26:26   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: viv

No, javi se...

Jest mam pa zdele pol ure časa zase, pa grem pospravljat user posted image

Le dobro izkoristi čas zase. user posted image user posted image  Jest ga mam tud, pa grem mal cote zložit. user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 15927
4.10.2007 13:27:03   
Žiga
Se mi zdi, da radio1 al neki tazga...

Vse od Zale:
http://www.youtube.com/profile_videos?user=jaskofizo&search_query=Zala

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 15928
4.10.2007 13:30:56   
Zamima
Upam, da moja ne bo tak žleht user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 15929
4.10.2007 13:34:26   
urška76
Una, k bratec lula sam navzgor je sploh fenomenalna.user posted image
Ej Zamima sej ta tud ni žleht, sej če dobr poslušaš sliš da je naučena, kaj mora rečt. To se je kak od odraslih spomni, ona pa to sproducira v eter.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 15930
4.10.2007 13:55:43   
Anonimen
Mene je pa firbec matral, pa sem kliknala na eno *pesem* od Murkota, joj kako user posted image . Groza res user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 15931
4.10.2007 13:58:13   
Zamima
tole?  http://www.youtube.com/watch?v=OytVJ-r9FWM

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15932
4.10.2007 14:00:30   
Anonimen
O, madona, ta je še hujša kot Srečen, ker sem moški. Res za bruhat...

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 15933
4.10.2007 14:05:13   
Anonimen
Aja neki sn htela vprašat. A vaši user posted image že vsi rečejo mama in ata? Naša še nič od tega. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15934
4.10.2007 14:07:48   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Aja neki sn htela vprašat. A vaši user posted image že vsi rečejo mama in ata? Naša še nič od tega. 

ne user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15935
4.10.2007 14:16:23   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Naša reče guga (za gugalnico), vsi ostali smo pa ougi. Pa ne vem, kdaj je Shreka gledala. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15936
4.10.2007 14:58:43   
**Petra**
Samo na hitrico se vam javim... skratka delam, dan je prekratek.... srečne ste lahko tiste, ki ste z malimi doma... izkoristite čas maksimalno....

Zamima, spraševala si glede prijave na Zavod za zaposlovanje. Če boš hotela uveljavljati socialno pomoč zase in Zalo, se boš, žal, morala prijavit na Zavod, ker pomoči drugač ne boš dobila, če pa ne boš uveljavljala, potem pa ne.

Za zavarovanje na Občini ni pogoj, če pa ti bojo komplicirali, pa mi prosim javi... jst sm tud mela težave z njimi pa sm se na Ministrstvo obrnila user posted image user posted image  pol pa so me čist komot prijavili.

Nič, zdaj pa šibam počasi domov...

LP

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 15937
4.10.2007 15:03:49   
ircica
Za kosilo sva imela brokoli in kuskus. No, kosilo sem imela jaz, Kostja je pojedel 2 žlički, začel prizadevno kazat, kako je zaspan in da ne more jest, ker se mu zapirajo oči. Pol ure kasneje še kar teka po hodniku, ko pa sem ga hotela dojit na kavču, pa ga je bolj zanimal radio.
Bo že zaspal nekoč in bom imela čas zase, za šolske priprave in likanje.
Kostja sicer reče mama, tata in ama, ampak čisto odvisno
od dneva in čemurkoli. edino uuu uuu za gor je konsisten.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 15938
4.10.2007 15:26:25   
Nogavica
Živa je zaspala, jaz sem pa hitro prišla pogledat gor, če je kaj novega. Vidim, da se nobeni ni dalo namesto mene iskat tistih jedilnikov user posted image .

Me je pa prav malo stisnilo, ko sem brala, da se nekatere poslavljate. Res je bilo lepo čvekat z vami, sem se vas ful navadila in vas bom pogrešala. Saj vem, da bomo še v stikih tu in tam, ampak tako, kot je bilo to leto, pa ne bo več nikoli user posted image . Mi je malo hudo.

Jaz končam s porodniško 23. 10., potem pa na zavod, bom pa malo začela pošiljat prošnje, če potrebujejo kje koga za polovičen delovni čas. To bi mi za začetek ful ustrezalo, samo ne vem točno, kam naj sploh pišem, glede na to da sem brez diplome user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 15939
4.10.2007 15:34:46   
Nogavica
Živa lepo reče mama, zdaj začenja tudi ata, samo to govori kar v tri dni. No, razen, ko me kliče, da jo vzamem iz posteljice, ali pa če me za trenutek izgubi izpred oči. Zadnjič sva gledali kartonko z živalicami (nad katero je zadnje čase FUL navdušena in jo kar naprej lista - jo je že tudi raztrgala na pol, tako da ima zdaj dve user posted image ) in sem ji kazala pujse, mala jih pa gleda čisto blažena in prijavi mama user posted image . Upam, da ni hotela s tem kaj povedat, čeprav se zadnje čase med dojenjem tudi sama večkrat počutim kot kaka mama pujsa, ker Živa tako z mano dela user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 15940
4.10.2007 15:37:50   
ircica
Pa napiši najprej diplomo, potem pa prošnje (reče tista, ki je 30 strani strokovne pacala 6 mesecev).

Objavljam javni popravek in opravičilo: Kostja ni letal naokrog, da bi jezil mene, ampak ker je čakal, da se pokaka in nato z mirno vestjo odpravi spat. Tako zdaj spi, jaz pa si grem kekse spečt.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 15941
4.10.2007 15:42:40   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: ircica

Pa napiši najprej diplomo, potem pa prošnje (reče tista, ki je 30 strani strokovne pacala 6 mesecev).

Ja, saj če mi ne bi poleg diplome manjkala še dva izpita, bi menda še šlo. Spet sem jezna nase, ker sem celo leto brala, kako ste bile ene pridne pa delale izpite in pisale diplome, jaz pa še kar čakam, da me nekdo konkretno sune, da se končno lotim zadeve user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 15942
4.10.2007 15:54:28   
ircica
Kaj veš, mogoče pa te Živa med dojenjem suvauser posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 15943
4.10.2007 16:06:07   
Nogavica
Mater, kaj pa če me res?!? Grozna mama sem, ker ne vem, kaj mi dete želi dopovedat user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 15944
4.10.2007 16:39:58   
ircica
Tako, masa stoji v hladilniku, jaz pa sem ravno ugotovila, da nimam peki papirjauser posted image
in da bom počasi in z malo truda prišla na predporodne kile

pa sem si prisegla, da bom ob začetku službe imela toliko kil kot ob nastopu službe.

sicer pa sem do zdaj že marsikatero prisego požrla. kot bom tudi kekse

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 15945
4.10.2007 16:43:15   
ircica
Fant in njegova žirafa

user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 15946
4.10.2007 16:49:43   
Aja1
Nogavica, alo učit se!

Kostja je pa lušn fant! Aže hodi?

Dodala sem slike v album.

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 15947
4.10.2007 17:00:54   
ircica
seveda hodi!

samo ne samuser posted image  potiska pred sabo voziček, žirafo, stolz mačko... ali pa mene vleče za roko.

po mestu pa je gospodA treba držat, on pa voziček manevrira. približno tako uspešno, kot jaz avto pri vzvratni vožnji.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15948
4.10.2007 17:38:16   
Anonimen
Dannn...

Sem vas malo prebrala, čveke čvekaste...user posted image

Tudi jaz nosim očala, imam majhno dioptrijo, tako da jih nosim občasno...user posted image

Naš reče že ful dolgo ata in mama, pa deda in baba, pa teta...user posted image  pa potem tudi pogleda tistega, ki ga kliče...user posted image

Rastejo nam spodnje dvojkice, imamo drisko in ful vneto rito, ki se po 2 dneh končno izboljšuje...hvala praškasti pasti, da obstaja...user posted image

Jaz sem še vedno precej prehlajena, tako da tudi midva ne bova prišla na srečanje, ker ne bi rada, da se kdo okuži...user posted image  bi bila zelo vesela (glede na majno število pofočkanih), da bi prestavili na kakšno drugo soboto...bi šlo...user posted image

Zdaj gremo pa na sprehod...

Upam, da se vsi, ki greste že kmalu delat, hitro navadite na nov ritem in da bodo malčki dobro prenesli vse to...

Neja, luštna si in super, da je kožica ok...user posted image

Ana, super, da so izvidi ok...user posted image

Zamima, škoda, da ti je status potekel...user posted image

Čuvajte nase in na malčke ter uživajte z njimi kolikor se le da...ne boste obžalovale nikoli...jaz mojega palčka ful pogrešam, ampak mi kar paše malo spremembe, sicer je pa ura kar hitro 14, ko pridem domov...

LP

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 15949
4.10.2007 19:02:30   
Anonimen

SREČANJE, PLANET TUŠ, SLAŠČIČARNA DE LA CREME

ZA 6.10. OB 10.30

- MucaMaca
- Majas
- Petra ?
- Ircica ?
- Nogavica ?
- Urška76 & Žiga   
- Zamima
- Ema79

Spet kopiram seznam, ki je vedno krajši. Se dobimo???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  636 637 [638] 639 640   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  636 637 [638] 639 640   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vsaki mami, ki je kdaj pomislila, da je za...
Vsem mamam, ki včasih mislijo, da jim ne uspeva ali da niso dovolj dobre, in čutijo krivdo, ker niso takšne, kot bi po m...
Seks je lahko tudi zdravilen: 9 zdravilnih...
Na penisu in v nožnici imamo moški in ženske posebne refleksološke cone, ki jih z različnimi seksualnimi položaji različ...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.