|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  638 639 [640] 641 642   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
4.10.2007 21:49:04   
max81
zraven pišem listek za jutri, da slučajno kej ne pozabim...defenitivno praška in mehčalca, ker drugače bo moj hodil umazan okoluser posted image

sem prejle prala en cunj, ki jih ima moj za okol bajte delat, pa so tmne in ful nič ne dišijo, prj smrdijo, ker ni blo nič več mehčalca...eh on tko prav, da nič ne smrdi...pol bo pa že držaluser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 15976
4.10.2007 21:50:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: max81

IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

IZVIRNO SPOROČILO: max81

jest mam me se zdi dermatitis, spet mam drobne pikice po obrazu...no pod očmi, pa srbijo me, včasih me boliuser posted image user posted image ampak jest pa res vsega vraga fašem...dejte mi povedat če slučajno kera ve, za kšno dobro kremo

Mi uporabljamo Aderma Exomega kremo, za atopično kožo. Priporočila nam jo je dermatologinja, nam ful pomaga. Ne vem, če sem ti kaj pomagala.

Kako je pa kaj s tvojimi slabostmi? So zdaj že minile? Kdaj nam boš pokazala bušija? user posted image

ke pa se dobi ta krema, da grem u nabavo ker tole je grozn.....zjutri že točno vem ko se zbudim, da mam spet pike po obrazu, ker me že vse boli, pa se mi še v špegu ni treba pogledat, da jih mam

buši bom en dan slikala, ok...sam da navte pol okrog padle....boste rekle, mater ta se je pa sam zredilauser posted image

Jaz sem jo kupla v lekarni. Upam, da bo kamlu boljš s tvojo kožo. Buši bo pa user posted image , vsi nosečniški bušiji so cartani.

Nič, grem spat. Mirno nočko!

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 15977
4.10.2007 22:23:19   
max81
drage dame, jest se tud počas poslavljam...itak ste pa že vse pobegnile spat

lepo spite in kej lepega sanjajteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15978
5.10.2007 5:45:46   
Anonimen
Jutro...imam še par minutk...

Aja, potem pa kar zorganiziraj srečanje na Otočcu, ker tam je takoooo lepo...samo če bo vreme lepo...pa kar čimprej...

Spali ok...zdaj pa šibam delat...hvalabogu je petek...user posted image

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 15979
5.10.2007 8:13:46   
**Petra**
Jutro!

Nism vam še uspela povedat, da naš Nikec lepo hodi... če nima ovir pod nogami user posted image user posted image user posted image  pride tudi iz enega prostora v drugega user posted image user posted image user posted image  pa tudi ravnotežje za stati pri miru ima. Včeraj se je začel, ko je stal na mestu, obračati na drugo stran, ampak ga je žal vrglo na rit.... Bravo, bravo.... Je pa zelo smešen, ko hodi - z rokicami lovi ravnotežje, pa jih dviguje v zrak user posted image user posted image user posted image  prov nasmejim se mu zravn.... pa diha ko en mali kužek.... user posted image

Drugače pa smo spali katastrofalno....... cela noč galama..... ziza.... malo spanja.... spet jok..... katastrofa.... Itak, da sm jst zaj... vsaj mislim, da, ker sem zvečer jedla prebranac, pa ga je verjetno mal šraufalo, ker je tudi punkal user posted image user posted image  Upam, da bo danes boljše....

Zdj pa hitr na čvek, ker mam mal lufta user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15980
5.10.2007 8:46:57   
Aja1
jutro!

Kako paše, če ponoči dejansko spiš! Neja se je zbudila samo ob 3.30, dobila flašo in naprej do 8.00 user posted image
Jaz sem ji navadno mleko že dala, ni bilo nobenih pikic, le tiste tri noči je na full jokala. Zdaj pa ne vem, če od tega user posted image user posted image Kar ne upam še enkrat probat user posted image .....

Danes je prvi dan dopusta po porodniški user posted image ...izvidov od alergije pa še kar ni. Danes bom spet poklicala v bolnico user posted image Že dva tedna nazaj so imeli izvide, pa jih še niso uspeli poslat..... Me ima, da napišem eno pritožbico user posted image user posted image user posted image . Če bi jaz v službi takole mečkala, bi sigurno že dobila pritožbo user posted image user posted image

Nik, bravo!user posted image user posted image user posted image  Naša še ne stoji samostojno.

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 15981
5.10.2007 9:03:23   
**Petra**
Nik pa ma neke rdeče pikice po trebuščku, malo po hrbtu.... pa sploh ne vem od česauser posted image user posted image  Sva s taščo mal gruntale kaj je kaj jedel... pa ni nič posebnega, da bi kaj novega jedel.....

Je pa res, da sm mu kupla en čaj od hippa... ga zdj ne bo par dni pil... pa bomo vidli user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15982
5.10.2007 9:04:37   
**Petra**
Aja, kdaj štartaš s službo??

Neposredna povezava do sporočila: 15983
5.10.2007 9:20:44   
Zamima
jutro,...

ste že vse oddale ponovno vlogo za otroški dodatek ? Jaz sem se danes ponoči zbudila in sem samo o tem razmišljala, če nisem že prepozna user posted image ,...

glede mojega statusa, se pa moram prijavit na zavod za zaposlovanje, edino, če sem samoplačnik za osnovno zdravstveno zavarovanje se mi ni trebauser posted image .

Jah nič, vreme ni lih blesteče danes, .... bi pa vseeno rada kaj uredila, zato veselo na delo user posted image

< Sporočilo je popravil Zamima -- 5.10.2007 9:25:03 >

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 15984
5.10.2007 9:31:07   
Anonimen
Bravo, Nik! user posted image user posted image user posted image

Jutro, punce! Mi smo tud fajn spali, zbudila se je samo 1x. user posted image
Tako v slačičarni sem se zmenila, da pridemo jutr okrog pol enajste - enajste ure tja. Petra, vi pridete?

Sma spale skor do devetih, btw. Zdaj grema pa froškat.

Nič, se vidimo jutri v živo! user posted image Lep dan vsem!

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 15985
5.10.2007 9:32:28   
Anonimen
S CSD-ja nam bojo poslal pošto, da nas opozorijo, da mormo oddat za otroške, tak da na panike, da bi kira pozabla. Zamima, nič bit strah. user posted image Fajn uredi zadeve v mestu. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15986
5.10.2007 9:39:16   
Nogavica
Jutro!

Naša noč je bila ena od najbolj katastrofalnih v zadnjem času. Spala je lepo v najini postelji od 21h do 23h, potem sem jo prestavila v njeno in se je začelo. Takoj se je zbudila, vstala in ni šans, da bi jo položila nazaj, ker se je naredila trdo in se kar zvijat začela nazaj in jokat. Sem jo vzela k sebi, dala na zizo in je zadremala, ampak samo za pet minut, potem pa plazla po postelji, cmihala in se zaletavala v naju. Sem ji dala dudo, mi je roke kar stran tiščala, sem ji dala čaj, tudi ni hotela, torej spet ziza. Spet zadrema in se po par minutah zbudi. No, in je to počela do 2h user posted image . Jaz sem bila že prav jezna. Zize ji nisem hotela več dat, ker se mi je zdelo, da že ful izsiljuje. Potem se je pa že fuuul drla in sem seveda popustila, ker drugače menda ne bi nič spali. Ob 2h je potem zaspala do 5h, potem pa do 8h bila spet kakih 4x na zizi.

Mala je zadnje dni ful trmasta, razjezi se tudi, ko se igra sama in če ji ne uspe, kar bi rada - postane cela rdeča v obraz in se jezi. Da ne govorim o situacijah, ko ji midva rečeva ne  - najprej se jezi, potem pa užaljen jok. Res upam, da nama bo nekako uspelo to zatreti, ker drugače se nam slabo piše user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Neposredna povezava do sporočila: 15987
5.10.2007 9:41:43   
urška76
Dan!
Naša mala že uživa v vrtcu (upam), zmenjene smo, da jo pridem ob nih iskat.Upam, da me ne bodo prej kaj klical. Pa še Miha je zjutri eki stokal, da ga čist mal ušesek boli, da ni za k zdravniku, pa me še za to skrbi. Jutr ma pa plavanje user posted image . No upam, da je hotu sam mal moje pozornosti in da ni nič hujšega.
Ej bejbe kaka megla je kle pr nas. K sem maladva peljala v vrtec je blo kar ok, zdej pa kumi sosedno stolpnico vidim. Brr, sovražim meglo.
Zdej grem pa mal posprav po stanovanju, k mam glih mal časa zase user posted image

PS
Max obljubim, da ne bom več delala skomin. Sej včeri sem se res sam stiskala, za kaj več mi je energije zmanjkal, sem mu v objemu zaspala user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15988
5.10.2007 9:43:57   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Mala je zadnje dni ful trmasta, razjezi se tudi, ko se igra sama in če ji ne uspe, kar bi rada - postane cela rdeča v obraz in se jezi. Da ne govorim o situacijah, ko ji midva rečeva ne  - najprej se jezi, potem pa užaljen jok. Res upam, da nama bo nekako uspelo to zatreti, ker drugače se nam slabo piše user posted image .

Naša je tud pravi user posted image -ček. In pol se jest na Miha jezim, k je bil tak priden otroček. Tale mala je čist drug karakter. Pa današnja noč-bolš da ne govorim,k kar jezna ratam, sam pr nas se verjetno tud vrtec pozna.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 15989
5.10.2007 9:46:09   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

glede mojega statusa, se pa moram prijavit na zavod za zaposlovanje, edino, če sem samoplačnik za osnovno zdravstveno zavarovanje se mi ni trebauser posted image .

Zamima, a socialne pomoči ne boš uveljavljalauser posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 15990
5.10.2007 9:48:13   
Žiga

Zdej grem pa mal posprav po stanovanju, k mam glih mal časa zase

Prosim, da že nehate s temle... user posted image  user posted image  user posted image

Obljubim, da en teden ne bom nič takega prijavu... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 15991
5.10.2007 9:48:25   
**Petra**
Jst morm pa februarja otroške oddat.... mam še čas user posted image

A morte vi tud nove vloge za vrtec za drugo leto oddat v začetku novembra al majo občine različne termineuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15992
5.10.2007 9:49:40   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Žiga

Zdej grem pa mal posprav po stanovanju, k mam glih mal časa zase

Prosim, da že nehate s temle... user posted image  user posted image  user posted image

Obljubim, da en teden ne bom nič takega prijavu... user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj ste pa meliuser posted image user posted image

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 15993
5.10.2007 9:49:41   
Anonimen
Petra, še enkrat, a pridete jutr v Celje? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15994
5.10.2007 9:50:31   
**Petra**

Sorči, sm prebrala prej, pa sm pozabila napisat user posted image  Ej, ni še čist zihr no.... Javim do večera, OK?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15995
5.10.2007 9:54:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

Sorči, sm prebrala prej, pa sm pozabila napisat user posted image  Ej, ni še čist zihr no.... Javim do večera, OK?

Velja. Mam vsaj izgovor, da grem kasnej še kaj pogledat na RR. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15996
5.10.2007 10:01:46   
**Petra**

IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

Velja. Mam vsaj izgovor, da grem kasnej še kaj pogledat na RR. user posted image

No vidišuser posted image , bom probala čim kasneje sporočit, da boš čim dlje tle gor user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15997
5.10.2007 10:14:09   
Aja1
Petra, povsod je treba oddat še 1x za vrtec do 15.11. (za drugo leto).

Zamima, na zavod sene raviš prijavit zaradi osnovnega zavarovanja. Greš na občino in si zrihtaš. Če boš pa uveljavljala socialo pomoč iz CSD (če ti jo bodo dali) pa boš mogla bit prijavljena.

Neposredna povezava do sporočila: 15998
5.10.2007 11:05:39   
**Petra**

SREČANJE, PLANET TUŠ, SLAŠČIČARNA DE LA CREME

ZA 6.10. OB 10.30

- MucaMaca
- Majas
- Petra ? - spročim do večera user posted image
- Ircica ?
- Urška76 & Žiga   
- Zamima
- Ema79

Se pravi, to je touser posted image  Uf, pa je seznam dolgi user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 15999
5.10.2007 11:14:04   
**Petra**
user posted image user posted image user posted image  pa ga ni več user posted image

< Sporočilo je popravil **Petra** -- 5.10.2007 11:28:50 >

Neposredna povezava do sporočila: 16000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  638 639 [640] 641 642   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  638 639 [640] 641 642   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Seks je lahko tudi zdravilen: 9 zdravilnih...
Na penisu in v nožnici imamo moški in ženske posebne refleksološke cone, ki jih z različnimi seksualnimi položaji različ...

ženski prazniki
Michonne RR

Ali praznujete dan žena in materinski dan?

Samo dan žena (14%)

Samo materinski dan (6%)

Oboje (66%)

Nobenega (14%)

Število vseh glasov: 35

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!