Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

), vendar mi pusti, da ponoči naberem moči.
V bistu nikoli ne joka. Malo potečnari, če je zaspana, to je pa tudi vse.
.
.
, ker nimam več toliko časa zanj, kot prej, preden sem postala mamica. No in danes pa pride k nema prespat, to bo spet norišnica, pa pozitivna!!!
...bujenje vsako uro. Je kakšna luna na vidiku? Vstali smo pa že ob 6.30 pa novem času.
?
....no spali smo od 7-1h pol smo pojedli in nič več punči ni hotla zaspat nazaj, ja pol smo se pa lepo vsi cartal v tavellki postli, no sej to je pa itak tko poredko da je pr nama, tko da enkrat na mesec si pa bejba že zasluži mal cartanja, a ne?
, pa jo morem še mojmu nest, ki sta z
še kr pod kovterčkom lepo na toplem.....pa počas morm možgančke napt kaj bomo danes kuhali
!
. Reakcij po cepljenju nismo imeli, sem pa mislila da bomo danes malo dlje spali, pa se Lana ni strinjala s tem in se je začela pogovarjati ob 7h.
za prve poskuse GH. Tudi jaz že komaj čakam