Monika79
|
ojla punce da se še jaz malo javim naša bejba (upam vsaj) bo sedaj pančala, jaz pa malo na RR, no ko sem natipkala stavek do konca se je že zbudila, no sedaj pa mi v naročju dalje panča-JA JA MAMINA CARTIKA Ker se menite glede let, jaz sem stara 27, Kaja ni hotela počakat na moj RD, tako, da imave razlike samo 14 dni, no pa kljub temu sem dobila najlepše darilo - majhno štručko no naša Kaja je že popolnoma zdrava in vrnil se je njen zdrav apetit začela je oboževati rižolineka in ga je danes zmazala 90 ml, tako je odpirala usta kot ptiček tako sem ponosna na njo no pa tudi mlekca je sedaj več kot prej, tako, da ven pumpam po dojenju (HVALA ZA NASVET PUNCE ) , vendar samo pri eni strani, kjer je očitno dosti manj mlekca, tako, da upam da se tudi tukaj porihta, ker Kaja obožuje zizanje pa pika - no ker pa je toiko rižolineka zmazala, pa je bil temu primerno kakec bolj smrdeč Glede drugega še mi sedaj ne razmišljamo, tako, da še je čas za drugega , naj Kaja malo zraste , se nam nikamor ne mudi ali pač? no drugače pa bo moja sestra imela junija pa nam bo mogoče naredila veselje še po enem lp Monika
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|