Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in nazaj

.
(ha, ha)!
AVGUSTOVSKE NOSEČKE SREČKE
in takrat resnično na koncu tudi objela svojo pikico!
. Spet sem začela bruhat. Očitno mi stres v službi še dodatno škodi, kajti v zadnjih 14 dneh sem bruhala le na tiste dneve, ko sem bila sicer tudi v službi.
Takrat bom tud zvedela datum PDP. (upam da ne bo tako kot prvič ko je bil čist mimo
in drugim
..odkar sem začela postopek umetne oploditve (takrat itak ni priporočljivo),sedaj si pa zarad izcedkov ne upava...Želja je velika tko da ponoči sanjam vse sorte neumnosti
V glavnem,pa bova vprašala še če morava res še naprej vztrajat pri tej abstinenci (sicer nama ni noben izrecno tega rekel),pa vendarle...sva se toliko časa "matrala",da se bojiva zdaj "žokat" tam doli....
...si ti sama prosila za Pušenjaka?
pa je bilo pri nama tako, da pri prvi nisva celo nosečnost skoraj nič seksala, ker je blo mene preveč strah, saj sem najprej imela neke izcedke, čeprav res minimalne, konec tretjega meseca pa mi je začel otrdevati trebuh. V drugi nos. je blo pa juhej do zadnjega
! Sedaj pa, hm, nekaj vmes.
?