|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
28.12.2006 18:33:00   
Marelica

user posted image AVGUSTOVSKE NOSEČKE SREČKE
 
1.8. katis - 1.nos. - Celje
5.8. Sisy - 1.nos. - Ljubljana/Postojna
5.8. Jumpy - 3.nos. - Ljubljana
11.8. Antigona - 2.nos. - Postojna
16.8. Caarmen - 1.nos. - Jesenice
22.8. Klarita - 1.nos. - Maribor
26.8. Irena* - 2.nos. - Postojna
27.8. tasja23 - 2.nos. - Celje
29.8. Marelica - 2.nos. - Maribor/Ptuj
30.8. Tia01 - 1.nos. - Ljubljana

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 226
   RE: Avgustovke
28.12.2006 18:33:17   
Sisy
čau pupe!

Evo se malo javljam da še jaz malo pojamram...na žalost sem čisto popolnoma na istem kot ti Katis...Včeraj sem bruhala ene petkrat,non stop mi je slabo,v službi zaradi tega komaj delam,paše le hladen zrak,tako da moj ponoči zmrzuje ker morava spat pri odprtem oknu...Zvečer komaj zaspim,no ko pa že zaspim, pa bog ne daj da se sredi noči zbudim (kar se itak ker wc kliče vsaj ene 3 x na noč) ker potem me slabosti obidejo in zaspat ne morem...Poleg tega mam že 3 dni nesramen rjav izcedek,ki je na trenutke kar obilen tako da me je včasih kar pošteno strah...Pa še stresna služba.V glavnem cela katastrofa...Saj nočem jamrat ampak tole je pa tu mač user posted image  Moram rečt da je danes eden izmed redkih večerov ko mi ni slabo...Takrat ko mi pa ni se pa sprašujem kaj je narobe namesto da bi uživala user posted image  Najbolj se bojim tega kako dolgo bodo te slabosti trajale,me je kar strah...Če bo preveč hudo bom šla pač na bolniško,služba gor al dol....

Sem upala da bo ta nosečnost nekaj čudovitega pa sem večino časa tako zdelana da me edino misel na bitje srčka osreči..Sem čist brez volje,nikamor ne morem,nimam elana ne za pospravljanje,neza prednovoletno rajanje..

Tako da tiste ki se dobro pčutite uživajte,imate nekaj najlepšega-super počutje pa še nosečnost... Me bomo pač morale še malo stisniti zobe in potrpeti do konca prvega trimesečja....

na žalost nisem napisala nič kaj preveč lepega,a moram mal pojamrat,mi je tako lažje...

lep večer pa se beremo

_____________________________

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)








(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 227
   RE: Avgustovke
28.12.2006 21:31:29   
tonja
Pozdravljene!

Zdaj je pa tudi meni določila PDP po UZ: 1. 8. 2007, tako da se pričakovano razlikuje od PDP po ZM za tri tedne. Mislim, da bom šla rodit v Ljubljano. Prvi otrok.
Najina pikica je velika 1,9 cm, pa pokimala mi je user posted image .
Se mi kar smilite tiste s slabostmi. Men je pa tako lepo! Sploh ne vem da sem noseča - ko pogledam na slikico verjamem; aja pa enih hlač si nisem mogla danes zapetuser posted image , a se vam tudi to že dogaja?
Materinsko knjižico sem dobila pri G zastonj, takoj na prvem pregledu.
Izvidi so vsi OK, le tokse še nisem imela (mi je zelo čudno, saj sem "gor rasla z mački", očitno so bili vsi tako zdravi), tako da se jih bom izogibala.

Me pa vsi tako crkljajo, saj bo to prvi vnuk za moje in za njegove starše. Tast se je že javil, da nama kupi voziček, kakršnega koli si bova izbrala.
Upam, da bo še naprej vse vredu!

Lepo se imejte v pričakovanju našega leta!user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 228
   RE: Avgustovke
29.12.2006 9:36:13   
pikas

Pozdravljene bodoče mamice. user posted image
Tudi jaz sem nova user posted image in po izračunih bomo rodili 20.8.2007, prvi pregled pa bom imela 4.1.
To je sicer moja druga nosečnost, pa že zdaj na začetku (6 4/7) se čisto razlikuje od prve.
Poleg slabosti, ki so se mi pojavile dva dni nazaj, me nenavadno črviči, kot da bi me tiščalo na blato. Vem, da je špikanje čisto normalen pojav, ampak mene od včeraj prav nenavadno črviči, kot da bi imela drisko. Ima tudi katera od vas take občutke?

Ker sem prvi porod komaj predihala, sem se odločila, da bom tokrat rodila kar z EA. Če bo možno v Ljubljani, drugače pa kar v Postojni.


Pozdravček vsem in srečno v letu 2007user posted image




(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 229
   RE: Avgustovke
29.12.2006 10:31:41   
Marelica

user posted image AVGUSTOVSKE NOSEČKE SREČKE
 
1.8. katis - 1.nos. - Celje
1.8. tonja - 1.nos. -Ljubljana
5.8. Sisy - 1.nos. - Ljubljana/Postojna
5.8. Jumpy - 3.nos. - Ljubljana
11.8. Antigona - 2.nos. - Postojna
16.8. Caarmen - 1.nos. - Jesenice
20.8. pikas - 2.nos. - Ljubljana/Postojna
22.8. Klarita - 1.nos. - Maribor
26.8. Irena* - 2.nos. - Postojna
27.8. tasja23 - 2.nos. - Celje
29.8. Marelica - 2.nos. - Maribor/Ptuj
30.8. Tia01 - 1.nos. - Ljubljana

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 230
   RE: Avgustovke
29.12.2006 11:46:47   
manda_rina
Se jaz se vam malo javljam. Ze kar cel teden ali malo vec nisem bila z vami in vas kar malo pogresam. Prebrala sam vasa sporocila… zalostna, praznicna… vsega je dosti.   No, v petek pred Bozicem so izvedeli se zadnji clani druzine za nosecnost in so bili vsi veseli in so jokali in se smejali. Predvsem niso pricakovali nic, ker sem se studentka, ampak sem jim zagotovila, da naj jih ne skrbi in da imam diplomo takorekoc ze v zepu.user posted image   Bozicne praznike sem prespala v postelji, ker se me je lotol neizmerno hud prehlad. Malo me je skrbelo, ker sem tako kasljala, a me je mama pomirila, da “saj to se ne strga kar iz tebe” ;. Cisto po domace mi je povedala, a tako je najbolje.   No.. se vedno neucakano cakam na prvi UZ. Dokler ne dobim zdravnikove potrditve, bom zivcna.   Ker ne vem, ce bom se kaj na RR do novega leta, nam v novem letu zelim vse lepo, veliko veselja in predvsem zdravo pikico in upam na vse dobro za vse nas in za nase pikice.

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 231
   RE: Avgustovke
29.12.2006 12:09:18   
Anonimen
Marelica še mene vpišiuser posted image
3.8.2007 poopsie 1.nosečnost, Postojna

(odgovor članu manda_rina)
  Neposredna povezava do sporočila: 232
   RE: Avgustovke
29.12.2006 12:53:08   
*LAVRA*
Evo še ena ki je dobila božično in rojstnodnevno darilo user posted image  user posted image .  Sploh ne morem verjet. Evo zadnja user posted image  je bila 7. novembra ampak test sem delala komaj predvčeraj. Zakaj tako pozno?  Ker se mi je zgodilo da sem dobila user posted image  že na 48 dan. Tak da znakov nisem imela nobenih, nič slabo, tudi prsi me niso bolele bolj kot pa ko čakamo menstro. Sem zdaj glih klicala da bi se naročila na pregled pa danes nebo nič ker so že praznični in nikogar ni več tam; so mi rekli da naj komaj v sredo pokličem. Ali nebo že prepozno takrat? Upam da ne bo kaj narobe? Se pišemo. Držim pesti za vse nas da bo se OK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 233
   RE: Avgustovke
29.12.2006 13:27:14   
katis
dobordošla *LAVRA* user posted image  čestitke

Glede roka za prvi pregled - če upoštevaš ZM, si v 8.tednu. Prvi pregledi tudi nekje v 10. ali 11.tednu niso nič neobičajnega. Poskrbi le, da se boš resnično takoj po pregledu, ko boš točno vedela, v katerem tednu si, naročila na nuhalno (ki bi jo morala opraviti med 11. in 14. tednom ).

Sicer sem pa sama danes malce bolje. Slabo še kar zelo hudo ( Sisy sotrpinka, upam, da nama bo kmalu bolje user posted image ), vendar me vsaj zgaga trenutno ne muči tako hudo. Sem včeraj zvečer vzela dvakrat po 1/2 Rupuruta (klicala zdravnika, da mi je potrdil, da ga lahko vzamem), kajt bilo je že popolnoma neznosno im je je dragi že povsem obupano gledal, ko sem prišla izbruhana z WCja s solznimi očmi od vsega hudega in slabega počutja. Vendar je spet vsako uro slabše. Večeri pa so moja muka user posted image . Srčno upam in se tolažim, da sem že v 10. tednu in da bo kmalu minilo. Ampak seveda, če bo sreča.

Sem pa vesela, da nas je tule vse več. Čeprav smo taka mini skupinica, glede na julijke... očitno november le ni bil tako romantičen za nekatere in so si vzeli pavzo user posted image . Bomo morale pa me zato toliko oblj čvekat user posted image .

LP

_____________________________

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu *LAVRA*)
Neposredna povezava do sporočila: 234
   RE: Avgustovke
29.12.2006 13:51:53   
Marelica
Tudi jaz pozdravljam vse nove avgustovke, ki ste se nam pridružile. user posted image

No, verjetno še število ni dokončno in bomo še v večji zasedbi. Tiste, ki še niste na seznamu (Lavra, manda_rina...) se še pofočkajte, lahko se pa same vpišete.

Punce, mi je kar hudo za vse tiste, ki imate take težave s slabostjo. Sem ravno včeraj z možekom malo obujala spomine na 1. nosečnost. Poleg tega, da se kaj dosti tako ne spomnim user posted image  imam v spominu samo to, da je bilo naravnost idealno. Težave so se pravzaprav začele šele v zadnjem trimesečju, ko je že trebuh ovira, pa zgaga, pa letanje na wc nonstop. Slabo mi pa res ni bilo. Aja, edino ko sem kuhala (pa se ne spomnim, kateri mesec), mi je ful vse smrdelo in sem kar zgubljala tek.

Tako da, vse bogice, predvsem katis in Sisy, upam, da vam slabost čimprej mine!

< Sporočilo je popravil Marelica -- 29.12.2006 13:55:41 >

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 235
   RE: Avgustovke
29.12.2006 13:53:27   
Marelica

user posted image AVGUSTOVSKE NOSEČKE SREČKE
 
1.8. katis - 1.nos. - Celje
1.8. tonja - 1.nos. -Ljubljana
3.8. poopsie -1.nos. - Postojna
5.8. Sisy - 1.nos. - Ljubljana/Postojna
5.8. Jumpy - 3.nos. - Ljubljana
11.8. Antigona - 2.nos. - Postojna
16.8. Caarmen - 1.nos. - Jesenice
20.8. pikas - 2.nos. - Ljubljana/Postojna
22.8. Klarita - 1.nos. - Maribor
26.8. Irena* - 2.nos. - Postojna
27.8. tasja23 - 2.nos. - Celje
29.8. Marelica - 2.nos. - Maribor/Ptuj
30.8. Tia01 - 1.nos. - Ljubljana

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 236
   RE: Avgustovke
29.12.2006 14:02:49   
Pikica pokica
Še ena,  ki bo verjetno avgustovka!
Datuma sicer še nimam točnega, ker še nisem bila na prvem pregledu, po mojih izračunih pa naj bi bila čisto pri koncu avgusta.
Rahle slabosti so se že začele, sicer pa ni hudega. Doma že imam skoraj tri letnega navihančka, ki me vsak dan sprašuje,  kdaj bo dojenček prišel ven. ( prijateljica je ravno rodila in smo ju obiskali v bolnici, potem pa se ni in ni mogel nagledati user posted image )
Drugače pa sem iz CE območja.

Lepo praznovanje želim vsem in čim več lepih trenutkov v prihajajočem letu.

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 237
   RE: Avgustovke
29.12.2006 14:27:37   
Antigona
Ojla!

Najprej čestitke vsem novim srečkam nosečkam user posted image  user posted image  user posted image ...

Potem pa odgovor glede epiduralne in Postojne.
Hrana je definitivno najboljša kar sem jih jedla v bolnici user posted image . Namreč v prvi nosečnosti sem bila v 28. tednu nekaj dni tudi v Ljubljanski porodnišnici in hrana je bila obupna user posted image . Vsaj za moje pojme.
EA pa dobiš ko si odprt mislim da 4 cm. Potem sem popadke sicer ravno tako čutila oz. predihavala, vendar ni bilo več tiste bolečine kot prej. Nekatere pravijo da potem sploh nič ne čutiš kar pri meni ni držalo. Imela sem samo mravljinčaste noge. No bolečine pa res ne čutiš... Ko je bilo mimo sem najpej rekla da takole pa lahko rodim tudi 13 otrok user posted image !
Kako je če rodiš naravno, se pravi brez EA ne vem. Smo bile pa v sobi tri punce. Jaz sem rodila z EA in nisem bila prerezana in sem se počutila k rožica, potem je bila ena ki je imela EA in je bila prerezana in je bila malce bolj bolga, recimo kot malce posušena ročica, predvsem ker se nikakor ni mogla "normalno" usest. No tretja punca je rodila normalno in je bila prerezana in izgledala je kot bi rožico povozil traktor. To je približna primerjava, taka malce za nasmejat pa vseeno.
Vsak porod je zase, vsaka ima svoj prag bolečine, poleg tega tega je odvisno predvsem kako dolgo traja porod...
Glede Lj. porodnišnice in EA je pa zelo malo varjante da jo dobiš, ker ponavadi ni dovolj anastezistov in seveda imajo operacije prednost...
Pa še nekaj je ful fino v Postojni. Ponoči otročke odpeljejo stran (sicer na lastno željo lahko ostane pri tebi) kar pomeni da se lahko vsaj približno naspiš. Glede na moje izkušnje je to še kako dobrodošlo, ker imaš nekaj dni časa da se spočiješ od poroda, Žan je namreč ponoči začel spati šele pri enem letu. Prvi mesec ponoči sploh ni spal, potem pa se je zbujal na cca. 3 ure...

Evo danes toliko od mene, sem tako tole skup pacala kar nekaj časa, sem namreč v službi in imamo ogromno dela. Danes delam kar cel dan (8-18ih), delam pa tudi jutri in v nedeljo...
Živel euro!!!!
PS: Delam v banki user posted image

Lp,
user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 238
   RE: Avgustovke
29.12.2006 14:41:29   
katis
Sem ful happy user posted image user posted image

Pravkar izvedela, da sem pozitivna za toksoplazmo. Torej sem jo že prebolela in ni več panike...

Solatke, here I come. Kličem mami, da vidim, če ima še kaj motovilca...user posted image user posted image

Še dobro, da mi je G rekla, naj kar danes pokličem za tokso in da ni treba čakat do naslednjega pregleda 15.2...
YESuser posted image

Mi bo prav lažje. Zaradi slabosti že nisem vedela, kaj naj sploh še jem. Solate so mi pa tako dišale....

Lep je dan user posted image

_____________________________

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 239
   RE: Avgustovke
29.12.2006 14:44:55   
katis
Ej Antigona, moje EURO sožalje.

Sicer delam v komerciali a pri nas v firmi je zaradi eura taka panika (sploh v financah) da je joj. Vsi smo morali že dva meseca divjati in vse mogoče zadeve predčasno zaključevati, da bo danes do večera vse poštimano. No naše finance bodo delale še jutri in po potrebi v nedeljo. Od 3.1.-5.1. bodo še kake zadevice urejale, 6.1. imamo pa konverzijo. Že danes držim pesti, da bo vse OK, sicer bomo lahko v firmi fasali kolektivni živčni zlom...user posted image

_____________________________

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 240
   RE: Avgustovke
29.12.2006 20:20:44   
Sisy
lep večer vsem skupaj!

Ah ja ta preklemani EURO! Tut jst sem ena tistih "srečnic" ki dela v računovodstvu,pr nas je blo še danes noro za pop...,pa eurokonverzija,pa položit denar (da ne omenjam kakšna vrsta je bla v banki-kt da bi eure zastonj dajal),pa vse prpraut...za znort...Pa še sama sem bila zarad dopustov tko da se mi je med grozno slabostjo in kupom dela kr mešal...nisem vedla a bi jokala al bi se smejala....Ko sem končno prlezla domov pa školjka here I come,sem zbruhala še tiste 4 boge piškote k mi jih je ratal dopoldne spraut dol....kje je še 12 teden user posted image  kriiiiza.....Katis-dobr da mava ena drugo za jamrat...ker vidm da se ukaj punce kr dobro držijo user posted image

V glavnem-Antigona-hvala za tole lušno razlago o epiduralni (sem se kr nasmejala)...Morm rečt da je men Postonjska porodnišnica že čist domača-sem mela laparaskopijo,HSG pa IVF tam...Osebje je krasno,hrana pa tut  user posted image  Ljubljana se ne more niti približno primerjat.. Definitivno bom šla rodit samo z epiduralno (kljub temu da me večina nosečk ko jim to omenim čukast gleda pa si verjetn mislijo kaj si pa ti posebnega da ne morš naravno)...Ampak ne...zakaj mi pa ne bi bile muke mal olajšane...Bom jst bolj spočita moja bebica pa tut...Hip Hip Hura za epiduralno torej user posted image user posted image  Samo če sem te prav razumela...dokler se ti odpreš 4 cm tut kar traja in boli ane user posted image  user posted image  

Nč ,grem nazaj v horizontalo..se mi zdi da bo spet bruhu bruhu...

Aja pa čestitke vsem novim avgustovkam user posted image  Smo res bolj majhna skupinica proti drugim-recimo julijkam,pa vsaj gužve v porodnišnicah ne bo user posted image

pa-pa user posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 29.12.2006 20:22:19 >


_____________________________

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)








(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 241
   RE: Avgustovke
29.12.2006 20:41:58   
katipi
Punce, tudi jaz se vpisujem med avgustovke, čeprav še nisem imela prvega pregleda. Ta bo šele konec januarja, ko bo dopolnjenih deset tednov. Po izračunih sodeč bo PDP 27.avgusta. Tole je moja tretja nosečnost, saj imam dva razgrajača že doma.user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 242
   RE: Avgustovke
30.12.2006 17:35:17   
Jumpy
Wow, kolk novih nosečk v dveh dneh. Čestitke vsem! user posted image

Več nas je, bolje je.

Pikas, tudi mene je v začetku te nosečnosti črvičilo kot bi imela drisko ali kaj takega, sicer pa sem bila v prejšnjih dveh nosečnostih prve tedne zaprta.

katipi, me veseli, da je še ena s tretjim na poti. Se mi zdi, da je zame tokrat veliko bolj naporno kot prej, saj je doma res noro. Zbujanje ponoči, vrtec, služba,... Počivati praktično ne morem, saj vedno nekdo od mene nekaj hoče, dela z gospodinjstvom je veliko,... Seveda pa imam zlatega moža user posted image , ki mi zares veliko pomaga, kar pa tudi veliko odtehta.

LP vsem!

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 243
   RE: Avgustovke
30.12.2006 17:49:21   
Marelica

user posted image AVGUSTOVSKE NOSEČKE SREČKE
 
1.8. katis - 1.nos. - Celje
1.8. tonja - 1.nos. -Ljubljana
3.8. poopsie -1.nos. - Postojna
5.8. Sisy - 1.nos. - Ljubljana/Postojna
5.8. Jumpy - 3.nos. - Ljubljana
11.8. Antigona - 2.nos. - Postojna
16.8. Caarmen - 1.nos. - Jesenice
20.8. pikas - 2.nos. - Ljubljana/Postojna
22.8. Klarita - 1.nos. - Maribor
26.8. Irena* - 2.nos. - Postojna
27.8. tasja23 - 2.nos. - Celje
27.8. katipi - 3. nos.
29.8. Marelica - 2.nos. - Maribor/Ptuj
30.8. Tia01 - 1.nos. - Ljubljana
??.8. Pikica pokica - 2.nos. -Celje
??.8. manda_rina
??.8.  *LAVRA*

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 244
   RE: Avgustovke
30.12.2006 23:06:49   
katipi
Jumpy, tudi pri meni je noro! Pa še vse to kuhanje za praznike in gostje, ki se najavljajo...Da ne govorim o igračah vsepovsod, starih in novih, ki sta jih prinesla Božiček in Dedek Mraz, in od kje prihaja ves ta prah in smeti!?!? user posted image  Meni pa je tako slabo, po malem skozi ves dan. Danes v trgovini se mi je kar obračalouser posted image !!! Vsem, ki prebirajo te strani, želim vso srečo v novem letu, vsem user posted image user posted image  in uspešno in mirno user posted image !!!

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 245
   RE: Avgustovke
31.12.2006 10:06:20   
Mateja82
Ojla!

Spet ena nova med vami . To je moja druga nosečnost. Nisem še bila na pregledu čakam da minejo tile prazniki potem pa se naročim,  ampak po izračunih zgleda da bom avgustovka 25.avgust, v kolikor user posted image  spet ne bo zamujal user posted image .  Neke grozne slabosti zaenkrat še ni in upam da bo tudi tako ostalo, ker prvič je bilo grozno dva meseca samo slabosti in bruhanjeuser posted image user posted image .

lep pozdrav!!

Srečno 2007!!!!!  user posted image

_____________________________

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 246
   RE: Avgustovke
31.12.2006 15:12:27   
Marelica

user posted image AVGUSTOVSKE NOSEČKE SREČKE
 
1.8. katis - 1.nos. - Celje
1.8. tonja - 1.nos. -Ljubljana
3.8. poopsie -1.nos. - Postojna
5.8. Sisy - 1.nos. - Ljubljana/Postojna
5.8. Jumpy - 3.nos. - Ljubljana
11.8. Antigona - 2.nos. - Postojna
16.8. Caarmen - 1.nos. - Jesenice
20.8. pikas - 2.nos. - Ljubljana/Postojna
22.8. Klarita - 1.nos. - Maribor
25.8. Mateja82 - 2-nos.
26.8. Irena* - 2.nos. - Postojna
27.8. tasja23 - 2.nos. - Celje
27.8. katipi - 3. nos.
29.8. Marelica - 2.nos. - Maribor/Ptuj
30.8. Tia01 - 1.nos. - Ljubljana
??.8. Pikica pokica - 2.nos. -Celje
??.8. manda_rina
??.8.  *LAVRA*

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 247
   RE: Avgustovke
31.12.2006 15:20:59   
Marelica
Drage sonosečke.

Sem se ravno par postov nazaj hvalila, kako je vse super. No, mi je bilo danes zjutraj in celo dopoldne tako slabo, da sem bila že skoraj pred bruhanjem. Pa še tašča in tast sta prišla na kosilo in se je bilo treba še malo bolj potrudit za kosilo. Celo kuhanje mi je tako smredelo, da sem bila prepričana, da sem skuhala ful ogabno kosilo. No, na srečo je zdaj minilo, kosilo je uspelo, edino jedla pa res nisem kaj dosti. Vseeno je ta nosečnost še skrivnost za družino.

Lepega silvestra želim vsem!

< Sporočilo je popravil Marelica -- 31.12.2006 15:21:35 >

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 248
   RE: Avgustovke
1.1.2007 0:34:54   
Marelica
user posted image user posted image user posted image   


NAJ BO ZDRAVO !!!!!!

< Sporočilo je popravil Marelica -- 1.1.2007 0:38:49 >

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 249
   RE: Avgustovke
1.1.2007 16:05:14   
sneška_
Drage avgustovke.sem nova med vami sicer druga nosečnost  in imam PDP 23 avgusta.

Morem malo pojamrati.Imam velike mučnine in to zvečer.Vse naopako.Sploh ne morem bruhati  samo me kiseline matrajo dosti.Prvi pregled imam 5 januarja in takrat se spet javim. Z prvo nosečnost  sploh bruhanja pa mučnine ni bilo. Vse je bilo čist super.

Pa vse najbolšje za novo letu in vsem nosečnicam želim čiv boljšo nosečnost.        

_____________________________

Najdojenček

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?