Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
AVGUSTOVSKE NOSEČKE SREČKE 
Moram rečt da je danes eden izmed redkih večerov ko mi ni slabo...Takrat ko mi pa ni se pa sprašujem kaj je narobe namesto da bi uživala
Najbolj se bojim tega kako dolgo bodo te slabosti trajale,me je kar strah...Če bo preveč hudo bom šla pač na bolniško,služba gor al dol....
, a se vam tudi to že dogaja?
in po izračunih bomo rodili 20.8.2007, prvi pregled pa bom imela 4.1.
Bozicne praznike sem prespala v postelji, ker se me je lotol neizmerno hud prehlad. Malo me je skrbelo, ker sem tako kasljala, a me je mama pomirila, da “saj to se ne strga kar iz tebe” ;. Cisto po domace mi je povedala, a tako je najbolje. No.. se vedno neucakano cakam na prvi UZ. Dokler ne dobim zdravnikove potrditve, bom zivcna. Ker ne vem, ce bom se kaj na RR do novega leta, nam v novem letu zelim vse lepo, veliko veselja in predvsem zdravo pikico in upam na vse dobro za vse nas in za nase pikice.
. Sploh ne morem verjet. Evo zadnja
je bila 7. novembra ampak test sem delala komaj predvčeraj. Zakaj tako pozno? Ker se mi je zgodilo da sem dobila
čestitke
. Srčno upam in se tolažim, da sem že v 10. tednu in da bo kmalu minilo. Ampak seveda, če bo sreča.
imam v spominu samo to, da je bilo naravnost idealno. Težave so se pravzaprav začele šele v zadnjem trimesečju, ko je že trebuh ovira, pa zgaga, pa letanje na wc nonstop. Slabo mi pa res ni bilo. Aja, edino ko sem kuhala (pa se ne spomnim, kateri mesec), mi je ful vse smrdelo in sem kar zgubljala tek.
)
. Vsaj za moje pojme.
!
, ki mi zares veliko pomaga, kar pa tudi veliko odtehta.
!!!