Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. JAz ne vem, kako je z vami, ampak mene ta potreba čedalje bolj matra. Prvih 7 mesecev, pa sem bila frigidna
...
Men je to ful čudn...pa še ginekologinja prav da je bl gor,da se še ni spustila, a ni to čudn
, jst bi jih tut mela pa me zanima če veš a kje se jih u Lj. da dobit?
za pop.... ?
, danes sem se premetavala kot nora, pol se me razmišljala, da bi šla kej delat samo kaj ko je lenoba večja kot pa nespečnost
, zdej imam uro ob 11h samo morem bit prej tam, ker moram dat kri pa vodo, pa ctg pred pregledom..kdaj se pa dobite??
hi hi hi... Jaz?
skoraj pri vratu (že od sestrine poroke naprej, ko se je moj hecal , da se je pripel z varnosnim pasom) samo, ne vem a je možno, da je že tako velik???
Porod????
dej priiidi sej maš pol do Leonišča sam 5 min
Sej itak ne morš spat
.
se je zmešalo, ali so pričeli brati RR
. po moje so se začeli zavedat, da se bo kamlu zgodil D day in se trudijo da nam bi čim bolj polepšali teh par dni in tednov, ki nas ločijo od potovanja v Rim
za jutri. Naj ti tvoj
Do mene pa je zadnje čase težko biti prijazen, sem tečna kot sam
Vam ljubljačankam kar zavidam srečanja. Celjanke smo ostale kar pri dogovarjanu. Škoda! Bi bilo zanimivo katero spoznati!