Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

....
domov
smo na netu...
Maš pa res smolo... A si že zlikala? Dišiš po svežem?
umiril je tudi občutek izginil..
(Hura za takšen obisk!!!), ki smo ga trije slistili ko bi rekel keks.. Nato pa MŠ, potem pa se mi ni dalo kuhat in sem šla po kruh, suhe paradižnike tuno... Mljac... sam žejna sem zdaj...
niso slabi (moj
Nimam nič za brat. Jst pa ne morem spat že zarad vročine, pa trebuha, pa še neki me v želodcu pa križu šraufa. Mogoče so pa to že lažni popadki
, sem tud sama, bova 2 proti devici. Drgač bomo mel pa lestvico RAK-LEV-DEVICA.
.
! No, pa že vročina pribija, pa je ura komaj 8
. Kako smo spali?
....tko kot malamisha, zvečer padem čist zmatrana v posteljo potem pa ali se zbudim čez urco ali pa sploh ne morem zaspat in potem žurka...se premetavam, hodim lulat, mi je vroče, trebušček čist trd, noben položaj ne ustreza več
.... Drugače je bil pa včeraj popoldne ful lep dan. Me je moj srček tako lepo presenetil...je rekel, da greva v trgovino in potem se peljeva in sem vedela, da pelje nekam, kjer definitivno ni Citypark
in razmišljam jst, kam za vraga greva in me pripelje pred wellnes center Sunny Studio in jst sem bla čist presenečena in potem sem si izbrala paket, ki mi najbolj odgovarja.Tako, da imam v nedeljo ob 12h dve uri kozmetične nege obraza, ki vključuje tudi masažo obraza, vratu, dekolteja, zatilja in limfna drenaža
! In zakaj sem tolk vesela...ker še nikol nisem bila pri kozmetičarki
jah..še make up mi je tuj, razen maskare, malo pudra in labele...in zmeraj sem si želela, da bi se malo razvajala tko, da se tolk veselim in moj dragi je navečji cuker, je rekel, da se mora mamica razvajati...me je tolk osrečil
... Sem se mogla malo izpovedat
pomaga pri tečnih psih.... (pa brez zamere, hec mora biti a ne?? - Ko bi moja sestra to videla...)
izdano: Bibyzan, Adriana1, Lenča78, man_da_rina Paštetov kruh . Pa sladoled me čaka, ker je Bibyzan že bila na počitnicah...