|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
18.7.2007 12:33:57   
Anonimen
njami.njami same dobre stvari bomo papcali danes
user posted image  jst sem vsak dan tkole
user posted image ko čakam, da pride dragi domov potem pa vmes pojem še tisoč drugih stvari da zdržim do pol petih!
user posted image Ampak sem rekla,da si bom danes malo prej naredila,ker ne morem čakat špagetki pa lahkouser posted image !

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 3251
18.7.2007 12:35:25   
saskija
Hvala ker ste me tako dobrodušno sprejele, upam da ne bom šla hitro rodit in bom lahko še nejkaj  časa v vaši družbi!!

Tudi sama nimam pojma kaj bi danes kuhala, bom morala še v trgovino... Zagotovo bo bučna krem juha , pa tudi ta ideja o rižoti ni slaba... Kaj pa vem.

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
18.7.2007 12:36:33   
tia01
Mmmm... njami tut rižotka ni slaba zamisel!!

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
18.7.2007 12:37:55   
Anonimen
jaz bom kuhala golaž s polentouser posted image

(odgovor članu tia01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3254
18.7.2007 12:40:16   
Anonimen
saskija, ob dveh malčkih svaka čast, da sploh najdeš čas tko, da ni panikeuser posted image .
to, da si blond zna vplivat na vse skupaj, jst sem tudi oz. zdej nisem več in sem rabla precej časa predn sem vse naštudirala
user posted image
user posted image tkole približno je zgledalo moje učenje,user posted image ! bravo za tvoj dopust, zdej si boš pa lahko odpočila in se pripravila na rojstvo otročičkauser posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3255
18.7.2007 12:41:13   
Anonimen
če bomo še dolgo o hrani bom šla jst kr kuhatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3256
18.7.2007 12:42:30   
pajac
Saskija user posted image user posted image user posted image . Še ena avgustovka več.... juhuhu

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
18.7.2007 12:46:37   
pajac
mater ste danes pridne..... komaj folgam brati....

Joj meni se pa lušta paštafižol pa sem zamudila s kuho.... joj user posted image ... Verjetno bom res rižotko. Ja to je dobra ideja!...Sicer bomuser posted image če bom zdaj zalaufala štedilnik.....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
18.7.2007 12:52:29   
Anonimen
ja pajac, pismo, ko se spravim za štedilnik sem čist paf, ker se topim od vročine in me je kar strah.. ampak bo treba kuhat, kre drugače se bom spet nabasala piškotov in ne vem česa še...

počasi se odpravljam....počasiuser posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 3259
18.7.2007 13:18:50   
April
Jaz sem rodila po roku, pa nisem v porodnišnico hodila na preglede. Rok sem imela v nedeljo- sem bila kar lepo doma, potem pa mislim, da sem šla v torek na pregled k g. Ker so se popadki že zaznali, pa tudi odprta sem že bila, je rekla, da grem lahko tud že rodit.

Mehčalec? No way, že tko sem ene cunje dala na dodatno izpiranje. Jaz še zase najbolj ne maram mehčalca,ker imam potem občutek, da je polno kemije na koži.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
18.7.2007 14:09:30   
Sončni žarek
Zjutraj sem pisala na str. 127, sedaj pa že 131user posted image user posted image user posted image Sem mogla kar nekaj časa brat...Ste bile pa res pridne....

Torej sem nazaj iz posveta z anesteziologom in Paštetka ne boš verjela pri kom sem bila-dr. Drožina. Mi je vse razložila in sva se dogovorili za PCA črpalko, ki naj bi jo drugi teden končno dobiliuser posted image , ker pač trenutno še res ročno dozirajo (je ob tebi anesteziolog s štoparko-je rekla da malo smešno zgleda ampak deluje). Papir mi je napisala, tako da ob sprejemu, ga moram dati babici-je pa ponoči anesteziolog dežuren na domu-tak da ni panikeuser posted image . Sem paše spoznala tistega drugega zdravnika, ker samo 2to izvajata (ta pa gre v ponedeljek na dopust in se vrne čez 14dni....pomo še pač počakali vsaj ta čas....ja pa še PAJAC tako ni dala dovoljenjauser posted image  ).

Danes uradno zaključujem mojo več kot 7mesečno bolniškouser posted image  in jutri nastopim porodniški dopust. Kdaj ste dobile odločbo o višini le tega?

Za kosili: rižota z bučko in ogromno solate.....

SASKIJA- dobrodošla......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
18.7.2007 14:10:00   
HHH
Živjo punce,

Živjo Saskija,

No, kokakolažderke naj vam povem, da sem jaz v prvi nosečnosti popila hektolitre cocacole in nisem niti otekala, moja mala nima alergij, skratka ni posledic, torej go for it!

V tej nosečnosti mi pa ne paše.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
18.7.2007 14:13:51   
Anonimen
SŽ jaz grem jutri v porodnišnico na CTG in na pregled k enemu G, pa se bom zmenila kako in kaj glede na stanje in tako, da bosta oba dr. Drožina in tale G pri porodu zraven. Upam, da ni prišlo kaj do sprememb dopusta user posted image

(odgovor članu HHH)
  Neposredna povezava do sporočila: 3263
18.7.2007 14:26:17   
pajac
UPssss.....

Danes izdajam dovoljenja za user posted image temboli1, crtka in maja 30!!!

Odločila sem se malo spremenit pogoje za izdajanje dovoljenj, ker se mi bo znalo zgodit, da bi se mi zagravžal sladoled, ali pa bi me katera v temi user posted image
....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
18.7.2007 14:34:08   
Sončni žarek
Paštetka- sem jo vprašala kako je s tem sedaj v času dopustov?!  Pa mi je zagotovila, da sedaj ni panike, da pa je v času njene odsotnosti 1ostala res brez PCAuser posted image user posted image user posted image . Je pa moj vtis ful dober, kot si že ti napisalauser posted image
Aja, pa cena- v MS zastonjuser posted image user posted image user posted image

A štejete kaj gibe svojih bebik? Jaz jih zaenkrat še ne (čeprav sem že dobila list), ker tak nenormalno in nennehno brcauser posted image user posted image user posted image

Pranje stvari- sem jih oprala z najinimi in z meščalcemuser posted image , ker so mi vse kolegice svetovale, da naj ne kompliciram.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
18.7.2007 14:37:51   
Sončni žarek
Pajac glede nato, da smo iz vse Slovenije, boš itak pozabila na ta sladoleduser posted image

Jaz pa sem ti tako obljubila, da če rodim še julija dobiš ogromno sladoleda v Čolnarni v Tivolijuuser posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
18.7.2007 15:03:04   
tia01
Punce samo kosilo sm šla narest in pojest, pa sm mogla spet ful bratuser posted image user posted image user posted image user posted image . Tko se dela...
A veste kaj se je pa men zgodiluser posted image ?! Kupla sva nov predalnik, kjer so spravljene cunce za Timona, pa je ful švoh in predalniki kr skos neki vn padajo, pa ga je moj dragi čist lepo sestavu. Tko da ne vem kaj naj nardim, ker na začetku je čist fajn kazal in ko je bil sestavlen sva račun stran vrgla. Tko da ga ne morm reklamerat... Mi je tok žal da nisva šla vseen v Ikeo, ne pa ta bedna lesnina k je za en drek!!! Sm ful jezna!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
18.7.2007 15:07:02   
Anonimen
 Jaz sem pa šla zdajle torbo pripravljat in veste kaj?...

Se mi je še ne da user posted image .

Imam že vse za Mašiko pripravljeno za sebe pa nič . Očitno to pomeni, da komaj čakam, da stisnem k sebi Mašo, da pa bi se poroda rada izognila user posted image

(odgovor članu tia01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3268
18.7.2007 15:08:13   
*lenc@*
Čaw!

evo mene iz pregleda. Lepo ležim , priklopljena na CTG in mirno gledam krivuljo za popadke. Ravna ko dila. Pa mal berem in pogledam pa "hrib" nastane. In mi prav sestra, začel se je dogajat. Sem 3 tedne do PDP za info. In me G pregleda, in sem odprta 2 cm. Čutim pa nič in počutim se ok. Zdaj ne smem več vozit avta, hodit pa čimveč, da se razmigam. Tk da očitn bomo pr nas prej zibali.
Med pregledom me je kar bolel, k mi je "šaral". In k me je vidu pa je rekel, pa ste vi kaj razmišlal o EA. Kr dajte, mi je svetoval.
In zdaj sem klicala v PO in je fajn, sam prideš in izraziš željo za Ea. Sem mislila, da moraš it na posvet prej, pa ni potrebe. Podpišeš in to je to. Tk, da najbrž bova šla midva v PO.Še sama ne vem, zdaj sem  sploh zmeden k je začel hitreje dogajat, bomo vidl... Strah, vznemirjenje, razburjenje, veselje, vse čutim hkrati.

Tk, to je to.
Moram še za stvari prevert, če je vse pripravljeno. Srečno...

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
18.7.2007 15:29:35   
Anonimen
KAj a potem bomo vse Julčike user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3270
18.7.2007 15:32:22   
saskija
Veliko vas piše, da hodite na ctg- kako to, ker kolikor sem gledale ste podobno noseče kot jaz. Sama imam prvi ctg 1.8 vsaj na napotnici tako piše in v materinski knjižici. Mi je pa G rekla, da naj se grem pokazat, če bi mi močno otrdeval trebuh.

Glede mehčalca ga sama za otročka nisem uporabila in tudi perilo ko sem ga oprala sem ga dvakrat splahnila (mislim stroj ga je).

Nekje sem prebrala, da ponovom se čisti popek s fiziološko in ne z alkoholom je to res???

Tudi sama sem skuhala rižotko z zelenjavo in belim piščančjim mesom, čakam le še moža da se skupaj najeva, pa ne vem če bom zdržala.user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
18.7.2007 15:47:58   
tia01
Lenča78 - ja ne vem če bo tole šlo skoz, boš mogla pa kar fejst prosit pajaca za dovoljenje user posted image

A kar popadke že al kaj? Joj punce, grem jst kar likat cunce za timona, ker nikol ne veš...

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
18.7.2007 16:18:08   
Sisy
Uau Lenča upam da nam kmal poročaš lepe novičke user posted image  aja-sam prej nujno Pajacko za dovoljenje prosit user posted image  brez ne bo šlo...user posted image

Hej Tia-ti pa res nimaš sreče,najprej voziček zdej pa še predalnik user posted image  Nč, veš kaj tut če sta račun stran vrgla kr pelta predalnik na reklamacijo,sm zihr da ga bojo vzel...ja kaj pa če bi račun zgubila user posted image  torej....go!

Vidm da bojo pa avgustovčki dons na rižotkah user posted image  Midva sva jo že dva dni nazaj jedla, tko da se mi dons sploh ne da pacat in sva se odločila da bova mela "junk food day" user posted image  Torej bo moj skočil v Mc drive-a user posted image  (grozna sm vem,...) ampak dons stat za štedilnikom user posted image  jok brate,odpade...

Hej, a še katero dajejo take na izi prebavne motnje pa črvičenje,...madona že tretji dan se mi to dogaja tko po malem....kaj pa vem eni pravjo da se loh tut tko začne....ampak jst hočem user posted image  user posted image in ne user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 18.7.2007 16:19:42 >

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
18.7.2007 16:20:08   
Sisy
Ajaaaaa pa še to sem pozabila-
SAKSIJA user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
18.7.2007 17:51:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Hej, a še katero dajejo take na izi prebavne motnje pa črvičenje,...madona že tretji dan se mi to dogaja tko po malem....kaj pa vem eni pravjo da se loh tut tko začne....ampak jst hočem user posted image  user posted image in ne user posted image user posted image

non stopuser posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?