Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
jst sem vsak dan tkole
ko čakam, da pride dragi domov potem pa vmes pojem še tisoč drugih stvari da zdržim do pol petih!
Ampak sem rekla,da si bom danes malo prej naredila,ker ne morem čakat špagetki pa lahko
!

tkole približno je zgledalo moje učenje,
... Verjetno bom res rižotko. Ja to je dobra ideja!...Sicer bom
če bom zdaj zalaufala štedilnik.....
, ker pač trenutno še res ročno dozirajo (je ob tebi anesteziolog s štoparko-je rekla da malo smešno zgleda ampak deluje). Papir mi je napisala, tako da ob sprejemu, ga moram dati babici-je pa ponoči anesteziolog dežuren na domu-tak da ni panike
. Sem paše spoznala tistega drugega zdravnika, ker samo 2to izvajata (ta pa gre v ponedeljek na dopust in se vrne čez 14dni....pomo še pač počakali vsaj ta čas....ja pa še PAJAC tako ni dala dovoljenja
).
in jutri nastopim porodniški dopust. Kdaj ste dobile odločbo o višini le tega?
temboli1, crtka in maja 30!!!
?! Kupla sva nov predalnik, kjer so spravljene cunce za Timona, pa je ful švoh in predalniki kr skos neki vn padajo, pa ga je moj dragi čist lepo sestavu. Tko da ne vem kaj naj nardim, ker na začetku je čist fajn kazal in ko je bil sestavlen sva račun stran vrgla. Tko da ga ne morm reklamerat... Mi je tok žal da nisva šla vseen v Ikeo, ne pa ta bedna lesnina k je za en drek!!! Sm ful jezna!!!
brez ne bo šlo...
(grozna sm vem,...) ampak dons stat za štedilnikom
jok brate,odpade...