Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
naokoli..Tut jst bi mogla mal tazadno razmigat pa sem ratala taka lenčina da je groza...Včasih sem bila na našmu fitnesu že skor kt fosil,no zdej pa iz tistga na polno na nič miganja...Sem pa sklenila: začetek oktobra-obvezno spet aerobika
..Že komi čakam da se bova cel vikend okol vozakala 
k mi neki na Hypo leasingu komplicirajo da še niso pogodbe za avto prpravl pa da bom lahko šele jutr plačat polog (jao kt da mi ne morjo zneska pa sklica že dons povedat!!!) pa pol bom mogla papirje za kasko,zavarovanje pa registracijo jutr urejat ampak da ne vejo kdaj da me pač pokličejo
Jah jst nej pa doma sedim pa sam njih čakam al kva
ti so pa res đeki ej...
. V ponedeljek (upam, da zdržim do takrat) grem ponovno na pregled, da se zmeniva kateri dan bom drug teden rodila
skoraj me jutri ne bi bilo.... Sem prej spraševala kateri dan je danes...no končno sem je usmlila moja sestra in povedala da je četrtek... Jaz pa prepričana da je sreda..
bil sirota....
pol sem si pa oddahnila
.
tak da samo
(tudi ni pomembno, da je spalnica
domov.......