|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
26.7.2007 12:38:00   
Sisy
MalaPika-dobrodošla nazaj, mi je bilo že res čudno ko si takole poniknila...No važno da boš z nami klepetala ob našem finišu user posted image user posted image

Pajac-ti si pa ful pridna ko tkole user posted image  naokoli..Tut jst bi mogla mal tazadno razmigat pa sem ratala taka lenčina da je groza...Včasih sem bila na našmu fitnesu že skor kt fosil,no zdej pa iz tistga na polno na nič miganja...Sem pa sklenila: začetek oktobra-obvezno spet aerobika user posted image

Poopsie-blagor tebi,tut jst sem rekla da si morm enkrat prvoščit tako razvajanje...Imam v mislih kakšno nežno masažo....user posted image

Jst sm pa tok hepppppiiiiiii-jutr mava prevzem najinga user posted image ..Že komi čakam da se bova cel vikend okol vozakala user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
26.7.2007 12:43:21   
Antigona
jaz bom danes nardila za kosilo pizzo, njami, se že oblizujem...

Ej Sisy jutr pridem poteene 20 čez osmo, glej da boš redy steady go, velja???

Ja pajac, ful si pridna da takole šetkaš, men se še do štacune ne da it peš user posted image

A ja, Sisy, cel vikend se bosta furala po Postojni user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
26.7.2007 12:59:48   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie
Zato sem si pa jst malo privoščila pred pride Tjaša, ker potem sem pa 100% samo njena, no pa od možeka tudi, njega pač ne bom pozabilauser posted image .

To naj tvoj nekam shrani... ko boš hodila po bajti s kilerskim pogledom, po ne vem kateri zaporedni neprespani noči... user posted image user posted image user posted image

HHH pa, če je paštetka iz prekmurja (če se ne motim) že pošiljala plenice v Lj....potem pa ti je lahko jasno, kaj so naše pupe za seboj pustile ... ...neč!!

IZVIRNO SPOROČILO: HHH

MalaPika - tudi moj je tako uspešen maser, da sem po masaži zrela za rehabilitacijo.

ste pa pogumne, jaz svojemu ne pustim blizu, zadnjič sem ga prosila naj mi noge mal zmasira, pa sem si hiter premislila..user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek
Me je ravnokar moj klical in mi obljubil, da mi bo uredil VETO na čiščenje in vsa čistila ter pripomočke nekam zaklenil

To je moj naredil, ko sem zadnjič pristala v sprejemni ambulanti naše porodnišnice... Samo zdaj je že na to pozabil user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
26.7.2007 13:05:09   
pajac
Saj sem ponosna nase!!! Ampak to je posledica tega, da sem pred kratkim komaj prisopihala do picerije in sem cela zgoržena rekla da je tega dosti (pa do juniija sem hodila v službo in normalno funkcionirala...)... Je pa res, da se človek, po dnevu ali dveh malo miganja ful ful boljše počuti... Pa moje noge uplahnejo po cc 20 minutah hoje.. (imam teve in si, ko grem iz stanovanja sprostim paseke, ko pa hodim si jih zategujem, da mi noga ne pleše user posted image user posted image user posted image ) Je pa res, da se moram tudi malo nabrcat v rit, ker bi raje sedela za računalnikom...user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
26.7.2007 13:13:02   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

ja ja vela...sam...

sm tooook jezna zdeleuser posted image k mi neki na Hypo leasingu komplicirajo da še niso pogodbe za avto prpravl pa da bom lahko šele jutr plačat polog (jao kt da mi ne morjo  zneska pa sklica že dons povedat!!!) pa pol bom mogla papirje za kasko,zavarovanje pa registracijo jutr urejat ampak da ne vejo kdaj da me pač pokličejo user posted image  Jah jst nej pa doma sedim pa sam njih čakam al kva user posted image user posted image user posted image

U glavnem, če bo kakšna sprememba plana da bom mogla te zadeve že dopoldne urejat ti javim....Mislm tok sm besna zdele k ris user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
26.7.2007 13:13:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

IZVIRNO SPOROČILO: poopsie
Zato sem si pa jst malo privoščila pred pride Tjaša, ker potem sem pa 100% samo njena, no pa od možeka tudi, njega pač ne bom pozabilauser posted image .

To naj tvoj nekam shrani... ko boš hodila po bajti s kilerskim pogledom, po ne vem kateri zaporedni neprespani noči... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ...s kilerskimi pogledi že itak zdej hodim po bajti in to ga sploh ne prestraši več tko, da zdej bom mogla pojest to kar sem skuhala...nič izgovorovuser posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 3981
26.7.2007 13:16:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

ja ja vela...sam...

sm tooook jezna zdeleuser posted image k mi neki na Hypo leasingu komplicirajo da še niso pogodbe za avto prpravl pa da bom lahko šele jutr plačat polog (jao kt da mi ne morjo  zneska pa sklica že dons povedat!!!) pa pol bom mogla papirje za kasko,zavarovanje pa registracijo jutr urejat ampak da ne vejo kdaj da me pač pokličejo user posted image  Jah jst nej pa doma sedim pa sam njih čakam al kva user posted image user posted image user posted image

U glavnem, če bo kakšna sprememba plana da bom mogla te zadeve že dopoldne urejat ti javim....Mislm tok sm besna zdele k ris user posted image

user posted image ti so pa res đeki ej...

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3982
26.7.2007 13:18:50   
pajac
Sisy pa naj te na mobi pokličejo... A banke pričnejo delat pred 9.?  Saj boš kofe na hiter zlila vase, rogljiček pa bomo me pohrustale.... Ko boš pa na upravni enoti za registracijo ali kje v vrsti, prični popadke predihavat in gledaj kot "prestrašeni angora zajc"... Boš hiter na vrsti....

Ne se sekirat.....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
26.7.2007 13:21:05   
Antigona
Veš kaj Sisy, kr brez izgovorov, na kavo prideš pa čeprav sam za pol urce, bođš pa pol urce kasnej papirje rihtala, zmenjeno???
Edini izgovor ki bi bil v tem trenutku veljaven je da si na poti v Postojno user posted image , pa še za to se lahko pr pajacu in poopsie zmeneš za pripomočke za noge skp tiščat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
26.7.2007 13:21:42   
pajac
Lahko pa za strah gremo vse s teboj....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
26.7.2007 13:22:11   
Antigona
Ja to je pa kr dobra varjanta, mi je prov fajn k pridem v Cityu na WC in vedno ful gužva, pa se začnem za trebuh držat pa prestopat sem prva na vrsti za WC user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
26.7.2007 13:22:47   
Anonimen
RAvno s pregleda.

Ctg raven kot dila, odprta 3 cm user posted image . V ponedeljek (upam, da zdržim do takrat) grem ponovno na pregled, da se zmeniva kateri dan bom drug teden rodila user posted image

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 3987
26.7.2007 13:23:28   
pajac

Veš kaj Sisy, kr brez izgovorov, na kavo prideš pa čeprav sam za pol urce, bođš pa pol urce kasnej papirje rihtala, zmenjeno???
Edini izgovor ki bi bil v tem trenutku veljaven je da si na poti v Postojno user posted image , pa še za to se lahko pr pajacu in poopsie zmeneš za pripomočke za noge skp tiščat...

user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
26.7.2007 13:23:44   
Antigona
Paštetka a pol bo 2.8., al kaj???

Ej Sisy a si ti tablice slučajno že dobila? Jst sem jih danes naročila in zdej čakam....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
26.7.2007 13:24:31   
Anonimen
SEm pa šla s pregleda naravnost v trgovino in kupila za 50€ junk fooda. 5 različnih keksov, pistacije neke oreščke, kolače, bombonov, čokolad, tofifi...user posted image

Vse kar sem kumu videla v vozičku sem morala imeti user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3990
26.7.2007 13:25:05   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

RAvno s pregleda.

Ctg raven kot dila, odprta 3 cm user posted image . V ponedeljek (upam, da zdržim do takrat) grem ponovno na pregled, da se zmeniva kateri dan bom drug teden rodila user posted image

A tokrat boš kar brez popadkov rodila??? Pa nič ne bo potem s 27.7.?

Smo te pa pogrešale daens.....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
26.7.2007 13:25:05   
Anonimen
G. pravi, da prej kot 2.8. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3992
26.7.2007 13:29:01   
Anonimen

Lahko pa za strah gremo vse s teboj....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 3993
26.7.2007 13:31:01   
pajac
user posted image skoraj me jutri ne bi bilo.... Sem prej spraševala kateri dan je danes...no končno sem je usmlila moja sestra in povedala da je četrtek... Jaz pa prepričana da je sreda..user posted image user posted image user posted image

No hvala bogu, drugače bi, po moje, moj user posted image bil sirota....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
26.7.2007 13:40:57   
Anonimen

user posted image skoraj me jutri ne bi bilo.... Sem prej spraševala kateri dan je danes...no končno sem je usmlila moja sestra in povedala da je četrtek... Jaz pa prepričana da je sreda..user posted image user posted image user posted image

No hvala bogu, drugače bi, po moje, moj user posted image bil sirota....

najprej sem prebrala, da te ne bo
user posted image  pol sem si pa oddahnila
user posted image .

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 3995
26.7.2007 13:42:15   
Sončni žarek
Paštetka- a si se zmenila tudi zameuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
26.7.2007 13:44:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Paštetka- a si se zmenila tudi zameuser posted image user posted image user posted image

Bodi faca, pa greva skupaj rodit, če že nisve mogle kave skupaj spiti. user posted image

se bove pa tam spoznale user posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3997
26.7.2007 13:58:09   
Sončni žarek
Bodi faca, pa greva skupaj rodit, če že nisve mogle kave skupaj spiti.

se bove pa tam spoznale

Jaz sem popolnoma zauser posted image  Sicer si še vedno želim, da bi naša user posted image  bila julijka.....kaj pa ceš, danes je komaj 25..... Mi je zadnjič sestra pri G rekla, da pomivanje oken spodbudi porod...... Grem v akcijo......bom kar vsem sosedom pomila oknauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
26.7.2007 14:04:09   
Anonimen
Sončni žarek, meni je danes sestra rekla, ko sem prišla ven od G: a že ste 3 cm odprti? Potem pa zdaj veliko seksat, da boste lažje in hitreje rodili. user posted image

To je že pri 1. palilo. Najprej greš na pico, potem v spalnico, potem pa v porodno. Častna. Tako, da če želiš prej rosit, moraš zdaj ful seksatuser posted image

no mi bomo do ponedeljka strogo brez seksa, potem pa udri user posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3999
26.7.2007 14:18:33   
Sončni žarek
Veš kaj Paštetka, meni ni potrebna pica.....ker me tak razganjauser posted image  tak da samo user posted image (tudi ni pomembno, da je spalnicauser posted image ) in porodna ---iz tvojih ust v božja ušesauser posted image
Zakaj boš pa do ponedeljka strogo brez user posted image ?!

Jaz sem imela zadnji pregled pri G 15., naslednjega pa imam v ponedeljek 30....na CTG-ju pa še nisem bilauser posted image  Me res zanima kaj mi bo v ponedeljek povedala, glede anto, kako me šraufa pa špika.....Mogoče pa niti ne pridem do njeuser posted image

Komaj čakam, da pride mojuser posted image domov.......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost in vročina: Kdaj ukrepati in kaj...
Vročina v nosečnosti je lahko neškodljiva ali pa znak okužbe, ki zahteva zdravljenje. Kdaj ukrepati, katera zdravila so ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?